DEC
31
2014

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk pár statisztikával nektek: Ez évben 492 új történet (7,5 millió karakter, azaz több, mint 1900 A4-es oldalnyi) és 142 új képregény (több, mint 3300 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remek művet olvashatunk a tollatokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
*  *  *

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 7. fejezet - Victoria ármánya 1. rész

hetero, diák, regény

Victoria egy biztos leshelyről figyelte a balett terem bejáratát. James nem hitte, hogy a halandó lány kockáztatná az anyja életét azzal, hogy felfedi a védelmezői előtt a szándékát, de attól azért tartott, hogy Bella mégsem lesz olyan ügyes, hogy lerázza Jaspert és Alice-t addig, míg ő megöli. Amilyen forgatókönyvre igazán vágyott, az az lett volna, hogy a szállodába megérkező Edward fedezi fel a kicsike eltűntét. Eszeveszetten iderohan, megelőzve az összes többit, és akkor ő megöli a kis ficsúrt, majd bevégzi a lány sorsát is, és újszülött vámpírként elpasszolja valami kéjlebujba, ahol majd betörik az igazi hivatására. „Ó, micsoda tragédia! Hogy engedhette meg ezt Isten?” – suhant át a gondolat az agyán, minthacsak egy újságolvasó átlagpolgárból tört volna fel, a gondviselés mindenhatóságába vetett hitének összeomlásában.

*  *  *

Észrevétlen szerelem 3. rész

leszbi

Még aznap, legnagyobb meglepetésemre, Diane úgy beszélt velem a tárgyalásról, mintha előtte mi sem történt volna. Bár a kérdései elgondolkodtattak a valódi érzéseit illetően. Tudtam, hogy élvezte, és talán most csak tiltakozik az elméje, mert nem akarta, hogy megtörténjen, vagy mert azt hitte, kötelességtudatból tettem. Féltem, hogy az előbbi a helyes válasz.
- Jess - szólt oda nekem pár nappal később, amikor megérkezett. - Keresd elő kérlek az aktákat a Davis-ügyről! Délben kelleni fognak egy megbeszélésen.
A szívem kihagyott egy pillanatra, de végül csak bólintottam.
- Rendben - követtem az irodájába. Előkerestem az aktákat és az asztalára raktam. Ő bólintott köszönetképp, miközben elindította a számítógépét és a kávéját kevergette, én pedig visszaindultam az asztalomhoz.

DEC
30
2014

A swinger fiú

hetero

Nagy álmomat teljesíti ez az én csillagszeműm. Már rég volt részem édes hármasban, és már nagyon várom. A swinger klub viszont egy teljesen új élmény. Kicsit félve lépünk be, de Dávid biztatóan a derekamon tartja a kezét. A recepciós hölgy kedves, közvetlen, mindenféle segítségét felajánl, kézen fogva vezet az öltözőbe, búcsúzáskor a karomat is megsimítja, és jó szórakozást kíván. Laza fehér ruhába bújok, a hátán nagy kivágással, jótékony redőzéssel, ami a cicijeimet kicsit nagyobbnak mutatja.
Dávid magabiztosan ül a bárpultnál, már meg is rendelte a vodka-kólámat, természetesen szívószállal. A szemével már jelezte, hogy tetszek neki, de jön a bók is. Ééééédes... Cserébe fülébe súgom, hogy nincs rajtam bugyi. Egy szoros simítással ellenőrzi is, és felhúzott szemöldökkel húz egyet az italából. Azt súgom neki, hogy „Ez izgi”, de valójában,...

*  *  *

Tanyasi csirke

leszbi, nyaralás, tini

Aznap nagyon összevesztem anyámmal. Először csak a szokásos témákkal jött: miért ülök ennyit a gép előtt, ne vonuljak félre, menjek el a barátaimmal valahová, itt a nyár, ilyenkor a normális lányok a strandon vannak én, pedig még mindig olyan fehér vagyok, mint egy kriptaszökevény. Ahelyett, hogy befogtam volna a számat, megjegyeztem, hogy én nem a facen lógok, mint az osztálytársaim, hanem programokat próbálok írni, a strand a zsúfolt és unalmas, ráadásul bőrrákot kaphatok a túl sok napozástól, és különben is, biztos tudja, mint jelentenek az olyan hosszú és bonyolult szavak, mint a „kriptaszökevény”? Ez utóbbit talán nem kellett volna. Most már belátom, hibáztam, anyámat nem az eszéért vették feleségül, így aztán ordított egy nagyot, pofonvágott és jól becsapta az ajtót. Este a vacsoránál robbant a bomba, bejelentette, hogy három hétre leküldenek falura Miska...

