Hírek


DEC.
31.
2020

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk a szokásos kis statisztikával nektek: ebben a meglehetősen rendhagyó 2020-as évben is 499 új történet (több, mint kétezer A4-es oldalnyi) és 108 új képregény (több, mint 5200 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

Fincsi reggeli előétel

Sokat gondolkodtam, azon, hogy elküldjem-e ezt az írást. Alapból úgy terveztem, hogy mindenféle kategóriában - az erotikán belül - írok egy történetet. Olyanokat amik szerintem nem szokványosak. Ez az sm témában pici nehézségbe ütközött. Alapból nem bírom az erőszakot és amit utálok arról beszélni, írni se nagyon tudok. Párszor beszéltem erről és a téma választáson belüli árnyalatokról is egy sráccal. Ezúton köszönöm neki a tanácsokat, bár az utolsó tanácsát végül is figyelmen kívül hagytam, hogy e történet végét ne tegyem közzé. Nekem nem tetszik ugyan, de amennyi olvasó, annyiféle ízlés... Hátha valakinek éppen ez jön be. :)
***
Másnap reggel a szokásos teendőket követően felkeltettem Tamást.
- Mi volt az tegnap éjjel?


Tévedések útvesztője

A nagy szoba erotikától fülledt levegőjében három ember visszafojtott csendben figyelte, ahogyan egy csapzott hajú férfi és egy meglehetősen dekoratív nő átadva magát a kéjnek, egy nagy francia ágyon zavartalanul szeretkezik. A női szereplő a hátán fekve, széttárt lábakkal fogadta magába az úriembert, közben, mint egy mellékesen a hosszú, fekete haját igazgatta a mellein, amíg a benne munkálkodó partnere egyre szaporábbra fogva a tempót igyekezett kihasználni az utolsó másodperceket, hogy örömét lelhesse a gyönyörű nőben.
A meztelen testek és a szex látványa minden jelenlévőben okozott valamiféle izgalmat, mégis mindenki tudta a dolgát, és a lehető legnagyobb csendben követte az eseményeket.
A férfi hirtelen visszavonulót fújt, kapkodva, sietősen térdelt a fekete hajú hölgy mosolygó, csillogó tekintetű arca elé, aki tökéletesen tudva a dolgát megragadta a férfi péniszét, majd az ajkai felé irányítva azt,


DEC.
30.
2020

Egy anya naplójából 3. rész

Ahogy már említettem, legjobban lovagló ülésben szerettem dugni, mert akkor csípőm és combjaim segítségével én szabhattam meg a közösülés ütemét, kezemmel pedig vagy Botond mellkasára támaszkodhattam, vagy – ha neki nem jutott eszébe – a mellbimbóimat vagy a csiklómat ingerelhettem, amitől mesés orgazmusaim voltak
Botonddal annak idején a Kámaszutra összes pozícióját végig próbáltuk, de leggyakrabban talán a „klasszikus” misszionárius pózban dugtunk, amikor egész testünkkel éreztük egymást
Imádtam lábaimmal körülölelni párom feszes fenekét és izmos combjait, hogy lábaimmal magamhoz szoríthassam, és ő tövig bedughassa combjaim közé, kéjnedvtől lucskos vaginámba jól méretezett, kőkemény farkát.


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 7. rész

Másnap éjjel Lorena és Vivi nevetve jött ki az Instantból. A nagy vihorászás közepette, az előbbi megbotlott, így majdnem a földre esett új, sötétkék színű, dekoltált, hosszú ujjú miniruhájában.
– A picsába! Kurva magassarkú! – dühöngött röhögve.
– Ez elég silány buli volt. Legalábbis pasifelhozatalban – állapította meg a fekete, combközépig érő egybe ruhát viselő Vivien.
– Az biztos. Láttad hogyan néztek minket? – kérdezte kacagva Lorena – Mondjuk az a bárpultnál álló magas pasi nem volt olyan rossz.
– Elment, de az is mit állt ott és mi a faszért bámult annyira? – viccelődött a másik lány, aki nem sokkal később megállt az egyik taxinál, elmondta úti célját a sofőrnek, majd elköszönt barátnőjétől. Lorena egyedül folytatta tovább útját.


