A+ A-

Mi nők behúzott függöny mögött

Péntek délután volt. 4 - 5 körül valamikor. Már besötétedett. A gondolataimba merülve, a szerelmi bánat ellen fölvértező füves cigarettámat szívtam a közeli park egy eldugott szegletén, a kedvenc fám mögé bújva a sétáló emberek elől, a telefonomról head - set - tel hallgatva Shola Ama - You might need somebody című számát. 1997 - es, de még így 20 év távlatából is fel - felbukkan a rádiókban. No meg a bevásárlóközpontok egyik nagy kedvence.
Annyira varázslatos, ahogyan véget ér. Magányos hangulatban, mindig ezt hallgatva szívtam a péntek esti füvemet. Olyan melankolikus, mégis vigasztaló.
Feleleveníti a régi időket, régi érzéseket, elfeledett szépemlékeket. Ezen az estén, illetve délutánon, de hát télen olyankor nekem már este van… egy a közelben sétáló árny megzavarván hétvégi első meditációm, felém indult.
- Bocsi, csak megéreztem a szagot, és… Ja szia!:) Most látom csak, hogy te vagy!:)
- Szia! –csúszott föl a levakarhatatlan kismosoly az arcomra, mert a közeli dohányboltos csaj arca kezdett körvonalazódni előttem, akivel egy - két hete jóban voltam.
- Te is szívsz? –kérdezte derűsen.
- Már csak hétvégén!
- Bocs, hogy megzavartalak, csak azért jöttem ide, mert nem ismerek senkit a környéken, és jó lenne ma este pia helyett valami normális füvet szívni.
- Kérsz? Már nem sok van rajta, de otthon van bőven hétvégére. Ma már nem akarom újra felhívni az emberem, de adhatok egy felet, ha feljössz érte.
Ebből az is elég 3 - 4 jó cigire. Mármint ha egyedül szívod.
- Köszi! Az nekem bőven elég lesz. Még talán holnap estére is marad. Ú ez tényleg jó fű!
- White Widow. Én csak ezt szívom. Már persze ha van a srácnak. De szar füvet még nem kaptam tőle. Szóval te is magányosan töltöd a péntek estét? –szóba került korábban a boltban, hogy egy közeli településről költözött föl ide albérletbe, de úgy igazán még nem sokat beszélgettünk.
- Hát igen. Amióta ideköltöztem. A barátnőm, hogy jöjjön át egy kis lakásavató borozgatásra, de inkább a barátjával iszogat. Persze megértem:)
- Ja így lassan 30 fele már a gyerekkori barátnőmet is alig látom, pedig itt lakik Pesten. Már két éve gyerekük van a férjével. Ki sem mozdulnak otthonról,
én meg nem akarok mindig náluk alkalmatlankodni. Barátom meg most nincsen.
- Hát most nekem se.
- De elvagyok otthon egymagamban. Beszívok, aztán olvasok valami jó könyvet. Mondjuk kéne már egy jót inni valakivel. Csak nincs kedvem másnapos lenni :)
- Ja jobb a fű. A jó öreg nap végi merengős megelégedettség :)
- Mondom, ha kell, gyere föl, adok szívesen! Nincs kedved dumálgatni kicsit? Én úgyis csinálok még egy - két cigit hajnalig. Meghívlak!
- Az jó lenne, kösz! Majd legközelebb meg én hívlak meg. Hú ez jó cigi lehetett! Kicsit kész vagyok, pedig csak pár slukkot szívtam :)
- Ha rég szívtál ezzel vigyázni kell! Olyan, mint egy lórúgás! –mosolyogtam Dóri bájos arcát figyelve, amikor elindultunk. Nem volt könnyű bedurrantva követnem,
amit ezután mondott, a képpel a szemem előtt, amint a lakásomra érve az ajtónak szorít, és azzal a lendülettel nyalni kezdi a nyakam tövét.
Mindig a Dórihoz hasonló nők iránt éreztem vonzalmat. Aki azon túl, hogy a külseje alapján jó csaj, nem az a fajta kemény, határozott nő, hanem kedves és olyan kis szelíd, mint én :) Izgatottság fogott el, mert azon az estén életemben először bátorságot éreztem, hogy teljes természetességgel ”úgy” közeledjek egy nő felé. Adott volt minden. Egy úgymond idegen csajjal kettesben a lakásomon, bőségesen ellátva jóféle holland fűvel. Mégis mi történhet? Gondoltam.
Legfeljebb hazamegy, én meg másik dohányboltba járok. Amúgy 29 voltam. Dóri 28. Pár éve fedeztük fel ezt a titkos, másfajta kéjt.
A lakásomra érve töltöttem üdítőt, és ledobtuk magunkat az előszobában a kanapéra. A dohányzóasztal fölött sodortam egy bagót, hogy Dóri is hasonlóan kellemesen érezze magát, meg én is szívtam még kicsit belőle.
- De jól esik most ez a fű! –mondta Dóri lenn tartva a füstöt. Elmerengve figyeltem, ahogy újra rácuppan a bagóra, és résnyire hunyorított szemekkel mélyeket szív a növényből. Szeretem nézni az emberek arcát, ki milyen fejet vágva élvezi a fűszívást.
- Jah! Végre hétvége!
Úgy egy órát elbeszélgethettünk, mert a második cigit gyújtottam, amikor felcsendült az egyik régi kazettámon az a merengős zongora dallam azzal az elszállós
háttérhangzással, amitől a mai napig borsózik a hátam. Jakattától az American Dream. A cigibe szívva, a felszálló füstöt figyelve pár pillanatra magamba mélyedtem,
amikor a csaj a számban azt lehelte visszhangozva túlvilágian szexi hangon: - I like and you too like AAAAHH AAAAAAA…. And we like HHAAAAAA….
- Min gondolkozol? –Dóri hátraengedte a fejét a kanapén, és elnyújtózva keresztbetette gyönyörű lábait. A szemem sarkából láttam, hogy felém fordítja a fejét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 21. péntek 09:18
nekem ez 10p lett és azonnali folytatást neki... és igen szerintem az emberiség fele (50%-a, beleértve nőt és férfit ) biszex. Én is ebbe hiszek csak a mai pasik és a társadalom nem meri bevállalni a rejtett valóságot, szerintem kár, de ők tudják
#7 RAVETRAIN 2017. 05. 11. csütörtök 15:04
Végre egy izgató leszbi sztori! Nem olvastam ilyen jót mostanában.
Én meg merek kockáztatni egy 10-est!
#6 cscsu50 2017. 05. 10. szerda 17:36
tűrhető
#5 hairy_pussy 2017. 05. 10. szerda 06:36
nagyon jó történet 10p
#4 A57L 2017. 05. 10. szerda 04:54
Szép írás.10 pontos.
#3 veteran 2017. 05. 9. kedd 13:51
Jó olvasni,a többit csak az ismeri aki csinálhatja.
#2 sportyman (alttpg) 2017. 05. 9. kedd 10:00
Szépen megírt történet! Élvezet elolvasni. Persze ilyen eseményeket közelről nézni még sokkal élvezetesebb!Nagyon vonzó tud lenni két gyönyörű testű nő szerelme, főleg ha a háttérben érdekelt is vagy...
#1 Törté-Net 2017. 05. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?