JÚL
04
2014

Családi szex

családi

Fiunk húsz éves korában megnősült, családot alapított, esküvő után az anyóshoz költöztek mivel ő özvegy volt, férje az esküvő előtt másfél évvel hirtelen meghalt. Nász asszonyunk takaros szemrevaló teremtés a lányáról nem is beszélve! Esküvő után kb fél évre elmentem hozzájuk mert a fiammal kellett volna beszélnem,de ők nem voltak otthon.
Le ültem kávéval üdítővel kínált minden szóba került még a szex is. Elpanaszolta nagyon hiányzik neki, ajánlottam az önkielégítést erre bement a szobájába és előhozott egy szép díszdobozt, aminek a tartalma különböző vibrátor síkosító, még egy felcsatolható műpénisz is volt. Megjegyezte ezek nem tudják az igazi hús vér faszt pótolni amibe igazat adtam neki.

JÚL
03
2014

Buja hármas

gruppen, férj-feleség

Egy ideje kerestem a lehetőséget, hogy egy édeshármasban vegyek részt. Mindig is izgatott az egy lány két fiú felállás. Egy partnerkereső oldalon ismertem meg a harmincas párt, Józsit és Annát, akikkel gyorsan arra jutottunk, hogy élőben is találkozzunk. Nem laktak a közelben, de egy üzleti út pont kapóra jött, ahonnan visszafelé beugrottam abba az alföldi városba ahol éltek. Megbeszéltük, hogy ez a találkozó nem azt jelenti, hogy akció is lesz, hisz élőben minden más bármennyire szimpatikus a másik képen és szövegben.
Amikor leálltam autómmal a házuk előtt némi gyomorideg volt bennem, hiszen mégis egy párral találkozok és eddigi tapasztalataim alapján a képek sokszor a megszépített valóságot közvetítették. Mikor ajtót nyitott Józsi kicsit megnyugodtam. Az elküldött képről ismerős ember köszöntött, bár láttam szemén, hogy meglepődött kicsit rajtam:

*  *  *

Boldog nap 1. rész

hetero

Ahogy eljött a kegyetlen hét első napja úgy gondolkodtam minden percben a hétvégén pontosítva a vasárnapon.
Hétfő reggel, ahogy kikeltem az ágyból elvégeztem reggeli teendőimet, de bármit is csináltam csak is a szex forgott az agyamban.
Ahogy elkezdtem felöltözni Anett felhívott telefonon.
- Szia, Anett. Mi a helyzet? - Kérdeztem rá izgatottan.
- Szia. Szeretnék neked mutatni valamit. Át tudnál jönni fél 10 kor?
Kicsit meglepett ezzel, mivel ha Anett azt szeretné, hogy átmenjek, annak okai vannak mindig.
De nem nagyon gondoltam bele.
- Persze. Akkor elindulok.
- Rendben. Puszi.
Majd lerakta, én meg összeszedtem a magam teljesen és elindultam.
Anett háza nem volt messze csak 6 háztömbnyit kellett sétálni, de nem bántam mivel kellemes idő volt és még a nap is sütött.

*  *  *
JÚL
02
2014

Napsugár a tanyán

leszbi, tini

Történetünk az 1400 - as évek elején kezdődik, a középkori Magyarországban. Egy aprócska faluban, valahol a Tisza mellett. E kis település oly kicsi és jelentéktelen, hogy nevet sem adtak neki.
Egy átlagos falucska volt, alig negyven lakossal, akiknek nagy része halászatból és nádaratásból élt.
Neila egy tizenöt éves lány volt, apja a falu főhalász címet viselte, s egész jól éltek.
A faluban régi szokás szerint a fiúgyermekek kiskoruktól kezdve tanulták apjuk foglalkozását, így szinte minden fiú az öreg folyó hátán töltötte a napot. A lányok anyjuknak segítettek a ház körül. Nap mint nap összejöttek a falu asszonyai s közösen dolgoztak. Szőttek fontak, főztek, s a pletykálkodás közben gyorsan múlt az idő. Az ilyen összejöveteleken persze a falu lányai is megjelentek. Neila eszébe sem jutott, hogy ne segítsen édesanyjának, így eszébe sem jutott,...

