Hírek

JÚL.
20.
2020

Kör 5. rész

Kör 5. rész Kör 5. rész Kör 5. rész

JÚL.
17.
2020

Lilith megéhezik

A Blumenthal család lányai jólneveltségükről voltak ismertek a hegyek közt megbújó kisvárosban, Waldkirchenben. Bár a kicsiny német helység síparadicsom hírében állott, és a téli szezonban turistákkal telt meg, a helyiek szegről-végről, többnyire vezetéknévről jól ismerték egymást. Frau Blumenthal Kerstin gondosan ügyelt a családja jó hírére. Rendszeresen látogatta a vasárnapi Istentiszteletet, szerény szavú, de bőkezű asszonyság volt. A helyi pap gyermekeként szerette, a hitgyülekezetben köztiszteletnek örvendett.
Lányai a tizennégy éves bakfis Lilith, és a szinte kész nő, tizennyolcat töltő Inge a takaros nappaliban várakozott a verőfényes, májusi vasárnap reggelen. Minden díszpárna a helyén, tökéletes párhuzamban pihent a kanapén, a kockás függönyök gondosan elrendezve, a fodros kis megkötő által rögzítve engedték be a hegyvidéki nap első, szúrós sugarait a ház ablakain.


G első hármasa

G jó nőnek tartották. G tudta is, hogy jó nő, de ezt nem adták ingyen. A sok sport és edzésnek köszönhetően remek alakja volt. Mindenki azt hitte, hogy egy jó kinézetű késői 30-as. Senki nem mondta volna meg, hogy már a 40-es évei végén jár. Sokan bepróbálkoztak nála, sok jóval fiatalabb is, aki hitetlenkedtek, hogy amikor megtudták mennyi idős. G szerette az életet és szerette élvezni. Sokan buta szőkének gondolták, de mint elvált nő gyerekeiről is gondoskodnia kellett. Ezt a felelőséget azonban már az alkalmi szeretőnek jelentkezők nem akarták vállalni.
G utált egyedül lenni, de ennyi idősen már megválogatta, hogy kivel mit kezdjen. 2 srác is fent volt most a radarján. Mindkettő szimpatikus volt, de más módon. Az B most költözött haza, értelmes, odafigyelő, de egyben vad és zabolázatlan. I érettebb, jó beszélgetőpartner és egy megmagyarázhatatlan erotikus kisugárzása volt, ami vonzotta.


JÚL.
16.
2020

Hortobágyi kaland

Már egy hónapja tartott a viszonyunk. Titokban, persze. Hetente kétszer, napközben találkoztunk, náluk. Felvetettem, hogy jó lenne több időt eltölteni együtt, kettesben. Szabadnapot vettünk ki mindketten, és izgatottan készülődtem rá. Gyomor-remegve keltem fel, nem tudtam, mire is készüljek. Ezalatt az egy hónap alatt csak csókolóztunk, ölelkeztünk, nagyon sokat beszélgettünk, semmi más nem történt. Néha a kezem el-elkalandozott, és megsimogattam gyönyörű melleit a blúz alatt, megmarkoltam kőkemény, formás fenekét, de tovább nem mentünk. Bíztam benne, hogy a mai nap fordulópont lesz a kapcsolatunkban.
Délelőtt 10-kor megálltam előttük, kedvesem kisietett, és gyorsan beült mellém. Rám mosolygott, én megfogtam a kezét (imádom a kezét fogni, simogatni), és megkérdeztem:


Apja fia

Aznap korábban értem haza a munkából. A szüleim már gyermekkoromba elváltak, én is csak nemrég azért költöztem apámhoz, mert csak a fővárosban kaptam munkát, ő pedig nem kért tőlem lakbért. Egy kis lepukkant kétszobás házban lakott a világ végén – több mint 30 percet kellett gyalogolnom a buszmegállóig – de még mindig jobb volt, mint albérletben. Amint beléptem fura hangok ütötték meg a fülemet. Benyitottam hozzá. Ketten voltak a szobába - Imádom a faszod – nyögte egyikük. Amint beléptem felnéztek. Az idegen pasi farka cuppanva bukkant elő apám fenekéből. Döbbentem bámultam rájuk.
- Helló – fordul felém a fater. – Ő Ricsi – mutatott a megtermett ősz hajú pasasra, akinek a dorongja még mindig keményem meredezett felém.
- Szia – nyújtotta felém a kezét. – Gábor ugye?


