A boglári gömbkilátó tövében kezdődött 2. rész

Szavazás átlaga: 7.87 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2022. december 15.
Hossz: 16 424 karakter
Elolvasva: 760 alkalommal
A boglárlellei SZOT Üdülőben történtek folytatása
Kedves “kékég “unszolására, valamint ”kivancsifancsi” mentorálásával folytatnám élményeim, a valóságban is megtörtént dolgaim, melyeknek voltak szép, de voltak keserű érzéseket keltő történései is. A kapuzárásom utáni órákban, gondoltam papírra vetni élményeim szerencsés, illetve kissé félre sikerült életem nemi életének kialakulásától a megszűnéséig történő intervallumban.
Mátyásföld Repülőtéri HÉV Megálló mögött lévő Mátyás-Kerthelyiségben kezdtünk el a késő esti személyes randikat megvalósítani. Vacsora után mindig volt annyi ideje, szerintem csak ezért jött ki minden másnap, abba a bizonyos kis zsákutcába jól megdughassam. Én nagyon élveztem a dolgot, mert mindig jól kúrtam, s kezdtem napról napra kanosabb lenni.
Volt, amikor nem volt neki elég a aktus. Kérte, hogy kísérjem vissza őt Kispestre az Édesanyja kertes házáig. A HÉV kocsikban a külön fakók esetében, amikor nem láttak mások, beleült a kemény faszomba és úgy élvezett el, de ilyenkor már ügyelet arra, hogy nem engedi rám az aranyesőt, amiket imád elélvezése után rám engedni. Üllői úton a villamoson hazafelé, csak szolid ujjazással és kézi munkálkodásokkal intéztük el egymás kielégítéseit.
Egyik ilyen vörösboros vacsora után közli velem, hogy mit szólnék ahhoz, hogy nem kellene ilyen mostoha körülmények között az utcán szeretkeznünk, mert se Szüleid házába, se az én Anyám házába addig nem vihetlek, míg összenem házasodunk minimum! Én hajlandó vagyok veled Templomba is Megesküdni, hogy a Ti hagyományotok alapján Édesanyád elhegedülje az Áve Máriát. Én már Anyámmal ezt lebeszéltem. Múlt hónapba elhalálozott a Nagymamám és annak a szobakonyhás lakrészébe tudnánk lakni ketten, mert a Gáborka kisfiam, Anyám házába volna, nem zavarna minket, mit fiatal házasokat. Persze, ha nem akarod nem muszáj, de Anyám tud a mi kapcsolatunkról, mer mindig ő vigyáz , míg veled szerelmeskedek Mátyásföldön. Ő is mondta is nem lehet ezt sokáig csinálni október közepén vagyunk, és az utcán hideg van a szerelmeskedéshez. Ide csak úgy jöhettek, ha elvesz Téged feleségül, mondta Anyám, mert nála ez elvi kérdés. Házasodjatok össze, s utána ott lakhatok oldalt hátúl. Beszéld meg Álmossal!
A mátyáskerti vacsora után mondtam Erzsébetnek, hogy ma a szexet elnapoljuk és hazaviszlek és bemutatlak Anyámnak és Apámnak, hogy íme ez a személy, akit elfogok venni hamarosan feleségül. Szüleim, de főleg Édesanyám mindent tud Rólad, azt is, hogy van egy 6 éves Gáborka nevű kisfiad és elváltál katonatiszt férjedtől.
– Apám! Édesanyám! Íme itt áll az a személy kiben én nagyon beleszerettem és hajlandó velem házasságra lépni.
Erzsébet! Ő az Apám, ő az Édesanyám!
Édesanyám azonnal elkezdett bőgni és odahúzta Erzsébetet magához megölelni, megpuszilta. Legyetek nagyon boldogok. Apám is magához ölelte: Legyetek boldogok. És hogyan tervezitek a jövőtökét?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.87 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. december 17. 08:30
#11
Egészen jóra sikeredett.
1
T
Törté-Net
2022. december 15. 13:57
#10
Kedves Álmoska!

Köszönjük a javítást, máris megejtettük a cserét.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
l
listike
2022. december 15. 13:08
#9
Ez ismétlés.
1
Álmoska5
2022. december 15. 12:09
#8
Kedves Barackmag és Veterán Igen Igazatok van. Én tévedtem a számozásokba.  A Történeteim Időrendben  A SZOTT, a SZOT után (itt tévedtem) Boglári Göbkilátó tövében kezdődött "2" -résszel folytatódott!    Első számozott rész nincs is.
Intézkedtem a T. Szerkesztőség felé, hogy a hibám közlésével a cserét helyes (3.-része ) szíveskedje megtenni.

"Álmoska5"
1
veteran
2022. december 15. 09:32
#7
A számok eltévedtek.
1
B
Barackmag
2022. december 15. 09:13
#6
Sajnálatos módon - valószínűleg technikai okból - a 2. rész ugyanaz lett mint az 1. rész. Várom az igazi folytatást.
1
Álmoska5
2022. december 15. 08:46
#5
Kedves Andreas6! Valamint Kedves Attila!
Nem kívánom az írásom fő lényegét, mondanivalóját, előre elkiabni, mert akkor senki nem olvasná tovább!
András és Attila is régről ismerhet.  Ezért a vezérelvem a becsület, az őszintesség és a hűség a hazámhoz. Engem Édesanyám erre nevelt. Eleinte nagyon naiv és felvilágosítatlan voltam. Ii. Viládháború végén fogantam, s hatodik fiú gyermekként. 
Mátyásföldön utaltak ki egy tető nélküli házat, velem terhes Édesanyámat a ftontról hazaszökött Apámat a Nemzetközi Vöröskereszt, hozott össze. E találkozás áldozata lettem én. Árpád (1924.) és Huba (1925) báttyáimat annó SAS Behívóval vitték ki harcolni a Dón Kanyarba. Ők soha nem tértek haza. Keserű gyermekkorom ( alkoholos életmód miatt) főleg e fájdalomra vezethető vissza. Mindig azok a gyerekek hiányoztak akik soha nem tértek haza. Ezért soha senkitől  - nagyszüleim már nem éltek -  olyan szeretetett, törődést, Édesanyámon kivűl nem kaptam, ki a múlt erkölcsei szerint nevelt fel.

Én pont ezen emberi sors tanúságainak hibáit kivántam nyilvánossá tenni. Nem a siker  - hazudnék, hogy az nem izgat - hajt első sorban, hanem a történtek “igaz” megírása.

/ III. Álmos főherceg 2022.12.12. - én -12:00 - a Jó Isten segedelméből megérkezett közénk./
“Álmoska5”

 
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. december 15. 07:06-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2022. december 15. 07:35
#4
Kellemes olvasmány, ifjukori emlékek.
1
Andreas6
2022. december 15. 07:06
#3
Teljesen egyéni - bár kissé körülményes - stílusod van, ha nem lenne kiírva a neved, akkor is felismerném, kellemes változatosságot jelent. A pisiszex kissé lelombozott, de hát ha így történt, így történt. A hátsó bejáratot mindig csak az ujjaddal látogattad meg? Várom a további folytatásokat!
1
a
angel234
2022. december 15. 04:57
#2
Jó élmények lett ez is.
1
T
Törté-Net
2022. december 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1