A+ A-

Szexpartner kereső

"Keményen szopatómat keresem! Napközbeni szabadidő, hely van." - olvastam az egyik internetes szexpartner kereső oldalon. Egy rövidre vágott, fekete hajú, telt keblű, karcsú, 40-es nő volt, buja fekete pinaszőrzettel. Nosza, kaptam magam és írtam is neki.
Pár nap múlva már a nappalijában ültem. Miután elolvasta az üzenetemet, megnézte az adatlapomat, és szimpatikusnak talált. Nem az a tökölős, hosszú lére eresztős fajta volt. Ez tetszett.
A nő egy hosszú, bokáig érő fekete selyem köntösben fogadott, mely csak diszkréten volt kivágva. Nem is volt különösebben átlátszó, de azért jól kivehető volt, hogy a nőnek bitang jó mellei vannak. Meztelen lábán papucs, kéz és lábkörmei egyaránt égő vörösre voltak lakkozva.
- Akkor térjünk a lényegre - mondta egy rövid, kölcsönös bemutatkozás után. - Férjezett vagyok, és a férjem erről tud, ahogy rólad is, hogy most itt vagy. Imádok szopni, ahogy azt olvashattad az adatlapomon. Másra jószerével nem is vágyom, csak erre. Persze, azért mást is lehet, de csak módjával, nem dugni akarok, hanem szopni. Sokat és sokáig. Le nem nyelem, de a számba kell élvezned. Ami a legfontosabb, nagyon keményen kell kúrnod a számat, ne állj le. Majd én szólok, ha kész vagyok. Használj, de ne fájjon. Szándékosan nem reggeliztem, csak ittam, úgyhogy nyugodtan mehet a dolog. Nos? Tudod vállalni?
- Persze - tártam szét a kezeim magától értetődően. Bár a nő beszéde kissé üzleties volt, mintha egy forgatókönyvet mondana fejből, de hát nem én voltam az első férfi, akit szeretett volna leszopni, és rögtön az elején tisztázni akarta a felállást.
- Rendben. Én éppen most zuhanyoztam. Gyere, megmutatom a fürdőt.
Amint lépkedett előttem, lassan körvonalazódott bennem, hogy miket fogok csinálni vele. Persze, a spontán lehetőségeket sem hagytam figyelmen kívül. Mivel még sosem voltam ebben a lakásban, nem tudtam, melyik helységben milyen lehetőségeim lesznek....
A fürdőszoba akkora volt, mint egy átlagos nappali. Érezhető volt, hogy ez a pár szereti a nagy, tágas helységeket. Az ajtó mellett balra volt egy zuhanyfülke, ide két ember simán befért. A fülke két oldalfalán egy-egy kapaszkodó. A fülke mellett volt a toalet, mellette bidé, de ezek is egy nagy fülkében kerültek elhelyezésre. Itt is, mindkét oldalfalon kapaszkodók voltak. A zuhany és a toalet között egy vékony fal volt, ajtó viszont mindkettőn elhúzható volt. Rögtön szemet szúrt a két fülke közötti fal, a két oldalán szinte egy magasságban a két kapaszkodóval. Tudtam, hogy ezt ki fogom használni. Aztán, az ajtóval szemben még volt egy hatalmas sarokkád is.
A nő megállt az ajtóban, várva arra, hogy mondok-e neki valamit. Mondtam.
- Gyere ide.
Elém állt. Levettem a köntösét, kiléptettem a papucsából is. Szédületesen jó teste volt. Aztán levetkőztem.
- Fürdess meg - mondtam.
A nő engedelmesen nyúlt a tusfürdőért, majd a vizet eresztette meg. Mikor ott hajlongott előttem, megcsapta az orromat valami rettenetesen finom illat. Be is gerjedtem rá rendesen.
Nagyon hamar túl voltam a fürdésen. A nő gyorsan, de alaposan lefürdetett.
- Térdre - mondtam halkan, miután elzárta a vizet. Már előttem is volt. Bal kezemmel belemarkoltam a hajába, fejé kissé hátra húztam. Jobbommal megfogtam a farkamat, és odaigazítottam a szájához, majd egyszerűen belöktem. A száj kinyílt, hogy befogadja a dákót. Simán csúszott be, és nem is álltam meg, amíg teljesen tövig benne nem volt. A nő orra a hasam aljába fúródott, miközben igyekezett minél nagyobbra tátani a száját. Aztán szinte teljesen lehúztam a farkamról, csak a makkomat hagytam benne. Gyors, és erős húzás, és ismét belefúródott a nő orra a hasamba. Farkam a torkáig hatolt. Mivel addig is imádtam ezt, ha valakit torkon baszhatok, különösen örültem, hogy van olyan, aki ezt legalább ennyire szereti. Pláne, hogy egy olyan nő, akivel még kifejezetten élvezet is ezt megtenni.
Nem okozott meglepetést a nő reakciója. Teste megfeszült, hátával domborított, karjait kissé széttárta. Az ötödik ilyen erős rárántásra már öklendezéssel reagált. Erre vártam. És ő is. Mikor elérkezett ez, hogy öklendezzen, ráerősített a szopásra. Úgy látszik, őt feldobta a saját szenvedése. "Ha ez kell, hát ezt kapod!" - gondoltam. Eddig a bal kezemmel húztam a fejét, most mindkettővel ezt tettem. Mikor teljesen benne voltam, még aprókat, de erőseket nyomtam a fején. Szinte belefojtottam a farkamba. Ekkor megéreztem a makkomon a nőből feltörő forró anyagot.
Elengedtem a fejét. Kiköpte a vizet, ami feljött belőle. Ekkor megértettem, hogy szándékosan azért nem evett, csak ivott, hogy ha hányni fog, csak víz jöjjön belőle. Amint kiköpte, nyomban ismét rábukott a dákómra, és egyúttal át is engedte a kezdeményezést ismét nekem. Én meg persze megint tövig, sőt még beljebb nyomtam. Ismét öklendezett, de ezúttal nem akartam meghánytatni, kihúztam belőle. Megfogtam a farkamat, és körbe paskoltam vele a nő száját, majd egy óvatlan pillanatban ismét benyomtam. Ekkor ismét hányt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2014. 02. 7. péntek 17:08
Közepes.
#12 utazo 2014. 02. 1. szombat 02:14
nem rossz
#11 Pavlov 2014. 01. 30. csütörtök 23:15
A hányós rész már túlzás volt.
#10 veteran 2014. 01. 30. csütörtök 16:04
10pont
#9 sztbali 2014. 01. 30. csütörtök 15:18
Viszonylag jó.
#8 rockycellar 2014. 01. 30. csütörtök 09:55
Nagyon jó
#7 Rinaldo 2014. 01. 30. csütörtök 07:38
Remélem jól seggbe is dugja.
#6 mif23 2014. 01. 30. csütörtök 07:30
Még a könnyeim is kicsurrantak ettől a romantikátol. 10p
#5 hairy_pussy 2014. 01. 30. csütörtök 07:02
10p
#4 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:29
Elég jó.
#3 feherfabia 2014. 01. 30. csütörtök 05:45
Egész jó!
#2 papi 2014. 01. 30. csütörtök 05:07
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 01. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?