Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 4. rész

Szavazás átlaga: 7.08 pont (118 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 15.
Hossz: 21 766 karakter
Elolvasva: 1 809 alkalommal
Ebben a részben kemény s/m történések vannak. Nem erőszak, hanem szadó-mazó szex. Akik ezt még olvasni sem szeretik, azoknak nem ajánlom. Néha kicsit durva, de van, aki így szereti.
A csütörtök kemény munkával telt el. Az új szerződés teljesítéséhez komoly együtt dolgozásra volt szükség. A tegnap eligazított részlegvezetőket Tünde sorban hívatta, beszámoltatta. Alaposan jegyzetelt, és azonnal feljegyezte magának a teendőket, azokat a szituációkat, amik gondot okozhatnak. Annyira lefoglalta a munka, hogy még csak eszébe se jutott a Mariann által felajánlott, általa elfogadott új lehetőség. Még egy kicsit túlórázott is, majd hazafelé kedvenc éttermében alaposan bevacsorázott. Itt érezte igazán, hogy mennyire elfárasztotta a mai nap, de jóleső érzéssel töltötte el, hogy tökéletesen sínre tette az új szerződéssel kapcsolatos munkákat. Amikor nyúlt a kólásüvegért, hogy töltsön, Mariann ugrott be gondolataiba, szinte látta, ahogy a pult mögött meztelenül tölti ki neki az italát. A következő a tegnapi kép, ahogy nyalja Mariannt, míg a férje tövig a pinájában van, és keményen, nagyokat csattanva üti a fenekét. Gyorsan fizetett, és sietett haza. A kocsiban ülve visszaidézte, milyen volt a pirosra vert fenekével beülni a Mercédesz bőrülésébe. Mintha még most is érezné azt a fájdalmat, ami a szex közben fokozta élvezetét.

Otthon hamar meztelenre vetkőzött, öntött egy pohár , és betelepedett kedvenc fotelébe. Kortyolt egyet, agyában villámgyorsan cikáztak gondolatai. Ez a majd három hét teljesen megváltoztatta. Egy bezárkózott, csak a munkával, az üzlettel törődő asszonyból, egy vad, a szexet élvező igazi nővé vált. Még valami, rájött, jól tűri a fájdalmat; a fájdalmat, ami szex közben fokozza az élvezetét. Kíváncsiságból elkapta bimbóit, meghúzta és erősen megcsavarta. Mintha beledöftek volna egy kést, úgy nyilallt mellébe a fájdalom. Visszaengedte, majd a másik irányba tekerte. Fájt, de már nem csak ezt érezte, hanem azt is, hogy pinája kezd nedvesedni, élvezte, amit csinált. Még párszor megismételte, amitől a gyönyör hullámai elárasztották a testét. Lenyúlt, egy kicsit izgatta a csiklóját, majd úgy döntött, nem aprózza el, és a teljes kezét próbálta bedugni tocsogó lyukába. Nehezen akart becsúszni, így enyhén megforgatta, ahogy tágult, lassan a teljes keze elmerült benne. Ujjaival izgatta hüvelye falát, amit követően ki-be húzta a kezét, dugta vele magát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.08 pont (118 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 22. 16:20
#40

Ez a rész is nagyon jó!!

1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 10. 10:39
#39
Kemény, de jó. Tökéletes dolog, ha egy nő így is tudja élvezni a szexet, és ha még igen jól is esik neki, az hatalmas élmény a férfinek is. Még nem volt részem ilyen történetben, de valószínűleg kipróbálnám...
1
JakeAmazing
2023. szeptember 2. 21:59
#38
Ez ugyanolyan, mint az előző sorozat.
1
Éva596
2023. augusztus 22. 12:58
#35
Csak jelzem neked, az Ulysses boszorkánya a bevezető részeket lehagyva fent van a tortenet.hu-n, ugyanezzel a címmel.
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 21. 14:25-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. augusztus 22. 12:47
#34
Én sem igazán rajongok a s/m-ért de eddig még nem volt nagyon durva.
1
doriangrey
2023. augusztus 22. 12:10
#33
A korrektség jegyében mondom, még nem olvastam ezt a sztorit. Mindössze beleszóltam, mert a kommentben a szerző fejtegetése érdekes volt. Idővel pótolom... 
