FEB
14
2014

A kápolna titka

hetero

Nagyókám és hitközössége minden évben meglátogat egy-egy szent helyet. Sajnos Őt már nem lehet egyedül elengedni ezért az egyik ilyen utazás során vele tartottam. A buszon nemcsak a nyári kánikulától volt fullasztó a levegő. Az atya ( kísérőnk ) egyszerűen szédítő volt még a reverendában is. Egész úton másra sem gondoltam vajon milyen lehet vele az ágyban. Álmodozásomból csak megérkezésünk zökkentett ki.
Nagyim már első este bizonyosságot adott, hogy nélkülem elveszett lenne ugyanis elhagyta az olvasóját és arra kért menjek le a kápolnába és keressem meg. Belül morcogtam egy kicsit de elindultam.
Kerestem, kutattam a padsorok között mikor neszt hallottam. Hirtelen megfordultam és ott állt előttem az én lelkipásztorom kezében a rózsafüzérrel.

*  *  *

Telefonszex

hetero

Tegnap munka után kicsit magányosnak éreztem magam és beugrottam kedvenc kocsmámba, hátha találkozom a haverokkal és elütjük az időt egy kis beszélgetéssel. De nem volt senki az ismerősök közül, csak a bárpultosnő, vele pedig már mindenről beszélgettünk korábban, amiről lehetett, úgyhogy nem túl sok témánk volt.
Mindenesetre úgy döntöttem, hogy maradok egy kis ideig, hátha betér valami ismerős. Addig is Unicumot meg jó kis sört iszogattam. Úgy este 7 óra felé azon vettem észre magam, hogy az ital kezd megártani egy kicsit, de hazamenni csak nem akaródzott. Elhatároztam, hogy megnézem, hogy otthon van-e egyik közelben lakó barátnőm, akivel csak ritkán találkozunk, többnyire email-ben tartjuk a kapcsolatot, külön utakon járunk és nem nagyon van időnk a személyes találkozásra.

*  *  *
FEB
13
2014

Időutazás

hetero

Sziasztok. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy kiírjam,-megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.
Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban. Egy kis vidéki faluban éltem, és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némelyiket.
Egyik alkalommal egy fiatal csaj jelent meg aki nagyon ismerősnek tűnt. Nem véletlenül. Falubeli volt. Látásból ismertem is. Azonban amióta nem láttam a cickói eléggé kifejlődtek. És a tompora is szépen kikerekedett. Ahogy ott nézelődött, látszott rajta, hogy még nem túl gyakran fordult meg ezen a helyen. Kissé elveszettnek tűnt a tömegben. Én meg úgy voltam vele, hogy ezt a lehetőséget kár volna kihagynom. Pillanat alatt melléje vágódtam. És finoman érdeklődni kezdtem, hogy...

*  *  *

Pont ő kell nekem 1. rész

leszbi

- Oli! Le fogom késni a gépem, hallod?!
- Várj! Egy pillanat! - kapta fel a táskáját Oli. - Mehetünk! - Futottak a kocsihoz.
- Egyszer a fejedet fogod itthon hagyni! - jegyezte meg Asztrid nevetve.
- Ugyan már! Ne túlozz! - mondta Oli miközben beindította az autót.
- Annyira örülök, hogy végre újra látom a bátyóm! - mondta Asztrid mosollyal az arcán!
- Legalább megismered a barátnőjé,t s talán a leendő sógornődet.
- Na, ja! Kíváncsi vagyok rá hogy, vajon milyen!
- Na és milyen szemmel fogod át tanulmányozni?- kérdezte Oli huncut mosollyal ajkán!
- Na na! Szigorúan a bátyám érdekeit fogom nézni! - felelte Asztrid tetetett komolysággal. Oli ráemelte mogyoró barna szemeit, s elmosolyodott! Oli és Asztrid az ovi óta a legjobb barátnők voltak! Nincs olyan, amit ne mondanának el egymásnak! Asztrid neki vallott először a lányok iránti...

FEB
12
2014

Ébredés a kedvessel

hetero

A napsugár betüremkedett a függöny egy pici résén és a nő homlokát, haját megvilágította. Az arca nyugodt volt, aludt még. Az apró szarkalábak a szeme körül kisimultak, szája mosolyra húzódott, homlokán a ráncok most csak halvány barázdákat rajzoltak. A napsugár makacsul tört magának utat a szoba homályában. A férfi arcát elérte a fénysugár és játszadozva, bolondozva csiklandozták a szemét. Hátat fordított, de még a tarkóján is érezte a fény játékát. Nagyot sóhajtott és visszafordult. Hunyorogva nézte az alvó nőt. Elmosolyodott. Emelte már a kezét, hogy megsimítsa az arcát, de félúton megakadt a mozdulat. Nem akarta felébreszteni. Óvatosan felkelt, és a konyhában ácsorogva ébredezett.

*  *  *

A cseléd 2. rész

hetero, anál, leskelődés, tini, szobalány/lakáj, hermafrodita

Kázmér úr házába mentünk, de előre a lelkemre kötötte, nehogy a felesége észrevegyen ám valamit, mert akkor lesz csak csú­nya világ... Ahogy megláttam az asszonyt, bizony én is jobbnak tartottam, ha csak akkor felelek neki, ha kérdez, mert ő is majd akkora termet volt, mint az ura, és olyan vörös haja volt, mint mesében a boszorkánynak.
- Na, csakhogy! - ez volt nála az adjonisten! Az a marha nagy ember meg, mint egy ma született kisliba, csak sipákolni tudott, nem bírt kinyögni egy értelmes mondatot sem. - Te lennél az? - kérdezte tőlem a boszorkány.
- Én - mi mást is felelhettem volna erre.
- Hány éves vagy? - nézett le rám, aligha értem a válláig.
- Tizenhat.
- Hazudsz ! - tette a csípőjére a kezét.

*  *  *
*  *  *
FEB
11
2014

Kaland a Swinger-klubban

gruppen, leskelődés, férj-feleség

Feleségemmel közel 30 éve vagyunk házasok, amely nem volt viharoktól mentes. Megtörtént sok minden, hazugságok, megcsalások, veszekedések. Szerencsére mindig felülkerekedtünk saját sérelmeinken, és megtaláltuk a továbblépés módját. Mostanában pedig a szexuális életünk színesítésén fáradozunk. Nézegetünk együtt szex - oldalakat az interneten, erotikus fehérnemüket rendeltünk, kibeszéljük szexuális álmainkat.
Nekem régóta álmom az, hogy lássam a feleségemet mással szeretkezni, esetleg több pasival is egyszerre. Ezt finoman el is mondtam neki, de hallani sem akart róla.
Hiába hangoztattam neki, hogy ezzel bizonyítanánk egymásnak a hűségünket, és még a szex is izgalmasabb lenne. Mígnem egyszer hirtelen érdeklődni kezdett az internetes fórumok és szexszel kapcsolatos vélemények iránt, amelyeket meg is vitattunk az ágyban.