AUG
21
2014

Házibuli 1. rész - Halloweeni mulatság

gruppen

Halloweeni házibuliba voltunk hivatalosak. Abban egyeztünk meg, hogy a jelmezét mindenki magának intézi, és nem áruljuk el, hogy ki minek öltözik; legyen meglepetés. Ebből adódóan nem is egy helyről indultunk, ő a barátnőivel készülődött, míg én otthon öltözködtem; egy hentes lettem mindenféle véres ruhában egy jó nagy véres bárddal karöltve.
A buliba érve már jó hangulat fogadott. Rengetegen voltak, sok ismerős arc, mindenki hülyébbnél hülyébb öltözetben. Iszogattunk, dumáltunk, táncoltuk. Az este haladt előre a szokott mederben. Egy időre elvonultunk vízipipázni egy külön szobába. Mikor visszatértem a konyhába, akkor láttam meg.
Ördögnek öltözött, de a dögösebb fajtából; fekete tűsarkú csizmát viselt, fekete necc harisnyával. Egy rövid, szűk, fekete miniszoknya takarta el a fenekét több kevesebb sikerrel (rövidségéből adódóan). Felülre egy...

*  *  *

Kezdetek 1. rész

s/m, anál, játék, bilincs, szűz

Anna kapkodva, sietősen haladt az üdülőhely fáinak árnyékában. Még volt 5 perce a találkozásig, de úgy érezte, hogy elkésik. Néha lopva visszafordult, hogy nem követik-e szülei, akiket mozijeggyel lepett meg. Véletlenül vette észre, hogy a kertmoziban egy ifjúkori kedvencüket vetítik valami retró-program keretében. Azt füllentette, hogy megfájdult a feje és inkább az üdülőben marad, pihen inkább a kerti hintában, s hallgatja a tücskök ciripelését. Ahogy a szülei befordultak a sarkon, máris kézbe kapta a táskáját, benne egy törölköző, egy szárnyas betét, egy váltás bugyi, és a telefonja.
A férfival eddig csak számítógépen váltott üzenteket és csetben társalogtak. Fényképről már ismerték egymást, de most élőben találkoznak, ami nagy izgalom mindkettőjük számára. A férfi egy kölcsön kocsival várja két utcával odébb, távol a fürdőövezet...

*  *  *
AUG
19
2014

Büntetés

hetero, bilincs, vibrátor

Tegnap megint nagyon felhúzott. A héten már másodszor. Úgy döntöttem, ezért "megbüntetem".
Épp a zuhany alatt állt, mert befejezte a tornázást. Kihasználtam az időt és az alkalmat az előkészületekre. Fogtam egy nagy fürdőlepedőt és leterítettem vele az ágyat - miután minden ágyneműt elpakoltam róla. A köntösömből kihúztam az övet. Levetettem a ruháimat és egy törölközőt csavartam a derekamra. Kikészítettem az éjjeliszekrényre a síkosítót. Aztán vártam, hogy fejezze a zuhanyzást.
Mikor kilépett a kádból, megfogtam a copfba fogott faját, kissé hátrahúztam a fejét ezáltal és mondtam neki, hogy most velem jön. A bőrén még itt ott gyöngyözött a víz és áradt belőle a citrus illat a tusfürdője nyomán. Más körülmények között, biztosan végigcsókolom a testének minden porcikáját, de most nem volt kedvem finomkodni.

*  *  *

Nyaralás 2. és 3. nap

gruppen, nyaralás

Reggeli után Egerbe mentek kirándulni, a Szépasszony völgyébe ebédeltek, melyet bikavérrel kísértek le Pistát kivéve, mert ő vezetett. Gyurinak meg is ártott a finom nedű. Néhány üveggel otthonra is vettek, melyből útközben Gyuri egyet felnyitott és iszogatott, mire hazaértek enyhén be is rúgott, le fekve egyből mély álomba merült. A francia ágyas szobába hármasban beszélgetve iszogattak. Néhány pohár után a lányoknak is igen emelkedett volt a hangulatuk, mikor egymásra nézve össze kacsintottak, gyorsan levetették a kevéske ruhájukat majd Pistát is levetkőztették. Ő kissé meglepődött a lányok akcióján, de gondolta, ám legyen, ami lesz,egyszerre két lánnyal még úgysem szeretkezet. Nadrágot alsóval egyszerre húzták le róla s elkezdték nyalogatni a még lankadt szerszámát , mely lassan kezdte megemberelni magát. Kényeztetést hanyatt fekve élvezte tovább.

