A+ A-

Sabrina és Christina Aguilera

(Az egyik főszereplő a Sabrina, a Tini Boszorkány című sorozat (ViaSat) főszereplője.)

Sabrina már megint szobafogságban volt. Milyen meglepő! Kezdett már rohadtul elege lenni ebből. Mit gondolnak a nénikéi, ő egy kislány, akit csak úgy be lehet zárni?
Bekapcsolta az MTV - t. Éppen Christina Aguilera klipje ment, a Dirrty.
"Milyen kurvás lett ez a Christina!" gondolta. "Nagyon jó a popsija. Óóóó..."
És megvolt az ötlet. Vége az unalmas délutánnak! Kössük össze a kellemest a kellemessel! És nekilátott, hogy kiásson egy varázsigés könyvet a szekrény mélyéről.
Christina csodálkozva vette észre, hogy a fellépés kellős közepén egy villám csap le a színpadon, és ő máshol találja magát... Egy kis szobában, ahol az ágyon egy kiscsaj ül, könyvekkel felszerelkezve.
- Szia, Sabrina vagyok! - mondta a lány vidáman. - Kérlek, ne ijedj meg! Tudod, az történt, hogy...
Christina észrevette, hogy Sabrina közben a fenekét bámulja. Nem is csoda, csak egy kis bikini volt rajta, nagyszerűen kihangsúlyozva a gyönyörű vonalakat. Míg Sabrina panaszkodott, ő leült az ágyra, így gyönyörű félgömbjei pont Sabrina előtt domborodtak ki.
- ... Ööö..., és arra gondoltam - folytatta nagyokat nyelve a lány - , hogy szórakozhatnánk egy kicsit titokban, te meg én. Tudod, sok álmodat valóra válthatnám a varázserőmmel...
- Talán esetleg másokat is bevonhatunk? - kezdett bemelegedni Christina. Csak azrét, mert a múltkor táncosokat válogattunk, és láttam néhány annyira helyes srácot... Tudom fejből az adataikat!
- Lássuk csak...
És belevetették magukat a varázskönyvbe.
Félóra múlva már kemény nyögések töltötték be a szobát. Sabrina és Christina az ágyon álltak négykézláb, egymással szemben, és mindkettőjükkel 2 - 2 hatalmas néger foglalkozott. A lányok mögött egy - egy srác térdelt az ágyon, fejük mellett pedig a másik kettő.A srácok magasak voltak, kopaszok, izmosak, jóképűek, tökéletes, fekete bőrükön csillogott az izzadtság.
Épp egy lélegzetvételnyi időt tartottak. A lányok punciját éppen most rendezte le a mögöttük álló két hatalmas szerszámú srác, úgy rántották magukhoz a négykézláb álló lányokat hátulról, mitha csak gallyak lettek volna a szélben. A nyögés épphogycsak elcsitult, és az izmos négerek most a popsikat vették célba. A srácok vettek egy nagy levegőt, és a nyíláshoz illesztették dorongjukat.
- Ne! Várjatok! - kiáltotta Sabrina.
- Megrémült a kicsike - vigyorgott az előtte álló néger.
- Nem! Dehogy! Csak azt hiszem, szükség lehet valamire! - azzal Sabrina leugrott az ágyról, és a szekrényből elővett egy kis tégelyt, odadobta az ágyon a srácnak.
- Bűbájos Berta Csodálatosan Csúszós Krémje - olvasta a feliratot.
- A nénikéimtől loptam - vigyorgott büszkén Sabrina, azzal visszamászott az ágyra. - Rajta, mire várunk?
A mögötte térdelő srác kibontotta a tégelyt, és megszagolta. Aztán kivett belőle egy keveset, és rákente a dákójára.
- Úúúúú, ez nagyon jó! - nyögött fel. - Hűsít, és... Ahhh! Egyre keményebb vagyok! - azzal odadobta a Christina mögött álló srácnak. Ő is kent a farkára egy keveset:
- Óóóó... - s az egész markát bedugta a tégelybe, s a azzal kente be a farkát. - Most véged lesz, picim! - mondta az előtte váró Christinának, aki kíváncsian nézett Sabrina szemébe. Sabrina csak kacsintott.
A két srác összenézett a lányok felett, és a csodálatos félgömbök közé illesztették a farkuk. S egy határozott lökéssel berobbantak a lányokba. A kenőcs roppant csúszóssá tette a dákókat, akadály nélkül rohamozták a barlangot. És különleges hatóanyagainak köszönhetően egyszerre szinte gyémántkeménységűvé is varázsolta. Hangos sikítások jelezték, hogyan tölti ki a kőkemény, csúszkáló rúd a lányok testét.