*  *  *

Párcsere

hetero, nyaralás, anál

Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni. Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat. A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében. Másnap korán (kilenc óra felé) már a puha parti homokban sütkéreztünk, időnként a hullámokban hűsítettük magunkat. A nők behunyt (letakart) szemmel élvezték a napot, amiből nekem már elegem volt. Felültem, körbebámultam, észrevettem, hogy barátom igen pislog feleségem mellei felé, aztán végig siklott szeme az ágyéktáji kidomborodáson (feleségemnek szép, dús selymes szőrzete van), közben körbenyalta a száját. Láttam rajta mit gondol. Úgy helyezkedtem el, hogy láthassam barátomat, s...

JÚL
01
2014

Születésnapomra

hetero

A megkésett tél, táncoló hópelyheinek kavalkádjában sétálok a körúton. Az ég felé nézve hagyom, hogy tűhegynyi hűvösségük frissítse arcom bőrét. Az egymást ölelő épületek fehér takaróba burkolózva dideregnek körülöttem. Sáljuk mögé bújó alakok suhannak el mellettem. Igyekeznek minél rövidebb időt eltölteni a zord időben. Értetlenül nézek utánuk.
Hiszen létezhet-e szebb, mint a frissen hullott hó szikrázó fehérségében gyönyörködni?
Az ismerős kapu nehézkesen adja meg magát. Lomhán kúszik végig az alatta megfagyott kőlapokon, végül csikordulva enged átlépni vaskos küszöbén. Simogató langymeleg és szokatlan félhomály fogad odabent. A bejárathoz közeli asztalnál barátnőm ül. Mosolyogva int felém, amikor meglát. Az én figyelmemet azonban a tőlünk távolabb eső asztal társaságának legcsendesebb tagja köti le. Fehér ingének ujja feltűrve,...

*  *  *

Bájos Bajkeverő 1. hét

hetero, szűz

Első naplóbejegyzés...
A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kékeszöldek, a bőröm halvány barna, bár ilyenkor télen inkább hófehér. A testem szexi. Kb. 170 cm magas vagyok, és úgy 55 kg. A melleim aprók, szép kerek formájúak, a popsim pedig szintén kerek, és feszes. A puncim pedig, máris bizsereg, ahogy rá gondolok. Látszik a fehér, áttetsző tangámon keresztül, és érzem, ahogy elönti a vágy. Imádok masztizni, és most is kedvet kaptam hozzá. Nem bírom megállni. Végül is egy kézzel is lehet írni. Szóval a...

JÚN
30
2014

Szomszéd zöldje mindig kertebb – Perpetuum mobile

hetero, illusztrált

Ajtó csapódásra ébredtem. A nap sugarai már alacsonyan jártak, és eltűnt mellőlem Vera, de egy sárga cetli várt ébredésnél;
"Hazaugrottam rendbe szedni magam, egy óra múlva jövök és éhes vagyok. "
Mindezt egy smile-val fejezte be. Végignéztem magamon. Még mindig meztelen voltam, és a szőnyegen feküdtem. Felálltam és majdnem visszazuhantam. Én is éhes voltam, nem is kicsit. Gyorsan bekaptam egy szelet sütit, amit még a szüleim hagytak itt, mindeközben kitaláltam, hogy mit is együnk, mindenekelőtt felraktam a tészta vizét forrni, majd elmentem zuhanyozni. A hancúrozásunk nyomán csupa izzadság és ondó voltam, úgyhogy az aznapi második zuhany igen jól esett, nem öltöztem magam túl, alsógatya nélkül felkaptam egy sortot, és egy pólót. Mire kiértem forrt a víz, gyorsan beledobáltam a tésztát, és előkészítettem a feltétet, ami ilyen sonkás, sajtos spenótos cucc,...

*  *  *

Milf történetek 3. rész - Anyja fia

családi, anya-fia, anál

Ezt a történetet Zsófi osztotta meg velem.
Én nem tudtam őt lefektetni. Hogy miért nem, azonnal kiderül.
Zsófi alacsony, szőke hajú, kék szemű, még így milfként is nagyon jó alakú nő.
A termetéhez képest nagy mellei gyönyörűen ékesítik az összképet, mert a feneke is pont olyan formás, az arca pedig szinte kislányosan ártatlan.
Ő így mesélte el az életének egy igen érdekes részletét:
Szinte gyerekkén mentem férjhez.
Nem volt kapcsolatom előtte férfival.
Az esküvő után pár hónappal a férjemet behívták katonának, ott szerezte meg teherautóra a jogosítványt.
Nem sokat volt otthon, így amit a mézes hetek alatt tanulhattam a szexről, azt hamar el is felejtettem.