JÚN
26
2014

Végre kiderült

homo

Már régóta, és nagyon sokat gondolkodtam, hogy vajon Ő is a fiúkhoz vonzódik-e. Régóta voltunk osztálytársak, senki nem tudta rólam, hogy mik járnak a fejemben, egy jó pasi láttán, én pedig azon rágódtam, vajon mi járhat az Ő fejében. 18 évesek voltunk, és neki még soha nem volt barátnője. Halk szavú visszahúzódó srác, de nem ám az a töketlen fajta, csak csöndes.
Történt, hogy egy délután átmentem hozzájuk tanulni, és mivel már rég őrlődtem, hogy hogyan mozdulhatnék rá anélkül, hogy ez elrontaná a barátságunkat, és hát meg kell hagyni, elég szexi volt a srác (legyen Matyi). Kiötlöttem, hogy ha már ott vagyok meg tudom lesni a gépén a böngészési előzményeit, hogy megtudjam mire is gerjed valójában. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsam, el kellett távolítanom a szobájából ami nem egyszerű feladat, úgy hogy én ott maradhassak, megkértem hát, hogy hozzon nekem...

JÚN
25
2014

Sütiárus 6. rész

gruppen, anál, tini

Mióta együtt járok Nikivel megfordult a világ velem. A sütiket természetesen árultam továbbra is de azokat gyorsan letudva mindig siettem hozzá, egyre több időt töltöttünk együtt. Persze a szüleinknek még mindig nem mertük elmondani a dolgot mert kiakadtak volna egy kissé... azt hiszem.
A két végű műkukit is hasonlóképpen háláltuk meg a srácnak mint a vibrátort. Nagyon örült neki hogy ujra a szánkat érezhette kemény férfiasságán. És akkor még csak egy kis kósza gondolat volt, de nagyon jól esett őt szopni. Ezt elmondtam Nikinek is és ő is ugyanigy volt ezzel. Ahogy jöttünk el tőle egyből meg is kérdeztem őt:
- Mit gondolsz, ne vegyük be egyszer a kis játszadozásainkba?
- Hogy érted ezt? Hármasban akarod vele? Azt hittem szeretsz! -néz rám kicsit mérgesen.

*  *  *

Totális szerelem

leszbi, vibrátor

Na ez jól esett. Ma kiveszekedtem magam, mert egy ilyen kis porfészekben minden vasorrúbába beleüti mindenbe azorrát. Képezljétek, Nagyika ma úgy jött haza hogy a Marikanéni beszólt neki, miattunk. Na én aztán kikérdeztem nagyikát aztán összeszedtem Tesóbabát és Lilikét és kiballagtunk éstálni. Egymást átöleve sot csak azért is bodogan, aztán jött is Marika a drágalátos fiacskájával és a lapátképu unokájával. Nem is tétováztam be is olvastam a nocinek, fel is háborodott, de mit tiszteljek egy szipirtyóban, aki engem szapul közben meg a fia ott bújkált a háta mögött, de én a képébe röhögtem, hisz ez a hapsi votl a ki az éjféli mise helyett az én karácsonyfám alá pakolta magát! Szerencsére még idejében elvonszolta a hapsikám az anyját, mert esk befogtam volna a száját, de azt nem köszöni meg!

*  *  *
JÚN
24
2014

Motoron

hetero

Kis családi vállalkozásban gépész munkákat végzek mindenféle mennyiségben és formában. Az egyik kuncsaftomat már évek óta ismerem, mindig megkér valamilyen szerelésre, van úgy, hogy hétvégén vagy este nyolc után. Egy alkalommal, amikor nála dolgoztam, megismerkedtem a feleségével, Évával, mert csak ő ért rá megvárni az éppen eldurrant vízcső javítását. Éva első perctől nagyon tetszett nekem, az a típusú nő, aki nem modell szépségű, de nagyon erős erotikus kisugárzással bír.
Munka közben beszélgettünk a férjéről, a munkámról, a környékről stb. csupa szokásos unalmas téma, amit ilyenkor szokás. Azért érződhetett rajtam, hogy nagyon bejön a csaj, mert Éva is mintha vette volna a lapot és kellemes udvarlós – csipkelődős stílusra váltott. A befejezéskor még szóba került, hogy motorral jöttem és szeretek is motorozni, majd viccesen megjegyeztem, ha van...

