NOV
08
2013

Unokanővérem popsija

családi, anál, unokatestvérek

Tavaly nyáron, egy családi összejövetelre voltam hivatalos, az unokaöcsém születésnapjára. 18 éves lett a srác, ez mérföldkő egy ember életében, a buli is ennek megfelelő volumenű volt.
A család egyik közeli barátjának krimóját bérelték ki az estére, tekepályával, korlátlan fogyasztással stb. Sajnálatos módon a menyasszonyom vidéki elfoglaltsága miatt nem tarthatott velem, de teljes bizalmat élvezve egyedül is jól éreztem magam.
A sokadik pohár ital után egyre fogyott a drága rokonok gátlása, és persze a 18. szülinap témájából hamar a szexről kezdődött az eszmecsere. Persze, a ma 18 évesek profibbnak mondhatók, mint a szüleik együttvéve, talán ezért is külön asztalnál gyülekeztünk, mi fiatalok.

*  *  *

Táborozás

gruppen, nyaralás, tini, diák

- Na végre itt vagy már, itt várunk rád már vagy fél órája, már azt hittük el sem jössz.
- Ugyan már, ha meg volt beszélve, akkor illik itt lennem - mondta Mike az autóból kiszállva. Pattanjatok be gyorsan, már szinte mindenki lent van a táborhelyen.
Ahogy a fák suhantak az úton el mellettünk a táborhelyhez közeledve egyre idegesebb lettem, mivel eszembe jutott, hogy már 5 éve nem láttam Lucyt.
Fiatalok voltunk még, mikor talán az ital, vagy csak egy hirtelen felindulás következtében egy kirándulás alkalmával egymás mellett ébredtünk egy átbulizott éjszaka után.
Az az este feledésbe merült, és soha nem is beszéltünk róla. Mintha meg sem történt volna.
Véleményem szerint csak ő is az italra fogta az egészet, mint én, és a kínos beszélgetéseket elkerülve inkább hagytuk az egészet feledésbe merülni.

*  *  *
NOV
07
2013

Fatális kitérő

gruppen, anál, rendőr, férj-feleség

- Drágám, elvétetted az utat! – szólalt meg mellette Nancy az anyósülésen, mikor Edward jobbra kezdett besorolni a sztrádán
- Nem drágám, én választottam az utat! – felelte büszkén mosolyogva Edward – Ez a mi napunk, ma elhagyjuk a megszokott csapát!
- Hmmm..! Valami készül itt? – nevetett fel Nancy
- Ma egy kicsit rosszalkodunk, drágám... - nézett rá hamiskás mosollyal Edward
A második kereszteződésben jobbra fordult Edward, majd az 5. házat elhagyva lassítani kezdett, egy távirányító tűnt fel a kezében, és a következő ház kapujára irányította. A kétszárnyú kapu készségesen nyílt befelé, Edward besurrant a nyíló szárnyak között, majd a fotocella érzékelve a jármű áthaladását, automatikusan zárta a kaput.

*  *  *

A buli hatása 1. rész

hetero

Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit.
A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi.
Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat.
Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni.
Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és a hang effekteket.
Én pedig elő készítettem mindent, amit kellett.
Mindenre odafigyeltem, amire csak lehetett, étel meg a vázák meg az ilyenek biztonságba helyezése.
3 óra múltán már mindennek készen voltunk, már csak jó pasikat kellett hívni mikor már a telefon a kezembe volt felszólalt Anna.

NOV
06
2013

Egy valódi történet

hetero

Mint amikor egy kavicsot bedobnak a tóba, még napokig gyűrűztek a nőben az első együttlét hatásai.
Nem győzött elbújni a családja elől, hogy észre ne vegyék rajta, amikor elgondolkodik valamin, vagy konkrétan eszébe jut valami.
Nem, ezt nem a tavasz teszi, bár annak is szerepe van benne, senki nem tudja kivonni magát a természet buja újraéledéséből, ami az élet továbbadására ösztökél minden élőlényt.
Eszébe jutott, ahogy sietett a találkozóra, bár fújt a szél és még hűvös volt, de már lehetett érezni a tavasz szagát a levegőben. Átsietett az úton a ház felé, közben figyelte a házszámokat, nehogy túlszaladjon rajta. Utólag tudta meg, hogy a Férfi figyelte az ablakból, ahogy megérkezik.

*  *  *

Dani finom lábujjai

hetero, iroda

Jött a céghez januárban egy új titkárnő, Danielle.
20 éves vékony testalkatú, hosszú barna hajú, nagy barna szemű és gyönyörű szopós szájú.
Mivel ismeretlen volt neki a társaság és elég kiszámíthatatlan az időjárás, elég konzervatívan öltözködött.
Leginkább farmerban meg vastag blúzban és térdig érő báránybőr béléses csizmában járt.De ahogy javult az idő és kezdte a kollégákat megismerni, egyre lazábban öltözött.A farmer még maradt de felülre egyre mélyebb kivágású és egyre vékonyabb felsők kerültek, amik kiadták a szép formás melleit.
De ami ennél is fontosabb a lábbelik választása is kezdett javulni, csini aranyszínű balettcipőben jelent meg a csupasz lábain, elég alacsony szélű cipőcske ezért oldalról bekukucskálva szépen látszottak a lábikóinak a kecses formái.Elől is csak a lába ujjait takarta, de látszottak a ujjak...

*  *  *
*  *  *
NOV
05
2013

A lányom fiúja 4. rész

gruppen, anya-lánya, anál

Dórika a következő hétvégi szexpartinkon bedobta, hogy mi lenne, ha legközelebb a barátnője is eljönne. A fiúk, Zoli és Zsolti persze azonnal benne voltak.
Kérdeztem a lányomat, hogy ki lenne az a csajszi. Azt felelte, hogy Rebeka, akiről már mesélt nekem.
- Tudod ő az, akivel versenyt szoptunk és leszbizni is szoktunk! – súgta oda nekem, hogy nehogy Zsolti meghallja. Még mindig titok volt a szopóverseny.
Kiderült, hogy Dórika minden elmesélt Rebekának, így a négyesben töltött hétvégeinkről is és a kiscsaj teljesen felizgult.
Ezek után persze nyaggatta Dórikát, hogy ő is szeretne részt venni a mi kis szex játékunkon. Ő volt az a barátnő, aki sokáig csak a fenekét engedte megdugni, mert nem akarta elveszíteni a szüzességét. Egy pár hónapja persze már ő is dug rendesen, és ez alatt volt már egy pár pasija, ahogy a lányom mesélte. Szóval nem volt már...