DEC
23
2013
DEC
20
2013

Cica néni 4. rész

hetero

Arra ébredtem hogy korog a gyomrom. Körülnéztem és az éjjeli szekrényen álló lámpa égett már. Gyenge fénye csak annyira világította be a szobát, hogy a túlsó fele barnás félhomályba burkolózva alig látszott és a bágyadt fényben az arany berakások valósággal izzottak.
Rádöbbentem hogy már késő van és menni kell haza. Nem láttam Cicát sehol csak alig hallható dudorászását hallottam valahonnan és elindultam a hang irányába.
A konyhából jött és amikor odaértem, felismertem. A\"J\'attendrai \" - t dúdolta magában miközben nekem háttal állva tett - vett a pulton. Megindulta hallgattam ezt a gyönyörű szerelmes dalt és csendben figyeltem ahogy mozdulatainak hatására mocorog, rezeg mindene. Nagyon szexi volt egy szál bugyiban és köténykében. A bugyi egyik íve kissé feljebb csúszva tűnt el a gömbölyűségek között és az aszimmetrikus csodák közt jojóztak a...

*  *  *

Muszak utan

hetero, anál, munkatárs

Mar alig vartam, hogy veget erjen a nap. Tizenketoras muszakom a vegehez kozeledett ejfel fele. Kollegam a terasz osszepakolasanal szokas szerint lelepett. O megteheti hiszen a tulaj rokona. Maradtam en es a muszakvezeto kisasszony.
Az utolso szek bepakolasa utan faradtan huztam be a nagyvarosi kavezo ajtajat. Azon a nyaron foiskolaskent vallaltam ott munkat. Biztos penz, kellett az iskolai tanulmanyaimhoz. Harom het leforgasa alatt sikerult elerni,hogy esti muszakokban egyedul zarjak a tulaj rokona segitsegevel. O mindig hamarabb lelepett,igy maradtam rendszeresen en es az aktualis muszakvezeto. Mindkettojukkel harom estet dolgoztam. Eva a kover negyvenes, ahogy mi hivtuk es Lili, aki harmincas eveinek kozepen jart. Aznap este Lilivel dolgoztam. Eleg rossz passzban volt,amolyan csaladi okok miatt. Valas,gyerekelhelyezes, vitatkozas az exferjjel. Munkatarskent probaltam a tobbiekkel egyutt vigasztalni, egy kis lelket onteni...

*  *  *
DEC
19
2013

Mara álma 1. rész

gruppen

- Két pohár rizlinget kérnénk – adtam vissza az étlapot a pincérnek.
- Örülök, hogy egy kicsit kimozdultunk, már nagyon ránk fér – mondta Mara mosolyogva.
- Parancsoljanak – tette le a pincér a poharakat az asztalra.
- Egészségünkre! – nyújtottam felé a poharat.
- A Szerelmünkre, és Ránk! – mondta Mara a szemembe nézve. – Illetve az esti huncutkodásra – vetett rám egy csábító pillantást.
- Hmm, már alig várom, hogy érezzem a tested!
Már elég régen mozdultunk ki otthonról, így mindketten örültünk a hirtelen jött ötletnek, hogy menjünk el vacsorázni kettesben. A munka és egyéb kötelezettségek nagyon kimerítettek minket, kevesebb időnk jutott egymásra és magunkra. A szexuális életünk is megsínylette a tempót, kicsit kevesebbet szeretkeztünk, mint korábban. De a minőségre még mindig nem lehetett panasz.

*  *  *

Miss Black 1. rész

s/m

Tizenegy óra jócskán elmúlt, mikor Bess Richards hazaért. A kulcsot óvatosan illesztette a zárba, mert nem akarta, hogy apja felébredjen. Ám hiábavaló volt az óvatoskodás, mert Timothy Richards a karosszékben ülve várta lánya hazaérkeztét.
- Csakhogy haza méltóztatott érni a kisasszony! Ha szabad kérdeznem, hol voltál mostanáig, mikor abban állapodtunk meg, hogy legkésőbb tízre itthon vagy?!
- De Papa, tizenhat múltam, már nem vagyok kislány! Nem mondhatom azt a diszkóban, hogy nekem most mennem kell, mert csak tízig engedtek el otthonról!
- Igenis mondhatod, sőt, kell is mondanod! Egy tisztességes lány az éjszakát töltse otthon, nem pedig egy zajos, füstös bárban!
- Nem vagyunk a középkorban, Papa! Ha egy diszkóban akarok szórakozni, akkor azt megtehetem, és meg is fogom tenni! Nem tilthatod meg nekem!

DEC
18
2013

A lányommal Kenyában 4. (Befejezö) rész

gruppen, nyaralás

Másnap megint délig aludtunk, aztán délután a lányommal taxival bementünk a közeli városba vásárolni szuveníreket. Írhatnék a hatalmas ellentétekről a gazdagság és a mélynyomor közt, melyek lépten-nyomon elénk kerültek, de ez nem útleírás, sem szociológiai tanulmány. Mi ide nyaralni és élvezkedni jöttünk és különben is ez egy szex történet.
Úgyhogy maradjunk csak ennél a témánál! Ha valakit más is érdekel, az nézze a Discovery csatornát, vagy olvasson útikönyveket.
Késő délután, mikor visszatértünk a szállodába kimentünk a partra még egy kicsit napozni. Már csoki barnák voltunk, de már csak egy nap volt hátra a nyaralásból. Másnap este indult vissza repülőgép.

*  *  *

Barátok közt - Édeshármas - Linda, Hanna, Peti

gruppen

Linda és Hanna Zsolték nappalijában beszélgetnek. Zsoltnak és Zsófinak programja volt, ezért egész nap távol lesznek. Hanna megkérdezi Lindát:
- Szerinted Peti tényleg kisfiús néha?
- De a mangát sok felnőtt is szereti, és Japánban nagyon nagy kultúrája van...
- Igen, de valahogy én mégsem a felnőttekhez kapcsolom ezeket a dolgokat... Meg aztán van más is...
- Igen? És micsoda?
- Hát...
- Na, mondd el nyugodtan.
- Hát, vannak még olyan dolgai, amik a fiúkra jellemzőek..
- Pédául?
- Például... Hát, szóval...
- Igen?
- Szeretné kipróbálni hármasban egy másik lánnyal is... Én tudom, hogy ez minden fiú álma, de azért ki szokták nőni, nem?

*  *  *
*  *  *