A+ A-

Zsák a foltját

Próbálom elfojtani az ásításom, nehogy megzavarja a jól begyakorolt együtt érző arckifejezésemet. Az előttem ülő zavartnak tűnő kölyök városunk egyetlen milliomosának nevelt fia. Arányos testalkatú, csendes diák, akivel eddig semmi baj nem volt, de az utóbbi hetekben meredeken zuhantak a tanulmányi eredményei. A bukástól persze megóvja családjának a befolyása. Én is lezártam volna, a jól ismert kamaszodik dumával a dolgot, de az igazgató, ragaszkodott, hozzá, hogy nekem, mint az iskola tanácsadójának kötelességem tanácsokat adni, vagyis csak hallgassam Alex mondanivalóját. Így hát, itt ülök ezen a szép kora nyári napon a forró irodámba és igyekszem érdeklődőnek tűnni.
- Nekem nyugodtan elmondhatsz mindent. Köztünk marad. – győzködöm, hogy végre hazamehessek kedvenc szexfilmjeimet nézni.
- Tudod – kezdte félénken és megragadja bátorításként felé nyújtott kezem – én a fiukat szerettem.
- Ez …– akad el egy pillanatra a szavam. Az első gondolatom az volt, hogy csak ugratni próbál, de ahogy belenézek meleg, barna szemébe rádöbbenek, hogy komolyan mondja. – Ez nem biztos – kezdem újra – Miért gondolod?
- András miatt. A szülinapom után történt. A haverjaim már elmentek, amikor ő bejött a szobámba egy üveg likőrrel. Koccintottunk. Beszélgetünk erről – arról, majd hirtelen átölelt és megcsókolt. Olyan jó volt! Éreztem, ahogy a kezét a derekamról a mellemre csúsztatja, az ingemen keresztül gyengéden megsimogatja. Amint szája elvált a számtól, a nyakamat kezdte csókolni, majd a kulcscsontomat harapdálta. Ekkor már nem bírtam magammal. Olyan volt, mintha egy szexfilmben én lennék a főszereplő. Lábammal átkaroltam a lábát, kezem a pólója alá tévedt, simogattam, ahol csak értem. Egyik kezét a mellbimbómra tette, először lassan, majd egyre gyorsabban gyúrni. csipkedni kezdte, míg a másikkal a csípőmet simogatta. Hanyatt fektetett az ágyra és fölém hajolt.
- De miért mondod el mindezt nekem? – kérdeztem, és amikor az utolsó szótag is elhagyta a számat jöttem rá, hogy milyen hülyeséget mondtam.
Elmosolyodott – Te kérdezted. – majd hozzám hajolt és megpuszilta az arcomat. – tetszel nekem. Nem úgy, mint apám. Te más vagy. Olyan finom. Kedves – húzódott közelebb. Éreztem, ahogy elvörösödök. Minden erőmre szükségem volt, hogy kordában tartsam feltámadó vágyaimat.
- Tudod, jól, hogy nem lehet. Én a….
- András meg az apám. Csak egy csókot kérek tőled. Bizonyítsd be, hogy nem undorodsz tőlem.
- Ne butáskodj – simogatom meg fejét – Segíteni akarok neked. Beszélni fogok az apáddal.
- Nem érdekel – rázza a fejét. – nekem most te kellesz… Kriszta
Megdermedtem – Tudom, hogy te vagy. – folytatta könyörtelenül. - Felismertelek. És a körmöd sarkában – emeli, fel a kezem- még látszik egy parányi festékfolt.
- Miről beszélsz?
- Ne félj – simogatja meg olyan finoman combomat, hogy beleborzongok – nem árulom el senkinek.
- De én nem vagyok az a … - csattanok fel rémülten.
- Ez könnyen bebizonyíthatjuk. A múltkori képén Krisztának volt egy skorpiós tetkója a csípőjén.
- Nem fogom lehúzni a gatyámat egy kölök gyanúsítgatása miatt – próbálok dühösnek látszani, de az igazság az, hogy örömmel megtenném. Az a tetkó persze nem volt igazi annyira nem vagyok idióta, csak sajna meg nem kopott le teljesen.
- Én bevallottam neked mindent. Te miért szégyelled magad? Olyan szép vagy Kriszta! – hirtelen feláll és az ajtó felé indul. – választhatsz.
Mellé lépek. Legalább 10 évvel fiatalabb, mint én, de szinte egyforma magasak vagyunk. A derekamra teszi kezét. A szerepek felcserélődtek, már nem a mindentudó pszihómókus vagyok, hanem csak egy… nő. Hagyom, hogy átöleljen, lehajtottam a fejem és megcsókoltam. Az ajkai az ajkaimon, a póló alatt hátamat simogató keze és fura, forró és bizarrul édes nyelve miatt mely ajkaim közé tolakodott, egész egyszerűen elvesztettem magam felett az önkontrollt. remegtem, testemet az övéhez nyomtam. Iszonyú intenzitással kezdett csókolni, pörgött a nyelve a számban nyelvemet és a viszonzást találva.
Nem volt visszaút. Az ajtóhoz léptem és bezártam, majd elé térdeltem. Segítettem a nadrág lehúzásában, majd benyúltam az alsónadrágjába. Átlagos méretű formás farka finom férfiillatot árasztott. Megkívántam. Kiszabadítottam és magamhoz húztam. Lassan körbenyaltam a makkját. Majd alig - alig érintve a számba vettem. Kezemmel egészen hátrahúztam a bőrt, nyelvem pedig a makk peremét simította körbe. Aztán mélyebbre engedtem a számban, és szívni kezdtem. Ez mindig megtette a hatását. Most is így volt, felsóhajtott. Szememmel felpillantottam rá. Tekintetem találkozott a ködös pillantásával. Kezével megfogta a fejem, és maga felé húzta. Diktálni kezdte az ütemet. Én pedig engedelmesen bólogattam. Aztán másik kezével is megfogta a fejem, hogy egy helyben tartsa. Csípője ütemes mozgatásával baszni kezdte a szám. Ez annyira izgató dolog volt, hogy teljesen beindultam tőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2018. 03. 31. szombat 16:30
Az írás jó.
#5 A57L 2018. 01. 1. hétfő 05:08
Nem a műfajom,de jó történet.
#4 Ricsi1990 2017. 11. 7. kedd 22:55
Nagyon jó megfogalmazás! Imádom a homoszexet! 10 pont
#3 sunyilo 2017. 10. 31. kedd 18:59
Nem szeretem ezt a kategóriát, de jól van megírva a történet...
#2 sportyman (alttpg) 2017. 10. 31. kedd 10:40
Ebben a kategóriában jól sikerült írás... Igaz, nem az én műfajom!
#1 Törté-Net 2017. 10. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?