Könyvtár

Szavazás átlaga: 7.38 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 31.
Hossz: 7 028 karakter
Elolvasva: 372 alkalommal
Tudta, hogy a követői ma nagyon élvezni fogják a showját. Borzasztóan szüksége volt a pénzre, mert a lakbérrel lassan hátralékba került. A befolyó pénz kevés volt, és már nem volt elég, ha levette a ruháját a kamera előtt. Már néhány hete veszíteni kezdett a követőiből, és ezt nem engedhette meg magának.
A városi könyvtár hátsó sarka felé tartott, a műszaki kézikönyveket tartalmazó rész felé, amelyet senki sem látogatott igazán. Szerencséjére ma elég üres volt a könyvtár. Tudta, hogy ha elkapják, nagy bajba kerül, de ez a kockázat is része volt annak, ami felkeltette a követői érdeklődését. Beállította a laptopját, és beírta felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezési képernyőn. Az elmúlt hetekben állandóan reklámozta követőinek a mai műsorát. Amikor bejelentkezett a chatprogramba, láthatta, hogy több tucatnyian vannak már bejelentkezve. Úgy helyezte el a kamerát, hogy a törzse és a lába látható legyen, és elkezdte a streamelést.
Lehúzta a ruhája felső részét, hogy felfedje fiatal melleit, és elárulta, hogy nem visel melltartót. Elég jó adottságokkal rendelkezett ahhoz, hogy felkeltse a legtöbb férfi érdeklődését, de nem volt akkora a keble, hogy elkezdjen megereszkedni. Fiatalkora fénypontját élte. Mellbimbói azonnal megkeményedtek a hideg, légkondicionált könyvtári levegőben. Felhúzta a ruhája alját, hogy megmutassa, nincs rajta bugyi sem. Már nedves volt a közelgő bemutatótól, és érezte, hogy a puncijából a nedvesség leszivárog a kemény fa székre, amelyen ült. Újabb követők tucatjai kezdtek bejelentkezni, ahogy elterjedt a hír, hogy elkezdődött a műsora. Látta, hogy közülük már többen is adományoztak a Paypalon, de még messze nem volt elég ahhoz, hogy abbahagyja.
Benyúlt a hátizsákba, amit magával hozott, és előhúzott egy hússzínű vibrátort, amelynek egyik végén tapadókorong volt. Szilárdan a székhez tapasztotta, amin ült, és csak annyira emelte meg a csípőjét, hogy a vibrátor végét belefogja a már csuromvizes puncijába, mielőtt lecsúszott a szintetikus rúd teljes hosszában. Csendesen felnyögött, ahogy a vibrátor a puncijába hatolt, és lándzsaként vágott lágy húsába. Előre-hátra kezdett hintázni, a székhez dörzsölve magát. Miközben előre-hátra ringatózott, úgy állította be a kamerát, hogy a szabadon levő mellei és a vibrátor még kilátszó része is a kamera képkeretébe kerüljenek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. február 21. 17:05
#9
Annyira azért nem eredeti gondolat.
1
Ez egy válasz Miriam 2024. február 14. 14:37-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. február 14. 14:37
#8
Az alapötlet jó, a webkamera-ribanc-show mostanában nagyon megy, és viszonylag könnyű pénzt keresni. A könyvtár, mint helyszín valóban eredeti gondolat. Érdemes lenne azon gondolkozni, hogy mit lehet még kihozni a sztoriból. Az alaptéma bőségesen ad lehetőséget erre.
1
Arya
2024. január 31. 18:11
#7
Nagyon jó kezdés lett volna, ha kicsivel több előzményt viszel bele. Ebből csak annyi vehető ki, hogy: kell a pénz emiatt megpróbálok valami különlegeset nyújtani a közönségnek és menet közben rájövök, hogy ez nekem is fantasztikus élmény. Dupla haszon lenne nekünk is, ha a folytatásban leírnád, ami ebből kimaradt és esetleg egy izgalmas  fordulatot. A stílusod tetszik.
2
Waderlaci
2024. január 31. 15:37
#6
Izgató téma, de egy kissé túl gyatrán megírva. Azért az igyekezet érződik. Az itteni közönség nagyobbik részének azt hiszem elég is lesz. Aki meg többet szeretne, az kereshet tovább. 
De az ötlet és a körítése (tehát maga a története az egésznek) az nagyon jó.
1
t
tibee72
2024. január 31. 14:51
#5
Hat pontot meg ér.
1
Andreas6
2024. január 31. 06:33
#4
Nem dobott fel.
1
veteran
2024. január 31. 03:37
#3
talán egy közepest megér.
1
T
Törté-Net
2024. január 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1