NOV
20
2013

Éjszakai szórakozóhely 4. rész

gruppen

Sikerült délután két óra felé felébrednem. Ildi még javában aludt, félig oldalt, félig hanyatt feküdt az ágyon, egyik kezével a lába között a punciját fogva. Olyan édes, ártatlan kislány volt alvás közben. Óvatosan, hogy ne ébredjen fel kihúztam a kezét és széjjelebb tártam a combjait, hogy teljesen látszódjon a most már rövid szőrű kis vörös cicus. Adtam egy nagy csókot rá, mire kéjesen nyöszörögve felébredt.
- Gyere, öltözz fel. – kelek ki a szép lábai közül.
Elkészültem és otthon hagytam rendet rakni. Elszaladtam az ügyeimet elintézni és felvenni Beát. Délután hat volt, mire hazaértem és alig ismertem rá az otthonomra. Olyan szépen csillogott a lakás, mint új korában. A kis édes még egy mosást is odarakott.

*  *  *

Bár soha ne jönne el a reggel

hetero

Talán egy éve találkozhattam Karesszal, akibe első pillantásra beleszerettem. Mindent elkövettem, hogy felfigyeljen rám, és idővel észrevettem, hogy én sem vagyok közömbös számára. Telt-múlt az idő. Találkozgattunk, beszélgettünk. Mindig nagyon kedves volt, de ennél több nem történt. Már kezdtem úgy érezni, hogy ez minden, mígnem egy nap csörgött a telefonom. Felvettem, és ő volt a vonal túlsó végén. Randira hívott, de ez most más volt, mint a többi. Volt valami a hangjában, amivel eddig nem találkoztam, és ez engem is egészen felizgatott. Vártam, hogy a napnak vége legyen, és vele lehessek. Kora este volt, de a nyári nap meg mindig fényesen ragyogott, amikor megérkezett. Útközben a nyaraló fele kellemesen elbeszélgettünk csupa jelentéktelen dologról. Közben Karesz egyik keze a térdemen pihent, és néha finoman megsimogatta. Próbáltam a zavaromat leplezni, nem sok...

*  *  *
*  *  *
NOV
19
2013

Vera a közösben 9. rész

gruppen, szilveszter

Eljött a Szilveszter, és ezzel lassan már át is kanyarodunk 2013-ra. A két ünnep közötti időszakot mindenki sok pihenéssel töltötte, nem "vadultunk", nem kalandoztunk, egyszerűen csak örültünk neki, hogy vége van az évnek. Az utolsó nap viszont értelemszerűen a szórakozásé, bulizásé, és mivel az egész társaság tartja a kapcsolatot, néhány levélváltásból már sejthető volt, hogy Szilveszterkor lesz valami. Éppen otthon voltunk, Vera a fürdőszobában foglalatoskodott, amikor megszólalt a telefonom. Laci volt, és érdeklődött, hogy mit csinálunk az új esztendőbe vezető éjjelen.
- Semmit - vágtam rá a teljesen szimpla választ, mert tényleg nem volt tervben semmi. Nem azért, mert azt vártuk, hogy a többiek meghívnak valahová, hanem mert akkor épp természetesnek hatott kettesben eltölteni az év utolsó estéjét. Volt elég "buli" év közben...

*  *  *

Balaton hangjai

hetero, munkatárs

Tavaly nyáron, kötelező egyetemi gyakorlatomat Budapesten töltöttem. Ez izgalmas volt, éltem az egyedülálló pasik gondtalan életét, hétvégére pedig már otthon voltam, pesttől 160 kmre, az egyetemi haverok között. A gyakorlat 2 hónapig tartott, és közben rengeteg esemény történt. Az egyik ilyen esemény a Balatonhoz kapcsolódik, ugyanis a munkahelyem szervezte a Balaton Sound reklámját és kaptam egy vagon tiszteletjegyet. Néhány ismerőst kérdeztem, hogy van e kedvük jönni, hát persze hogy volt. Főleg pesti haverokat hívtam, tudtam, hogy kaphatóak lesznek, már aki el tud szabadulni a munkahelyéről. Szerencsére sokan jöttek, minden tiszteletjegyem elfogyott.
Meg is beszéltük, hogy siófokon találkozunk, mert volt, aki csütörtökre is le tudott menni, volt aki péntek estére ért le kocsival, én pedig vonattal jövök, amikor végzek a melóban, és Siófokon egy sörözőben...

