Gimis lányok 12. rész - A motelben

Szavazás átlaga: 8.13 pont (137 szavazat)
Megjelenés: 2007. december 11.
Hossz: 14 167 karakter
Elolvasva: 33 482 alkalommal
Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov
2007. október
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
Este vacsora után Pam azt mondta az anyukájának, hogy átmegy Cissy-ékhez házi feladatot csinálni. Cissy meg Pam-re hivatkozott a saját anyukájánál, és így a két lány a parkban találkozott. Abban reménykedtek, hogy megint találkoznak a deszkásokkal, és megint leszophatják őket. De az egyetlen srác a parkban túl fiatal volt ahhoz, hogy egyáltalán tudja, mi az a szopás, úgyhogy a két lány elindult a főiskola felé. Úgy döntöttek, hogy stoppolnak, aztán a főiskolán biztos lesz egy-két kanos srác a szökőkútnál, de talán még Jeff-fel és Derek-kel is összetalálkozhatnak.

– Szeretném leszopni Jeff-et – jelentette ki Pam, amikor már a főiskola felé vezető sugárúton jártak, és hevesen lengették a hüvelyujjukat az arra járó autósoknak. – Szeretnék lefeküdni vele. Seggbe is baszhatna.

– Akkor én meg Derek-kel csinálhatnám – mondta Cissy. – Megbaszatnám vele a puncimat, meg a seggemet.

– Attól szét is szakadnál – mosolyodott el Pam. – Nagyobb a farka, mint Jeff-é. Ha belenyomná a seggedbe, a szádon jönne ki a vége.

– Az jó – mondta Cissy. – Akkor megpróbálnám leszopni.

Pam nevetett. Olyan szabadnak és őrültnek érezte magát, hogy legszívesebben kibújt volna a bőréből. Olyan volt, mintha valami állandóan izgatná. Lüktetett a puncija és a segge, arra vágyott, hogy néhány fasz rendesen kitöltse.

Egy hatalmas, csillogó, sötétített ablakos Cadillac állt meg az út szélén, és a két lány odaszaladt hozzá. Leereszkedett az oldalsó ablak, és a kormány mögül egy pocakos, középkorú pasas nézett ki rájuk. Rájuk mosolygott, és teljesen elvörösödött a feje.

– Jó estét, hölgyeim! – mondta. – Hová, hová?

– A főiskolára – mondta Pam.

– Én is arra megyek – mondta a férfi. – Ugorjatok be.

Megnyomott a műszerfalon egy gombot, és kinyílt az ajtó. A két lány beugrott az első ülésre. Az ajtó bezárult, az ablak felemelkedett, és az autó elindult.

– Meleg ez az este – mondta a férfi, és alaposan végigmérte a lányok lábát. Kissé lihegve vette a levegőt, és egy zsebkendővel letörölte az arcáról a verejtéket. – Ilyenkor még a légkondi sem hűt rendesen, igaz, lányok?

– Azt hiszem, nem – mondta Pam.

– Mit csináltok a főiskolán? Ugye nem ott tanultok?

– Nem – felelte Cissy. – Csak pasizni akarunk.

– Tényleg? – nézett nagyot a pasas. – Szeretitek az idősebb fiúkat?

– Hát persze – mondta Cissy. – A pasimat Jeff-nek hívják, és a főiskolára jár.

– Na ne mondd – nézett rá a pasas, és közben megpaskolta Pam combját. Az ujjai végigsimították a lány érzékeny bőrét. – Na és veled mi van, kicsim? Neked is van egy főiskolás barátod?

– Hát mondjuk... – mondta Pam. Nem volt túl szimpatikus neki ez az ürge, de a mozdulatai és a tekintete valahogy felizgatták. A combja bizseregni kezdett, egészen a puncijáig. – A neve Derek.

– Nagyon finom a bőröd – mondta a férfi, és az ujjai Pam rövidke nadrágjának széléig csúsztak. Vett egy nagy levegőt.

– Szeretném egy kicsit többet is érezni ebből a finom bőrből. Mit szólnátok, ha megállnánk egy rövidke kitérőre egy útszéli motelnél? Megéri majd nektek, higyjétek el.

A két lány némán nézte, nem egészen értették, hogy mit akar.

– Na jó – nevetett fel idegesen a pasas. – Mit szólnátok fejenként egy százashoz? És egy óra alatt meg is lennénk!