Christina rábukott az előtte térdelő srác farkára. Hátulról olyan erővel kapta az ívest, hogy nem igazán tudott a szopásra koncentrálni, feje jobbára a teste mozgásával együtt csúszkált a fekete rúdon.
Sabrina megkapaszkodott az előtte meredező hatalmas faszban. Egészen elkápráztatta a látvány. Ott állt előtte négykézláb a világ egyik legforróbb lánya, és éppen a popsiját pakolta egy hatalmas néger, a szája pedig egy másikon csúszkált. Hosszú, szőke tincsei az arca elé hullottak, elfedve a látványt, de Sabrinát ez még jobban megőrjítette. Még többet akart, nem volt elég a fenekét döngető srác. Intett az előtte térdeplő legénynek, mire az bemászott alá. "Jöhet a szendvics!", gondolta Sabrina, és amennyire a popsiját kezelő farok engedte, rácsúszott a puncijával az alatta fekvő srác startra kész faszára. Mostmár ketten nyomták egyszerre. Sabrina csak üvöltött, nagyra tátott szájjal. Teljesen átadta magát az érzésnek, csak a két lüktető rudat érezte, ahogy gyúrták - gyömöszölték fiatal testét.
Christina már teljesen a fenekében munkálkodó srácé lett. Abbahagyta a szopást is, és arccal az ágyra borulva, hang nélkül érezte, ahogy hátulról ordítva basszák. A felszabadult srác pedig Sabrina nagyra tátott szájába dugta szerszámát. Ez már berobbantotta a lányt, szinte csak vonaglott, és sikoltott a szájában lévő farokba.
A srácok érezték, hogy Sabrinának egy kis pihenőre van szüksége, ezért finoman lefektették, és Christinát vették kezelésbe. Új felállás következett. Hanyattfektették az ágy szélén, szétterpesztették a lábait. Finom kis puncija párnaként meredt felfelé. Az egyik néger a lába közé állt, egy hatalmas rántással felnyársalta, és nagyon keményen, nagyon vadul, szinte vadállatias ösztönnel dugta. Mikor már a ritmushoz éppen hozzászokott volna, jött a váltás, és ha lehet, még vadabbul baszta. S persze így tett a harmadik és a negyedik srác is, s aztán kezdték elölről. Ez teljesen megőrjítette Christinát, szinte folyamatosan kúrták, s a srácoknak is volt ideje pihenni.
Szükség is volt rá, mert Sabrina közben megához tért. Az egyik várakozó srác mögé lépett, hátulról átölelte, és gyengéden simogatta acélos izmait. A srác csak mosolygott, de a szemével intett egyik társának, hogy álljon Sabrina mögé. Fél perc múlva már ott dörömbölt Sabrina fenekében a hatalmas dákó, s a srác, akir Sabrina eddig ölelgetett, most megfordult, és a lány pucijába döfte szerszámát. Állóháború alalkult ki, a két srác két oldalról döngette a lányt, aztán Sabrina lábait az előtte álló derekára kulcsolta, s így jóformán a dákók tartották a levegőben.
Christina éppen letérdelt az ágy mellé, megragadta mindkét lovagja farkát, és szopni kezdte őkezt, felváltva. A kis ajkak nem sok kárt tudtak tenni a hatalmas, acélkemény rudakban, ezért néha a fogait is bevetette, a bőrüket harapdálta. A két srác összenézett Christina felett, és látták egymáson, hogy ez kevés lesz. Fel is kapták a kiscsajt, lefektették az ágyra, és szendvicspózba állították. Christina majd' felrobbant, ahogy a kőkemény farkak a gyönge húsában ki - be jártak.
Sabrina ajtaja előtt két nénikéje, Zelda és Hilda csóválgatta rosszallóan a fejét. Épp most lestek be a kulcslyukon. Nem igazán voltak meglepve attól, amit láttak, tudták, hogy előbb - utóbb eljön ez az idő is. De hogy ilyen hamar!
- Te vagy a hibás, Zelda! Azzal rontottad el, hogy...
- Micsoda? Talán tőled jó példát láthatott?
- Légy szíves, ne szakíts félbe. Nem szeretnék erről vitát. Holnap reggel azzal kezdjük, hogy beszélünk a lány fejével - és azzal otthagyták Sabrina szobáját, ahonnan egyre hangosabban szűrődtek ki a gyönyör hangjai.
Szavazz Te is!

