Hírek


JAN.
5.
2021

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 8. rész

Lorena a hétfő délutánját vásárlással töltötte. Telefonja állandóan értesítéseket jelzett, mivel Toni, illetve az új szeretői mihamarabb randit akartak leszervezni vele. Örömmel töltötte el a tudat, hogy a független, nagyvárosi nők életét élheti: jó munkahelyen dolgozik, egyetemre jár, egy héten kétszer-háromszor kondizik, egy sikeres, de megosztó blogot vezet, a legtöbb bevásárlóhely meg szórakozóhely közel esik hozzá, szexkapcsolatai vannak és azokon kívül sem tudja levakarni magáról a férfiakat. Kilépett a plázából, azzal arcát büszkén felemelve, mindkét kezében ruhákkal telt szatyrokkal, elegáns, ujjatlan, bronz színű felsőben, fekete övvel díszített világoskék farmersortban, valamint vajszínű magassarkúban, magabiztosan lépkedett előre az úton.


Noszvaji nyaralás 2. rész

Másnap megkerestük Jutkát, bemutattam őket egymásnak, és onnan kezdve szinte mindent együtt csináltunk egész nap, játszottunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, egyszóval jól éreztük magunkat.
Esténként Jutkával felkerestük a kis esőbeállót, egyre jobban kiismertük egymás testét, mind kettőnk egyre nagyobb örömére, így ment ez már öt napja.
Addig Tibi levegőztette a sátrunkban a makkját. Szinte hihetetlen, de az első hét végére, teljesen begyógyult, nyomtalanul eltűnt a sebe.
Aznap este is már meztelenül kényeztettük egymást Jutkával, amikor egy kis neszt hallottam közelről. Picit fordítottam a fejem, és a szemem sarkában megláttam Tibi kíváncsiskodó fejét, egy távolabbi fa mögül kilesni. Na, te kis csibész, gondoltam. Odasúgtam Jutkának, hogy Tibi van itt, és néz bennünket. Először megijedt, de aztán cinkosan elmosolyodva, azt mondta – Adjunk neki egy kis műsort. Direkt úgy fordultunk, hogy ne takarjuk egymást.


JAN.
4.
2021

Családi kalandozások 4. rész - A közös nyaralás

Teltek múltak a hetek. Egyre vadabb dolgokat csináltunk Lindával. Sokat jártunk ki az erdőbe kirándulni, amint beköszöntött a tavasz. A jó idő eljöttével kis lenge nyári szoknyát vett fel és úgy jártuk a közeli erdőkben. Ilyenkor nem egyszer előfordult, hogy egy fának támaszkodott felhúzta a ruha alját és félre húzta kis falatnyi tangáját. Valami eszméletlen látvány volt, ahogy ott állt előttem és lába közzé nyúlva ujjazta punciját. Nem is bírtam magammal ilyenkor. A látványtól álló farkammal felnyársaltam Lindát és élvezésig keféltem. Spermám csorgott le lábán bele a kis nyári szandálba. Nem kellett már arra sem figyelnem, hogy ne élvezzem tele az a pici punciját, hisz írattunk fel gyógyszert, hogy ne legyen baba gondunk.
Egy nap otthon dolgozva beállított Nina. A lányok elvonultak beszélgetni én dolgozgattam tovább és közben elgondolkozván egy nagyszerű terv kezdett kirajzolódni a nyárra.


Édes kishúgom, Anna – Úgy, mint őt, de engem azért jobban!

- Jól vagy? – kérdezte Melinda, miközben Anna ágyára dobta a hologramos kistáskáját. A szivárvány különböző színeiben tört meg rajta a plafonba épített, apró, kerek, de erősen izzó led lámpák fénye.
- Persze – felelte szórakozottan, de továbbra is megnyúlt képpel a lány.
- Pont úgy nézel ki – fürkészte Melinda és lassan, komótosan kezdte ledobni magáról a lezser Nirvana logós pólót, és lehámozni lábairól az azt ellensúlyozóan szűk, bőr hatású, tapadós leggingset, miután kibújt a platform talpú bokacsizmájából. Jólesőn forgatta meg lábfejét a padlón, összehúzta és ernyedni hagyta alaposan megnyomorgatott lábujjait.
- Hogy bírod ezt a cipőt?
- A pasik szeretik, plusz jobb tőle a seggem – vont vállat a lány. Csipke melltartója nem sokat fedett korához képet méretes kebleiből, hegykén álltak, de súlyuk némileg lehúzta őket.


DEC.
31.
2020

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk a szokásos kis statisztikával nektek: ebben a meglehetősen rendhagyó 2020-as évben is 499 új történet (több, mint kétezer A4-es oldalnyi) és 108 új képregény (több, mint 5200 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

Fincsi reggeli előétel

Sokat gondolkodtam, azon, hogy elküldjem-e ezt az írást. Alapból úgy terveztem, hogy mindenféle kategóriában - az erotikán belül - írok egy történetet. Olyanokat amik szerintem nem szokványosak. Ez az sm témában pici nehézségbe ütközött. Alapból nem bírom az erőszakot és amit utálok arról beszélni, írni se nagyon tudok. Párszor beszéltem erről és a téma választáson belüli árnyalatokról is egy sráccal. Ezúton köszönöm neki a tanácsokat, bár az utolsó tanácsát végül is figyelmen kívül hagytam, hogy e történet végét ne tegyem közzé. Nekem nem tetszik ugyan, de amennyi olvasó, annyiféle ízlés... Hátha valakinek éppen ez jön be. :)
***
Másnap reggel a szokásos teendőket követően felkeltettem Tamást.
- Mi volt az tegnap éjjel?


Tévedések útvesztője

A nagy szoba erotikától fülledt levegőjében három ember visszafojtott csendben figyelte, ahogyan egy csapzott hajú férfi és egy meglehetősen dekoratív nő átadva magát a kéjnek, egy nagy francia ágyon zavartalanul szeretkezik. A női szereplő a hátán fekve, széttárt lábakkal fogadta magába az úriembert, közben, mint egy mellékesen a hosszú, fekete haját igazgatta a mellein, amíg a benne munkálkodó partnere egyre szaporábbra fogva a tempót igyekezett kihasználni az utolsó másodperceket, hogy örömét lelhesse a gyönyörű nőben.
A meztelen testek és a szex látványa minden jelenlévőben okozott valamiféle izgalmat, mégis mindenki tudta a dolgát, és a lehető legnagyobb csendben követte az eseményeket.
A férfi hirtelen visszavonulót fújt, kapkodva, sietősen térdelt a fekete hajú hölgy mosolygó, csillogó tekintetű arca elé, aki tökéletesen tudva a dolgát megragadta a férfi péniszét, majd az ajkai felé irányítva azt,


DEC.
30.
2020

Egy anya naplójából 3. rész

Ahogy már említettem, legjobban lovagló ülésben szerettem dugni, mert akkor csípőm és combjaim segítségével én szabhattam meg a közösülés ütemét, kezemmel pedig vagy Botond mellkasára támaszkodhattam, vagy – ha neki nem jutott eszébe – a mellbimbóimat vagy a csiklómat ingerelhettem, amitől mesés orgazmusaim voltak
Botonddal annak idején a Kámaszutra összes pozícióját végig próbáltuk, de leggyakrabban talán a „klasszikus” misszionárius pózban dugtunk, amikor egész testünkkel éreztük egymást
Imádtam lábaimmal körülölelni párom feszes fenekét és izmos combjait, hogy lábaimmal magamhoz szoríthassam, és ő tövig bedughassa combjaim közé, kéjnedvtől lucskos vaginámba jól méretezett, kőkemény farkát.