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 20. 00:01-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 21. 17:12
#32
Nem bántottál meg. Sőt köszönöm amiket írtál, mert ez megerősítette bennem azt, amit gondoltam és gondolok az s/m elfogadottságáról. Mindkét sorozatomban van s/m, nem is csak egy-egy alkalommal, de a fő vonalam a női főszereplő szexhez való kapcsolata, legyen az heteró, leszbi, vagy éppen az s/m. A minimumról indulnak, s egyre  jobban élvezik a szexet, az életük részévé válik. De jelentős különbség van mégis köztük. Az elsőben Éva a céljai megvalósítására használja ki, vagy inkább fordítja a szexhez vonzódását, az s/m-eket pedig élvezi, de mint szub mégis mindig győztesen akar kikerülni. S ha olvastad a befejező rész epilógusát, akkor céljait meg is valósítja. Tünde sikeres, gazdag üzletasszony, aki komoly pofont kap az élettől, amikor "selejtté" váló férje megüti és ezért elválik tőle. A szüleit ért baleset miatt a nyakába szakad a csalási vállalkozás, amit tehetsége alapján jól vezet, és csak hónapokkal később jön rá a szexhiányára. És amikor ezt pótolja, jön rá, hogy élvezi ha őt irányítják, a szexben megalázzák, akár még el is verik, mert ez eddig nem látott gyönyörökhöz juttatja. 
Ha olvastad mindkét sorozatom valamennyi részét, akkor ennek neked is fel kellett tűnnie. Ha nem derült ki számodra, az az én hibám, mert valamit nem úgy tálaltam, ahogy gondoltam.  
Nem tartom magam írónak, egyszerűen vannak gondolataim, ami jól-rosszul rögzítek, beküldöm és ti olvassátok. Ha sokan olvassák, annak örülök, mert az a célom, hogy minél több embernek szerezzek kellemes perceket.
A kritika nem zavar, sőt segít is nekem, kivéve, ha nincs indokolva és láthatóan a dühből ered.
3
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 21. 14:25-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 21. 14:25
#31
Elnézést, ha megbántottalak. Igazán nem az volt a cél. A válasz a toleranciát célozta volna meg.
Az írás minőségére nekem tökéletesen elég az, amiért Doriant és Ulysses-t megemlítettem. Ha ők rábólintanak egy írás stílusára, akkor nem kételkedem.  Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Na és,  Andreas véleményének sem azt a részét firtattam, hogy ne lenne jó. 🙂 
Írhattam volna rövidebben, tömörebben is. Például így: Légy már toleránsabb, kérlek! Csakhogy én őt nem ismerem, és ha az életben ő toleráns, akkor ezzel elképzelhető, hogy megbántom. Az meg nem célom, mint ahogy senkit sem szeretnék. Látszana ez talán abból is, hogy csak akkor adok pontot, ha minimum nyolcat tudok. De sokkal gyakoribb a tíz. Ahol ennyit nem tudnék, annak értékelését másokra hagyom. Nagyon kevés kivétel van ez alól. Talán 2-3... Azt szégyellem is, mert elragadott az indulat akkor, de azokat a pontszámokat nem tudom visszavonni, és ugyanannál másikkal sem tudom „jóvá tenni". Pedig a cél szerintem itt inkább a tehetségek felfedezése, támogatása lenne. 
Említettem, hogy beleolvastam ebbe. Tetszene a stílusod is szerintem, csak ez a téma így nem. Ezt akkor is elmondhatnám, ha bele sem olvasok. A fenti két úr véleménye számomra tényleg meggyőző. Párszor végigkísértem őket itteni útjukon, a hozzászólásaik nyomait követve, és legtöbbször egyezett a véleményem velük. 
Sajnos azonban nekem egy írás olyan, mint egy férfi: vagy mindene tetszik, vagy semmi.
 
2
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 21. 13:55-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 21. 13:55
#30
Tökéletes a hasonlatod, emiatt vissza is idézném:
"Én például utálom a sóskát, mégsem ítélek el senkit azért, mert neki az a kedvenc étele. Fogyassza, csak ne akarjon az én számba is kanalazni belőle. "
Én például szeretem a spenótot, a sóskát, de utálom a köménymaglevest. Viszont a sós, sajtos rúdon kifejezetten kedvelem a köménymagot.
És itt a lényeg! Különbözőek vagyunk szerencsére, kinek mi jön be, ki mit szeret és utál. 
Tudom nagyon sokan vannak, akiknek a s/m nem jön be, sem elviselni, sőt elképzelni sem tudják. Sokan meg azt nem értik, hogy másoknak ez hogy-hogy nem jön be.
