MÁR
08
2018

Kaland a kolléganőmmel 1. rész

hetero, iroda, munkatárs

A kolléganők csinosak, egyiküket nevezzük Katinak, szőke, kleopátra frizura, kis keblek sportos lábak és elképesztően gömbölyű fenék. Kati többnyire testhezálló nadrágot hord, ami jól kiemeli formás popsiját és nyakig gombolt blúzt, inget hozzá. Másikukat most Zsuzsinak keresztelem, átlagos alkat, vállig érő szőke haj amit többnyire összefogva hord, méretes, tenyérbe illő mellek. Zsuzsi általában szoknyát hord dekoltált blúzzal de nyári napokon egyrészes ruhában is szokott jönni ami szintén dekoltált, anyaga pedig sokszor vékony, már - már áttetsző.
Kifejezetten nagy a szexuális étvágyam és mivel monogám vagyok feleséggel és három gyerekkel, gyakran szerzek magamnak örömet. Ciki nem ciki a munkahelyen is. Vagy valami friss élményre gerjedek amit a kolléganőknek köszönhetek - pl.

*  *  *

Zsák a foltját

hetero

Nehéz gyerekkorom volt a nyolcvanas években, már ami a lelki állapotomat illeti. Tizenhárom évesen át kellett élnem, hogy kisebb- nagyobb vitákkal elváltak a szüleim. Anyám elköltözött, egy másik pasival bútorozott össze, én meg a felé irányuló pillanatnyi haragom okán az apámat választottam, vele akartam lakni a továbbiakban, a drága nőre, aki addig nevelt, akkor, abban a szomorú időszakban tévesen megvetéssel gondoltam.
Apám nem volt az a kimondottan házias típus, viszont nagyon igyekezett, hogy nekem, az egyetlen gyerekének az erejéhez mérten mindent megadjon. A maga suta, érzelmeket elfojtó zárkózottságában tanulásra hajtott, néha szidott, ritkán megszeretgetett. Hosszú évekig nem volt még barátnője sem, vagy ha mégis, azt kiválóan titkolta.

MÁR
07
2018

Anna és a swinger lét 1. rész - Ahogy kezdődött

hetero

Az első év, miután megérkeztünk Angliába szinte eseménytelenül telt. Próbáltuk minél hamarabb megszokni a kinti életet, új ismerősökkel ismerkedtünk meg, persze ezek többsége csak afféle felületes munkabarátság volt, és persze rengeteget dolgoztunk. Aztán az első év elrepült, majd a második már kicsit könnyebb volt, és végül a harmadik évre éreztük úgy, hogy egészen jól beilleszkedtünk.
A szexuális életünk is ennek megfelelően változott. Az első évben örültünk, ha néha találkoztunk, és inkább az alvásra, pihenésre gondoltunk, mint bármilyen szexre. Aztán ahogy enyhült a nyomás és egyre jobban éltünk, ez is változott. A harmadik év végére viszont azt vettük észre, hogy valahogy mintha meguntuk volna egymást. Nem a szeretet tűnt el... csak a szex valahogy kicsit ellaposodott.

*  *  *

Mariska kedves!

hetero

...Aki bizony számított rám, mert szüksége volt egy kis technikai segítségre. Mariska néni a harmadik szomszédom aki tudta, hogy technikumban járok emiatt sok egyéb gyakorlatias dolgot meg tudok csinálni amit a férje nem nagyon akar. Egy délután elkapott és azt kérte, hogy zavarja a csillárban a rossz körték és mert nem éri el a nyolckarút és fél felmászni arra az ingatag létrára kicserélném-e a körtéket. Igent mondtam és megígértem, hogy ha megírtam a házit akkor át fogok hozzá és menni, és akkor simán gyorsan megcsinálom azt amit kért. A házi hamarosan el is készült és utána bekopogtam a Mariska nénihez, aki a harmincas évei végén járó kívánatos jó alakú nő volt.
Sokszor gondoltam rá rejszolás közben magam elé képzelve szexi alakját, jól álló csöcseit és szőrös pináját, erotikus ajkait.

MÁR
06
2018

Fehérnemű ügynök

gruppen

- Szedjétek rendbe magatokat! - hallatszott Magdi ismét nyugodt, de ellenállást nem tűrő hangja. – Lemegyek, megnézem ki az. - Ezzel hátrafordult, belebújt egy mackónadrágba, és egy rövid ujjú pulóvert kapott magára. Mi is felöltöztünk, és rendbe szedtük a szobát.
- Igen ... hát, nem is tudom ... talán - hallottuk szavainak töredékeit, miközben az erkélyajtót szélesre tártuk, hogy a szobába friss levegőt engedjünk.
- Tessék. Jöjjenek be. - csengett Magdi hangja, és bezáródott az ajtó. Az előszobából halk zörej szűrődött felfelé, majd közeledő lépteket hallottunk a lépcsőházból.
Visszaültünk az asztalhoz, és kíváncsian vártuk, ki jelenik meg a lépcsőn. Egy magas, kisportolt testű, úgy 30 - 35 éves srác, és mögötte egy kissé alacsonyabb, de nagyon formás fekete, hasonló korú, hosszú hajú nő lépkedett Magdi előtt. A srác széles vállán fekete utazótáska, és kezében egy kisebb aktatáska.

