Hírek

AUG.
10.
2020

Édes hármasban 5. rész

Egy darabig még összeölelkezve feküdtünk az ágyon, majd egy kiadós nyelves csókkal fejeztük be a jól sikerült akciót. Nyelveink szabályszerűen csatáztak egymással. Hugi újból vágyakozóan hozzám simult és altestét a farkamhoz szorította, amely ernyedten feküdt a hasamon. Bár én csak pár perce élveztem el, Hugi olyan vágyakozó szemekkel nézett rám, hogy én is újra kedvet kaptam. Előbb a hátát kezdtem el simogatni, aztán két oldalról megmarkoltam a fenekét. Ezáltal Hugi alteste még inkább ránehezedett a farkamra, ami újra begerjesztett. Egyik ujjamat hátulról bedugtam a hüvelyébe, amely megint olyan sikamlós volt a kéjnedvtől, hogy minden további nélkül megdughattam volna, de ezt még nem akartam. Ehelyett inkább a másik kezemet is a puncijához vittem, s mindkét mutató- és középső ujjamat bedugtam. Amikor ezután ujjaimmal széthúztam a szeméremajkait, Hugi annyira felizgult, hogy légzése felgyorsult.


Azok a csodálatos 60-as évek... 5. rész - Avagy jobbra nyúlok ott is asszony, balra nyúlok ott is asszony!...

Hazafelé Zsolt elaludt, így végül is nem tudtam meg, hogy mitől volt feszkós, és a megszokottnál vadabb a hölgyekkel. Ahhoz képest, hogy milyen fergeteges délutánunk volt, eléggé kedvtelenül búcsúzott el, mikor a lakása előtt kiszállt a kocsimból.
Kedden kora este hívtam Ágnest, gondoltam megbeszéljük az elmúlt hétvégék kellemes történéseit.
- Szervusz, Drágám! Mi újság, hogy vagy? - köszöntöttem.
- Helló, Drágám! Hát most már jobban vagyok… - válaszolta.
- Mi történt? - kérdeztem aggódva.
- Olyan kínos! Nem is tudom, hogy mondjam?... Megnézted a felvételt, az eksönömről Zsolttal? - kérdezte.
- Nem, még egyik felvételt sem, csak feltöltöttem számítógépre őket, de gondoltam majd együtt megnézzük. Miért?
- Jól indult az esténk, habár már a megérkezésekor éreztem Zsolton egy enyhe feszültséget, de gondoltam az izgalom teszi. De aztán egyre vadabb lett.


Kör 6. rész

Kör 6. rész Kör 6. rész Kör 6. rész

AUG.
7.
2020

Viszonyom lett a mostohaapámmal

Nagy kétszintes családi házban laktunk, a teraszra nézett az emeleti erkély ahol anyuék szobája volt. Én a teraszon napoztam a nyári melegben a nyugágyon, egyszer azt vettem észre, hogy napozás közben simogatom magam. Mi tagadás nagyon régen voltam férfival. Mivel úgy tudtam csak egyedül vagyok otthon, nem zavartattam magam és benyúltam a bugyimba és masztizni kezdtem. Félidőben járhattam, amikor félig csukott szemem sarkából megláttam, hogy mostoha apám (aki 12 évvel idősebb nálam) fent áll az erkélyen és engem néz. Egy pillanatra megtorpantam, de úgy voltam vele úgyis látja, hogy mi történik tehát kinyitottam a szemem és akkor látom, hogy ő is masztizik, veri a farkát és engem bámul. Úgy gondoltam akkor legyen egy jó napja kikötöttem a bikinim és lehajtottam, hogy jobban lássa a borotvált puncim. Belendültem, felnyúltam magamnak két ujjal és vadul ujjaztam magam. Éreztem mindjárt elmegyek, összerándultam és elélveztem.


Derek leckéje

Krisztusom, de unalmas itt! Nem vártunk esőt Devonban. Az ember nem díszítheti és csinosíthatja a végtelenségig a kiadásra szánt vidéki házikóját, csak azért, hogy aztán sóvárogva várja, megszólal-e végre az ajtócsengő vagy a telefon. De a munkát azért el kell végezni, méghozzá gyorsan, máskülönben kárba vész az összes befektetés. Minthogy nem voltak előkelő látogatók Londonból, sem használható kezeslábasaink, ezért Jane és jómagam rákaptunk arra a szokásra, hogy minden nap valami nevetséges, teljesen ésszerűtlen öltözéket vettünk fel, mintha mesében lennénk, csupán azért, hogy egymást mulattassuk.
Ma például én voltam Hubbard mama, és az égvilágon semmi más nem volt rajtam, csak egy virágmintás kötényke. Jane volt az aranyhajú tündér, teljesen átlátszó baby-dollban. Már minden szobát kitataroztunk, kivéve a nappalit, mely most tele volt festékes edényekkel, ecsetekkel és falminta hengerekkel.


