MÁR
12
2014
MÁR
11
2014

Kurvát játszik a feleségem 3. rész

gruppen, anál, leskelődés, férj-feleség

Kellemes érzés ébresztgetett álmomból. Éreztem amint keményen álló faszomat, valami nedves és meleg öleli kőrbe, s le-föl mozog rajta. A hálót betöltő napfénytől hunyorogva, résnyire nyitott szemmel néztem lágyékom felé, ahol Kriszti szopta farkamat. Felemeltem kezem, s a fejére tettem, mire Kriszti felnézett. Szájából lassan kiengedte merev dákómat, és szemembe nézve megszólalt.
- Jó reggel! Hogy ízlett az ébresztő? - kérdezte, s közben kezével tovább kényeztetett.
- Nem is emlékszem már, volt-e valaha már ilyen kellemes ébresztésben részem - feleltem elgondolkodó arcot vágva.
- Mikor felébredtem, s megláttam mereven álló faszodat, gondoltam kipróbálom, hogy mennyi idő múlva ébredsz fel, ha játszani kezdek vele.

*  *  *

A másik oldal 2. rész

homo

Tengerként hullámzó zöldellő fák, szikrázó napsütés, füstös tömb házak és egy délibáb az út végén… Mintha egy képet néznék, egy olyan képet mely testemnek kínlódást szán, de lelkem epekedik az egyesülésért. Akarom, hogy a képben legyek, mely a tanterem ablakába van keretezve, akarom, hogy a perzselő aszfalt égesse csupasz talpam és gyöngyöző arcomból piciny patakok induljanak a mellkasom irányába. Egy kihalt város, egy bűnös város, semmi rózsaszín felhő, csak én és a szűnni nem akaró vágy, mely ott tart. Ez az a hely ahol lenni akarok, itt az vagyok, aki vagyok!
12:50, az órának vége.. Gazdasági informatika, ennél unalmasabb órát nehezen lehetne kitalálni. Valószínűleg a 1,5 órából, csak 1 órát töltenék képzeletbeli világomban, ha elolvastam volna a könyvet, de arra sem méltattam, hogy megvegyem. Leveszem a szemüvegem és beleteszem a táskámba a...

MÁR
10
2014

Napfürdőzés 9. rész - Susanne 2. - Testvéri együttlét

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

- Tulajdonképpen hogy barátkoztatok össze anyámmal? - kérdezte Kevin, amíg anyjára vártak a nappaliban.
- Hát az elég hosszú történet - felelte Susanne -, nem is tudom, hogy elmesélhetem-e neked. Na jó, majd utólag megkérdezem az anyádat. Szóval amikor vagy tizenkét évvel ezelőtt au pair voltam nálatok, tehát itt laktam és vigyáztam rád és Lindára, volt egy afférom az apáddal.
- Apámmal?
- Csodálkozol, mi?... Stefan belém szeretett, én meg őbelé.
- És anya?
- Neki nem volt szabad tudnia róla.
- Hogyhogy? De hiszen barátnők vagytok.
- Tudod, ez még korábban volt, akkor még nem voltunk barátnők, csak az alkalmazottjuk. Tizennyolc éves voltam, és hát... nem szép dolog, de fülig belehabarodtam az apádba. És nem is kellett nagyon megerőltetnem magam, mert ő is belém esett. Fülig.

*  *  *

A terápia

hetero

Dr. Jonas Albright pszichiáter volt. Az egyik legjobb a városban. Híres orvosként rengeteg gazdag és befolyásos embert kezelt, akik nem kevés pénzt áldoztak remélt gyógyulásuk érdekében. Páciensei nagy hányadát, főleg az említett, felsőbb tízezer rétegéből szerezte. Drogproblémákkal küszködő hírességek, teljesítményük határait feszegető sportolók, folyamatos stresszben élő bankárok és üzletemberek színesítették pacientúráját. Persze nem hiányozhattak azok unatkozó feleségeik és persze elkényeztetett csemetéik sem betegei köréből. Boldog családapaként éldegélt egy elit kerület hatalmas magánházában, szép feleségével és két csodás gyermekével egyetemben. Külön bejáratú magánrendelőjét házuk egy félreeső, nyugalmasabb szárnyában alakította ki, ahol soha semmilyen körülmények között, senki sem zavarhatta munka közben. Ezt, mint első számú...

*  *  *
MÁR
07
2014

Építőkészlet 1. rész

családi, anál, vibrátor, leskelődés, anya-fia, testvérek

Soha nem feledem el azt a napot 2011.08.11.! Ezen a napon egy csapásra megváltozott az addigi megszokott kis lúzernek titulált életem. Soha nem fogom megtudni az okát, de igazából nem is érdekelnek az okok csak a végeredmény.
Előzmény:
Mondhatnám, hogy éltem az átlagos 18 évesek életét, de ez sajnos nem igaz, mert egy lúzer voltam! Olyan igazi balfék se barátnő se haverok se történések, csak tv, videó és számítógép. A szex mint olyan nem volt az életem része, hiszen nem volt kivel. Csonka családban éltem talán ezért is különböztem a többiektől, mert nem volt apám, sajnos kiskoromban meghalt ezért nem volt mintaképem. Ha nagyon ágaskodott a hancúrléc elmentem a szobámba és maszturbáltam miközben a számítógépen néztem pornó videókat.

*  *  *

Éjszakai fürdőzés

gruppen, anál

A történet amely félig igaz, félig pedig az elmebajom szülötte. Melyik fele igaz? Nem árulom el.
Az egész héten erre vártunk mind a ketten. Forró téli fürdőzés éjszaka meztelenül egy éjszaka is nyitva tartó fürdőben. Az este a vártnál nem kicsit mozgalmasabbra sikeredett,de ne menjünk ennyire a dolgok elé.
Már kissé fáradtak voltunk a hosszú utazástól. Elég gyorsan megtaláltuk a szállásunkat, majd lepakoltunk és irány a strand. Az öltözőben gyorsan levetkőztünk és egy szál fürdőköpenyben igyekeztünk a nagy hidegben a strand hátsó részébe ahol a természet és adolgos emberi kezek kisebb-nagyobb természetesnek tűnő , és szabálytalan medencéket hoztak létre. Gyorsan haladtunk a hangulatosan megvilágított keskeny úton. Izgalmasnak ígérkezett ez az este. Talán a késői időpont miatt, hiszen már este tíz is elmúlt.

*  *  *
MÁR
06
2014

Egy buli története

hetero, anál

Néhány évvel ezelőtt történt meg velem ez az eset, melyet most megosztok veletek. Éppen nem volt állandó barátnőm, ezért elég könnyen vettem a dolgokat, nem nagyon érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. A lehető legtöbbet buliztam. Az egyik ilyen alkalommal egy ismerős lánynak Gabinak szóltam, hogy mi lenne, ha elmennénk szórakozni valahova, erre Ő közölte velem, hogy ennek semmi akadálya részéről, de jönne a barátnője is Edit, aki épp akkor szakított a pasijával. Természetesen nekem nem volt ez ellen kifogásom, úgyis ismertem a lányt, aki egyébként nagyon bejött nekem, a 48 kilójával, és a szépen tenyérbe illő nem éppen kicsi melleivel.
Megbeszéltem Gabival, hogy este 9 órára elmegyek érte taxival, beülünk valahova meginni egy-két italt, és irány a buli, ahol majd találkozunk Edittel is.