FEB
26
2014
FEB
25
2014

Szex a teraszon

hetero

Állok a hátad mögött, és jobb válladon pihen a kezem. Élvezem hogy a testedhez érek. A másik kezemet a szádon, forró ajkaidon tartom. Szádat résnyire nyitod, ujjammal belenyúlok. érzem ujjamon a nyelvedet. Leveszem a felső ruhádat, s a melleidet megmarkolok. A fejemet a válladra hajtom, te oldalra fordulsz, s megcsókollak. Nyelvemet szádba csúsztatom, s összefonom a tiéddel. Begerjedsz... Felállsz, s átölelsz. Fenekedbe markolok, két tenyeremmel, s ágyékomhoz szorítalak. Farkam egyre merevebb, s testedbe vágyik. Rám ugrasz, lábaidat átkulcsolod hátam mögött. Meztelen melleid mellkasomhoz érnek. Fejedet hátrahajtod, s kéjesen mozogsz, ingerelsz. Én még ruhában vagyok. Elviszlek a teraszra, s a korlátnál leteszlek.

*  *  *

Büntetés

bizarr

Endre/Edina
Fejfájással kábán ébredek. Alig bírom kinyitni a szemem. De hol is vagyok? Ágy, virágos ágynemű, szekrény, rózsaszín falak, fehér fésülködő asztal, előtte puff, fehér szőnyegek. Rózsaszín mintás csipkefüggöny. Felkelek, teljesen meztelen vagyok. Szédelegve tántorgok az szobában lévő egyik ajtóhoz. Zárva. A másikat kinyitom a fürdőszoba van ott. WC, zuhanykabin, rózsaszín frottírköpeny, és törülközők. Odaállok a WC - hez, felakarom hajtani az ülőkét. Nem tudom. Megpróbálok úgy célozni, hogy ne nedvezzem össze. Többé - kevésbé sikerül is. Visszamegyek a szobába, elhúzom a függönyt. Az ablakon átlátszatlan fólia. Próbálom kinyitni, nem megy. A fólia kívül. Hol a ruhám? És mit keresek itt?

FEB
24
2014

Dorina története 2-3. rész

családi, anya-fia

2. rész
Elkészítettük az ebédet, nagyon jó kedvem volt, dúdolgattam egész nap. Aztán a szokásos teendők . Közben a tegnap estén, éjszakán járt az eszem. És mikor arra gondoltam, mindig gyengédség fogott el! Láttam az arcát abban a Nagy Pillanatban, amikor férfi lett belőle! Láttam a szemén a csodálkozást, a gyönyört, amikor átélte azt amiről eddig álmodott. És amikor elért a csúcsra! Kimondhatatlan az a gyönyör, amit én is átéltem! Nem bántam meg, és nem éreztem bűntudatot, csak kimondhatatlan örömöt! És arra gondoltam hogy jó volna ismét átélni!
Vacsorázni kimentünk a teraszra. Könnyű vacsorát készítettem, utána borozgattunk, ücsörögtünk. Mindketten várakozással voltunk tele. Mondtam , hogy megágyazok, zuhanyozzon le, és az ágyban várjon.

*  *  *

Kurvát játszik a feleségem 1. rész

hetero, nyaralás, anál, vibrátor, játék, férj-feleség

Feleségemmel, Krisztivel az elmúlt fél évben veszekedtünk, amibe jócskán belejátszott, hogy az anyagi helyzetünk nem volt túl rózsás. A viták, veszekedések egy idő után kihatottak a szexuális életünkre is, az utóbbi hónapokban már nem is voltunk egymással. Már-már arra gondoltam, hogy valakit kéne találni, akivel a felesleges energiát le tudnám vezetni, hogy ne magamnak kelljen mindig csinálni, amikor rám mosolygott a szerencse, és a lottón öt találatom volt. (Talán tényleg igaz a mondás, hogy akinek nincs szerencséje a szerelemben, annak szerencséje van a szerencsejátékokban.) A szerencsés húzás óta már öt hét telt el, és a pénz megérkezett az elmúlt hetekben különböző bankoknál nyitott számláimra. Krisztinek nem árultam el, hogy pénz állt a házhoz, mert elhatároztam, hogy megpróbálom rendbe hozni a házasságunkat így, hogy már az anyagi terhek nem fogják nyomni a...

*  *  *
FEB
21
2014

Tökéletes színdarab: az első felvonás

hetero

Arcomon elégedett mosollyal lépek eléd, jobb karomat keresztülfonom derekad körül, kissé magamhoz húzlak. Arcodon ugyan azt az elégedett, huncut mosolyt látom, de úgy sejtem, nem ugyan az váltja ki belőlünk.
Míg te jóllakottan, macskásan nyújtózkodsz a magasba és örülsz a megtömött pocidnak, hogy milyen finom vacsorával készültem neked, addig az én mosolyomat magával ragadó, számomra tökéletes alakod idézi elő. Közelebb hajolok hozzád, beszívom édeskés parfümöd illatát, imádom, ha az orromat is kényezteted az illatoddal.
Tekintetem nyakadon át mély dekoltázsodra siklik, elmerülök a csodás látványban. Szeretem a ruganyos, telt kebleidet nézni, szabad kezem csípődre helyezem lágyan, óvatosan megindulok vele felfelé oldaladon, míg el nem érek vágyaim tárgyaihoz. Gyengéden, de határozottan markolok rá előbb egyik, majd másik melledre, odahajolok, és csókot...

*  *  *

A kezdetek

homo

Szeretnék megosztani veletek egy sok-sok évvel ezelőtti történetet.
Műszaki középiskolába jártam, amiből következik, hogy lányokkal nem voltunk túlságosan eleresztve. Volt viszont néhány helyes fiú a csapatban. Kis klikkeket alkotva jártunk bulizgatni. Nekem már akkor nagyon tetszett az egyik fiú - Zsolti, de nem mertem semmivel tudomására hozni érzéseimet, hiszen köztudott volt, hogy csak a lányokat szereti. Ennek ellenére minden szabadidőmet vele és társaságával töltöttem. Sóvárogva néztem kisportolt testét és gyakran elképzeltem mit is lehetne vele csinálni. Hogyan kényeztetném, miképpen elégíthetném ki vágyait és vágyaimat.
Már több mint két éve barátkoztunk, mikor szilveszterre készülődtünk. Komoly szervezések (lakás, kaja, pia) és beszervezések (lányok) után úgy tűnt, minden rendben lesz. Az elején úgy is indult. Már egy nappal korábban kimentem a...

*  *  *
FEB
20
2014

Meglátjuk...

hetero

Gondolom mindenkinek megvan az mikor kérdések nélkül már első találkozásnál működik a kémia. Velünk is történt. Új munkahelyre kerültem, az egyik kolléganő azonnal felcsigázta a fantáziámat. A szemébe nézve rögtön kiderült, ez kölcsönös.
A meló helyen van egy kis szoba apró terasszal, ami a cigiseknek van fenntartva. Sokat jártunk ki oda. Finoman, de szóvá tettük a vonzalmunkat egymásnak, megbeszéltük milyen jó lenne ha.. Aztán elkezdődtek az sms és e-mail váltások. A kezdeti finomkodás után, az írt szavak álarca mögött egyre bátrabban képzelődtünk.
Egyik cigaretta szünetben egymáshoz bújtunk és elkezdtük fogdosni, simogatni egymást.
Nem bírtam tovább és a fülébe suttogtam.