Látod ételekről beszéltem, és ez pontosan lefedte a témát. Nem véletlenül írtam a cím alatt a figyelmeztetést, idézve ismét tőled: "csak ne akarjon az én számba is kanalazni belőle." 
Hát én senki szájába nem akartam kanalazni.
Köszönöm, hogy nem pontoztál, főleg annyival, amennyit írtál. A baj csak az, hogy az s/m miatt alakult ki ez a pontszámod, és nem magát a történetet nézted és pontoztad. Mivel láttam, hogy Andreas6 hozzászólására reagáltál, hagy ajánljam figyelmedbe sz utolsó mondatát:  "Az írás egyébként jó."
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 20. 00:01-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 20. 00:01
#29
[color=#5f497a]Azt én sem tudom megérteni. Ugyanis egy időben próbáltam rájönni erre. Mármint arra, hogy az igazi s/m művelői hogyan élik meg ezt, mi a jó nekik ebben?
Ok, egy bizonyos adag fájdalom elviselhető a cél érdekében, néha kifejezetten kívánatos is. De pár „kurzus” elvégzését követően sikerült rájönnöm arra, hogy én ezt sohasem fogom megtudni, noha a popsipaskolást sokan sorolják az s/m–be, és az nekem is tetszik.
Egyszerűen azért nem érezhetem át az s/m élvezetét, mert az én beállítottságom nem teszi lehetővé. Egy aránylag kiegyensúlyozott lelkületű embert – szándékosan nem írtam nőt, sem férfit – az olyan „másság” nem vonz. Engem sem.
Amit sikerült megértenem, és a tulajdonképpeni tanulság volt azokból az annyi, hogy ennek is vannak különböző árnyalatai, fokozatai. Ahogyan a szexben is van, meg minden másban. Mindenféle, fajta szexben előfordul azonban bizonyos s/m. Egy petting során, ha a partnerem kicsit megfeledkezik magáról és durvább például, azt is felfoghatom így, bár tudom, hogy ezt senki sem sorolja abba a kategóriába, mégis… Kezdődhetne annak felismerése így, hogy kifejezetten ezt élvezem. Ez nálam nem volt meg és nem is lesz.
Ettől még elfogadom azt, hogy vannak, akiknek az jön be. Én például utálom a sóskát, mégsem ítélek el senkit azért, mert neki az a kedvenc étele. Fogyassza, csak ne akarjon az én számba is kanalazni belőle. Nyilván itt ez nem lehetséges, hiszen senki sem kötelez arra, hogy elolvassak olyan témát, ami nekem nem tetszik, bár ezt átfutottam.[/color]
[color=#5f497a]Az írásról csak annyit, hogy ahol az alapsztori nem tetszik, azt én nem tartom jónak. Ezzel nem minősítem sem ezt, sem a családi sztorikat. Az, hogy nekem nem jön be, az nem jelenti azt, hogy nem jó. Írás technikailag biztosan jó, hiszen Dorian és Ulysses sem mondott rá mást. Én amúgysem vagyok kompetens ilyen kérdés eldöntésében, hiszen nem vagyok hivatásos, bár véleményem ettől még lehet(ne).
Szívem szerint 3 pontnál jobbat nem adnék rá, így inkább nem pontozom. Egyszerűen azért, mert tudom, hogy ez nem az én műfajom, így megindokolni sem tudnám – a fentieken kívül jobban – a döntésem.[/color]
 
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 15. 06:59-kor írt üzenetére.
veteran
2023. augusztus 18. 02:22
#28
Durva,de nem erőszak. Várom a folytatást.
2
Ulysses
2023. augusztus 17. 19:12
#27
Igen, a megemelkedett ingerküszöbről megfeledkeztem. Az igazság valahol ezek között elosztva lehet, bizonyára többtényezős dolog a valódi magyarázat. 
Az beszédes adat, hogy a családi-incest-taboo kategóriában megjelenő írások és a "normál" hetero sztorik száma nagyságrendileg egyezik akár angol, akár német, akár magyar nyelvű oldalakat nézünk.
2
Ez egy válasz doriangrey 2023. augusztus 17. 08:03-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. augusztus 17. 08:03
#26
A gyűjtőhelyes gondolattal egyetértek, hol máshol kapnák meg a különböző műfajok a saját ízlésüknek megfelelő verziókat? Ugyanakkor ennek a kategóriának az is lehet vonzereje, hogy a mesterségesen eltolt ingerküszöb miatt a figyelem az utolsó tabura terelődött. A Biblia is írt ilyeneket, mégsem volt az emberiség rágerjedve a családra az elmúlt évezredekben, de most, hogy mindent szabad és joga is van mindenkinek ahhoz, hogy kifordítson alapvető tényeket az egyenlőségre hivatkozva, valami új kellett, amit még nem láttak. 
