AUG
15
2013

Kelepce 2. rész

s/m

Ismét kezdődött elölről, csak most osztálytársnőm ült a fejemre, és a fekete teste fogadta be ismét merev hímtagom. Ismét azok az érzések, görcsök, fájdalmak, forróság. Ismét ugyanaz az izzó gyötrelem, mely annyira jólesett, annyira élveztem.
Nem tudom, hogy hova lett a szőke és a vörös, de nem is érdekelt. Mintha mellbimbóim és köldököm nyalogatták volna. Ismét jött a "tüzelés", az izzó szenvedés, a fullasztó kín. Testem szinte lángolt. A fülemben érzett nyomástól azt hittem, hogy berepednek a dobhártyáim, és agyvérzést kapok. Éreztem, ahogy erősen megdagadt hímtagom a fekete testében szorításba került.
Fájt, és tetszett. Testem összes, e részhez csatlakozó izma és zsigere lendületben, mozgásban és "akcióban" volt. Kábult voltam, szinte önkívületben. Üvöltöttem volna, ha tudtam volna. Szinte körülírtan éreztem prosztatámat a testemben. Olyan...

AUG
14
2013

Laura története 127. Fejezet

leszbi

A következő néhány héten Laura dolgai jól alakultak. Ő és Trina minden éjjel együtt aludtak. Shawna még mindig távol volt, és olyan forrón és gyakran szerekeztek, hogy Laura azon tűnödőtt hogy elhasználják egymást. De eddig ehhez nem kerültek közel.
Az elkerülhetetlen konfrontációja Sholandrával nem következett be, mert Rhonda visszatért és nyilvánvalóan lefoglalta Sholandra idejét. Istenem, az a szőke picsa biztos a halálbig bassza azt a szegény lányt - gondolta Laura egy kis irigységgel. Sholandrának gyönyörű teste volt és Laura számtalan gyönyörű órát töltött vele az ágyban.
De mindezek felett, habár Trina körül jártak a gondolatai, - a munkahelyén ablakhoz lépett, ahol egy új csapat alakult és Laura egy két órás megbeszélésen találta magát tizenöt új emberrel. Egyik közülük Randi Foster volt egy magas fekete nő hosszú vékony fonatokkal a hajában,...

*  *  *

A folt története

hetero

Egy volt osztálytársamnak egy kis kocsmája van pesten, itt pincérként dolgozik, mellette vezeti az üzletet, és nagyon élvezi. A hely kellemes füstelszívós kis modern kocsma, igényes pulttal, berendezéssel, jó árakkal és remek hangulattal. Természetessé vált, hogy ha megyek valahova bulizni, akkor hozzá ugrok be elsőként, és nem ritkán nála is fejeződik be az este. Nem volt ez másként most sem, egy fárasztó nap után, amikor enni se volt idő, akkor jól esik este kicsit lazítani, persze nem egyedül. A cégnél egy kis marketinges gyakornokot néztem ki, rögtön első találkozásunkkor a kilógó combfixe fogadott, ezzel erős kezdéssel felhívta a figyelmet magára. A Balatonon meg is ismerkedtünk, majd a gyakorlat alatt is gyakran találkoztunk, munka alatt, munka után és töltöttünk együtt éjszakát és néha egy röpke ebédszünetet is, valamelyik irodában, vagy egyéb rejtett zugokban....

*  *  *
*  *  *
AUG
13
2013

Szeretkezés a tó partján

hetero

Kézen fogott és sietve elindult a tópart felé, én pedig utána. Szerettem, hogy ilyen kezdeményező. Volt minden cselekedetében valami huncut, ami egyre inkább duzzasztotta benne az amúgy is már felfokozott szexuális vágyat.
Tele volt vele a fejem: a gyönyörű, szikrázó zöldeskék szemével, feszes, gazella testével, édes hangjával. Fekete rövid farmernadrágja épp a feneke alá ért, benne izmos, formás feneke hívogatóan kerekedett. Fehér, ujjatlan topja alatt feszülő, kellemesen érett, telt gömböcskéinek bimbói átütötték a vékony textilt és izgatóan csúcsosodtak. Hullámos hajának hosszú, csenevész fürtjeit olykor ujjaival hátrasimította. A mozdulat végén egy kissé elidőzött, kézfejét hajába süllyesztve; ilyenkor mindig lelassított és szenvedélyesen rám nézett. Beszéltem hozzá, mindenről, gondolataim szaporán váltották egymást, csak úgy folyt belőlem a szó....

*  *  *

A nemes paripa

homo

Mikor katonakoromban valamelyik quaestorral Ázsiába kerültem, Pergamumban kaptam szállást. Nagyszerűen éreztem magam itt: nemcsak a szállásom volt pompás, hanem ezenfelül volt a házigazdámnak egy gyönyörű szép fia. Törtem a fejemet, hogyan lehetnék a szeretője, anélkül hogy az apja gyanút fogna.
Hát valahányszor az ebédnél szóba került, hogy mire valók a csinos fiúk, olyan mérgesen felháborodtam, olyan szigorú elkeseredéssel tiltakoztam a fülemet sértő trágár beszéd ellen, hogy mindenki, de főképpen a mama, úgy nézett rám, mint valami filozófusra. Lassanként én vezetgettem az ifjút a tornacsarnokba, én szabtam meg tanulmányai rendjét, én tanítgattam, s én adtam ki a rendeletet, hogy afféle liliomtiprót be ne eresszenek a házba…

AUG
12
2013

Gitta 6.1.

családi, tini, apa-lánya, anya-lánya

Anikó odaköltözése óta eltelt már néhány nap. Mint egy perverz kis család éltünk négyen együtt. Anikó, lánya Kata, az én lányom Gitta, és én, de a két lányt érthetően kicsit hanyagolva, egész héten csak Anikót dugtam minden nap. Érdekes módon, a két lány nem is kezdeményezett velem semmit ezen a héten.
Egyik nap azonban Anikó azt mondta nekem, hogy az estét bolondítsuk meg egy kicsit, mert hárman kitaláltak egy izgalmas játékot.
- A lényeg, hogy téged eltakarunk a két szekrény között kifeszített lepedővel és egy lyukat vágunk a farkad magasságában, te pedig dugd ki a lyukon a farkadat. Aztán az lesz a feladatod, hogy látatlanul ki kell találnod, hogy hármunk közül éppen ki szopja majd a farkadat. A tét az lesz, hogy aznap este azt a nőt kell az ágyadba vinned, és háromszor kielégítened, akit nem ismersz majd fel. A játékot mindenki komolyan fogja venni,...

*  *  *

Sellő és őszilé

hetero, nyaralás

Beléptem a szaunába. Nem túl nagy, talán tíz négyzetméter lehet az egész. A falakon körbe egymás fölött két szinten kialakítva a pihenők. Rajtam kívül csak egy pár tartózkodott a ködös, gőzös kis helyiségben.
Halk köszönést mormogva ledobtam magam egy üres padra derekam köré csavart törülközőben. Hátradőltem, szemem lehunyva lazultam, s az elmúlt délelőtt munkafolyamatait gondoltam át és terveztem a következő lépéseket. Ahogy az izzadtság kiverte a testem, úgy zsibbadtam el egyre jobban. Nagyon fáradt voltam, nem is tudom jó ötlet volt-e beülni a szaunába. Egy izzadtság csöppet töröltem ki szememből, amikor észrevettem, hogy a nő engem néz. Könyökére támasztja a fejét és unott, kifejezéstelen arccal engem néz.

*  *  *