Hírek

JAN.
8.
2021

Szerető

Szerető Szerető Szerető

JAN.
7.
2021

Kínos hiba

Az egyik nagy webáruház területi ügynöke vagyok a kisvárosunkban. A cég a kiszállítást saját maga oldja meg. Ha valaki rendelt tőlük, akkor éjfél és reggel hat között teherautóval kihozzák az árukat a hozzám hasonló ügynökök garázsába vagy valami biztonságos helyre és innen kezdve a mi feladatunk, hogy szétterítsük az árut a saját településünkön. Abba már nem szólnak bele hogy ezt autóval, furgonnal vagy gyalogosan intézzük. Természetesen nem különösebben jól fizető munka, de egy hozzám hasonló egyedülálló anyának nagyszerű keresetkiegészítés.
Ha az ügyfél nem kíván a postára elmenni, akkor én intézem az esetleges reklamációs visszaküldéseket is. Ezért szólított meg Claire Brown, a szomszédunk, amikor meglátott az iskolabusz megállójában ácsorogni.


Én, a bátyám és Brútusz 1. rész

Annyi jó történetet olvastam, hogy eldöntöttem leírom a sajátomat. Izgalmas szórul-szóra elmesélni mindent, amit olyan nagy titokban tartottam mindig is. Bár, most már látom, hogy nem is vagyok annyira beteges és erkölcstelen mint hittem...
Most már tizennyolc éves lány vagyok, többnyire kiegyensúlyozott élettel. Ám nem mindig volt ez így, mármint nem éltem kiegyensúlyozott életet. Mielőtt belekezdenék a lényegbe, tudni illik, hogy anyám elvált apámtól. Apámmal maradtam és velünk lakott a bátyám is. Vele is van pár sztorim, de erről majd később.
Szóval tizennégy éves lettem. Tipikus kamasz voltam: Lázadtam, extrém ruhákban jártam, továbbá „válts világot” zenét hallgattam. Akkorra már jó egy éve maszturbáltam rendszeresen. Ehhez javában hozzájárulhatott a nehéz családi viszonyom, meg a heves vérhőmérsékletem is.


JAN.
6.
2021

Egy lány délutánja...

A lány óvatosan körülnézett, majd belépett a sötét és hűvös szobába. Nem volt látható sok minden, egy ágy körvonala rajzolódott ki, attól jobbra egy kisebb szekrény, talán 4-5 fiókos.
Odaosont, majd a legalsó szekrényből előhalászott egy dobozt. Szépen, hangtalanul lehalászta a doboz tetejét, szeme megcsillant a benne lévő tárgyon, már várta, hogy hozzáférjen. Végre eljött a forró nyár, a nyugalom, nem kell sehová sem sietnie. Barátja nincsen, épp ezért örült ennek a kis „barátnak”.
Elővette a dobozban rejlő tárgyat, mely egy feketeszínű, hosszúkás vibrátor volt. Sóvárgó tekintete elárulta, már nagyon kívánja magába a tisztelt eszközt. Régóta nem nyúlt hozzá, hisz előző barátja tökéletesen ki tudta elégíteni minden szempontból. Most is vágyakozva gondolt Dani testére, a formás fenekére, a szépen kidolgozott felsőtestére, majd egy halk sóhaj hagyta el a száját. Az ágy felé fordult, szép, kecsesen rádőlt.


Egy baráti buli végkifejlete

Mi egy 39-40 éves pár vagyunk, egy Borsodi kis faluból. Nejemet még 17 éves korában ismertem meg. Előttem elmondása szerint összesen 2 pasi járt benne, de a 2 pasival együtt is lakott egy albérletben. Azóta, ha úgy tetszik, együtt vagyunk, nem igen csapongunk ki. Se ő, se én. 19 éves volt, amikor össze is házasodtunk és összeköltöztünk. Azóta egészen jól megvagyunk, harmónikus családi élet 1 nagy lánnyal és egy kisebb fiúval.
Mint minden pár, mi is fantáziálgattunk olyakor, olykor idegen partnerekről, de tudtunk is róla, hisz megbeszéltük.
Történt, hogy egy baráti buliba lettünk hivatalosak. A két gyerek a mamájánál, úgy, hogy volt időnk készülődni, egymással foglalkozni, sőt indulás előtt pár órával egymásnak is estünk és nyomtunk egy gyors, de kemény menetet.