JÚL.
15.
2020

A jól megérdemelt

Borzalmas éjszakája volt. Felhevült teste nem hagyta nyugodni, álmában kemény farkak ostromolták. Meztelenül térdelt egy hideg padlón, a sötétben nem látott mást, csak a felé ágaskodó péniszeket. Jöttek és jöttek, dugták, szopatták, mindkét kezében akadt egy-egy, az egész testéhez hozzá értek. Folyamatosan élveztek el, belé, rá, aztán helyüket újabb kemény péniszek vették át.
Becky felriadt álmából, felült az ágyában és körbe nézett. A barátja, Gary úgy aludt mellette, mint a bunda. A lány megdörzsölte arcát és telefonján megnézte az időt: fél 8 múlt. Bugyija még mindig - vagy már megint? - nedves volt rajta, ezért azt ledobta magáról, és felvette az extrán rövid, laza, rózsaszín pizsama nadrágját és a hozzá illő toppot. Ott hagyta Gary-t és elindult a konyhába, hogy reggelit és kávét készítsen, azzal akarta ébreszteni barátját, hátha végre megkapja amit akar.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 50. rész

Szombat este a három fiatal egy belvárosi pub, főút melletti kiülős részén iszogatott. Lorena éppen a második vörösboros kóláját kortyolgatta. Nem akart sokat inni, de a gátlásoldás érdekében, szüksége volt némi alkoholos ital elfogyasztására. A helyzetet még érdekesebbé, egyben mocskosul izgalmassá tette, hogy a fiú mit sem tudott a két lány ördögi tervéről.
Pár óra múlva mindhárman Laci kocsijába szálltak, hogy Vivi óbudai albérlete irányába vegyék az irányt.
A srác a fotelban, a csajok meg az ágy végén ültek a szobában. Jó kedélyűen csevegtek, nevettek, aztán egyszer csak Lorena arra lett figyelmes, hogy barátnője magyarázás közben a combjára helyezi a kezét, és ott is felejti. A tenyér fel-le kezdett siklani lábán, majd Vivien feléje fordulva mondott valamit, amit egy félreérthetetlen vigyorgás követett, végül pedig közel húzódva hozzá lesmárolta.


JÚL.
14.
2020

Feleségem több farokkal, avagy hogyan lesz valaki gangbang ribanc

Feleségemet 3 évvel ezelőtt ismertem meg, 2 éve vagyunk házasok. Betti első találkozásunkkor 24 éves volt. Egy munkatársam mutatta be akkor, mint új kolléganőt. Fiatalos magabiztossága az első pillanattól kezdve magával ragadott. 1 évet töltöttünk egymás mellett barátságban és a közös programok közben éreztem, hogy én mást szeretnék. Egy rossz kapcsolatból léptem ki akkoriban, ahol a szex nem volt meghatározó, pedig az számomra fontos. Bettit szeretőként képzeltem el magam mellett, nem szerettem volna lekötni magam. Sokat beszélgettünk az élet nagy dolgairól, köztük komolyabb és kevésbé komoly dolgokról is és persze a szexről is. Egy éjszaka egy kellemes bort elfogyasztva éreztem, hogy szikrázik köztünk a levegő. Elhessegettem a gondolatot, mondván, hogy egy ilyen csinos fiatal lány mit szeretne egy tőle 8 évvel idősebb pasitól… De a búcsúzáskor az ártatlan pusziból egy hatalmas, szexel teli éjszaka lett.


Rádió Erotika

- Sziasztok, Csajok, Sziasztok Srácok!
- Jó estét Erotika!!!!! Jó estét Kéj!!!
- Újra itt vagyok Veletek! Ez itt az Erotika Rádió, a 69-es megaherzen.
- Itt Kovács László, alias, Ördög, a Ti ördögötök!!!!!
- Csak Nektek, csak Értetek, csak az erotikáért, csak a kéjért!
- A Tietek vagyok, szedjetek szét, teperjetek magatok alá!
- Gyertek, hallgassatok, telefonáljatok, szerkesszük együtt a műsort!
- A mai témánk: a perverziók a szexben!
- Ma egy komplett kínzó szoba felszerelés lesz a fődíjunk, melyet a Domina Stúdió ajánlott fel részetekre!
- Gyerünk, hívjon mindenki, akinek vannak, voltak, lesznek perverz fantáziái!
- A fődíjat az fogja megkapni, akinek az erotikus ötletén a legjobban fogok elpirulni...