NOV
13
2013

Elütöttem a Mikulást

hetero, tini

Pár évvel ezelőtt, pont november végén rúgtam ki a hapsimat. Úgy döntöttem, inkább egyedül várom a karácsonyt, de akkor sem kell az a majom, aki elvett ez életemből fél évet, és nem adott semmit érte. Jól elvoltam egyedül, nem hiányzott senki. Egészen december hatodikáig... Mikulásig. Már sötét volt, amikor haza értem, és be akartam állni a garázsba. Nem vettem észre a járdán ballagó Mikulást, és ő sem engem. Elütöttem szegényt.
Nagy baja nem lett ugyan, de lábáról jó nagy helyen lement a bőr, és nagyon vérzett. Mentőt akartam hívni, de határozottan elutasította. Azért, hogy megnyugodjak, bevittem a lakásba és elláttam a sebet a lábán. Fiatal fiú volt, talán tizennyolc éves és egy ünnepségről tartott haza. Hogy hozzá férjek a lábához, le kellett húznom a nadrágját. Azonnal megakadt a szemem lábai kidolgozott izomzatán, sima, finom bőrén, és a hamvas...

*  *  *
*  *  *
NOV
12
2013

Hogyan is kezdődött... 1. rész

gruppen, anál, diák, tini

Még a gimiben volt egy szerelmem, akivel elég sokáig jártunk. Ő volt az első férfi az életemben. Nagyokat szeretkeztünk, mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Mivel a srác igazi ínyenc volt, nagyon megszerettette velem a szexet. Órákig tudott nyalni és megtanított szopni. Azóta is teljesen felizgulok a szopástól. Imádom a fasz selymes makkját a nyelvemmel nyalogatni. Imádom, ha egy pasi a számba élvez! Bevallom, szeretem a geci ízét!
Az ő kérésére teljesen szőrtelenítettem magam, és ez, azóta is így van. Már húsz éves voltam és egyetemista, amikor vége lett ennek a kapcsolatnak, – más csajokkal is kezdett dugni és én hülye, ezért szakítottam vele - és én elkezdtem hapsizni. Magas, karcsú, kismellű, hosszúcombú, kerekfenekű csaj vagyok, és általában nagyon tetszem a pasiknak, akik főleg a popsimért vannak megbolondulva. Természetes sötét szőke a hajam és egy...

*  *  *

A Domina

s/m

Miután elváltam csak a munkának éltem jó ideig, a házat a gyerekekkel együtt mind az exemnek ítélte a bíróság. Rémálom volt megszokni, hogy nincsenek velem a lányaim, hónapokig olyan voltam, mint egy narkós. De elmúlt ez az érzés, és rájöttem annyira magam alatt voltam, hogy nem is kerestem szexpartnert azóta, sőt így visszagondolva még erekcióm sem volt! Hűha! Sürgősen tennem kellett valamit, ha nem akartam végleg impotens lenni. Ezért felmentem a világhálóra és kinéztem egy "üzletasszony" elérhetőségét, majd gyorsan egyeztettünk telefonon és már indultam is a bérelt lakásába, ami abban a városban helyezkedett el ahol éltem. Persze előtte még gyorsan letusoltam, mert a higiénia nagyon fontos számomra. Amikor a megadott címre értem kiderült nem is lakásról van szó, hanem egy önálló családi házról. Kaputelefon, szépen gondozott kert, kocsi beálló térkővel... hmm......

NOV
11
2013

Csak hagyd megtörténni

családi, szűz, testvérek

Fordítás
Eredeti történet
Egy viszonylag gazdag családban élek. Nem vagyunk teljesen gondtalanok, de nem kell aggódnunk. A pénztől eltekintve mi sok dologban különbözőek vagyunk a más családoknál körülöttünk.
Az apám egy vállalat alelnöke, és egy igazán jó környéken élünk. A ház nagy, de nem pazarló, bár több, mint elég a négyünknek: szüleinknek, nekem, és Sara nővéremnek, aki két évvel idősebb nálam. Ő hosszú, szőkített hajú, és szép napbarnított, feszes testű.
Nekünk nincsenek sötét titkaink, nem hazudunk egymásnak, nincs állandóan perpatvar. Valójában, mi mind igazán jól kijövünk egymással. A szüleim velünk nagyon nyitottak, a nővérem és én szokatlanul közeliek voltunk. Még azután is, a szüleim szexuálisan felvilágosítottak. A...

*  *  *

Megint 16 3. rész

hetero, vibrátor, tini

Ahogy beszálltunk a kocsiba, nem tudtam megállni, hogy ne váltsak pár szót Laurával.
- Laura, - fordultam az ipadjával foglalatoskodó lányhoz, aki azonnal fel is pillantott rám – nagyon oda kell figyelnünk! Anyát nagyon szeretem. Nem szabad fájdalmat okoznunk neki azzal, hogy rájön a kis titkunkra.
- Persze... Figyelj csak, tegyél ki a suli utáni kereszteződésnél. Kittynél leszek, ha anya kérdi. A cuccomat hazaviszed, ugye?
- Oké! Akkor azt mondjuk, hooogy... 4-ig fizikáztunk, utána a sulihoz vittelek, OK? – a lány mosolyogva bólintott a verziómra.
Mire leszel várható? – érdeklődtem.
- Szerintem 7, max. ½ 8-ra otthon vagyok. Holnap laza lesz a suli, pár jegyzetet kell csak átnéznem este, de lehet, hogy Kittyvel közösen megtanulunk. – mondta.

*  *  *
NOV
08
2013

Unokanővérem popsija

családi, anál, unokatestvérek

Tavaly nyáron, egy családi összejövetelre voltam hivatalos, az unokaöcsém születésnapjára. 18 éves lett a srác, ez mérföldkő egy ember életében, a buli is ennek megfelelő volumenű volt.
A család egyik közeli barátjának krimóját bérelték ki az estére, tekepályával, korlátlan fogyasztással stb. Sajnálatos módon a menyasszonyom vidéki elfoglaltsága miatt nem tarthatott velem, de teljes bizalmat élvezve egyedül is jól éreztem magam.
A sokadik pohár ital után egyre fogyott a drága rokonok gátlása, és persze a 18. szülinap témájából hamar a szexről kezdődött az eszmecsere. Persze, a ma 18 évesek profibbnak mondhatók, mint a szüleik együttvéve, talán ezért is külön asztalnál gyülekeztünk, mi fiatalok.

*  *  *

Táborozás

gruppen, nyaralás, tini, diák

- Na végre itt vagy már, itt várunk rád már vagy fél órája, már azt hittük el sem jössz.
- Ugyan már, ha meg volt beszélve, akkor illik itt lennem - mondta Mike az autóból kiszállva. Pattanjatok be gyorsan, már szinte mindenki lent van a táborhelyen.
Ahogy a fák suhantak az úton el mellettünk a táborhelyhez közeledve egyre idegesebb lettem, mivel eszembe jutott, hogy már 5 éve nem láttam Lucyt.
Fiatalok voltunk még, mikor talán az ital, vagy csak egy hirtelen felindulás következtében egy kirándulás alkalmával egymás mellett ébredtünk egy átbulizott éjszaka után.
Az az este feledésbe merült, és soha nem is beszéltünk róla. Mintha meg sem történt volna.
Véleményem szerint csak ő is az italra fogta az egészet, mint én, és a kínos beszélgetéseket elkerülve inkább hagytuk az egészet feledésbe merülni.