Átlag: 5.41 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 Pavlov 2017. 11. 20. hétfő 22:00
Örülök, hogy tetszik!
#25 t.555 2017. 11. 20. hétfő 09:22
Elég jó!
#24 Pavlov 2015. 03. 25. szerda 00:18
Köszi!
#23 feherkalman1 2015. 03. 9. hétfő 06:31
El megy.
#22 tutajos46 2013. 10. 26. szombat 07:15
Elég kurta.
#21 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 09:50
Vannak ingyenes történetek is.
#20 ... 2009. 12. 11. péntek 04:01
Nem ertem hogy ezt miert lathatjuk mi is...Ey valami demo hogy ilyen tortenetek vannak?
#19 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:48
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#18 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:10
Kösz! A sztori meg egyszerű: mindkét csajt seggberakják! Ráadásul egyszerre! így mindjárt világosabb, nem igaz?
#17 xyz0001 2004. 12. 25. szombat 23:08
10!
#16 Nihil 2004. 12. 1. szerda 00:05
szerintem tök király

igaz, kicsit érthetetlen hogy
ki kit mikor rak seggbe
de szerintem jó
nem tudom a többieknek mi bajuk van vele?!
#15 Pavlov 2003. 01. 31. péntek 12:26
Nos, a sok hozzászólás és bíztatás hatására, kitaláltam pár ötletet az Atomic Kitten-es sztori folytatására... Hamarost meg is írom...
#14 sajtluk 2003. 01. 27. hétfő 21:49
Az atomic Kitten télleg jobb volt, ez meg rövid... Azért nem bánnánk, ha folytatnád!!!!:)
#13 . 2003. 01. 25. szombat 21:28
hello Pavlov.akik szaroznak mint hulyek.az atomic kitten es ez is nagyonk jo tortenet.szerintem rajtam kivul meg sokan varnak toled folytatast:)
#12 Pavlov 2003. 01. 25. szombat 13:39
A következő történetig pedig keressétek a neten Christina Aguilera legfrissebb képsorozatát, amit a Maxim c. magazinnal készített. Megéri...
#11 Pavlov 2003. 01. 25. szombat 13:22
Kösz, mindenkinek. Remélem, a következő sztorik majd tényleg mindenki tetszését elnyerik, és felkerülnek a Top10-re, és megelőzi majd a Szerenád 1-et... :=>
De félre a tréfával: tudjátok, az amerikai lapokon nagy divatja van a Celeb-sztoriknak, de Magyarországon a helyzet ilyen téren (is) szinte katasztrofális, ezen igyekszem változtatni, részben fordításokkal, részben pedig saját ötletekkel.
#10 TheChronic 2003. 01. 24. péntek 16:12
Gyuszko: Köszi a támogatást,látom,még vannak emberek,akik értékelik a vad,ösztönös szexet,nem csak a számítógép elött fantáziálnak a szomszéd kiscsaj rózsaszín ajkairól!
Az Atomic Kitten sztori se volt rosszabb,úgyhogy hajrá,Pavlov! Concentrate on da haters later!
#9 Gyuszko 2003. 01. 23. csütörtök 15:59
Igazad van "TheChronic" jo a sztori
es nem ertem hogy nem tudjak a tobbiek
ertekelni Pavlov fantaziajat
#8 TheChronic 2003. 01. 23. csütörtök 13:49
Mi van?!? Nem mindegy,hogy kit kúrnak? Pavlov jól választott,nincs annál durvább látvány,mint mikor két ilyen filigrán kiscsajt nagy izmos négerek nyársalnak fel!
Szinte szétszakdnak a csajok,de akkor is csak a f.szt követelik! Állati!
Hajrá Pavlov,U be my partna-in-crime!
Folytatsd az Atomic Kittent,kérlek!!
#7 bazzeg 2003. 01. 22. szerda 21:54
télleg gáz, de szerintem ez Pavlovnak annyiban a hibája, hogy szar storyt fordított le... Bár aki rajong a Harry Potterért annak biztos bejött:)))