NOV
18
2013

Unokatesóm és én 2. rész - Hármasban

családi, tini, unokatestvérek, nagynéni/nagybácsi, illusztrált

Nem tudtam mit kezdjek a helyzettel. Megtörtént végre életem első dugása, és egy ilyen „csattanóval” ér véget... Ránéztem Fannira, ő sem tudta mit tegyünk. Valamikor csak ki kell mennünk a szobából, de mit mondjunk? Biztos el fogja mesélni a szüleimnek, egy ilyen dolog nem fog a négy fal között maradni, nem menekülhetek el csak úgy.
Megegyeztünk, hogy megpróbáljuk rávenni Dóri nénit (keresztanyum), hogy maradjon köztünk a dolog, Fanni is nagyon félt, hogy Gabibá’, az apukája megtudja mi történt. Előre küldtem őt, hogy próbálja puhítani, én addig úgy, ahogy összeszedtem magam, átgondoltam a „beszédemet”.Kb. 2 perccel Fanni távozása után felhörpintettem a még pohárban maradt italom, és kiléptem a biztonságot jelentő ajtón.

*  *  *

Váratlan vendég 3. rész

hetero, anál, vibrátor, játék, férj-feleség, bilincs

A kanapén ülve, megkötözve vártam, hogy Éva és Gabi visszatérjenek a fürdőszobából. Mikor beléptek láttam kipirult arcukat. Testük köré egy-egy combközépig érő fürdőlepedőt tekertek szorosan, amely jól kiemelte remek alakjukat. Évának valamivel nagyobb melle volt, viszont Gabi kicsivel karcsúbb és magasabb volt.
– Engem jól itt hagytatok, vagy 20 perce várom, hogy eloldozzatok, mert egy kicsit elgémberedtek már a végtagjaim – panaszkodtam, miközben a két csodálatos nőn legeltettem szemeimet.
– Szerinted elengedjük? – kérdezte Gabika Évától.
Éva bólintott, mire mellém léptek, és kioldozták rabláncaimat. Megkönnyebbült sóhajjal dőltem hátra, kinyújtóztatva elzsibbadt lábam, és elkezdtem a kezeimet masszírozni, hogy a hátrafeszítés okozta merevség elmúljon belőle. A lányok leültek a szőnyegre velem szemben, majd könyökükre támaszkodva hanyatt...

*  *  *
NOV
15
2013

Különleges szexélményeim 29. rész

családi, anál

Sziasztok. Szóval az a helyzet, hogy most az Andi-val egyenlőre véget értek a dolgok. Az utóbbi hetekben jó tíz kg-t leadott. Azt kérdezitek hogyan? Nos, most már volt lelkiereje sokat tornázni, ami eddig hiányzott. Ráadásul most már a fő élvezeti forrást nem az evés jelentette a számára, hanem a velem való szex. Plusz a rendszeres kielégülés nagyszámú boldogság hormont szabadított fel a kiscsajban, amik fokozták a zsírégetést. A lényeg, hogy sokkal jobb nő lett mint eddig volt. Kívánatosabbak lettek a cicijei, a segge, és az arca is jobban nézett már ki a vékonyodás miatt. Erre meg csak rá tett egy lapáttal, hogy kiszőkítette a haját. Nem túlzás azt állítani, hogy kétszer jobb csaj volt már, mint amikor elvettem a szüzességeit. Az utolsó négy szex épp ezért nagyon jó volt vele, izgatott a szexis teste. Aztán beütött a vég. Bejelentette, hogy szakítani akar, mert így, hogy...