AUG.
6.
2020

Nehéz kezdeni

Nagyon régen ismertük egymást. Tudta, hogy tabu vagyok, és azt is, hogy soha nem lehet köztünk semmi, ameddig a haverja barátnője vagyok. De mégis valahol mindig ott motoszkált mindkettőnk szemében a tűz, és éreztük, hogy ennek egyszer meg kell történnie. Már szakítottam Bartival, és már lassan fél éve csak barátok voltunk egymásnak. Peti ezt persze már tudta... Valakinek segíteni kellett, hogy eljussunk a nyaralóba, és nem volt más, csak Peti. Persze nem én hívtam, hanem Barti. Aztán csak a kezembe vettem az irányítást, és fel kellett hívnom... Végül csak értünk jött Peti, Bartival, mert sokan voltunk. Egész úton látni akartam Petit, hiába ültem Barti mellett, nem érdekelt. Peti már a nyaralóba is olyan furcsán nézett rám... Aztán, úgy alakult a dolog, hogy Petinek nálunk lett projektje, így fel kellett, hogy hívjon. Előadtam magam, hogy majd megfizetem neki a segítségét, és hálás leszek, mind a fuvarért, mind a projektért.


Belső vívódások 2. rész

Andrissal maradtunk ugyanolyan jó barátok, mint az első szeretkezésünk előtt voltunk. Mondjuk a találkozásaink száma gyakorlatilag lekorlátozódott az együttléteink számára, de előtte/utána rendszeresen beszélgettünk azokról a dolgokról, mint eddig bármikor. Általában hetente egy éjszakát töltöttünk együtt, másnap még egy kis időt dumáltunk. Sajnos belőlem nem tűntek el az érzelmeim iránta, sőt inkább erősödtek. Ezt nagyban elősegítette, hogy alkalomról-alkalomra egyre több érzékiséget adott bele, egyre jobban törődött velem.
Három héten át bírtam a fokozódó érzelmeket, ezt követően már csak altatóval aludtam. Ha nem vettem be, akkor egész éjszaka járt az agyam. Egy ideje már gyógyszerrel aludtam mikor feltűnt, hogy gyakran lerúgom a bal lábamról a takarót, de valószínűleg csak mozgalmas álmaim vannak.


AUG.
5.
2020

Az osztálytársammal

Sziasztok! Gergely vagyok és ez a fantasztikus élmény 2006. október végen történt meg velem.
Én akkor töltöttem be a 21-et és néhány osztálytársammal kitaláltuk, hogy szervezünk egy kirándulást Hajdúszoboszlóra az őszi szünet idejére. Én nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy Marian is velünk tart. Gyönyörű, szép lány volt, tán 19 lehetett akkor. Nekem mindig is tetszett ez a fantasztikus lány, de sajnos egyszer összekaptunk, és azóta nem igazán beszélgettünk egymással addig a kirándulásig. 3 napra mentünk és csak az járt a fejemben, hogy ki kell békülnünk, mert folyton ő járt a fejemben. Ő egy igen alacsony lány kb. 160cm, vékony, csinos, fekete vállig érő haj és gyönyörű nagy zöld szemei vannak. Úgy voltam vele, hogy itt a remek alkalom, hogy kibéküljek vele.


A Tigris istennő

Az éjszaka kellős közepén jönnek értem. A fekete indiai éjszakából kinyúló sötétbőrű kezek a számra tapadnak, nehogy hangosan felkiáltsak. Legalább fél tucatnyian vannak és mind egyszerre ragadnak meg. Még csak esélyem sincs, hogy felvegyem velük a küzdelmet, pedig először megpróbáltam. Az egyetlen hang, amit hallok, nem más, mint hevesen kalapáló szívem. A csuklómat szorosan megkötözték durva kenderkötéllel, akárcsak a bokámat. A számba egy halom rongyot tömtek, aztán még ezt is átkötötték durva kötéllel, ami keményen vágott a szám sarkába.
Az éjszaka csöndjében a falusiak, akikkel az előző este még együtt vacsoráztam és cseverésztem, most a fejük fölött cipelik megkötözött, mezítelen testem a távoli indiai faluból valahová a környező dzsungel sötét mélyébe.