A lányok még mindig nem értették teljesen, hogy a férfi miről beszél, de kíváncsiak voltak, és beleegyeztek. Pár perccel később a férfi meg is állt egy motelnél, és bement, hogy kivegyen egy szobát. A lányok addig a kocsiban vártak.

– Most mi fog történni? – kérdezte Cissy.

– Szerintem meg fog baszni minket – válaszolta Pam. – És utána még pénzt is ad.

– Túl öreg – fintorgott Cissy. – Remélem, jó nagy farka van.

– Hát azt én is remélem – mondta Pam. – De ha nincs is neki, akkor is ad majd pénzt.

Mint tíz perccel később a szobában kiderült, a lányok legnagyobb örömére a férfinek tényleg nagy farka volt. Igaz, elég nehezen állt fel.

– Először szopjatok le – parancsolta a meztelen férfi a két lánynak. Pam és Cissy letérdeltek elé, de a pasas előbb bekapcsolta a tévét és a légkondit, aztán behúzta a függönyt. Miután végzett, a lányok elé állt, és meglóbálta súlyos farkát az arcuk előtt.

– Gyerünk, lányok, szopjátok le a bácsit. Lássuk, mit tudtok.

Pam kuncogva húzta hátra a férfi fitymáját. A makk már nedvesen ragyogott, úgyhogy Pam nyaldosni is kezdte. Cissy egy ideig nézte, aztán ő is besegített.

– Gyönyörű! – nyögte a férfi, és lüktetni kezdett a farka. – Óóóóó, kislányok!

Igaz, hogy a pénisz nem áltt még fel, de azért már puha sem volt. Egy forró csepp gurult ki belőle Pam mellére.

– Mmmmm! – mordult fel Cissy, aztán megragadta a férfi farkát, és egy éhes mozdulattal a szájába tömte.

– Hé! – kiáltott fel Pam.

– Lányok, lányok! Ne vesszetek össze rajta! – mondta a férfi, és megfogta Pam fejét. – Menj rá a golyóimra.

Pam nyalni is kezdte a golyóit. Hiába volt már a pasas középkorú, olyan volt a zacskója, mint Rocky Johnson-é: sós és férfias.

– Ez az! – sóhajtott fel a férfi. – Szopjatok! Nyaljátok! Nagyon jó!

Megfogta Cissy fejét, és tövig nyomta a szájába a farkát.

– Szopd, ahogy csak bírod! – nyögte, aztán Pam hajába markolt, és kihúzta a lába közül, közben szilárdan tartotta a farkát Cissy szájában. Aztán kihúzta, és áttolta Pam szájába.

– Ahhhhhh! – hörögte Pam, és remegő nyelvvel szívta a férfi farkát. A pénisz kezdett megkeményedni, de persze még nem volt olyan kőkemény, mint a fiatalabb srácoké, akiket Pam eddig szopott. De a lány ezzel nem törődött, hisz újra egy igazi, nedves, finom farok volt a szájában, úgyhogy éhesen, cuppogva, tele szájjal szopta.

Pam érezte, ahogy a nagy faszból árad az előnedv a szájába, úgyhogy újult lendülettel szívta. A férfi lába remegni kezdett, a farka nagyot rándult, aztán spriccolni kezdett.

– Ahhhhhhh! – kiáltotta. – Nyeljed!

Minden egyes kilövellésre felkiáltott, és ontotta a gecijét Pam szájába. A lány csak nyelte a férfi sűrű, ragacsos spermáját. A szeme csukva volt, úgyhogy akár Derek vagy Rocky Johnson farkát is szophatta volna. A férfi anyaga kissé keserűbb volt, nem olyan édes, mint a srácoké, de azért nagyjából ugyanolyannak tűnt. Ajkai ráfeszültek a lüktető, spriccelő farokra, és nagy kortyokban nyelte a spermát.

Végül a férfi ellökte a lányokat, az ágyhoz tántorgott, és hanyattdobta rá magát.

– Gyertek csak ide! – nyögte. – Simuljatok hozzám a finom, meleg testetekkel!

Pam és Cissy az ágyra mászott. Közrefogták a férfit, a combjukat a férfi lábához szorították, puncijukat pedig a derekához. Pár perc után már a pasas bőre is a lányok puncinedvétől csillogott.

