A+ A-

Egy fiú babaországban 13. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
- Szia, Anya - köszöntötte April az anyját, ahogy betessékelte őt és Stacy-t a házba.
- Szia, Édesem, na, hogy vagytok meg az új helyeteken? - kíváncsiskodott Marie, ahogy megölelte és arcon csókolta legidősebb lányát.
- Jól, anya - mondta April, mielőtt a nővérét, Stacy-t is megölelte volna.
Stacy és Marie voltak a család utolsó tagjai, akiket a Lee és April által rendezett házavatóra voltak hivatalosak. Az új házba való beköltözésük utáni első szombat volt és mivel aznap Lee dolgozott, ezért úgy gondolták, hogy ez lenne a tökéletes időpont egy bulihoz.
- Tehát akkor mindenki itt van? - kérdezte Stacy, ahogy körbenézett. Az össze nővére, anyja, és Lee is bólintott, ahogy a nappaliban felállított székekre, kanapéra és párnákra leültek.
- Akkor kerítek némi sört - vigyorgott April, ahogy kiment a konyhába, a nővérei mosolyogva beszélgettek, Lee pedig felrakott valami zenét, mire April visszatért a sörrel mindenki számára.
A parti már zajlott egy ideje, Lee és April a család különböző tagjainak mutogatták a házat, a hálószobát, amin Lee és April osztoznak, a nővérei ölelgették, csókolgatták April-t, ahogy gratuláltak neki az új életükhöz, amit ő és a bátyjuk épp csak elkezdtek.
- Nem tudom elhinni, hogy te és Lee tényleg együtt éltek - mondta Stephanie, ahogy szenvedélyesen csókolgatta legidősebb nővérét, miközben a kezei April hátát simogatták, és sűrű, barna hajába túrtak.
April visszacsókolta Steph-et, kezeibe fogva Steph arcát, ahogy nyelveik találkoztak, végignyalva szájának minden sarkát, ahogy a kezek a hátáról és hajából előrecsúsztak, megmarkolva súlyos melleit és gyengéden megszorítva őket.
- Olyan régóta vártam rá, hogy ezt csinálhassam - mosolygott Steph, ahogy megtörte a csókot, a hálószoba ágyán ülve, egyedül.
- Én is, hugi, évek óta nem csináltuk már - értett egyet April, ahogy a kezeit húga combjaira ejtette és a forró puncija felé nyújtotta őket, az ujjaival lágyan dörzsölgetve Steph bugyiját, ahogy kezei a szoknya alá siklottak.
Steph felnyögött, ahogy megérezte a nyomást a bugyiján, pont a csikója fölött, lefelé mozogva az ajkaihoz, enyhe borzongást indítva végig a testén.
April mosolygott, ahogy ujjai felfutottak Steph bugyiján, a nővére puncijából áradó hő megbizsergette az ujjait.
Steph újra felnyögött egy picit, ahogy nővére ujjai még erősebben nyomódtak a bugyijához, begyűrve azt puncijának ajkai közé, miközben szivárgó nedvei nedves foltot hagytak a kék anyagon.
April lassan csókolgatta húga nyakát, nyalogatva Steph selymes bőrét, ahogy áttért a másik oldalra, az ujjaival még mindig dörzsölgetve és kényeztetve húgának bugyi borította punciját, beindítva mindkettőjüket.
- Lányok, mit is csináltok? - kérdezte Maria, ahogy az ágyon ülő lányait figyelte, mire April és Stephanie felnéztek, és elvörösödtek, meglátva őt és Stacy-t mellette.
- Mit gondolna erről Lee? - mosolygott Stacy, ahogy meglátta April kezét nővérének lába között, még mindig dörzsölgetve azt.
- Ó, nem hiszem, hogy zavarná - mondta April mosolyogva anyjának és húgának rájuk kacsintva.
- Hát engem zavar! - mondta Marie hirtelen - Igenis zavar, hogy nem hívtatok, hogy csatlakozzunk hozzátok - mondta belépve a hálóba Stacy-vel az oldalán.
April mosolygott, ahogy Stacy odament hozzá, és mellé ült az ágyra, a saját kezét April-éra téve Stephanie bugyiján, és belenyomva ujjait a nedves bugyiba, míg Marie a lánya túloldalára ült, és mosolyogva nézte a bugyiján mozgó kezeket.
Stephanie felnyögött, ahogy megérezte anyja ajkait a nyakán, a legidősebb nővérének ajkait a másik oldalon, és April és Stacy kezeit az ágyékán, gyengéden dörzsölgetve, mielőtt keményebben benyomulva megtalálták csiklóját.
Marie lánya nyakát csókolgatta, kezei felcsúsztak a testén, fel Stephanie mellére, megragadva és lágyan megszorítva azokat, a tenyerével a mellbimbóját simogatva, ahogy April ugyanezt csinálta a jobb oldalon.
- Óh - nyögte Steph, ahogy megérezte, hogy a kezek megszabadítják felsőjétől, szabaddá téve melltartó nélküli melleit anya és nővére kezeinek, és miközben a bugyiját lehúzta April és Stacy kezei.
Marie és April együttesen lehajoltak, és elkezdték szopogatni Steph bimbóit, a kemény kis dudorok érzékenyen és kéregetően ágaskodtak, ahogy nyelveik megpöckölték, mindketten a másik mozdulatait másolva, ahogy a bimbók köré csukták ajkaikat, és szopták mindkét bimbót, a kezeikkel megmarkolva a melleket.
Stacy figyelte, ahogy a nővére és anyja a másik nővérének a mellbimbóit szopják, markolásszák a melleit, miközben a saját keze felcsúszott Steph combjain a puncijához, a mutatóujját a punci nyílásához csúsztatva, mielőtt enyhén becsúsztatta volna, megforgatva a forró, nedves lyukban.
Az April és Marie szájába lévő kemény mellbimbók nyálasan fénylettek, ahogy nyalták és szopták őket, fogaikkal megkarcolva a hegyüket, ahogy előre-hátra markolászták Steph melleit a kezükkel, mielőtt újra a rózsaszín, puffadt,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 02. 22. vasárnap 19:24
Hát nem semmi.
#7 davee10 2015. 01. 2. péntek 07:55
#6 sztbali 2011. 10. 17. hétfő 18:15
Lesz még ennek folytatása?
#5 BBKing 2011. 10. 17. hétfő 08:33
Ez qrva jó sorozat, folytasd még! smile
#4 Törté-Net 2011. 10. 17. hétfő 08:28
Vakundok, javítva, köszönet. smile
#3 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 07:25
Elmegy.
#2 vakundok 2011. 10. 17. hétfő 01:31
Véletlenül nem kétszer van leírva itt a történet?
#1 Törté-Net 2011. 10. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?