A+ A-

Kocsmában

Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Óriási nagy ricsajjal, nevetgélve. Hirtelen csönd lett. Minden szem rájuk szegeződött, de pár másodperc múlva már vissza is tért minden a szokásos kerékvágásába. És az a tipikus szórakozóhely-nyüzsgés indult be. Mi, fiúk azért lopva oda-oda pillantottunk a lányokra. Vihogtak, nevetgéltek és persze ittak. Nem is akármilyen tempóban.
Néha felálltak bedobtak egy kis pénzt a zenegépbe és a megszólaló zenére visongva, felugrálva vad táncba kezdtek. Mikor a zene elhallgatott, az üzlet saját háttérzenéje felerősödött, a lányok leültek.
Ekkor figyeltem fel közülük az egyikükre. Hosszú barna haja volt, zöld szeme, kicsit szeplős, de napbarnított arc. Nem volt túl magas, de egy helyes kis piros tűsarkú cipő volt a lábán, fehér miniszoknya és egy feszes nagy kockás rövid ujjú ing mely, dekoltázsig ki volt gombolva. A mellei majdnem kibuggyantak belőle. Akkor tűnt fel, ahogy jobban szemügyre vettem, hogy mennyire csinos kis darab ez a lány.
Látásból ismertem, de csak a keresztnevét tudtam: - Kata.
Lopva nézegettem. Közben persze iszogattunk a fiúkkal és a hétvégi berúgást terveztük. Közben csak-csak nézegettem, de igyekeztem észrevétlen maradni, elvégre 37évesen akár a lányom is lehetne, mivel nem volt több huszonegynél. Közben, ahogy táncoltak, jó alaposan szemügyre vettem, és azon gondolkodtam, hogyan lehetne a lányokkal szóba elegyedni. A haveroknak fel sem tűnt, hogy én a lányokat mustrálom. Kellően be voltak már állítva.
Egyszer csak összeakadt a tekintetünk. Hogy is mondják? Kicsit bazsalyogtunk. Az egész nem tartott többet két másodpercnél, de én abban a pillanatban tudtam, hogy meg kell kapnom ezt a lányt. Ezzel a lendülettel a tettek mezejére léptem. Odaintettem a pultost rendeltem egy kört a lányoknak, meg magunknak is. Már mindenki kellemesen be volt csípve, de azért had oldódjanak a gátlások.
Csak még azt nem tudtam, hogyan tudnék a közelébe férkőzni. De azt tudtam, hogy nagyon kell. Eközben Ő is néha rám pillantott, de mindannyiszor rettentően zavarban éreztem magam, mert az átható zöld szemével szinte átszúrt.
Ekkor, ahogy az asztaluknál ült, velem szemben, tőlem kb. két méterre, észrevettem, hogy nem véletlenül ült velem szembe. Így pontosan egymással szembe ültünk, de sem az én asztalomnál ülő fiúk, se a mellette ülő lányok nem látták, hogy szemezünk. Gyomorszorító érzés volt, hogy egy ilyen nő flörtölni kezd velem. És ekkor keresztbe rakta a lábát az asztal alatt. Csak én láttam. Nem is tudtam volna máshová nézni Igaz, hogy félhomály volt, de volt egy olyan sanda gyanúm, hogy nincs rajta bugyi. Kikerekedett szemmel hol a szemébe, hol az asztal alá pillantottam. Mintha átsuhant volna az arcán egy kis mosoly. A nadrágom elkezdett mocorogni. Azon gondolkodtam, most mit tegyek, hogyan szólítsam meg? Ha már beszélünk, hogyan mondjam, vagy kommunikáljam le, hogy el szeretném vinni és nagyon-nagyon szeretnék vele rosszalkodni.
Ekkor újra keresztbe tette a lábát és már biztos voltam benne, hogy nincs bugyi rajta. Csak egy fazonra igazított kis csíkot láttam. Ettől nagyon beindultam. Vadul mocorogtam a székemen.
Ekkor a felmentő sereg, - a fiúk - átszóltak a lányok asztalához, hogy összetolhatnánk-e a két asztalt. A fiúk felpattantak, Kata hirtelen egymás mellé zárta a lábait. Arcán zavartság futott végig. - Ekkor ugrott be, hogy semmit nem akar tőlem, csak egy kicsit flörtölni. Azzal, hogy összetoltuk az asztalokat, a közelébe kerültem és mégis távolabb volt, mint előtte...
Már nem nézett a szemembe, komollyá vált. Gondolkozott, míg a többiek vidáman iszogattak, beszélgettek. Nagyon sajnáltam, hogy ennyivel vége is lett.
Felálltam és nagy lendülettel, elindultam a vécére, mert a fröccsök már feszítettek. Beálltam a piszoár elé fejem nekitámasztva a piszoár feletti falra szeret bőr fejtámasznak és elengedtem magam. Azon gondolkodtam, hogyan lehetne visszaterelni az ügyet az előző kerékvágásba.
Ekkor nyílt az ajtó, majd becsukódott. Az ajtóra nem láttam rá, de füleltem, az illető miért nem jön beljebb. Felnéztem. Rápillantottam az ajtóra és megláttam Kata fejét bekukucskálni. Az ütő megállt bennem.
- Nyugodtan fejezd be! - mondta, és közben rápillantott a szerszámomra. Nagy szerencsém volt, mert már épp abbahagytam, így hipp-hopp, próbáltam céklavörös fejjel elrakni a szerszámom. Nagyon zavarban voltam, de azért elraktam. Már épp gomboltam volna be a nadrágom, mikor odalépett és elhúzta a kezem a sliccemtől. Meg sem tudtam szólalni. Belegondoltam hirtelen, hogy az este folyamán még egy szót nem váltottunk egymással.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54
2017. 09. 7. csütörtök 03:06
A továbbiakat is megírhattadvolna. Válaszolok rá!
#10 sikamika
2014. 05. 7. szerda 22:33
jo. Válaszolok rá!
#9 rockycellar
2014. 05. 7. szerda 18:56
Nagyon jó Válaszolok rá!
#8 Rinaldo
2014. 05. 7. szerda 12:53
Szuper jó. Válaszolok rá!
#7 veteran
2014. 05. 7. szerda 08:50
Szuper Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2014. 05. 7. szerda 07:05
Jó. Válaszolok rá!
#5 hairy_pussy
2014. 05. 7. szerda 06:31
10p Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2014. 05. 7. szerda 06:26
9P! Folytatás! Válaszolok rá!
#3 papi
2014. 05. 7. szerda 04:59
Nem rossz Válaszolok rá!
#2 A57L
2014. 05. 7. szerda 04:42
Egész jó lett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 05. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!