A+ A-

Be kell gyógyítanom a sebedet

Még azokban az időkben történt, amikor két - három éve a bevándorlók ellepték a Keletit, akár oázist a szennyvíz cunami.
Egy dohánybolt előtt állva cigiztem árnyékba húzódván a trotty melegről, perceken át mit sem sejtve a hátam mögött virító feliratról az ajtón:
A BOLT 5 MÉTERES KÖRZETÉBEN TILOS A DOHÁNYZÁS!
Nem messze tőlem egy kiscsaj állt szintén az eresz alatt. A megfelelő áldozatra várt.
- Szia! Bocsi! Vennél nekem egy doboz áfonyás? (asszem Winstont mondott)
- Aha! Mindjárt elszívom!
- Köszi! –egy marék aprót szórt a tenyerembe. Annyira aprót, mint aki az imént aprította martalékra hőn szeretett malacperselyét. - Ez pont annyi.
- Nincs mit!
- Röhejes! A jövő héten leszek 18, de még egy szaros sört se adnak.
- Nekem nem baj, ha csak 16 vagy! –mosolyogtam. Annyinak se látszott az arca alapján, no meg a pólója alól éppen csak dudorodó kis cicijét sem figyelmen kívül hagyva. A rövidnacija viszont nem engedte a járókelők figyelmét elkószálni a gondolat mellett, hogy pár év múlva lesz mit fogni a combjain.
- Jaaj nem igaz, hogy mindenki fiatalabbnak néz! Ha megmutatom az igazolványom, elhiszed? –nyafogta, és már nyúlt is a táskájába.
- Nem kell, kösz! –mosolyogtam. - Elhiszem én!
Miután pimasz módon az arcomba nyomta, illőnek éreztem rá pillantani, és biza’ való igazat szólott a lyeány.
- Örülj, hogy fiatalabbnak látszol a korodnál! Később előnyödre válik! –mosolyogtam fél szemmel felé pillantva, elnyomván a csikket.
Erre már ő is elmosolyodott. Helyes, szép szőke lány volt, és a kissé tüskés, elsőre nyafkacica benyomását keltő stílusa ellenére volt a tekintetében valami nagyon vonzó.
- Akkor mindjárt jövök!
- Oké!
A boltból kilépve fél szemmel láttam, hogy szúrós szemekkel végigmért. Vélhetően mert az égvilágon semmit nem tartottam a kezemben a gondosan összeválogatott apróin kívül.
- Kéne még 50 Ft! Nekem semmi pénzem nincs. Nem vásárolni jöttem, csak az árnyékban akartam cigizni.
- Húú! –meg se tudott szólalni szegény. Még mikor meg se szólított láttam, hogy kivan valamitől, az meg végképp kiült az arcára, hogy kurvára nem erre számított.
- De adok egy szálat, ha kérsz! –mutattam föl a fekete Dunhill - t.
- Á az túl erős! Na mindegy, azért köszi!
- Nincs mit!
Amikor elsétált, a kerek kis popsijára pillantva arra gondoltam milyen kár, hogy 25 éves koromig abban a hitben éltem, hogy harapnak a lányok.
Nem gondoltam, hogy 30 éves fejjel bepótolhatom, ami a fiatal éveimből kimaradt. Voltam korábban 38 éves jó nővel is, de hidd el nekem,
csak addig izgat, míg megkapod, aztán hamar rájössz, hogy a friss hús az igazi.
Másnap valamikor éjfél fele a délutános műszakból ballagtam haza, eléggé felspanolt állapotban. Eleve a heti stressz, ráadásul túlórázni is kellett,
meg aznap akadt néhány ember, akit szívesen kettéfejeltem volna. Alig vártam, hogy a jó öreg non - stop kisbolthoz érjek, és vegyek 10 sört otthonra.
3 - 4 - et este éhgyomorra bevedelni, meg hát ugye nem árt néha szombat reggel arra ébredni, hogy 6 - 7 sört reggelizhetsz.
A lakásom környékén egy mellékutcába fordulva, a lábam elé nézve, nehogy megint kutyaszarba lépjek, pár lépés múlva vettem észre, hogy nem messze tőlem,
a házfalnak támaszkodva dugnak. Már épp arra gondoltam, na baz’meg most menjek át a másik oldalra?, amikor kivettem a félhomályban, hogy valaki erőszakolja a nőt. Semmi hangot nem hallottam, de a nő láthatóan nem gyönyörében kapálózott arccal a falnak, egy letolt gatyájú köcsöggel a hátán, aki a jobb kezével a száját fogta, a ballal pedig nagy erőkkel igyekezett lehámozni róla a rövidnadrágot, miközben a fenekéhez dörgölte magát. Nem vagyok egy keménylegény, de két felessel a fejemben, félelemnek a gondolata sem merült föl bennem, egyszerűen automatikusan odasiettem. Nem tudom, ha egy kigyúrt állat lett volna,
akkor is meg mertem - e volna védeni a csajt, de megtettem. Annyira ráizgult a lányra, észre se vette az a féreg, hogy közeledek, csak amikor odaértem.
Mire felém nézett, olyat bevertem neki, hogy két hétig nem tudtam kiegyenesíteni pár ujjamat. Nagyon elszállt az agyam az adrenalintól. Talán azért is, mert egy arab geci kinézetű 20 - 25 éves kis genny volt, amilyeneket a híradóban szegény ártatlan menekült címszó alatt említenek. Tudod, akinek jobb telója van, mint neked,
mert valakik kesselik őket, hogy elárasszák Európát, mint Tróját a Faló. Nem tudom meddig rúgtam volna a földön, ha a csaj nem állít le. Pár bordáját talán még ma is fájlalhatja.
- Retkes bevándorlók! Fúj de utálom őket!
- Ne ilyen hangosan! Még idejön a többi is!
Felindulásomban csak akkor vettem észre, hogy a csaj, aki lesütött fejjel, remegő kezekkel igazgatja előttem a ruháját, az a kis vagányleány, aki előző nap
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 RAVETRAIN 2017. 05. 15. hétfő 11:46
Köszönöm a biztatást! Akad még egy-két műremek, amiken apránként munkálkodám. smile
Szerintem a héten feltöltöm őket.
#6 cscsu50 2017. 05. 13. szombat 05:23
tetszik folytasd
#5 vakon54 2017. 05. 12. péntek 11:54
RAVETRAIN folytazsd.
#4 sportyman (alttpg) 2017. 05. 12. péntek 08:48
Sokat ígérő kezdetek...
#3 listike 2017. 05. 12. péntek 07:46
Tetszett, jöhet a folytatás.
#2 A57L 2017. 05. 12. péntek 04:16
Nem rossz olvasmány.
#1 Törté-Net 2017. 05. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?