– Meg fogsz baszni minket? – kérdezte Cissy.

A férfi felsóhajtott, és megcsókolta a lány homlokát.

– Hadd pihenjek egy kicsit, kislány. Aztán talán megbaszlak.

Pam hátrahúzta a pasas fitymáját, és simogatni kezdte a makkját. A nyílásból egy kis előnedv bukkant elő, Pam pedig az ujjával szétkente rajta. Aztán finoman megkarcolta a körmével a makkot.

A pasas felnyögött, és a szeme kinyílt. A farka jól láthatóan izzadni kezdett. Megpöckölte Pam orrát.

– Te aztán érted a dolgot, mi? Te kis ribanc... Na engedjetek oda a cickóitokhoz!

A két lány feljebbcsúszott, és a pasas arcába nyomta a mellét. A férfi magához ölelte mindkettőjüket, és a szájába szívta a mellbimbójukat. A két lány kacarászva vonaglott a férfi karjai között, puncijukból a pasas derekára folyt a nedv.

– Bassz meg! – nyögte Cissy.

– Engem is! – kiáltotta Pam. – Kérlek, bassz meg!

A férfi egy igazi állatként nyögött fel. Hihetetlen erő ébredt benne, legördítette magáról a lányokat, és föléjük hajolt. A farka kőkeményen, vékony, nedves nyomot hagyva simult végig a lányok finom combján.

– Bárcsak két farkam lenne! – nyögte. – Egyszerre basználak meg mindkettőtöket!

Feltérdelt előttük. A farka egyenesen a lányok felé meredezett, mint egy hús-vér iránytű. Még nagyobbnak tűnt, mint eddig.

– Bassz meg! – sóhajtották egyszerre a lányok, és meredten figyelték a hatalmas, remegő faszt. – Kefélj meg minket!

A férfi négykézlábra állította a lányokat, és végigpaskolta remegő fenekükön. Pam és Cissy a válla fölött hátrafordulva, kinyújtott nyelvvel nézte a férfi farkát. Aztán könyörgő tekintettel a szemébe néztek. Már nagyon vágytak egy kiadós kefélésre.

– Ez igen! – tapogatta a pasas végig a feneküket és a puncijukat. A lábukon végigcsorgott a puncijuk leve, a férfi pedig szétkente rajtuk. Még a popsijukra is juttatott belőle. Aztán mintha csak próbálgatná a bejáratot, feldugta az ujját a puncijukba.

– Ez az! – mozgatta mindkét lány egyszerre a fenekét. – Igeeeennn!

A pasas kihúzta az ujját a puncijukból, aztán a segglyukukba nyomta át. Erre mindkét lány felnyögött, és egész testük libabőrös lett. Aztán a férfi onnan is kihúzta az ujjait, amik még mindig ragadtak a lányok puncinedvétől, úgyhogy rákente a farkára. Előrehajolt, belenyalt a lányok puncijába és fenekébe. A nyelve fel is csusszant mindkét bejáraton. Látszott rajta, hogy gyakorlott ebben a témában, de közben úgy nyögött, mintha bármelyik percben szívrohamot kapna.

Pam nagyon remegett. Ha a férfi nem bassza meg, akkor ő maga fogja kielégíteni magát.

A férfi Pam fenekére csapott.

– Te rossz kislány! – mondta, és megint rácsapott egyet.

– Bassz meg! – vinnyogta Pam, és mellette Cissy ugyanúgy könyörgött egy jó kis kefélésért.

A pasas belemarkolt Pam seggébe, és a combjai közé vezette a farkát.

– Ahhhhhh! – nyögött fel, és szerszáma eltűnt a lány csöpögő, izgő-mozgó puncijában.

– Mmmmmnnn, ez az! – kiáltotta Pam. – Bassz meg!

A férfi felhördült, és keményen kefélni kezdte a lányt.

– Kislány, te aztán szűk vagy és nedves és forró!

Pam felnevetett, annyira jó érzés volt. A férfinek nagy, tapasztalt farka volt. Nem számított, hogy milyen idős volt. Jó nagy volt a farka, és használni is tudta. És csak ez számított.

– Bassz meg! – nyögte Pam, és hátranyomta a fenekét a férfi felé. – Mmmmnnnn, igennnn!

