Első állásom története 16. rész

Szavazás átlaga: 7.32 pont (91 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 25.
Hossz: 16 215 karakter
Elolvasva: 1 130 alkalommal
Reggel pihenten ébredtem, a tegnap esti szexpartinak a fáradtsága már nem volt bennem. Jó volt visszagondolni eddigi életem legnagyobb faszára, ami a számban és bennem volt. Felidézve szinte éreztem, ahogy mélyen a torkomba csúszik, pinám és fenekem keféli. Igyekeznem kellett, mert már tartott a reggeli, és nekem a könyvtárat ki kell nyitnom. Lezuhanyoztam, majd irány az étterem. Kiválasztottam néhány finom falatot, és jóízűen megreggeliztem. Irány a presszó, ahol megkaptam a jó erős kávémat. Pontban kilenckor kinyitottam a könyvtárat. Szép napos idő volt, így leginkább csak azok jöttek, akik a csütörtöki elutazás előtt a könyveket hozták vissza. Közben volt időm a szerdai búcsúest szervezésére. DJBabossal beszéltem, neki jó az időpont, a szerda este 7 óra. Hívtam Varga Lajos humoristát, aki a múltkor nem tudott jönni, most elvállalta a fellépést. Délben bezártam és mentem ebédelni. Kedvenceim voltak, alaposan belakmároztam. Amikor láttam, hogy telt ház van, felálltam, és kihirdettem a szerdai búcsúestet. Nagy sikerem volt. Presszó, finom erős kávé, és a szokásos Martini.

Megkértem a sofőrünket, hogy vigyen el a polgármester lakásához. 8 perc alatt ott voltunk. Becsengettem, a feleség nyitott ajtót, egy vékony köpeny volt rajta, ahogy sejtetni engedte, alatta nem volt semmi. Üdvözöltük egymást, majd miután megkérdezte iszom-e valamit, a nemleges válaszom után, a fia szobájához kísért. Benyitott, majd beengedett. Egy érettségi előtt álló fiatalembernek megfelelően volt a szoba berendezve, a falakon együttesek, és hiányos öltözetű lányok képei voltak. Csókolommal köszönt, majd miután az anyja kiment, leültünk az íróasztal mellé.

– Mik a legnagyobb problémáid a nyelvtannal és a helyesírással? – kérdeztem.

– A nyelvtannal leginkább az, hogy soha nem tanultam meg rendesen, így sok fogalommal és a szavak helyes használatával nem vagyok tisztában. A helyesírásom meg minden beadott dolgozatomon stabil egyes. -

– Azt mondom, kezdjük a helyesírással. Diktálok neked, s miután leírtad kiértékeljük. -

S elindult egy órán keresztül tartó procedúra, diktáltam, ő írt, én ellenőriztem, vacak volt. Átbeszéltük, és kezdődött elölről. Mit ad isten, az utolsó két diktálásomat már viszonylag kevés hibával írta le.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (91 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. április 25. 23:20
#6
Ebben a részben újra vannak érdekesebb ötletek.
2
Waderlaci
2023. április 25. 17:34
#5
Bár a kötözés nem a kedvencem, ez  leírása tökéletes lett! Nem maradt ki a látható, technikai leírás se, aminél a legtöbb író le szokott ragadni, hanem az elviselését, és a kiváltott ingereket is szépen bemutatta. Mondhatnám, hogy "gusztusosan" mutatta be ezt a módszert. Hatalmas gratula érte! 
3
Andreas6
2023. április 25. 07:37
#4
Sosem fogom megérteni a mazochistákat, de tudomásul kell vennem, hogy ilyen is van. Ettől eltekintve az írás jó, a kevés hiba sem túl zavaró.
1
Fluxus
2023. április 25. 06:57
#3
Ez a rész gyengébb lett számomra.
0
deajk2008
2023. április 25. 00:18
#2
Az análszex egy jó dolog... 8p
2
T
Törté-Net
2023. április 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1