*  *  *

Munkahelyi zuhanyzó

homo

Huszonhét éves, jótestalkatú férfi vagyok nem túl nagy, de formás 16 cm - es pénisszel. Kívülről tekintve boldog hetero párkapcsolatban éltem,de belül küzdöttem elfojtott szexuális vágyaimmal,és mindent megtettem,hogy azokat mélyen elrejtsem.
Összességében elégedett vagyok magammal, többen helyesnek tartanak,mindig odafigyelek,nehogy elhízzak,és szökőévente még testedzést is csinálok. A 16 cm - es farkam állítólag átlagos méretű és bár soha egy partnerem sem panaszkodott, ezt mégis kicsinek véltem és ha nem volt muszáj akkor nem vetkőztem le az öltözőkben. Azt korán észre vettem már az iskolában , hogy az osztálytársaimnak jóval méretesebb a szerszámuk. Talán ez a méret hasonlítgatás vezetett el oda, hogy azóta már vonzónak találom a faszt,és a férfiakat. Ha muszáj volt persze zuhanyoztam közös zuhanyzókban, de csak ha fülkésre volt kialakítva.

MÁR
05
2018

Egy kiéhezett anya története 4. rész

családi, anál, anya-fia

Hosszú idő eltelt már mióta megírtam a harmadik részt anyám és köztem lévő történésekről. Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, és sok minden változott. Nekem időközben barátnőm lett, ami már körülbelül három hónapja tart. Miután bemutattam Dórit a családnak, anyámra egyszerűen kiült a féltékenység. Nem tetszett neki, hogy van nekem a Dóri, mert úgy érezte, hogy miatta őt el fogom hanyagolni. Kezdetben próbáltam is megváltozni, de anyám nagyon jól tudja, hogyan lehet már engem mesterien elcsábítani.
Az elmúlt hétvégén itthon volt a család, apám is Ausztriából, anyám, az öcsém, Dóri és én. Anyám ilyenkor mindig direkt úgy öltözött, hogy ő legyen azért mégiscsak a középpontban, hiszen féltékeny volt újdonsült barátnőmre.
A leves szedésénél, mindenkinek szedett természetesen, de nekem úgy, hogy közben a mellét odanyomta a vállamnak.

*  *  *

Torz vágyak örvényében 3. rész

gruppen, anál, tini

Ernyedten hevertünk egymás mellett. A nap szerencsére elbújt egy felhő mögé, de a forróságtól még mindig szinte rezgett a levegő. Vanessza sodort egy cigit, meggyújtotta és a számba dugta. Hallgattam a tücsköket, az autópálya távoli mormolását és lassan, mint a tilosban lopakodó tolvaj testemet elöntötte, valamilyen leírhatatlan, földöntúli nyugalom és gyönyör.
Ezt a csendet törte meg egy az a pokoli dübörgés és zakatolás, melyet az útról lekanyarodó autó adott ki magából. Az agyamat még elhomályosította a szemeim előtt lebegő szivárvány, így arra sem volt időm, hogy megdöbbenjek, amikor Dani tragacsának ajtói nyikorogva kitárultak és kiokádták magukból a pokol szörnyeit: a 8. E osztály öt tagját.
Tétován megpróbáltam feltápászkodni, megkeresni a ruháimat, de Vanessza szelíden a visszanyomott a plédre: - Most már úgyis késő – mondta – próbáld élvezni.

*  *  *
MÁR
04
2018

A gangbang szabályai

leírás

Üdvözlet, kedves olvasók! 28 éves nőként megkért az egyik ismerősöm, hogy részt vennék-e egy gangbangben, és azóta is komolyan gondolodom rajta. Azt mondta, akár hat pasi is lehet ott, ha akarom. Úgyhogy összeírtam pár dolgot, és szívesen várom a javaslataitokat is.
Íme:
A gangbang szabályai:
- A puncimba és a fenekembe csak óvszerrel lehet hatolni
- A fenekembe hatolásnál bőségesen kell síkosítót használni (lásd a szerző nevét)
- A fenekembe ne hatoljon egyszerre két fasz
- Nem lehet sem a puncimba, sem ráélvezni
- Nem lehet a fenekembe élvezni
- A körmök legyenek a lehető legrövidebbre vágva
- Nem csinálom seggből szájba
- Ha a fenekemből át akarják tenni a puncimba, óvszert kell cserélni