DEC.
29.
2020

A második esély 2. rész

- Mégis mit gondoltatok? - Csattant fel Rebecca. - Nincs elég bajunk, ugye? A sajtó fél éve le nem száll rólunk, erre ti még rá is tesztek egy lapáttal!
- De...
- Nem volt elég, hogy az öcséidet meghurcolták? Hírnévre vágytok? Hát tessék! Címlapsztori garantálva! - Rebecca Miller dühtől vörös arccal meredt Meganre és Darylre, akik lehajtott fejjel álltak a konyha közepén.
- Az a gyökér megjegyzéseket tett Alexre - morogta Megan.
- És nektek feltétlenül vitába kellett szállni vele, ugye? Egyszer az életben nem lehetett volna csak úgy nyugodtan eljönni?
- Ha hallottad volna, miket mondott... - Megan szeme megvillant a dühtől.
- Pontosan tudom, hogy miket mondott! - Fojtotta belé anyja a szót. - Amiről az egész város beszél már fél éve! Istenem, miért nem küldtem még akkor elvonóra őket? - Rebecca a tenyerébe temette az arcát, majd pár pillanat múlva rám pillantott.


Juszupova hercegnő vad éjszakái 1-2. rész

1. rész (Felhívom mindazon kedves olvasók figyelmét, akiket csak a többé-kevésbé pornografikus tartalom érdekel, és nem kíváncsiak a történetre, hogy ezt a 1. részt nyugodtan kihagyhatják. Számukra a későbbiekben válhat érdekesebbé a történet.)
Éjszaka két óra körül járt az idő, amikor elbúcsúztam barátaimtól. Egy kisebb ünnepet tartottunk kitűnő hangulatban. Ennek ellenére minden felajánlott kíséretet elutasítottam. Ebben az időben szívesen sétálok a szunnyadó városban, ami sohasem esik teljesen mély álomba, és különös kalandokat keresek. Legjobb élményeimet ilyen éjszakai utaknak köszönhetem.
A Főpályaudvarnál váratlan eső lepett meg, ami elől a váróterembe menekültem. Itt az ebben az időben szokásos forgalom uralkodott: Utcai kereskedők és újságárusok, akiket beterelt az eső, és egy magányos rendőr, aki ásítozva töltötte itt szolgálati idejét.


DEC.
28.
2020

Családi kalandozások 3. rész - Nina szűz feneke

Linda átölelt és a fülembe súgott.
- Köszönöm apa. Ez nagyon csodálatos volt.
Én nem tudtam neki mit mondani átkaroltam és megpusziltam gyöngyöző homlokát.
- Azt hiszem, el kellene mennünk, zuhanyozni, közölte Linda. Én bólintottam és elindultunk a fürdőszoba felé. Nina bement Linda szobájába és becsukta az ajtót. - Linda, valami rosszat csináltam? Nina nem szólt semmit, csak eltűnt.
- Majd megtudod, - mosolygott rám. Együtt tusoltunk le, egymás testét mostuk. Linda a farkamra különös figyelmet szentelt. Alaposan megmosdatta. Végezvén megtörölköztünk és visszamentünk a szobámba. Nina az ágyon várt. Ismét az esti szerelése volt rajta. Egy fűző harisnyakötő egy nagyon szexi harisnyával, valamint egy tanga, ami csak most tűnt fel, hogy a bugyi a punci bejáratnál ki volt vágva. Nina felhúzott térdekkel feküdt az ágyon és punciját izgatta. Amint észrevette, hogy bejöttünk felnézett és felénk kacsintott.