Hírek

ÁPR.
16.
2020

Az új magyar tanárnő

Eljött újra az évnyitó, újra a suliban… mindenki szépen lassan megérkezik és megszólal a csengő. Mindenki a nyári élményekről beszél merre járt hol volt kivel kavart, de ennek hirtelen vége szakad és minden elcsendesedik megérkezett az osztályfőnök.
Végignéz az osztályon, hogy mindenki itt van e bírt e normálisan felöltözni az évnyitóra rögtön kiszúrja, hogy a Csíkós még nincs, kérdezi tőlünk, hogy nem e láttuk?
De mindenki csak néz, valaki beszól, biztos megint csak késik… Már megint! Mielőtt kimondaná, hogy akkor sorakozó és irány az udvar, erre ki esik be hát a Csíkós…. Mindenki röhög, hogy megint csak Ő késett el, megkapja a neki járó lebaszást és irány az udvar.
Igazgató úr elmondja a szokásos évnyitó beszédét és kimondja azt a szót,


ÁPR.
15.
2020

A gondolat ereje

Ébredés
A távolban ritmusos csippogó hangot hallok, ez az ütem valamire emlékeztet. A szemhélyam összeragadva alig bírom egy résnyire kinyitni. Éles fény bátja a szemem, lassan hozászokok a fényhez és kezdem felismerni a körülöttem lévő tárgykat. Pár perc és ráeszmélek ez bizony egy kórházi szoba teletömve mindenféle műszerrel, és ami csipogást hallok az a szívem ritmusát jelző műszer. De mi történt? Hogyan kerültem ide? Nem elmékszem semmire.
***
„Doktor, már ébredezik“ hallom a kellemes női hangot, de gazdáját nem látom, nem tudom megmozdíttani a fejem.
A szemem előtt megjelenik egy fehér köpenyes alak. „Üdvözlöm önt ismét a világunkban, hogy érzi magát?“
„Éreztem már jobban is magam. Mi történt?“
„Maga nem elmékszik semmire? Biztos a sok hatása, de ez majd elmúlik. Komoly balasetet szenvedett, egy teherautó lebökte önt a bicikliével az útról, és egy fának csapódott.


Oh, West! Oh, Jack! 2. rész

A vacsora valami mennyei volt. Marie aztán tudott főzni és egyben férjet is választani. Joshua ha tehette állandóan Alexet bámulta, máskülönben próbált nem izegni-mozogni a székén. Nem különben az istállóban történtek miatt volt ez lehetséges. Az út során egyszer értem magamhoz, így hát, amit most a fenekében hordoz az egy temérdeknyi ondó volt.
De egyszer is mind ez kellemesen felizgatott. Az egyszer kétszer való pillantás váltás során pedig a fiú ezt jobban szemügyre is vette, amikor vagy ki nyújtóztam vagy kissé hátra dőltem. A műsor csak neki szólt, mégis Alex a viselkedésemet látva feltűnt neki valami.
- Jack az inged átázott. – a mondatát meghallva máris lenézve érthetetlenséget mutattam, majd mosolyogva felnéztem a házigazdáimra.


ÁPR.
14.
2020

Elítéled az anyát? 8. rész

- Halló!
- Tudnak róla, ami történt. Eszti tudják!
- Szilvi? Figyelj örülök, hogy hívsz, de most éppen egy fontos hívást várok.
- Megtaláltak és téged is. Nem tudsz elmenekülni!
- Szilvi lassabban, nyugi. Semmit nem értek ebből.
- Nincs rá idő, minél hamarabb pakoljatok össze Andrissal és meneküljetek el, mert eljön érted is. Viktor az! Viktor! Mindenről tud arról az estéről, ami történt. Nem vagy biztonságba! Most mennem kell, csak minél hamarabb szólni akartam róla.
- Szilvi! Ne tedd le! Várj!
Francba. Lerakta. Pont most kellett neki hívnia, már egy ideje nem beszéltünk.
- Anyu, mi a baj? Szilvi néni volt az? Történt vele valami?
- Igen ő volt, és nincs semmi baj, csak tudod milyen, amikor beszél, mindent csak elhadar.


Egy kiküldetés és következményei 2. rész

Hamar hazaértem. A lakásba lépve megéreztem otthonom jellegzetes finom illatát, mely természetesen Gyöngyömre emlékeztetett, aki még nem volt otthon. Gyorsan lepakoltam, és lezuhanyoztam. Csak köntöst vettem magamra és még leültem kicsit az íróasztalomhoz, néhány dolgot átnéztem. Inkább, csak szerettem volna, mert a munka megint Katit juttatta eszembe. Persze itt, az otthonomban, ahol minden az én csodálatos feleségemre emlékeztet, már nem olyan erőteljesen. Azért átfutott az agyamon, hogy milyen őrült vágyat éreztem, mely minden ellenállásomat megszüntetett. És Kati vágyaival is találkozott. Az eredménye egy őrült szeretkezés lett.
Feleségem Gyöngyi, gyönyörű nő. Vállán túl érő kissé göndörödő dús szőke haja (nem festett), csodálatos alakja, isteni mellek, izgató kerek fenék, szép hosszú lábak, csodálatos természet. Nyugodt, van humorérzéke, nem féltékenykedik. Fülig szerelmes vagyok belé. Legalábbis eddig azt hittem.


