Hétvégi buliban

Szavazás átlaga: 6.64 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 12.
Hossz: 13 738 karakter
Elolvasva: 1 193 alkalommal
Kaptam egy telefont a barátnőmtől, hogy a fiúja szülei elutaznak hétvégére, és az üres lakásban bulit szerveznek, bárki mehet, csak vigyen, enni és innivalót. Mivel egy fillérem sem volt, vinni nem tudtam semmit, fölajánlottam, hogy a buli után segítek rendbe tenni a lakást. A fölajánlásomat elfogadták, így hát mehettem. Kata a barátnőm nyitott ajtót, mikor megérkeztem. Miki, a barátja félrevont és megkért, hogy legyek a figyelő szeme, mert az ilyen bulikban a sok ismeretlen nem igazán vigyáz a lakás épségére, és ő nem akar a rommá vert lakás miatt összeveszni a szüleivel. Voltam már tanúja házibuliban annak, hogy a betévedők, telepakolták a táskáikat, mint az önkiszolgálóban. Megígértem, hogy védem és oltalmazom a lakást, a három napi szállás, és élelem fejében. Reméltem, hogy most is érdekes emberek fognak összejönni.
Az első betévedők, azt mesélték, hogy a Deák téren találkoztak egy haverral, akinek a nevét sem tudták, és az mondta, hogy ide bárki jöhet. Nem hoztak semmit, ezért én már az ajtóban fölvilágosítottam őket, hogy ide étel, ital fölajánlással lehet jönni. Három helyes fiatal fiú volt, nem akartam őket elijeszteni, csak az üzletbe küldtem őket bevásárolni. Kaptak egy listát is, mert azt terveztem, hogy főzök valamit, mert már éhes voltam, és a hűtőben alig volt valami. Mikinek a szülei minden napra egy-egy adag ételt lefagyasztottak a mélyhűtőben, és föl címkézve hagyták ott neki. Aztán megindult az áradat. Nem tudtuk kideríteni, hogy ki az a barát, aki a Deák téren reklámozta a bulit, de egyre többen érkeztek. Szinte senkit nem ismertünk, de Miki azt mondta, nem baj, mert így izgalmasabb lesz. Persze ő már benyugtatta magát és a harmadik füves cigit szívta el.

Ha ezt nem teszi, akkor kiugrott volna a tizedikről, ép ésszel. Még szerencse, hogy ilyen nagy a lakás, így sokan elférnek. Az étel és ital felajánlásokat is én kezeltem, mert már Kata is be volt állva Mikivel együtt. Gondoskodó énem előjött és nekiálltam szortírozni az ételeket, ami sajnos nagyrészt chipsből és ropiból állt. Az ital fölhozatal eléggé sivár volt. Néhány üveg , amit, aki hozta már föl is pattintotta és azzal ment be a nappaliba, néhány üveg , és egy üveg .
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.64 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2023. május 15. 21:58
#7
Köszönöm a megerősítést. Rengeteget írok, mert szeretek benne lenni egy történetben. Az első amit ide föltettem, nem az Éjszakai találkozás volt, csak pár évig nem tettem föl semmit. Az következő történeteim nem lesznek sikeresek. Az is dühből jött. ( A ragadozó hálójában sorozatra gondolok). Majd átgondolom, hogy jelentkezek, vagy szünetelek inkább. Írni azért fogok, azt nem tudom szüneteltetni. 
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. május 15. 21:08-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. május 15. 21:08
#6
Ne dühöngj, csak írj, de a magad kedvére, a saját stílusodban! Jó a nyelvezet, amit használsz, olvasmányos. Akinek teszik ez a fajta irodalom, az nem fog reklamálni. De tartsd szem előtt, hogy a kevesebb gyakran több. Nehéz az olvasó figyelmét fenntartani olyan hosszan. A mi korunkban már az ingerküszöb jóval magasabb, Jókainak esélye sem lenne ma bestsellert írni. Én várom azt a feszültséggel, bizonytalansággal teli történet mesélést, amit az első itt megjelent írásodban hoztál. Szerintem van még ötlet a tarsolyodban. 
2
Ez egy válasz Lolamacko 2023. május 15. 16:31-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. május 15. 16:31
#5
Dühből írtam. Mindig megkaptam a kritikát, hogy túl hosszúakat írok, és kevés a szex. Na ez rövid, és tömény szex. Nem ez kell?
1
t
tibee72
2023. május 15. 15:14
#4
Én is jobbra számítottam.
2
veteran
2023. május 12. 08:51
#3
Jobbat vártam.
2
Andreas6
2023. május 12. 06:20
#2
Unalmas, száraz leírás. Nem fogott meg.
2
T
Törté-Net
2023. május 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1