Lehet így jobb lesz 2. rész

Szavazás átlaga: 7.18 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 16.
Hossz: 18 771 karakter
Elolvasva: 638 alkalommal
Akit csak az erotikus része érdekel a történetnek, ugorja át az első két harmadot, mert az csak számára a betűk összessége. A harmadik harmad az ami az oldalon inkább elvárható részt tartalmazza.
A Ferinél történt csókolózás, a felpörgött testem, de az agyam józansága arra , hogy a gép elé üljek. Írtam eszeveszettül, majd töröltem vissza. Kezdtem előlröl, majd törlés, belejavítás, az egész kukázva. Ismét kezdtem elölről. Dúltak az érvek, ellenérvek, a kettőség kezdett a megsemmisülés szélére taszítani. Fél óra elteltével egy hirtelen mozzanat az elküldés gombra. Nincs visszaút, nem lehet már visszavonni. Elkezdtem olvasni, mi ment el valójában:

„Feri! Bocsánat kéréssel szeretném kezdeni. Az elrohanásom módja miatt, de inkább az oka az ami a TE érzelmi helyzetedben helytelen, minősíthetetlen. TE egy érzelmi mélypontodon vagy Édesanyád elvesztése miatt. Megértem, elfogadom, hogy cselekedeted nem tudtad kellő körültekintéssel kezelni. Sajnos én is jócskán az érzelmi kontrol képességem határa alatt vagyok az ominózus videó óta, de amit tettem, amibe engedtem az az önérzet, az önkontrol hiányát tükrözi. Nem lett volna szabad beleélnem magam annak ellenére sem, hogy már megettem életem kenyerének javát és az eddigi legjobb falatokat éreztem a számban. Hallom fülembe csengeni ahogy mondod a védjegyeddé váló mondatot: *Soha ne mond, hogy soha*, de ez a munka, az évtizedeken átívelő barátság megrontója is lehet, lehetne. Mégegyszer ne haragudj”

Ó én barom, céges aláírásra nyomtam és ez a duma nem én vagyok. Kezdtem gépelni egy kérést törölje és... Ekkor csippant a telóm, hogy levél. Kicsibe tettem amit kezdtem írni, hiszen Feri válasza már meg is jött.

„Kati! Nem kell a bocsánat kérés, nem kell a magyarázkodás. Ez a levél nem te vagy. Nekem finom volt a csókod. Nem bánnám ha... És ha..., de tudom a te erkölcsi normád... Én beszakítanám az ajtód, de tudom az lenne a legnagyobb baromság. Igen, soha ne mond, hogy soha. Én már régen lépnék feléd, én már régen érzem számomra több, vagy inkább más barát vagy, vagy lehetnél. Tudom, látom gyilkos tekinteted, pont ezért jött jól, hogy így levélben nem csak üzleti dolgokról beszélünk. A döntés mindig is a te üzletasszonyi kezedben volt, van és lesz, de tudd nekem a végzet asszonya... ”

Igen, ez Feri. Megondolatlan hirtelen... És ha mégsem... És ha mégis? Magamban vetett hitem, erkölcsi normám megingóban van. Tudom az idő... Tudom az égi, az Isteni iránymutatás jelek formájában eljön ha el kell jönnie...

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.18 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. augusztus 18. 03:27
#5
tetszett.
1
Tiltakozó77
2023. augusztus 16. 13:12
#4
Egyet kel értenem az előttem szólóval.
 
1
kivancsifancsi
2023. augusztus 16. 11:45
#3
Nagyon jó a folytatás is. Végre ismét elemedben vagy. 
1
Andreas6
2023. augusztus 16. 07:29
#2
Érdekes volt, tetszett.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1