Azt is gondolom, hogy a kultúránk maga teszi lehetővé az általános képmutatással, hogy ez a téma tartósan érdekes lehessen. 
Hogy mennyire valódi az érdeklődés, azt az ilyen oldalak statisztikáiból lehetne megnézni, ami nem áll rendelkezésünkre, bár ez elég releváns infó lenne komoly társadalmi következtetésekkel. 
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 16. 21:41-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 17. 00:19
#25
Köszönöm, és egy kicsit visszaigazolás nekem arra, hogy jól gondolom azokat amiket leírok.
Természetesen nem mindenkire igaz, és nem minden vezető fogadja el, és vágyik erre. Próbálom a valóságot megközelíteni, azt és úgy írni, hogy aki olvassa, bele tudja magát élni, még akkor is, ha ez a fajta szex nem a világa. A durvaságot megvetem, és nálam az s/m sztorikban nem jellemző, ha viszont megjelenik, akkor annak valamilyen funkciója van. Visszautalok most az Első állásom története sorozat 20-21. részére, ahol a főhőst a durva dolgokkal meg akarták törni, de végül ő jött ki ebből győztesen.
1
Ez egy válasz braun 2023. augusztus 16. 21:12-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 17. 00:11
#24
Megbocsátva!
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 16. 21:41-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. augusztus 16. 21:41
#23
Ezek nagyon érdekes gondolatok az incest téma vonatkozásában. Párszor törtem a fejemet azon, amit Éva felvetett, miért zabálják annyira az itteni olvasók a családi téma írásait?
Amit te mondasz, az viszont nem magyarázza, miért pontozzák, értékelik túl azokat a sztorikat, ha csak azért olvassák, hogy a saját normalitásukat igazolják vele.
A literotica német nyelvű oldalán olvastam ezzel kapcsolatos cikkét az egyik írónak, de ő sem adott megfejtést, magyarázatot az incest aránytalan népszerűségének. Ő valami olyasmit fejtegetett, hogy a család a biztonságot adó környezet, ahol mindenki bátrabban kimutathatja vágyait... Meg hogy az olvasó könnyebben el tudja képzelni a szereplőket és a köztük alakuló viszonyokat.
Én arra gondolok, hogy a büntetőjogilag, erkölcsileg tiltott dolgot csak itt, ilyen írásos formában lelik fel legálisan az ehhez vonzódók, így ez egyfajta gyűjtőhelye lett az ilyen érdeklődésű embereknek.
Évától bocs az offért!
A sztori jó mozgalmas, eredeti. Igen, nehezen emészthető az átlag érdeklődésű versenyző számára, de a maga műfajában jónak érzem.
2
Ez egy válasz doriangrey 2023. augusztus 15. 22:43-kor írt üzenetére.
braun
2023. augusztus 16. 21:12
#22
Gratulálok Éva, ismét egy érdekfeszítő történetet olvastam. Engem a s/m nem vonz nem is próbáltam sosem durvább formában de a te előadásmódodban izgalmasnak tetszik. Ha jól emlékszem az első résznél valaki megkérdőjelezte hogy egy vezető beosztású nő sub szerepre vágyna az ágyban. A magam példájából kiindulva csak meg erősitteni tudom hogy te gondolod jól. Nálam a magánéletemben egy félreértésből adódóan derült ez ki és rettentően élveztem hogy nem nekem kell megmondanom ki mit csináljon. Még ha csak verbálisan is volt megalázó de felizgult állapotban izgató volt hogy annak neveztek ami akkor voltam és úgy is bántak velem.
Érdekes a történet és különleges is, várom a folytatást!
3
Éva596
2023. augusztus 15. 23:25
#21
Sok igazság van abban, amit írtál, de nem teljesen helytálló. Szerintem jobban beleélik magukat egy ilyen "bűnös" kapcsolatba, mintha ugyanez egy sima szex lenne. És én ebben látom a problémát, még a gondolata is zavar, pedig ezeknél nincs könnyebben írható történet. Egy biztos, tőlem ilyet soha nem fogsz olvasni. Ha már minden más témám kifogyott, akkor inkább abbahagyom az írást. 
3
Ez egy válasz doriangrey 2023. augusztus 15. 22:43-kor írt üzenetére.