AUG
15
2014
AUG
14
2014

Nyaralás 3. rész - A zuhany alatt

hetero, nyaralás, férj-feleség

Néztem feleségem ahogy kivonul a fürdőszobába. Utána mentem én is, ő beállt a nagy sarokkádba, s elkezdte magára engedni a vizet. Nekem nagyon kellett pisilnem, ezért könnyítettem magamon. Miközben a wcnél álltam néztem feleségem testét ahogy végig folyik rajta a zuhany vize. Mindig is tetszett testének minden porcikája, bár sosem volt vékony alkat, de arányos volt mindenütt. Nagy kerek fenék, melyek mindig felizgattak, imádtam simogatni gyúrni s csókolni. Igen nagy mellek, olyan szép bimbókkal amiket csak rajzolni lehet. Legalábbis nekem szépek, nagy kerek bimbóudvar ami izgatás közben a bimbóval együtt tud megkeményedni, s nagyra nőni. Befejeztem a kisdolgomat, s beálltam feleségem mellé a zuhanyba. Hátulról belecsókoltam nyakába s előre nyúlva megfogtam a melleit. Ő hátradőlt s hátra fordulva megcsókolt.

*  *  *

Otthoni masztizásom története 2. rész

maszturbáció

Sziasztok! Az előző történet végén megígértem, hogy leírom a másik kalandomat, ami a héten történt velem. Nem is egy kalandról van szó, hanem kettőről, csak ugyanazon a napon történtek.
A postás több csomagot már nem hozott ebben a hónapban (mindig csak ilyenkor van, egymás után két nap), úgyhogy a következő nap szexfilm nézés közben masztizással, pihenéssel, és tanulással telt. Utolsó előtti napon viszont megkértek valamire. A felső szomszédunknak (akiről az előző történetben is írtam), Ferinek kellett segíteni feltelepíteni egy programot a számítógépére. Aznap délután Ferinek el kellett mennie valami miatt, úgyhogy abban állapodtunk meg, hogy pénteken, dél körül menjek fel hozzá segíteni, ő ugyanis akkor ér haza. Én egyből izgalomba jöttem, hiszen megint találkozhatok valakivel, míg egyedül vagyok otthon. Feri feleségének, meg a szüleimnek persze eszébe...

AUG
13
2014

Bájos Bajkeverő 6. hét

hetero

2014.06 - 08.
Ákos korán reggel elutazott, és a hétvégéig távol lesz. Év eleji tovább képzésen kell részt vennie a cégénél.
Még meg sem kezdtük a közös életet, ő pedig máris magamra hagyott.
Fura volt egész nap egyedül lenni a lakásban. A délelőttöt azzal töltöttem, hogy felfedezőset játszottam, és átjártam minden helyiséget, és gondolataimba feledkezve álmodoztam a közös életünkről.
Négy után átjött Bogi, hogy ne unatkozzak annyira. Mindenféle dologról beszélgettünk, majd a téma szépen lassan kettőnk kapcsolatára terelődött, és mire észbe kaptam már ott lihegett a lábam között. Nyelvét puncimba mélyesztette, én a melleim simogattam, ő pedig végig szántott benne. Ujjaival barlangom mélyére hatolt, és gyors mozgással izgatott. Csiklóm pár perc alatt megadta magát nyelve játékának, és zihálva élveztem el. Ezután leállt, csak az...

*  *  *

Melinda

hetero

Ez a számomra kedves kis kaland még az elmúlt év nyarán történt. Igazán szívmelengető érzés felidézni ezeken a rideg téli napokon azt a forró nyári napot. Melindával egyébként már elég régóta ismerjük egymást, ugyanis jó pár éve annak, hogy fiatal házasként a férjével a településünkre költöztek. Ahogy teltek az évek a feleségem révén egyre szorosabb barátság alakult ki közöttünk. Rendszeresen összejárunk, nyaranta közös programokat szervezünk. Aminek azonban az a sajátossága, hogy elég sokszor csak ő tart velünk, mivel a férje külföldön dolgozik, és az év ezen időszakában a munkája teljesen leköti.
Az elmúlt év nyarán sem történt ez másképp. A férje szokás szerint reggeltől estig dolgozott, rendszerint hétvégén is. Melinda így szívesen csatlakozott hozzánk, ha mi valamerre kimozdultunk. Alkalmanként az is előfordult, hogy amikor a feleségem...

