Anyák könyve 2. könyv - A stresszoldó anya

Szavazás átlaga: 7.64 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 25.
Hossz: 25 036 karakter
Elolvasva: 3 840 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Charlie nagyon keményen tanult, Jane a megmondhatója volt. Aggódott, hogy a fia túlzásba viszi. Minden idejét tanulással és házi feladatok elkészítésével töltötte. Amikor a többi vele egykorú gyerek randevúzott és szórakozott, ő a könyvekbe temetkezett. A középiskola végzőseként, mindössze néhány hónappal az érettségi előtt, majdnem kész volt minden tételével.

Már felvették egy nagyszerű főiskolára, már csak az aggasztotta, hogy jogosult-e az ösztöndíjra, amit felajánlottak neki. Büszke volt a fiára, hogy komolyan vette ezt a lehetőséget, és nem hagyta, hogy bármi elrontson csak azért, mert nem dolgozott elég keményen. Jane és férje soha nem engedhették meg maguknak, hogy iskolába küldjék, még azokba sem, ahova felvették. Az ösztöndíj volt az egyetlen út.

Mindezek ellenére aggódott érte. Alig aludt, soha nem sehová, kivéve az iskolát, és soha nem szórakozott. Nem tervezte, hogy elmegy a bálba, soha nem talált időt arra, hogy elég jól megismerjen egy lányt ahhoz, hogy randevút kérjen tőle. Persze, nagyszerű iskolába járt, és fényes jövője volt, de milyen áron?

Szombat este volt, és Charlie ismét a szobájában volt, asztali lámpája egy könyvet világított meg, miközben jegyzetelt egy mellette lévő papírlapra. Jane az ajtóból figyelt, és próbálta megtalálni a módját, hogy meggyőzze őt, hogy tartson egy kis szünetet. Látta, hogy stresszes.

"Bassza meg! " kiabálta Charlie, félre lökte a könyvet az asztalról, és összegyűrte a papírt, amelyre írt.

– Mi a baj, bébi? – kérdezte Jane, mellé sietve. A szeme volt, és úgy nézett ki, mintha napok óta nem aludt volna. Napfényre és testmozgásra volt szüksége.

– Nem tudom megjegyezni – morogta. "Nem számít, hányszor próbálom memorizálni, úgy tűnik, nem emlékszem rá. "

– Szünetre van szükséged, drágám – mondta óvatosan. Nagyon magas elvárásokat támasztott önmagával szemben, és az utóbbi időben már depresszióval küzdött.

"Nem tudom abbahagyni, anya. Ha nem teljesítem a tesztet, a érdemjegyem csökken. És mindketten tudjuk, hogy ez mit jelent. "

– Tudom, bébi, de túl keményen hajtod magad. Pihenned kell, lazíts egy kicsit. Adj esélyt az agyadnak, hogy pihenjen egy kicsit. "

Charlie ingerült pillantást vetett rá, de végül megenyhült, és megengedte, hogy elhúzza őt az asztalától. Kivitte a konyhába, és kitett egy tányér sütit és tejet.

"Mi az, ami gondot okoz a tanulásban? "

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.64 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!