Mindent odaadó szerelem

Szavazás átlaga: 6.45 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 1.
Hossz: 21 286 karakter
Elolvasva: 470 alkalommal
"Vajon a buzik mit néznek meg rajtam, ha pucér vagyok? A seggem? A farkam? Lehet, hogy rám fognak izgulni? " Ezek, és hasonló gondolatok száguldoztak Kristóf fejében, miközben lehúzta az alsógatyáját a jelenlevő két fiú előtt. De mikor már teljesen meztelen volt, már csak a saját szíve heves és ideges dobogását hallotta a fülében, gondolatai már csak a rá váró fájdalom és körül forogtak. De ekkor, szinte varázsütésre, megjelent elméjében Gina nevetésének emléke, valamint apró, kedves, számolhatatlan puszijainak, és édes, mindent elsöprő csókjának emléke. És mindettől megnyugodott. Már semmin sem gondolkozva, bátran foglalta el a helyét az ágyon. Lábait széles terpeszbe tette, könyökén megtámaszkodott, kezeit összefonta, hogy véletlenül se tudjon majd hátrakapni a fenekéhez, amikor azt fájdalmas ütések fogják érni. Fenekét kinyomta nagy levegőt vett, és várta az első ütést.
Kristóf és Georgina már hónapok óta együtt voltak, ők úgy számolták, hogy azóta a bizonyos este óta. Kristóf és Oszkár, Gina bátyja, valamint Feri is kollégák voltak. Oszkár és Feri együtt éltek már évek óta, és sohasem titkolták, hogy ők egy pár. Ez a munkában többnyire senkit sem zavart, ahogy Kristófot sem. Neki és Oszkárnak viszont volt egy közös témája: a sci-fi irodalom és filmek. Mindkettőjük szíve csücske volt a nagy klasszikusok, Asimov, Herbert, Clark, Zsoldos  vagy Fedina, akárcsak Spielberg, Lucas, vagy Scott. Amikor lehetőségük adódott munka közben, mindig ezt a témát jártak körül. Akkor már második napja vitatkoztak ugyan arról a problémáról. Oszkár a szünetben még a dohányzóba is követte Kristófot, hogy folytatni tudják a vitát, pedig utálta a cigifüstöt. Ezért jött az ötlet, hogy munka után a vitát egy mellett fejezzék be egy nappali bárban. Az természetes volt, hogy Feri sem maradhatott el a szenvedélyes vitából. Az már viszont nem volt természetes, hogy később Oszkár húga, Georgina is csatlakozott hozzájuk. Kristóf korábban csak annyit tudott, hogy Oszkárnak van egy húga. De maga is megdöbbent, hogy mennyire el tudta őt bűvölni ez a lány. Korábban még sosem találkozott olyan lánnyal, akinek nem kellett elmagyarázni a Monolit jelentőségét a 2001Űrodüsszeában, vagy azt, hogy hogyan mutatta be Dr.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.45 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. február 1. 14:08
#11
Congratulations!
1
Waderlaci
2024. február 1. 14:03
#10
A sértődést viccnek szántam eredetileg! 
Az általad írt kritériumokat ezek szerint sikerült teljesíteni, és ennek örülök, mert ezek szerint olvasható lett. 
Mástól is megkaptam már a vádat, hogy túlzottan elvesztettem a mértéket, igaz, másik írásra, és nem ezen az oldalon. De az a korábbiakban már kiderült rólam azt hiszem, hogy az én felfogásom szerint 4-5 pakolás a fenékre, az nem igazán s/m téma. Arról nem is szólva, hogy a leírtakhoz hasonló intenzitású fenekelést már személyesen is volt szerencsém áttélni, túlélni, elszenvedni. És az is igaz, hogy sok mindentől függ a dolog, de biztosíthatlak, hogy egyáltalán nem egy kivégzési módszer! Az is igaz, hogy egy hasonló beavatkozás napokig tartó folyamat kezdete, bizony nem úgy működik a dolog, hogy pénteken megkapja az ember, és hétfőn már nyoma sincs. Viszont pontosan ezért merem állítani, hogy egyáltalán nem túlzó amit leírtam, csak nem folytattam a későbbi napok történéseivel és érzéseivel.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 1. 13:39-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 1. 13:39
#9
Mielőtt teljesen megsértődnél, akkor a történetről. Tudom neked mindened a paskolás, a fenék elverése. Nálam is gyakran megtörtént ez a sztorijaimban. Az ötlet jó, a megvalósítás is, gördülékenyen írtál, jól olvasható, igazából jó a történet. Csak egy bibi van. Ha az író nem ismeri a mértéket, és túlzásba esik. Mint most te is. 150 ütés öt különböző eszközzel, két életerős férfitől elszenvedve. Ráadásul folyamatosan. Ha ennyi után, egyáltalán még magadnál lennél. akkor mozdulni sem tudnál, nemhogy megdugni a még szűz barátnődet. Ha az a 150 mondjuk 50, akkor még elfogadható lenne. Konklúzió: az írásod jó, a mértékkel van baj. (Igaz a tiedet még nem láttam.)
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 1. 12:24-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. február 1. 12:24
#8
Igen, tudom, hogy nem olvasod, de reménykedtem, hogy az írójára való tekintettel esetleg elolvasod majd. De te tudod, hogy miről akarsz lemaradni (pláne, ha a szerkesztő(K) visszadobják és meg se jelenik). 
Egyébként pedig azt már kissé sértőnek érzem, hogy eddig csak a jövőbeni témaválasztasomat tudtad kritizálni, nem pedig azt a munkát, ami alatt kommentelgetünk. 😊
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 1. 11:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 1. 11:35
#7
El kell szomorítsalak. Mivel nem olvasok családi szextörténeteket, így, ha megírod és beküldöd, a tiedet sem fogom. Ezt tudnod kellene (meg is jegyezted a kommentedben), mert erről többször is írtam, másoknak és más okán.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 1. 10:38-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 1. 10:18
#5
Szóval apa-lánya szexet írtál! És látom félsz tőlem. Bejött! Megtiltom, hogy a következő s/m sztorimon élvezkedjél!!
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 1. 10:10-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. február 1. 10:10
#4
Köszönöm a pontot is, a véleményt is. Ami a lepontozást illeti: szerintem sokan vannak itt, akiknek hiába vannak kint a címkék, akkor is kötelezőnek érzik a belebeszélést olyan dolgokba is, amik nem is érdeklik őket, és olyan messze áll tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől. 
Ami a következőket illeti: az apa-lánya cimke már el van küldve, de elbírálás nélkül (mit fogok érte Evától kapni, hogy beszálltam ebbe a témába!). Én szimultán szoktam általában dolgozni az írásokon, hacsak nem születik meg egy különösen jó ötlet. Ez az írás is így született: egy hirtelen ötlet, pár óra alatt megírva, másnap letisztázva és elküldve. A többi kategóriába is belekezdtem, de eddig még nem született egyikre sem hasonlóan gyorsan jött ötlet.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 1. 09:39-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 1. 09:39
#3
Mosolyogva olvastam és elismerem, ez tényleg romantikus lett. Kedvelem ezeket a cimkés írásaidat. Mi lesz a következő? Azt nem értem, miért pontoztàk le. 10 pontot adtam.
2
Andreas6
2024. február 1. 06:58
#2
Két hülye egy pár!
0
T
Törté-Net
2024. február 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1