AUG
18
2014

Pöcörő 2. rész

családi, anya-fia

Két hét telt el, anyámmal nagyon nem is találkoztam, legtöbbször a hűtőn hagyott cetlikből tudtam, hogy merre jár. Keveset volt otthon. Ha telefonon hívtam, rövidre fogta, csak a lényegre szorítkozott. Én nagyon magam alatt voltam, hiányzott, nem az amit együtt csinálhattunk volna, hanem az anyám. Sajnáltam, hogy magát okolja, nem akartam, hogy gyötrődjön.
Közben a testvérem az összes cuccát átvitte az apám új házába és lúzernek nevezett, mert itt maradok anyuval. Mert az a nő egy kalap szart sem ér. Ezek gondolom apu szavai lehettek, mert a tesómnak új kocsija lett. Míg pakolt én nagyon jól elbeszélgettem Lizával. Elmondta, hogy apu egy elvált csajjal jött össze, akinek van egy lánya is. Apu vett egy nagyobb házat és oda költöztette magához a csajt és a lányát is. A csaj nem dolgozik, apu pénzeli. Üzente, hogy menjek át valamikor.

*  *  *

Egy ruhátlan vaksötét nap 1. rész - Zuhanyjáték

hetero, tini

Emlékeztek rá, hogy mikor ébredtetek fel először valaki másnak az ölelésében? Mikor éreztétek először egy reggelen, hogy az ágyatokat más is melegíti?
Szerelmem meztelen puha melle az oldalamhoz nyomódott, lábát az enyémre kulcsolta, feje a vállamon pihent, és a mellkasomat simogatta karcsú kezével amikor felébredtem első közös éjszakánk után. Békét éreztem, nyugalmat és tömény boldogságot. Ránéztem Kedvesem gyönyörű arcára, és most döbbentem csak rá, hogy így... szerelemes szemmel még nem is néztem meg igazán, hogy milyen szép, és még így "reggeli kócosan" is mennyire tökéletes. A szeme most is, ahogy mindig – hiszen sosem tudta használni – csukva volt, de tudtam... éreztem, hogy nem alszik. Arca és vonzó szája szexi mosolyra húzódva elárulta, hogy észrevette...

*  *  *
AUG
15
2014

Jótestvéri viszony 1. rész

családi, közlekedés, testvérek

Kimaradt egy busz járat így zsúfolásig megtelt az a busz amivel mentünk, nagy nehezen felfurakodtunk, de egy mély lélegzetet nem lehetett venni, hogy az emberek össze ne érjenek. Nem is mentem volna én sehova szombat délelőtt, ha a hugom nem kér annyira kedvesen, hogy menjek vele bikinit venni. Anett annyira bír hízelegni, hogy bele mentem bár tudtam, hogy túl meleg lesz majd és túl sokan lesznek a buszon, de mikor bejött a szobámba és beült elém a fotelba felhúzott lábakkal a hálóing meg persze az öléig húzódott és a fehér tangájával tíz percig szemeztem ahogy bevágódva feszült a szeméremdombján nem tudtam neki nemet mondani.
- Na eljönnél velem, nincs kedvem egyedül menni.
- Rendben, de majd hallgasd meg a véleményem ha veszed a bikinit. Különben apu és anyu elmentek már dolgozni?

*  *  *

Balatoni élmények

hetero

Pár cimborával a Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy kollégiumban volt, két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre.
Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy korhű társaság; germánoknak öltöztek. Volt velük egy lány; narancssárgás, vékony anyagú, korhű ruhában. Hosszú, barna haja szépen össze volt fonva kontyba, lábán sarut viselt. Rögtön megakadt raja a szemünk. Majd a többi leányzón is. Voltak egy páran...
Ahogy kezdett lemenni a nap, bevettük magunkat a konyhába és nekiálltunk vacsorát főzni. A főzéshez elengedhetetlen a főzőbor is; enélkül ugyanis az eredmény kétséges lehet.