DEC
29
2014

A szomszéd anyuka 1. rész

hetero

Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, csajozásra, vagy netán 1-2 hölgyre, akiknek élvezném a társaságát, persze pénzért. De persze nem akartam.. vagyis akartam, de tulajdonképpen nem is volt senki, aki ezt megszervezze nekem, leglaábbis a lányokat, de bulizni meg vagy nem volt kedvem, vagy nem ért rá egyik barátom se, egyedül meg rém rossz a bulizás.
Így is lett, otthon ültem a gép előtt, és egész nap filmeket néztem, amit csak tudtam, megnéztem, ajándékba anyámtól kaptam Jägermeistert, szóval tulajdonképpen jól is telt… persze semmit nem kértem tőle, de… ez azért jól esett!

*  *  *

Boldog Békeidők

családi, leskelődés, szűz, apa-lánya

1908 márciusának idusa. Öreg voltam már akkor is, túl az ötvenen, de minden reggel frissen ébredtem, és karjaim még mindig ugyanolyan biztosan fogták az eke szarvát, mint azelőtt harminc évvel. Nyújtóztam egyet, majd kimentem könnyiteni magamon. Amint visszatértem, lányom várt a reggelivel, a konyhában. Senkim sem volt Erzsin kivül. A lány már elmúlt huszonegy éves, és eladósorba lépett. Azonban senki sem akarta hozomomány nélkül elvenni, mivel szegények voltunk. És ha jobban belegondolok, talán én magam sem váltam volna meg szivesen a lánytól. Zsóka halála óta minden házimunkát ő végzett, a főztje pedig messze jobb volt mint szegény anyjáé. És volt egy ezeknél is fontosabb szempont: a lány gyönyörü volt. Hosszú szőke haja, aranyos kis orra, szép, nagy kék szemei, és kicsi fülei első ránézésre megbabonáztak. Hosszú, ápolt haja leomlott formás fenekéig, kiemelve annak...

DEC
24
2014


Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség
DEC
23
2014

Szomszéd lánnyal a természetben

hetero

Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és lementem egy közeli partszakaszra. Itt van egy holtág is, elég szép tiszta vízzel egy pár méteres erdősávval elválasztva a Dunától. Tetszett a hely, le is telepedtem, ruhákat egy fára csaptam de azért felvettem a fürdőgatyám. Nem akartam egyből fejest ugrani a dologba, előbb kicsit fel akartam mérni a terepet.

*  *  *

Apa-fia kacsolatunk

homo

Dávid vagyok, mostanában töltöttem be a 16 - ot. Anyám és apám már régen elváltak, még meg sem születtem. Anyám úgydöntött elköltözik városon kívül, apám maradt a lakásában. Nem sokkal a válás után anyámra rátalált a szerelem és újra férjhez ment. Amikor már iskolába jártam és nagyobb lettem, elköltöztem apámphoz mert közelebb lakott az iskolámhoz, a belvároshoz, mindenhez. Anyám nem támogatta az ötletet de belenyugodott abban a tudatban, hogy jobb lesz nekem így, ekkor lehettem úgy 10 - 12 éves. Fiatalon vállaltak gyereket, talán ezért is a korai válás. Apám 185 cm körüli, 80 - 90 kg - os szép szál legény volt. Amikor oda költöztem hozzá olyan 32 év körül lehetett. Mióta ismertem soha nem volt vékony ember, sok idejét töltött konditerembe és fizikai munkát végzett, mialatt dolgozott. Barna, rövid, mindig katonás frizurája volt, erős álkapcsa, határozott...