Tini sztori 1. rész - Gini, Laci és Andris

Szavazás átlaga: 8.04 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 9.
Hossz: 36 380 karakter
Elolvasva: 1 764 alkalommal
Van egy barátom, akivel elválaszthatatlanok voltunk kiskorunk óta. Együtt nőttünk fel, sok mindenen megosztoztunk, 20 éves korunk körül némelyik olyan lányon is, akik semmit sem jentettek számunkra csak a test gyönyörét. Együtt fedeztük fel a testünket. Abban az időben úgy 14 évesen, elég gátlásosak voltunk, nem igazán mertünk a lányokhoz szólni. Volt egy szomszédlány Regina, aki 12 éves volt. Rajtunk kívül nem volt barátnője, meg senki akihez vonzódott volna. Hiába mondtuk neki, hogy maradjon otthon, nem lányoknak való az, amit mi csinálunk, ő mindig kikönyörögte, hogy velünk lehessen. Mi, Lacival már 12 éves korunkban méregettük, kinek vastagabb a karja, kinek nagyobb a fütyköse. Ezt eleinte ruhában tettük, később a csalás elkerülése végett már meztelenül. Megszoktuk egymás látványát, szagát, testét, így amikor egy kiadós foci, vagy futás, vagy bármilyen edzés után leizzadtunk, együtt fürödtünk. Persze kibeszéltük a lányokat, még azt a kis csitri Reginát is, aki 12 éves létére mindenhová követett minket, csak zuhanyozni nem akart velünk. Egyik fürdés alkalmával, amikor ismét valahogyan a lányokra terelődött a szó, mindkettőnknek merevedése lett. A zuhanyokat ott nem választotta el semmi egymástól, csak a tálcák voltak külön. Laci ért először hozzám. Teljesen véletlenül történt a dolog. Egymás mellett álltunk, ő kiejtette a kezéből a szappant, lehajolt és ekkor hozzáért a combomhoz. A szappant megfogva állt volna fel, ám hajával súrolta a pöcsömet. Én mérgemben első reakcióként rávágtam a seggére, ami kitárulkozott előttem, bár nem gondolkodtam. Nem gondoltam többre, de ahogy éreztem, hogy a hajával milyen kellemes érzéseket váltott ki belőlem, másik kezem rátettem a nyakára és visszanyomtam.  Csak érezni akartam újra a haja érintését, de ő felháborodásában mondani akart valamit, én meg előre nyomtam a csípőmet, hogy ne mulasszam el véletlenül se azt az érzést. Ennek eredményeként a pöcsöm becsúszott a szájába. „Ó, ez még csodálatosabb érzés! ” – gondoltam és kicsit megmozgattam a forró, nedves ajkai között magam. A víz felülről zubogott ránk, lemosva testünkről a szappant, egyben csúszóssá téve a csempét. Laci megpróbált kiegyenesedni, én meg elszégyelltem magam, és kis idő után hagytam felállni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.04 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Sentinel1
2023. november 13. 09:57
#7
Gratulálok Arya! Tetszik a történeted! 👍  🏅 adtam még egy érmét is hozzá!
3
Arya
2023. november 11. 00:12
#6
Az első két részt egy napon töltöttem fel, a harmadikat picit később. A negyedik még nem lett elküldve, mert nem akartuk, hogy összekeveredjen véletlenül. Ugyanis annak nem én vagyok a szerzője. Megvárjuk a másodikat és majd utána. Legalábbis így állapodtunk meg.
Ez hobbi írás, így mindenki boldog lesz a végére. Nézőpont kérdése, kinek mit jelent a boldogság. A megelégedett lenne a helyesebb kifejezés ez esetben, bár azt nem én találtam ki. (Nem teljesen.)
3
Ez egy válasz Fluxus 2023. november 10. 09:40-kor írt üzenetére.
plmyaq
2023. november 10. 19:38
#5
Szerintem is
1
Fluxus
2023. november 10. 09:40
#4
Szerintem is jöhet a folytatás.
1
kaliban
2023. november 9. 19:45
#3
Jó jel, hogy első rész szerepel a címben, ez így nagyon befejezetlen, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan alakul a hármas fogat sorsa. Eddig tetszett!
1
Lolamacko
2023. november 9. 09:46
#2
Várom a folytatást! Legyen jó vége Gini számára! ( ez csak vágy, te írod)
1
T
Törté-Net
2023. november 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1