Ezüst és gyémánt

Szavazás átlaga: 7.98 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 12.
Hossz: 57 039 karakter
Elolvasva: 678 alkalommal
Kellemes tavaszi reggel van. Minden okom megvan rá, hogy jó kedvem legyen egész nap.
Vagy talán mégsem? Ha ma valaki megint elrontja a kedvem, annak egy jó nagyot behúzok.
A fürdőszobában állok a tükör előtt és azon gondolkodom, hogy borotválkozzam vagy szakállt növesszek. Mindkettő mellett szólnak érvek. Ha nem borotválkozom, akkor minden nap nyerek öt percet. Ha borotválkozom, akkor elég jó fiúnak nézek ki. Persze ez csak a főnökömnek tetszene igazán.
Azt hiszem ez a rádió zavar az elmélkedésben. Mikor odanyúlok, hogy kikapcsoljam, felfigyelek a bemondó izgatott hangjára. Bár be sem kapcsoltam volna ezt a dögöt, akkor nyertem volna egy nyugalmas félórát.
A bemondó azt – a szerinte – szenzációt közli, hogy már megint egy gyilkost találtak a Los Angeles-i 64-es rendőrőrszoba előtt kikötözve. A többit már meg sem hallgatom, hisz úgyis tudom, hogy a beismerő vallomása is rá volt tűzve. Kapom a dzsekimet és már rohanok is le a lépcsőn. A szakállam persze marad, s egy rossz pontot a főnöktől már el is könyvelhetek ezért.
A kocsim a harmadik próbálkozásra indul el. Azt hiszem mégsem lesz ez a nap olyan kellemes, mint ahogy még néhány perce is gondoltam. Az őrszoba felé haladva semmi rendkívülit nem tapasztalok, minden olyan, mintha semmi sem történt volna. Az utcán sok ember, az úton sok kocsi, s mindenki nagyon elégedettnek látszik. Főleg ez a dagadt pofa, aki most elém vágott a ronda nagy Buickjával. Mintha ő is engem akarna bosszantani. Próbálok arra gondolni, hogy a tavasz még mindig olyan szép, mint az előbb volt. A pasas, a Buickban elégedett képet vág, gondolom azért, mert őt a főnöke nem fogja perceken belül leszúrni, mint engem. Odaérek az őrszobához és látom, hogy a fogadóbizottság előállt. Rengeteg újságíró és TV tudósító tolong az ajtónál. Nagy levegőt veszek és sikerül egy szó nyilatkozat nélkül áttörnöm a tömegen.

A folyosón mindenki részvéttel néz rám, amiből jó nyomozó módjára kikövetkeztetem, hogy a főnök miket mondott eddig arról, hogy mit csinál velem, ha ideérek.
Kopogás nélkül lépek a szobába ahol sejtem, hogy lehet. Nem tévedtem. Szegény elég nyúzottnak néz ki. Azt hiszem ő sem igazán élvezte a mai reggelt.
Magas ősz és atyai, ahogy rám néz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 26 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.98 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. november 13. 17:32
#12
Remek történet.
2
Lolamacko
2023. november 12. 20:46
#11
Amiket mostanában írok, már rövidebbek, vagy szétdarabolom őket. ( van kivétel, amit képtelen voltam szétszedni)
A történet inkább humoros, extrém, így ez a szituáció is a 9 hullával, vagy majdnem azzal. Ma már én is előbb hívnám a helyszínelőket, vagy a mentőket, de amikor írtam ilyenek eszembe sem jutottak. Ha megírom a folytatást azért szeretnék ezen a humoros vonalon tovább menni, de a mai eszemmel, már lehet, hogy nem leszek ennyire könnyed. Ígérem rövidebb lesz.
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2023. november 12. 20:10-kor írt üzenetére.
SikeresOtto
2023. november 12. 20:10
#10
(2) Továbbra is azt tartom, hogy egy 9.000/59.000 szöveg egyszerre, egy olvasatra sok. Valahogy ásszerűen talán darabolni kellett volna három körül-belül egyforma részre, és úgy publikálni.