JAN.
5.
2021

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 8. rész

Lorena a hétfő délutánját vásárlással töltötte. Telefonja állandóan értesítéseket jelzett, mivel Toni, illetve az új szeretői mihamarabb randit akartak leszervezni vele. Örömmel töltötte el a tudat, hogy a független, nagyvárosi nők életét élheti: jó munkahelyen dolgozik, egyetemre jár, egy héten kétszer-háromszor kondizik, egy sikeres, de megosztó blogot vezet, a legtöbb bevásárlóhely meg szórakozóhely közel esik hozzá, szexkapcsolatai vannak és azokon kívül sem tudja levakarni magáról a férfiakat. Kilépett a plázából, azzal arcát büszkén felemelve, mindkét kezében ruhákkal telt szatyrokkal, elegáns, ujjatlan, bronz színű felsőben, fekete övvel díszített világoskék farmersortban, valamint vajszínű magassarkúban, magabiztosan lépkedett előre az úton.


Noszvaji nyaralás 2. rész

Másnap megkerestük Jutkát, bemutattam őket egymásnak, és onnan kezdve szinte mindent együtt csináltunk egész nap, játszottunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, egyszóval jól éreztük magunkat.
Esténként Jutkával felkerestük a kis esőbeállót, egyre jobban kiismertük egymás testét, mind kettőnk egyre nagyobb örömére, így ment ez már öt napja.
Addig Tibi levegőztette a sátrunkban a makkját. Szinte hihetetlen, de az első hét végére, teljesen begyógyult, nyomtalanul eltűnt a sebe.
Aznap este is már meztelenül kényeztettük egymást Jutkával, amikor egy kis neszt hallottam közelről. Picit fordítottam a fejem, és a szemem sarkában megláttam Tibi kíváncsiskodó fejét, egy távolabbi fa mögül kilesni. Na, te kis csibész, gondoltam. Odasúgtam Jutkának, hogy Tibi van itt, és néz bennünket. Először megijedt, de aztán cinkosan elmosolyodva, azt mondta – Adjunk neki egy kis műsort. Direkt úgy fordultunk, hogy ne takarjuk egymást.


JAN.
4.
2021

Családi kalandozások 4. rész - A közös nyaralás

Teltek múltak a hetek. Egyre vadabb dolgokat csináltunk Lindával. Sokat jártunk ki az erdőbe kirándulni, amint beköszöntött a tavasz. A jó idő eljöttével kis lenge nyári szoknyát vett fel és úgy jártuk a közeli erdőkben. Ilyenkor nem egyszer előfordult, hogy egy fának támaszkodott felhúzta a ruha alját és félre húzta kis falatnyi tangáját. Valami eszméletlen látvány volt, ahogy ott állt előttem és lába közzé nyúlva ujjazta punciját. Nem is bírtam magammal ilyenkor. A látványtól álló farkammal felnyársaltam Lindát és élvezésig keféltem. Spermám csorgott le lábán bele a kis nyári szandálba. Nem kellett már arra sem figyelnem, hogy ne élvezzem tele az a pici punciját, hisz írattunk fel gyógyszert, hogy ne legyen baba gondunk.
Egy nap otthon dolgozva beállított Nina. A lányok elvonultak beszélgetni én dolgozgattam tovább és közben elgondolkozván egy nagyszerű terv kezdett kirajzolódni a nyárra.


Édes kishúgom, Anna – Úgy, mint őt, de engem azért jobban!

- Jól vagy? – kérdezte Melinda, miközben Anna ágyára dobta a hologramos kistáskáját. A szivárvány különböző színeiben tört meg rajta a plafonba épített, apró, kerek, de erősen izzó led lámpák fénye.
- Persze – felelte szórakozottan, de továbbra is megnyúlt képpel a lány.
- Pont úgy nézel ki – fürkészte Melinda és lassan, komótosan kezdte ledobni magáról a lezser Nirvana logós pólót, és lehámozni lábairól az azt ellensúlyozóan szűk, bőr hatású, tapadós leggingset, miután kibújt a platform talpú bokacsizmájából. Jólesőn forgatta meg lábfejét a padlón, összehúzta és ernyedni hagyta alaposan megnyomorgatott lábujjait.
- Hogy bírod ezt a cipőt?
- A pasik szeretik, plusz jobb tőle a seggem – vont vállat a lány. Csipke melltartója nem sokat fedett korához képet méretes kebleiből, hegykén álltak, de súlyuk némileg lehúzta őket.