ÁPR.
9.
2020

Egy filmforgatás előélete 16. rész

Egy idegi csendben feküdtek egymás mellett szoroson összeölelkezve. Élvezték, hogy nyugodtan szerethetik egymást.
- Olyan izgalmas volt, amiket mondtál, annyira felizgatott, és nagyon szimpatikusnak találtam Laurát. Azt hiszem, nekem kellene megismertetni vele a leszbi. Mi a véleményed?
- A beszélgetés után elég vonzónak találod, hogy szeretkezz vele?
- Igen. Nagyon kedves és rá kellett jönnöm Diana után, hogy vonzódom az idősebb nőkhőz – mondta Bettina elpirulva, mert édesanyja jutott eszébe. Vajon mit szólna Balázs hozzá, ha elmondaná, hogy szeretne szeretkezne édesanyjával?
- És hogy képzeled el az elcsábítását?
- Arra gondoltam, hogy először veszek Laurának erotikus fehérneműt. Te milyen színűt szeretnél látni rajtunk?


Egy érdekes délután története

Szerelmemmel sokat fantáziáltunk arról, milyen lenne ha élénk és gazdag fantáziánk bevetnénk az ágyban is. Délelőttönként amikor dolgoztunk, folyamatosan izgattuk egymáast smsben, vagy az okostelefonok adta lehetőségek egyikén. Ilyenkor arról írtunk egymásnak, milyen lenne ha meglepném alvás közben több pasival, kikötném, és szexrabszolgát csinálnék belőle. Vagy elhívnánk egy ismeretlen férfit, akivel közösen egész hétvégén át őt használnánk kedvünk szerint, vagy mi lenne ha elutaznák üzlti útra és a barátaim 5-6an, letepernék és megfenyegetnék ha nem adja oda magát nekik, ellátják a baját...
Ilyenkor persze amint találkoztunk, hatalmasakat, órákon át tartó szerelmeskedésbe torkoltak az esték.
Egy nap eldöntöttem hogy belevágok a dolgokba. Megírtam neki egy izgalmas chatelés után, ma ne haza menyjen, hanem egy hotelba a 24es szobába, amit rögtön utánna letelefonáltam, majd még napközben ki is fizettem.


ÁPR.
8.
2020

Mit tegyek?

Tényleg eszembe sem jutott, hogy anyáskodjam a volt mostohalányom felett, aki, egy este, váratlanul betoppant a lakásomba. Már két éve elváltam az apjától, azóta nem is találkoztunk. Megváltozott azóta. Igazi felnőtt nővé vált: hosszú gesztenyebarna copffal, azonkívül - őszintén szólva épp most vettem csak észre - ilyen jóvágású fenékkel, ami csak úgy ringatódzott a sortjában.
- Akkor befogadsz?
- Mért, mi volt a gond? - kérdeztem, miközben bekísértem őt a hálószobájába.
Eszti remegő testtel feküdt az ágyra és ismét elvörösödött.
- Apa megváltozott.
Leültem mellé az ágyra.
- Folytasd csak.
- Szóval... lekötözött.
- De hisz ez szörnyű! Fogva tartott? - Az ajkamba haraptam és éreztem a vér ízét. Azon kaptam magam, hogy a lány mellét bámulom, ahogy a pólójának feszült, a saját mellbimbóim pedig rendesen megkeményedtek. - Ne hívjuk a rendőrséget?


A rejtélyes sorozatgyilkos 1. rész

Ez a regény a nem túl távoli jövőben játszódik. Kezdjük talán a legelején. Száddám Husszein még a maga idején kifejlesztett egy titkos biológiai bombát. Ez a bomba óriási hatóerejű volt. Egyes számítások szerint kellő mennyiségű robbanóanyag, sav és kőolaj hozzáadásával akár az egész Földre kiterjedhet a hatása. Ezt a mennyiséget igaz csak hónapok alatt de az iraki kormány is össze tudná hozni. Ez a fegyver volt az alfa és az Omega - a kezdet és a vég - bombája. Ám amikor az amerikai hadsereg elfoglalta Irakot Husszein elrejtette ezt a bombát a hegyekben. Évekkel később amikor Amerika és szövetségesei elhagyták Irakot, kitört egy hatalmas forradalom. Husszein „utódai” átvették a hatalmat és összeszedve az egykori diktátor elrejtett szuperfegyvereit hadat üzentek a NATO-nak és főleg az USA-nak. Ekkor kezdetét vette egy majdnem egy éves háború melynek az utolsó havában az iraki kormány megtalálta a szuperbombát.