A férfi is felnevetett, megpaskolta a lány fenekét, és kihúzta a puncijából a farkát. Pam pinája teljesen szétnyílt, éhesen ásítozott a faszra, hiába vinnyogott a lány, a pasas ezúttal Cissy mögé helyezkedett. A farkáról még Pam puncileve csöpögött, és úgy döfte tövi Cissy puncijába.

– Ááááááááá – sikkantott fel Cissy. – Ez az!

Vadul felsikoltott, a mellei ide-oda mozogtak. A férfi megfogta a hasát és a mellét.

– Te mocskos kis ribanc!

Cissy előtt majdnem elsötétült a világ. Vadul nyögdécselt, a puncija ökölként szorult a férfi farkára. A lány feltérdelt, a pasas meg átölelte hátulról. Belecsókolt a nyakába. Cissy nyávogni kezdett, mint egy macska.

– Jaj! – nyögte a férfi. Kirántotta a farkát Cissy puncijából, és ellökte magától a lányt. – Majdnem elélveztem! Ez közel volt!

Lihegve bámulta a farkát, amiről Cissy nedve csöpögött.

– El akarok élvezni! – nyögte Cissy.

– El is fogsz – mondta neki a férfi –, de csak akkor, amikor én is készenállok rá.

Megfogta Pam fenekét, és belédöfte a farkát. Egy hatalmas üvöltéssel tövig nyomta.

– Ez kell neked, mi?

– Igen! – nyögte Pam. – Igen, basszál!

Pont úgy mozgott, mint Cissy, a férfinek nyomta a fenekét, és hevesen mozgott a farkán. Érezte, ahogy a makk a hátsójában száguldozik. A pasas megmarkolta a mellét, amitől Pam nagyot nyögött. Hátrafordult, és nyitott szájával a férfit kereste, aki rá is hajolt, és az ajkai közé nyomta a nyelvét, Pam pedig szopni kezdte.

A férfi szorosan átölelte, és keményen baszta a seggét, közben forró ujjai a mellbimbójára tapadtak. Kissé elfordította a lány fejét, hogy mélyebben a szájába nyomhassa a nyelvét. A farka igazi óriáskígyóként mozgott a fenekében.

Pam alig bírt a gyönyörrel. Lenyúlt, és ujjazni kezdte magát. A puncija lüktetni kezdett, a segglyukából pedig igazi energialökések járták át a testét. Nem tehetett mást, sikoltott.

– Ohhhhh, igeeeeeeeeen!

A teste vadul rángatózott, a segge vadul lüktetett a pasas keményen mozgó farkán.

– Jól van, te kis kurva! – súgta a férfi a fülébe, aztán végignyalta a nyakát. – Ez már nekem is túl sok!

Előreengedte a lányt, és kihúzta belőle a farkát. Pam az ágyra rogyott. A segglyuka tovább lüktetett, a jobb keze még a puncijában mozgott, hogy az orgazmus minden percét kiélvezhesse.

A férfi Cissy fenekébe döfte a farkát. Jó nagyot nyögött, és neki is tövignyomta. A szőke kiscsaj összerándult, mintha áram rázta volna meg. Akkorát kiáltott, hogy Pam majdnem belesüketült. A pasas a lány szájára tapasztotta a kezét, de ugyanúgy kefélte tovább a lány popsiját.

– Kegyetlenül szűk vagy! – nyögte. – Micsoda segg! Jó szűk kis gimis fenék! Ahhhhh! Ahhhhhh!

Felrántotta magához Cissy-t, átölelte, és benyúlt a lába közé. A középső ujját felnyomta a lány puncijába. Miközben a farkával a segglyukat ostromolta, az ujjával a puncit kényeztette. A másik kezét elhúzta a lány szájáról, és a melleihez nyúlt.

Cissy puncijából csak úgy spriccolt a nedv mindehová. Nagyon élvezte a kemény fasz lökéseit a seggében, és ezen csak dobott egyet a pasi ujja a puncijában. A férfi belenyalt a fülébe, és összecsippentette a mellbimbóját.

– Ohhhhh! – nyögte a lány. – Ohhhhhh! Igeeen!! Ohhhhh!

A férfi teljes erőből baszta. A hasa csattanó tenyérként csapódott a lány fenekéhez. Úgy tűnt, már nem tudja visszafogni magát.