(3) Igen extrám a szituáció. 9 ember szanaszéjel, vérben fekszik, és még talán él valamelyik, erre a főhős, nem hívja ki a "fiukat", meg talán a mentőket és a helyszínelőket, hanem a sokkos állapotban levő néni a szájába veszi.
(4) Gratula és ez nagyon tetszett, hogy nem tartalmaz a töténet olyan nagyon explicit eseményleírást, így hagy valamit a képzeletnek. Nekem herótom van már az olyan történetekből, hogy a különböző váladékok, és testrészek működésének folyamatait igen konkrétan leírják, semmit sem hagyva a fantáziára.
1
Lolamacko
2023. november 12. 20:02
#9
Köszönöm. Hálás vagyok, hogy írtál. Akkor mikor ezt írtam, nagyon régen, annyira nem figyeltem ezekre a dolgokra. Ma már figyelek, és sokszor bele is bonyolódom az időkbe, múlt, jelen, a személyekbe, E1 vagy más, Az volt a jó amikor még nem ébredtem öntudatra, mint a Terminátor, csak írtam a gondolataimat, dőltek belőlem a történetek, de ma már tudatra ébredve, annyi mindenre kell figyelni.
Ennek a történetnek a fejemben fogalmazódik egyfajta folytatása, amit már jobban átgondolok, hogy hogyan írjam.
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2023. november 12. 19:51-kor írt üzenetére.
SikeresOtto
2023. november 12. 19:56
#8
Ugyanakkor, amikor az idő beált az "E1-múlt"-ba nem értettem, miért történt ez az időváltás. Szűmomra olyan volt, mintha a "katarzisról" lemaradtam volna, mindazt az információt, amit egyszerre tartottam magamban, hirtelen kikukázhattam, "robbanás nélkül."
1
SikeresOtto
2023. november 12. 19:51
#7
Negatív dolgot kértél. Lásd 🙁 1) Az első múlt idejű mondatod "– Mary – volt a válasz." ez a második blokk végén található. Odáig egy olyan furcsa érzéssel olvastam a szöveget, mintha valami furcsa álomszerű történet lenne. Nekem  az E1-jelen ezt az érzést adja. 
Bevallom nehezen olvastam el ideig, mert féltem az egész jelenben lesz elbeszélve. Ugyanis számomra úgy máködik a jelen, mint valami "puffer" amibe berakom a sok-sok információt, hogy aztán együtt értelmezve a "katarzis" pillanatában értelmezzem azokat. Azért is olvasom félve az ilyen jelen idejű szöveget, mert látva a szöveg méretét, félek, hogy ez a robbanás pont sose jön el. Vagy mire eljönne, már elfelejtettem a sok jelen információk közül talán a fontosat.
1
Lolamacko
2023. november 12. 13:04
#6
Mindenkinek joga van szavazni, de véleményt mondani is. A negatív kritikát is várnám, mert abból is tudnék tanulni. Jó lenne, ha a pontozás mellé kötelező lenne a vélemény írása is.
1
Tiltakozó77
2023. november 12. 12:58
#5
Olvasoidnak szereztéligazi élményt. 
Élvezettel olcastam.10.p.
2
Éva596
2023. november 12. 10:56
#4
Lola!  Köszi az élményt! Kedvtelve olvastam végig, jól raktad össze, nagyon jók a karakterek, fordulatos a krimiszál, beleépítve az oldal lényeges elemét a szexet. Nem szoktam írni, de most kiírom 10 pont.
2
kaliban
2023. november 12. 10:37
#3
Nagyon tetszett, a tejet vedelő macsó zsaru és az ártatlannak látszó félénk lány. Jó adag krimi és humor fűszerezve egy kis erotikával. Nem tudtam letenni. 10p.
2
Kékég
2023. november 12. 09:37
#2
Lola! úgy érzem ezen az oldalon te is fekete bárány lettél mellettem. Ilyen jó írás más néven az erős 9 csillag lenne átlagban. Nekem tetszik, igaz csak Éva965 és a Te írásaid olvasom. Innen is üdvözlöm az irigy trollkodókat. Csendben, sunyin végzik dolgukat. Kívánom a nagy dolgukat is így végezzék el a gatyájukba, fehérneműjükbe. Hogy értsék: Szarják össze magukat. 🙂
3
T
Törté-Net
2023. november 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1