Vakrandi 12. rész - Tibor - Tünde

Szavazás átlaga: 7.32 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 1.
Hossz: 14 707 karakter
Elolvasva: 441 alkalommal
Ezeket a kis történeteket Kékéggel közösen írjuk. Ő a Tündi, míg én a Tibi.
Tibor

A maratoni kefélés után Siófokról hazafelé a pályán a telefonom. Kriszta volt. Azt mondta, hogy Tündinél egy ominózus mondatomra bekattant a vezérhangya, és feltétlenül beszélnünk kell. Rosszat sejtettem. Görcsbe rándult a gyomrom, hogy megint pénzezni akar, ezt valószínűleg megérezte, mert így szólt:

– Ne aggódj, semmi negatív, de négyszemközt szeretném veled megbeszélni, nem telefontéma.  Megígértem neki, hogy ahogy lesz rá módom, megnézem a naptáramat, és keresünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot. A kezdeti feszültség után lazán végigbeszéltük a hazáig vezető utat, kielemeztük a hétvégi szexuális tevékenység egy-egy jól sikerült mozzanatát, vagy éppen egy frappáns poént. Leparkoltam a ház előtt, mikor letettük, de megígértette velem, hogy még aznap este visszahívom időpont egyeztetés céljából. Hangja türelmetlenségről és izgalomról árulkodott.
Felcuccoltam az albiba, bontottam egy doboz , kényelembe helyeztem magam, kinyitottam a céges és a privát naptáramat is, és hosszú beszélgetésre felkészülve tárcsáztam Krisztát. Búgó hangon vette fel, és hallottam, hogy valamit csinál a háttérben.

– Ha nem alkalmas, visszahívlak később! – Mondtam neki.  
– A fülemben vagy, a telefon valahol az asztalon, én meg teszem rendbe, amit a szalmaözvegy férjem művelt a lakással a hétvégén.
– Megnéztem a naptáramat, elég zsufi lesz a hetem, de szerdán munka után tudunk inni egy kávét. – Sugallva ezzel, hogy nem kívánok aznap a combjai közé kerülni.  
– Mit szólnál a Stefánia cukrászdához?
– Nem rossz, de negatív élmények kapcsolódnak hozzá...  
– a szőrével! Szerda ötre legyél ott, ne én várjak rád!   – Szinte utasított.  Szerdán reggel bevágtam a sporttáskát az úszós cuccal a kocsiba, nem tudtam, meddig értekezünk Krisztával, de bíztam benne, hogy marad még utána annyi időm, hogy ússzak egyet. Szerencsémre Valika elkéredzkedett korábban, így én is időben tudtam indulni, és öt perccel öt előtt beléptem a cukrászdába. Megkerestem a múltkori asztalunkat, gondoltam az Kriszta törzshelye. A pincérek rosszalló pillantásai megerősítették sejtésem. Negyedóra várakozás után 17: 10-kor befutott Kriszta, a főpincér mély hajlongással, régi ismerősként üdvözölte, és felajánlotta neki, hogy azonnal felszabadítja az asztalát és az úriembert átülteti.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. február 1. 12:45
#3
Még mindig jó. Folytassátok.
0
veteran
2024. február 1. 10:20
#2
Jó nyalóka sokat kibír.
1
T
Törté-Net
2024. február 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1