*  *  *

A díva 1. rész

bizarr, hermafrodita

Leültem a fotelomba, és leültettem magammal szemben a fiatalembert, ki szemmel láthatólag igencsak zavarban volt. Ismertük egymást már régóta, és néhány nappal ezelőtt felhívott, hogy feltétlenül szeretné, ha meghallgatnám a történetét, mely - szerinte - nem hátköznapi. Hoztam neki kávét, ásványvizet, hogy oldjam a feszültséget benne. Én is töltöttem magamnak egy kávét. Hátradőltem, kevergettem a forró feketét, és intettem neki, hogy kezdheti. Ő elkezdte.
- Az egyik fotós barátomtól kaptam pár éve egy rövid levelet, mellékelve fotókat, e-mailen keresztül. Mindösszesen két képet küldött. Az egyiken hátulról, bikiniben, tangában, a másikon elölről, bikiniben, de szélesebb, háromszög elejű tangát viselő nő volt látható. Egy szőke, a háta közepéig érő hajú, tökéletes testű nő volt a képen. Csodás, gömbölyű popsi, tökéletes lábak, hibátlan...

JÚN
23
2014

Tündi, a sógornőm

családi

Sziasztok!
2007.08.10-én megházasodtam. 33 éves voltam és úgy éreztem, itt az ideje rendes kerékvágásba terelni az életemet, családot alapítani és lenyugodni. Találtam egy kedves aranyos lányt, aki az egyik haverom sógornője volt, és randizni kezdtünk. Hamarosan összeköltöztünk és megházasodtunk. Minden jó volt, én leálltam a csajozással, piálással, bulizással, szóval rendes ember lettem. Szépen éltünk és jött az első gyerek, majd rá 2 évvel a második. Jól éreztem magam a családi életben, nem kacsintgattam félre, és mindenki legnagyobb megrökönyödésére, boldogan éltünk. Igazán nem is vágytam nagyon másra a feleségemen kívül, talán csak a sógornőm indította be néha a fantáziámat.

*  *  *

Anna randevúja

hetero, szűz, tini

– Szia.
– Szia – nézett fel a padon ülő lány a könyvből, amit addig olvasott. – Már vagy egy órája várok rád – tette hozzá a köszönéshez. Bár a hangjában nem volt semmi számon kérő, az éppen odaért fiú mégis türelmetlenséget érzett ki belőle, bár ezt a közlést tényleg csak ténymegállapításnak szánta a másik.
– Sajnálom. De nem tudtam előbb jönni, mert feltartottak – védekezett András, aki örült, hogy mégis megvárta őt a lány.
– Jól van – csukta be a vékony lány a könyvét, és a keskeny térde fölé csúszott szoknyát megigazítva felállt a padról. Csak fél fejjel volt alacsonyabb a mellette álló nagydarab, testes legénynél, bár igaz, hogy most is magassarkút viselt a formás lábán. A nyitott, élénkpiros ruhából kilátszott a mindkét mellét megemelő melltartó fehér csipkeszéle. A hosszú hollóhajú, vékony derekú, karcsú...

*  *  *
JÚN
20
2014

A sógornő

családi

Egy megtörtént esetet szeretnék elmesélni, mely közel húsz éve esett meg velem, még ez első házasságom alatt, és a mai napig nem mondtam el senkinek.
Huszonhat évesen nősültem először, feleségem huszonegy éves volt. Nővére még özvegy édesanyával élt. Már régen nem volt barátja, szabadidejét általában otthon töltötte, olvasott keresztrejtvényt fejtetett, vagy ha úgy hozta a sors éppen, tanult.
Az eset, amikor történt már öt éve voltam házas, sógornőmmel a kapcsolatom jó volt, kölcsönösen csíptük egymást, de semmi egyéb. Fel nem merült bennem közelebbi kapcsolat, egyébként is megtanultam házinyúlra nem lövünk, kivétel, ha támad.
Egy nyári délután feleségem noszogatására meglátogattuk anyósomat.