A+ A-

Egy álmom beteljesülése 1. rész

Egy forró nyári este történt, hogy elmentünk a barátnőimmel bulizni. A sok stresszes nap után alig vártuk, hogy végre kiengedjük a gőzt, úgyhogy mint minden buli előtt, elkezdtünk már otthon „alapozni”.
Hárman megittunk egy üveg pezsgőt és néhány pohár tequilát, amitől tök jó hangulatba jöttünk. Elkezdtünk beszélgetni, először csajos dolgokról, aztán persze szóba jött a legjobb téma, amit az ember becsípve megbeszélhet a legjobb barátnőivel.. a szex!
Mindenki elmondta, hogy hogy szereti a legjobban csinálni és persze azt is milyen extrém dolgokat csinált már és kivel. Akkor tudtam meg, hogy az egyik barátnőm, Martina és én már szexeltünk análisan, a másik barátnőm, Luca viszont még sosem csinálta. Elmondtuk neki, hogy milyen érzés és meglepett, hogy Martinának és nekem szinte ugyanazok voltak a tapasztalataink. Aztán szóba jött az a téma, ami engem még inkább érdekelt, ez pedig nem más, mint hogy ki szexelt már lánnyal. Kiderült, hogy én vagyok az egyetlen hármunk közül, aki még nem nyalt puncit. Ez kicsit szomorúvá is tett, hiszen már régóta szerettem volna kipróbálni, viszont közben, ahogy mesélték a barátnőim az élményeiket, egyre jobban felizgultam a sztoriktól és egyre jobban vágytam rá, hogy én is szexelhessek egy lánnyal. Mivel ittasan könnyen oldódnak a gátlások, ezért elmondtam a barátnőimnek, hogy én is szívesen kipróbálnám milyen egy csajjal, de ők azt mondták, hogy végül is nekik nem volt olyan jó, mivel vagy csak játékból (felelsz vagy mersz) vagy majdnem hulla részegen csinálták.
Az idő gyorsan el is ment ilyen izgi témák mellett és hirtelen vettük észre, hogy már éjjel 12 óra van, indulhattunk is a buliba. A barátnőim útközben egy csomó féle hülyeségről beszélgettek, de én nem nagyon tudtam rájuk figyelni, mert folyton az járt az eszembe, hogy bárcsak én is átéltem volna az ő kalandjaikat azokkal a lányokkal.
Mire a buliba értünk, már jó volt a hangulat, elég sok ember volt ott, sokan táncoltak is, így mi is elkezdtünk táncolni.
Örültem, hogy végre bulizhatok és kitombolhatom magam, de egy óra után a meleg, a sok tánc és persze a pia miatt nagyon megszomjaztam, így elmentünk a pulthoz a csajokkal meginni valamit. Ahogy ott ültünk, elkezdtük nézegetni az embereket és pontoztuk őket hangosan, hogy melyikünk szerint ki hanyast érdemelne egy 10-es skálán. Jött arra egy csini lány is, kis sötétzöld miniruha volt rajta, a barna haja lágy loknikban, fekete tűsarkúban és nagyon szexi volt. Rögtön, meggondolatlanul felkiáltottam, hogy nekem ő maximálisan 10-es, mire a barátnőim döbbenten rám néztek, aztán elkezdtek hangosan röhögni. Én eléggé zavarba jöttem ettől, de még rápillantottam a lányra, aki legnagyobb meglepetésemre, tök aranyosan rám mosolygott.
Miután kipihentük magunkat, visszamentünk táncolni, én pedig észrevettem a kis zöldruhás csajt és elkezdtünk szemezni. Zavaromban egyre szélesebben mosolyogtam rá, aztán már annyira furán éreztem magam ettől az új helyzettől, hogy megfordultam, hogy háttal álljak a lánynak és úgy kezdtem el táncolni.
Már épp kezdtem kiverni a fejemből a lányt és meggyőzni magam, hogy tuti nem akarna egy lánnyal, velem pedig pláne nem szexelni, amikor éreztem, hogy hátulról valaki hozzám simul és odahajol. Már fordultam volna a sráchoz, hogy megmondjam, bocs de van pasim, amikor egy női hang a fülembe suttogott, hogy: Már épp kérni akartam, hogy fordulj meg, hadd lássam a popsidat is! Teljesen meglepődtem! Megfordultam és láttam, hogy a zöld ruhás csajszi az! Szia, Krisztina vagyok- köszönt, mire én is bemutatkoztam. Csak mosolyogtunk egymásra, mert nem tudtam semmit sem mondani neki, de végül nem is kellett, mert tovább táncolt velem. Annyira elvoltunk, hogy nem is zavart, hogy mindkét barátnőm eltűnt egy-egy pasival, csak azon járt az eszem, vajon hol érinthetném meg Krisztit.
Először csak a kezéhez, mertem kicsit hozzáérni, ő viszont rögtön megfogta a kezemet, átkulcsoltuk az ujjainkat és egymással szemben táncoltunk, aztán hirtelen megfordított és hátulról hozzám simult. Egymás combjait simogattuk, miközben a testünkkel folyamatosan dörgölőztünk egymáshoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2016. 11. 4. péntek 07:42
Nem igazán tetszenek a leszbik,de ez oké.
#9 cscsu50 2016. 11. 4. péntek 05:24
folytasd.
#8 sunyilo 2016. 11. 3. csütörtök 17:59
Nem rossz, folytasd.
#7 genius33 2016. 11. 3. csütörtök 10:47
Hááát nem is tudom.
#6 RAVETRAIN 2016. 11. 3. csütörtök 10:03
Kíváncsian várom a folytatást! A végén gondolom a barátodat hívtad telefonon.
Szóval a következő részt a gruppen-ek közt keressük?
#5 RAVETRAIN 2016. 11. 3. csütörtök 10:01
Ez nekem túlságosan pornó szagú! Vagy ilyen tényleg előfordul a való életben?
Mert akkor 10p smile
#4 zsuzsika 2016. 11. 3. csütörtök 08:35
Még első résznek is rövid.
#3 feherfabia 2016. 11. 3. csütörtök 06:20
nincs befejezve!
#2 A57L 2016. 11. 3. csütörtök 04:01
Kár,hogy rövid.
#1 Törté-Net 2016. 11. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?