MÁR
18
2016
MÁR
17
2016

Medvebocs

hetero, szűz, tini, diák

A gimnáziumi létem első napjai maradandó élményekkel kezdődtek. A vegyes osztályban sokkal több volt a lány, amit nagyon nem bántam, és még viszonylag visszahúzódó létemre is mindenki kereste a társaságomat. Ekkor még nem is annyira a testük érdekelt, mint a személyiségük. Hiába voltak a vágyaim kibontakozóban, mégis az első heteket szerény puhatolózással töltöttem. Vesztemre. Szép lassan kialakultak a klikkek, amikből én, tanulásra és tudásra hajtó, rendre kimaradtam. Egy idő után sem a fiúk, sem a lányok nem fogadtak be a saját kis világaikba.
Annyi fiatal között magányos maradtam, és ha néha el is lehetett némelyikükkel beszélgetni, többnyire hamar egyedül hagytak, mert nem számítottam megfelelő partnernek az ő felfogásukban. Nekik a buli és a hülyeség számított, míg én eminens tanulóként az élet fontosabb dolgaira koncentráltam.

*  *  *

Emily büntetése

s/m, anál, bilincs

A bőrszínüktől eltekintve David és Curtis akár ikrek is lehettek volna. David 170 centi magas, nagyon sötét hajú és fekete szemű. Curtis 180 centi magas, mogyoróbarna hajú és barna szemű. Mindkettőjük bőre vékony, keze erős, testalkata sportos. Mindkettőjükkel a Craigslisten jöttem össze, úgy egy év eltéréssel.
David levelezőtársat keresett. Barátokká és szeretőké váltunk. Elég dögös pasas, az egyetlen, akinek teljesen az uralma alá tudom engedni magam. Bízok benne, ő pedig imád engem. Ettől oly csodás a szexuális életünk.
Curtis olvasta egy történetemet, és írt nekem. Chatelni kezdtünk, és aztán szexchatbe bonyolódtunk, amitől el is élveztem egy éjjel. Erről is írtam egy történetet. Ezután hamar elfajultak közöttünk a dolgok. Végül muszáj volt találkoznom vele, hogy megtudjam, a valóságban is olyan felvillanyozó-e a csókja, mint online.

MÁR
16
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 4. resz

családi, nyaralás, anya-fia

Péntek esti fárasztó események után olyan dél körül kezdtem magamhoz térni. Fejemet nehezen emeltem fel a párnámról miközben azon gondolkodtam,hogy milyen csodálatos is volt az elmúlt éjszaka.
Gyorsan csináltam egy kávét és kiültem anyu mellé a teraszra aki megszokott módon ismét a gyönyörű sárga fekte mintás bikinijében olvasgatott a napernyő alatt. Finom érzéki csókkal és mosollyal köszöntött.
- Milyen volt a tegnap este?
- Egész jó volt, kicsit többet ittam mint kellett volna.
- Ne haragudj,hogy olyan hamar feljöttem,de tényleg nem éreztem magam jól.
- Semmi gond. De most már jobban vagy?
- Igen
- Annak örülök. Lemenjünk ebédelni?
- Persze mehetünk,ha magadhoz tértél – majd közelebb ült és a vállamra döntötte arcát.

*  *  *

Lány az erdőben 2. rész

gruppen

A pár szinte azonnal szétugrott. A lány gyorsan leguggolt a fűbe a srác meg elordította magát:
- Ki van ott???
Közben kezeivel próbálta takarni ágaskodó szerszámját. A fűben a lány a bódultságból kitisztulva eszmélt rá, hogy mi is történt. Szoknyáját megigazítva lassan szégyenlősen felállt a sűrű aljnövényzetből.
Ahogy a fiú meglátta az egy csomó kérdést, intézett hirtelen a lányhoz:
- Mit keresel itt?
- Mit láttál?
- Kukkoló vagy?
- Mióta nézel minket?
A barátnője, ahogy meglátta a lányt megkönnyebbült, hogy nem egy vadállat vagy egy perverz szatír.
Hirtelen, ha már ilyen furcsa helyzetbe voltak a barátja szavába is vágott:
- Nem akarsz beszállni?
Ezen nem csak a lány, de még a fiú is meglepődött.

*  *  *
MÁR
11
2016

Tom és Laura 1. rész

családi, unokatestvérek, illusztrált

Tom
22 éves unokanővérem, Laura megint egyszer szakított éppen aktuális fiújával, s ilyenkor mindig hozzánk jött vigasztalódni a Keleti-tengerhez. Nem miattam, mert én még csak 16 múltam, de ezt már legalább 5 éve így csinálja, s immár legalább ötször töltött nálunk emiatt 5-10 napot.
Gyönyörű testét jól ismertem, mert ha itt volt, együtt jártunk le fürödni a közelben lévő nudista strandra. Laurának csodás mellei voltak, és testszőrzetét már évek óta leborotválta, ami nekem irtóra tetszett, s ettől még jobban kívántam.
Most éppen az ágyon hasaltam és szexlapokat nézegettem, amikor betoppant. Ahogy belépett a szobába, a színes magazinokat bedugtam a takaró alá.

*  *  *

Anyósom barátnője két hét múlva

hetero

Az ajtó kinyitása óta nem jártam nála, sértődötten telefonált, hogy elfeledtem a zár megjavítását. Másnap vettem újzárat, nem vacakolok a javítással.
Érkezésemkor alig csukta be az ajtót megcsókolt, viszonzásomra röviden válaszolt, elég öregesen csókolsz - kuncogott és átkarolta a nyakamat. Újabb csóknál átkaroltam, közelebb lépett és hozzám nyomta melleit. Lejjebb csúszott derekáról a kezem, és a markomba fogtam fenekét. Hátratolta felsőtestét, és felnézett rám. Ha elkezded be is kell fejezned! - kuncogott.
- Úgy legyen, de előbb jöjjön a munka, mellyel gyorsan végeztem, közben elkészült a kávé is.
Alig vártam, hogy letegye a csészéjét, hátulról átkarol derekát megpusziltam a haját.
Megszoptam a fülcimpáját és fülkagylóját.

*  *  *
MÁR
10
2016

Egy tini srác férfivé válása 2. rész - Erdei kényeztetés

gruppen, szűz, tini

Már több mint egy hónapja jártam Cintivel, amikor elkezdődött a nyári szünet.
Ő a 11. osztályt fejezte be 17 évesen, Én a 9. - et 16 évesen. Nem volt túl sok program ötletem a nyárra, leginkább csak vele szerettem volna lógni egész szünet alatt, az mindegy volt hogy hol. És persze a lehető legtöbbször szerettem volna szeretkezni vele, nem csak heti egyszer, ahogy tanév alatt csináltuk általában.
Időközben sokat fejlődtem én is a szexben, az 1 hónap alattt amióta vele voltam már nem csak 5 percben merültek ki a szeretkezéseink, hanem legalább 10 - 15 perc megvolt mindig, ami tudom, hogy még mindig nem túl nagy kunszt, de az én heves természetem ennél tovább sosem bírta az elélvezés késleltetését.
Cinti minden nyáron elment a barátaival egy pár napos erdei túrázásra, ahol kemping sátrakban aludtak éjszaka, nappal pedig erdei állatok után nézelődtek, gombákat szedegettek és gyönyörködtek az erdei táj szépségében.