*  *  *

Kedves Látogatóink!

Az SMS-ek fogadása augusztus 12.-e este nyolc óra és 13.-a déli kettő óra között technikai problémák miatt szünetelt.
Az elküldött SMS-ek NEM vesztek el, a hibát elhárították, az ebben az időszakban érkezett SMS-ekre a VIP kódok a mai nap folyamán kiküldésre kerülnek. Amennyiben bármilyen probléma lenne, kérjük jelezzétek az Ügyfélszolgálaton.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

*  *  *
AUG
12
2014

Céges buli

hetero, vibrátor

Este 8 körül hív, azt mondja, szobatársat keres ma estére egy négycsillagos hotelbe, van e kedvem hozzá. Kikérdezem a részletekről, munkahelyi bulijukat tartják a hotel konferenciatermében, és ott is alszanak, de az ő szobatársa nem jött el, és azon viccel, hogy egyedül félne aludni... Ajánlok neki egy nagy plüssmackót, és telefonos esti mese szolgálatot, mégis engem választ... Megbeszéljük a hol-mikor-t, és adott időpontban érkezem a hotel lobbijába. Elegáns, de dekadens színű öltönyben, kezében egy üveg Jim Beam, a folyosó falát támasztja. Épp csak int a szemével a lift felé, és ő is elindul. Beszáll egy munkatársa is, ezért jelét sem adom, hogy ismerem. Nem kell a bukta. Beszélgetnek a buliról, mindketten piásak. A munkatárs mellettem, ő mögöttem áll, és éppen csak az ujja hegyével a fenekem ívét rajzolgatja finoman. Szemem se rebben, pedig a szituáció és a titkos...

*  *  *

Ketten az erdőben

homo

Még tizennyolc éves koromban kezdődött, amikor bevonultam a hadseregbe. Közel három hónapja élveztem a hadsereg minden nyűgét baját, amikor is megtörtént az, amit sohasem hittem volna.
Egyszer a laktanya parancsnoksága akadályversenyt szervezett, a helyi általános iskola felkérésére. Nekünk, sorállományú katonáknak kellett a terepet előkészíteni, az akadályversenyre. Állomásokat kellett kiépítenünk, különböző helyeken. Az állomások egymástól igen messze voltak. Mi a katonatársammal, aki idősebb volt, az erdőbe kerültünk az egyik állomást biztosítani, ahol kötelet kellett a gyerekeknek mászni. A kötél két fa közé volt kifeszítve. Más állomásokon más akadályok voltak, de ezzel nem akarok senkit sem untatni.

AUG
11
2014

Életem legjobb nyaralása

családi, nyaralás, szűz, tini, testvérek, unokatestvérek

Danival és Ildivel első osztály óta barátok vagyunk. Dani velem egyidős, Ildi a húga pedig két évvel fiatalabb nálam, mellesleg pedig rendkívül jó csaj. 15 éves korára 170cm magas, sportos, karcsú, szépen fejlődő domborulatokkal, hátára omló szőke hajjal és kék szemekkel. Mindig is vágytam rá, de sosem mertem kikezdeni vele, mert tartottam Danitól, aki mindig védelmezte a húgát.
Az anyukájukkal, Judittal is jóban voltam, aki 42 évesen még mindig csodásan vonzó és fiatalos nő maradt. Vörösbarna haja a válláig ért, szép zöld szemekkel és telt ajkakkal párosítva. Kb. 175cm magasság és úgy 65kg, bár ezek ellenére csodásan karcsú és izmos testű volt. Dereka vékony, melle peckesek és kerekek, feneke formás, combjai hosszúak.