Azok a csodálatos 60-as évek… 7. rész - 3. fejezet: Avagy, nem csak a húszéveseké a világ...

Szavazás átlaga: 7.66 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 2.
Hossz: 90 879 karakter
Elolvasva: 722 alkalommal
„A félreértések elkerülése végett: A sorozat első részének elején írtam, hogy történetem 2018 novemberében kezdődött, tehát a cím nem időre, hanem a szereplő hölgyek életkorára utal (amit különben valamennyi új szereplő megjelenésekor feltüntetek). A részek szorosan egymásra épülnek, így az érthetőséghez szükséges az előző részek ismerete.”
Április sok munkával telt, de tavasz révén érezhetően felélénkülve, megújulva teltek a napok, hetek.

A szeszélyes időjárást István barátom foglalta össze frappánsan: „ – Kicsit hűvös van, de a tavasz az tavasz gondoltam reggel, majd a deres .. T a hóvirágok közé! ”

Az évszak pozitív élettani hatásait azért másképp fogalmazza meg a szakember: „Az emberi szervezet az egyre hosszabbá és melegebbé váló napok hatására kevesebbet termel a melatonin nevű alváshormonból, viszont több endorfint, azaz úgynevezett boldogsághormont és szexuális hormont választ ki. Sokan átélnek egyfajta „könnyedség” érzést, ami azt jelzi, valóban megindul az emberi testben a hormonális változás. A kommunikációnk élénkebbé válhat és a barátokkal való találkozások mind arról árulkodnak, hogy megnő az igényünk a társas kapcsolatokra. A nappalok meghosszabbodása pozitív érzelmeket és vágyakat indít be – magyarázza a pszichológus. ”

Ezt mi is tapasztaltuk: az egyre bővülő „szexklubbunk” javában „dübörgött”. Rendszeressé váltak szerdai traccspartijaink Editke édességboltjában, illetve a hétköznapi munkáink, elfoglaltságaink miatt a hétvégi kufircpartyjaink. Úgy alakítottuk a hétvégéket, hogy minél változatosabb legyen a mindenki mindenkivel felállás. Pl. : Kriszti lakásában: Kriszti – Ildikó – Zsolt – István, Ágnes lakásában: Ágnes – Eszter (Ágnes pesti barátnője) – Miklós – Én; másik hétvégén Ágnes lakásában: Ágnes – Zsuzsa (Ágnes másik pesti barátnője) – Miklós – Én, Istvánéknál: Ildikó – Zsolt – Editke – István, stb...

Ágnes unokahugáéknál (nem vér szerinti unokatesója, a nevelő apja lánya), Kláriéknál is voltunk Kecskeméten. Program hasonlóan alakult, mint az előző víkendek. Szombat: késő délután vacsora egy belvárosi étteremben, színház, majd Kláriéknál , pókerparty, éjszaka laza-kamaty Ágnessel; vasárnap: Ákossal maketteztünk még a hölgyek pletyipartyt tartottak, majd ebéd után indulás haza. Ismét nagyon kellemes hétvégét töltöttünk együtt házigazdáinkkal, majd útközben hazafelé beszélgettünk Ágnessel:

– Mikor lementetek Ákossal a pincéjébe, Klári szokásához híven a lényegre tért – mesélte

Ágnes: Ahogy már a múltkor is mondta: rendszeres beszédtémává vált közöttük a párcserés

szex. Rengeteget beszélgetnek, próbálják megvizsgálni minden lehetséges aspektusból:

milyen lenne látni, átélni, ahogy a házastárs más nővel, vagy más férfival szexel és élvezi is

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 42 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.66 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2023. november 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1