– Elélvezek! – nyögte Cissy. – Én...

A szavai az orgazmusba fulladtak. A puncijából vadul folyt a lé a férfi kezébe, és végigfolyt a saját lábain.

– Ohhhhhh, uhhhhhhh! – nyögte a férfi. A teste már remegett, a szeme nagyra nyílt, mintha rohama lenne. Akkorát üvöltött, mint egy bika és Cissy seggébe élvezett.

Cissy minden lövésre felsikoltott. A forró geci elöntötte a fenekét, a teste remegett, mintha legalábbis egy igazi fegyver sült volna el benne.

– Igeeen! – nyögte. – Igen, ez az!

Tovább nyöszörgött, tűrte, hogy a pasas ujjazza, és utolsó erejével még bassza egy kicsit a fenekét.

Ahogy a férfi végzett, előrerogyott, és maga alá temette Cissy-t. Nyögött még egy párat, és egy kicsit lökdöste a lányt, hogy kiélvezhesse a baszás utolsó perceit. Aztán lenyugodott, és pár perc múlva már el is aludt.

– Segíts! – nyöszörögte Cissy. – Kilapulok!

Pem eljátszott az ötlettel, hogy otthagyja Cissy-t, de aztán megkönyörült rajta, és megfogta a kezét. Elég sokat kellett ráncigálnia, de végül ki tudta húzni a férfi alól a barátnőjét.

– Ez a pasi van vagy száz kiló – nyögte Cissy. – Remélem, nem tört el semmim.

– Öltözz fel, és lépjünk le, míg fel nem ébred! – suttogta Pam.

– Kifáradtam – mondta Cissy. – És ég a fenekem.

– Tűnjünk innen – mondta Pam.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.13 pont (137 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 2. 14:42
#32
Ők nem pénzért dugnak.
1
z
zoltan611230
2020. december 7. 04:59
#31
Nagyon nagyon jó sorozatot.
1
cscsu50
2019. április 26. 08:22
#30
jó írás
1
Pavlov
2018. december 24. 00:07
#29
Nyilván a szerzőt illeti az igazi dicséret, én csak a tolmácsolom, amit ő leírt...
1
Bizse42
2018. december 23. 00:08
#28
Pavlov! Te aztán érted, hogy hogyan kell "igazán" felizgatni a nemi "alagútjaimat"! Mehetek ma már harmadszor tisztálkodni... Jóóó jooo JJJJÓÓÓ,
még mindig be vagyok "szédülve" ….
1
Pavlov
2017. november 20. 22:02
#27
Mindenkinek köszönöm!
1
t
t.555
2017. november 19. 01:22
#26
10 pontos írás!
1
i
ivol
2016. május 17. 18:40
#24
Gratulálok jó írás volt. remélem a többi is ilyen jól sikerül.
1
Pavlov
2014. június 2. 06:22
#23
Köszi!
1
p
papi
2014. június 1. 05:31
#22
Tetszik
1
Pavlov
2013. július 8. 07:31
#21
Köszi!
1
a
A57L
2013. július 6. 06:02
#20
Elsőrangú.
1
Pavlov
2011. december 22. 15:59
#19
Köszönöm!
1
j
joozsi
2011. december 22. 02:26
#18
Nagyon joóóó!
1
Pavlov
2008. május 31. 19:30
#17
Várom leveled, kedves Anikó!
1
Remete
2008. május 31. 18:12
#16
Miklós!
Nahát! Egy pornográf és szex oldalon pornográf írások! No de tényleg! Ki gondolná!
1
Aniko
2008. május 31. 17:41
#15
Ez igazan jo kis tortenet. En is kulfoldrol vagyok pontosabban Kanandabol. A tortenet pedig 10-es nagyon jo. A foiskolas lanyok is eszmeletlen nagyon ugyes vagy Pavlov! Miklos nevezetu egyen: miert olvastad el, ha ennyire kiborit? Ja es en is valoszinu, hogy irok a tortenettel kapcsolatban. Tovabbi sok szerencset. Udv: Aniko
1
Miklós
2008. március 5. 21:44
#14
Un dorító!! Pornográf szexsztori!!!
1
Pavlov
2008. február 13. 18:23
#13
Írjál e-mail-t a címemre, és a válaszban elküldöm. Pavlov.urasag@gmail.com
1