AUG
05
2013
AUG
02
2013

Noémi, András meg én

hetero, férj-feleség, szűz

Átkozottul sötét volt az éjszaka, de most az egyszer nem bántam, hogy nem látok az orrom hegyéig sem. A nudista kempingben levő bérelhető faházak között egyébként ritkán is fordult elő közvilágítást szolgáló lámpa, de az az egy is, amely a közelünkben volt, ki volt égve. Barátommal, akivel igen jó haverságban voltunk családostul, közösen szoktunk kirándulni és tíz-tíz napot eltölteni külföldön a tengerparton. Az idén felvetettem azt az ötletet, hogy menjünk már nudista kempingbe, hiszen azt még nem tapasztaltuk meg, hátha érdekesebb lesz, mint az eddigiek voltak.
Naturista strandon otthon már nem egyszer voltunk a feleségemmel és elmondhatom, hogy sohasem csalódtam, mert rendkívül tiszta, csendes, kulturált helynek bizonyult. Igaz, mindig ugyanoda jártunk, ez a hely is egy nagy kempinggel volt egybeépítve, de a strandja meg volt nyitva a meztelenül fürdőzni szerető...

*  *  *

Nyaralás az unokatesóimmal 2. rész

családi, nyaralás, szűz, tini

Ébredéskor persze kitárgyaltuk Ritával az esti dolgokat.
– Hát, nagyon hülye egy ötlet volt ez a nudizás! – mondtam keserűen. – Szegény Norbi totál kikészült. Legszívesebben felpofoznám magam!
– Állati égő lehetett neki – sóhajtott fel Rita – mi meg nagyon szemét módon bántunk vele, pedig nem ezt érdemelte volna!
– Ne is mondd, azt hittem, elsüllyedek a szégyentől, amikor láttam, ahogy ott ül a kád szélén és zokog. Majdnem megszakadt a szívem, úgy megsajnáltam – mondtam és elfutotta a szememet a könny. Rita szipogott, aztán ő is bőgött egy sort.
– Na most találj ki valami normális megoldást – hüppögte – mert valahogy bocsánatot kell kérnünk, amiért ilyen magalázó helyzetbe hoztuk. Persze a helyében én soha nem bocsátanám meg ezt a gyalázatot. Most hogy a fenébe tegyük jóvá a marhaságunkat?

*  *  *
AUG
01
2013

A hercegnő

hetero, nyaralás, tini

Kellemes kora nyári este van, levél sem rezzen a fákon. Tizenegy körül jár az idő. Egy mátrai panzió nyitott ablakában állok, hallgatom az éj hangjait: egy-egy jókedvű társaság nevetését valamelyik távolabbi szoba ablakából, messzi autózúgást, bagoly, vagy az ördög tudja miféle teremtmény huhogását az erdő felöl. A szobámban hangulatfény ég, egyedül vagyok.
Kellemes, de kicsit strapás nap áll mögöttem.
Egyébként Miklós vagyok, 35 éves, egy nagy cégnél dolgozom Kelet-Magyarországon, mint minőségbiztosítási vezető. Jelenleg egy nagyobb társasággal víkendezek itt, a Mátrában.
Úgy tizenöt évvel ezelőtt töltöttünk először együtt ezzel a baráti társasággal egy hosszú hétvégét, ha jól emlékszem a Tisza-tónál. Öt család, egy városban lakunk, családonként most már 2-3 gyermek, úgy 8-16 évesek, ha mindenki együtt van, közel húszfős a...

*  *  *

A kis kukkoló

homo

Életem legfantasztikusabb erotikus és szex élménye közé tartozik a következő történet, amit szeretnék megosztani veletek. Még a mai napig, közel harminc éves fejjel is kőkemény erekcióm lesz, ha felidézem a régmúlt emlékeit!
Kijártam az általános iskolát és sikerült felvételt nyernem egy eléggé jó nevű gimnáziumba is. Azt leszámítva, hogy egyre erősebben tudatosult bennem, hogy nekem a férfiak jobban tetszenek, mint a nők, átlagos fiú voltam. Mindkét szülőmnek jó munkája volt, egyetlen gyermekként megadtak nekem mindent. Forró nyár volt, mi Budpesthez egy közeli városkában laktunk egy kertes házban. Éveztem ezt a nyarat, izgalommal töltött el a tudat, hogy szeptembertől új suliba fogok járni, ezen kívül pedig csodáltam testem változásait is. A farkamon a kis pihék mintha kezdtek volna erősödni, illetve a péniszem mérete is látványos növekedésnek indult....

JÚL
31
2013

Wren és Meggi

hetero

Marguerite kinyitotta a kocsija ajtaját, és kiszállt. Wren ott állt az autónak a felé eső oldalán, mielőtt egyáltalán esélye lett volna kivenni a táskáját.
– Majd én viszem – mondta halkan Wren.
Olyan gyorsan mozgott, hogy az már gyakorlatilag emberfeletti volt...
Maggie bólintva benyúlt, hogy kivegye a virágokat és a csokoládét, hogy bevigye őket a házba. Wren követte a verandára, majd hátra maradt, míg kinyitotta az ajtót, és beengedte magukat.
Maggie elment, hogy lerakja a virágokat a kis asztalkájára. Mielőtt egyáltalán felegyenesedhetett volna, Wren már mögötte állt. Arcát a hajába temette, és mélyen belélegezte, mintha ízlelgetné őt. Sosem érzett ilyesmit korábban. Érezte a férfi teljes hosszát a hátsó felének nyomódni. Marguerite igazán beleborzongott a cselekedet érzékiségébe.

*  *  *

Egy éjszaka anyámmal 1. rész

hetero, szűz

Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk iskolába és együtt érettségiztünk. Sokáig úgy tudtam, és úgy is éreztem, hogy Anikó az én édesanyám. Aztán tizenhatodik születésnapomon megtudtam az igazságot. Ez azonban nem változtatott meg semmit. Anikó továbbra is anyámként szeretett és én is ugyanúgy szerettem, mint anyámat. Csak most már nem lett lelkiismeret furdalásom, ha meglestem vetkőzés vagy fürdés közben vagy rágondoltam maszturbálás közben, mert ahogy kamaszodtam úgy növekedett bennem a vágy, hogy...

*  *  *
*  *  *