OKT
25
2016

Az első alkalom

gruppen, anál, szűz, tini, diák

Másodikos gimnazista voltam, mikor Zsófi, a padtársam és jó barátnőm meghívott egy házibuliba. Mondta, kb. nyolcan vagy tízen leszünk, fiúk, lányok vegyesen. Eljött a szombat, szüleimnek azt mondtam, Zsófiékhoz megyek és ott is alszom. Ellenben a buli egy közeli nagyvárosban volt, vonattal mentünk. Mikor leszálltunk a vonatról, a pályaudvar előtt két srác várt, velünk egyidősek, az egyik Zsófi szerelme volt, Gábor, a másikat Ferinek hívták. Busszal mentünk tovább. Egy lakótelepi panel hatodik emeletén lakott Feri, oda mentünk. A szülők nem voltak otthon, elutaztak valahova. Csak Pisti volt a lakásban, Feri kisöccse, aki néhány évvel volt fiatalabb nála. Zsófi és a barátja folyton csókolóztak, mi a sráccal kínunkban iszogattunk. Végre csengettek, megjöttek a többiek! Három fiú érkezett, nálam két, három évvel lehettek idősebbek. Lány egy se! Sajnos lemondták a csajok, mondták az őket fogadó Ferinek.

OKT
24
2016

Fura egy család 1. rész

családi

Ki kell beszélnem életem utolsó egy évét és úgy gondoltam a témája miatt csak itt tudom azt megtenni az anonimitás mögé bújva.
Juci vagyok, 51 éves nő, egy nagy francia cég gazdasági igazgatója. Szüleim gyors hirtelenséggel pár hónap eltéréssel 5 éve haltak meg. Van egy bátyám 52 éves aki 2 éve vesztette el hosszú kínlódások, külföldi kezelések után a feleségét rákban és egy 48 éves öcsém aki 30 éve a gimi befejezése után Amerikába ment azóta nem láttuk és évekig telefonon se beszélünk vele. Férjem egy éve szívinfarktusban az ügyvédi irodájában halt meg 50 évesen. Gimnáziumi szerelemből lett házasság melyben született két fiunk, kik most 28 és 26 évesen. Mindketten Ausztriában telepedtek le, ott házasodtak és a nagyobbiknak van már egy 6 hónapos kislánya, a kisebbiknek pedig útban van a fia.

*  *  *

Egy kellemes strandolás

hetero

- Hová pakoljunk? – kérdeztem Ákost, a pénztártól a strand területére besétálva.
- Nézd csak! – mutatott a hátul levő termál medence irányába. – Ott van árnyék nekem és napos rész neked. És arra nyugis, nincsenek sokan.
Arrafelé vettük az irányt, és a strand hátsó sarkában lepakoltuk a cuccunkat. Nyugodtnak csak kis szépséghibával volt az, mert egy család: apu, anyu és két örökmozgó 7-8 év körüli gyerek volt letáborozva nem messze tőlünk. Gyerekek csivitelésétől eltekintve viszont tényleg csendes kis zugot találtunk. Apuka az illőnél kicsit jobban megnézett, amiért az asszony szemrehányó pillantásaival bűnhődött szinte azonnal. Én kis mosollyal nyugtáztam magamban az elismerő pillantást. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem hibáztatom. 26 évesen, 8 évnyi versenytáncos múlttal nincs miért szégyenkeznem az alakom miatt. Az arcomat is többször illették a bájos babaarc jelzővel.

*  *  *
OKT
21
2016

A Bátyám csaja 3. rész - Kovász kerül a cipóba

hetero, közlekedés, anál

Még azon az ominózus nyaralást követő nyáron megcsináltam a jogsit, és munkát kezdtem keresni külföldön. Találtam is egy frankó, jól fizető munkát Hollandiában. Egy Habovo Grup nevü cég lakóparkokat épített 2000 - 2500 euró nettó havi fizetésért. Beadtam az önéletrajzom és vártam a féjleményeket. Beadtam még máshova is a biztonság kedvéért, de nagyon szerettem volna, ha ez a holland munka jön össze. El kellett telnie egy kis időnek mire visszaigazolást kaptam bárhonnan is, de addig csak lézengtem, vártam és vártam na és persze sokat legyeskedtem tesómék körül. Egy meleg szombat délután áthívtak magukhoz grillezni. Persze mivel sok dolgom nem volt, mentem szíves örömest. Fogtam anyámék kocsiját, és Vikiék felé vettem az irányt. Imádtam azt az autót. BMW 330 D. Többet nem is kell nagyon mondanom róla, maximum annyit, hogy 3000 cm3, 245 LE, 520 Nm, magyarul egy guruló álom.

*  *  *

Szabadban szerelmeskedni

hetero

Mindig is imádtunk meztelenkedni - otthon is...
Végre tavasz van, süt a nap, minket is kicsalt a jóidõ. Van egy hely vidéken, ahová rendszeresen járunk nyáron szeretkezni. Felkerekedtünk hát, hogy újra hódoljunk egymásnak a szabadban...
Az egész út izgatott várakozással és a bányató partján eltöltött szép emlékek felidézésével telt... Mire odaértünk teljesen úrrá lett rajtunk az egymás utáni vágy. Nevetve csókolóztunk a kocsiban, majd kiszálltunk és kipakoltuk az összes holminkat a bányapartona A tó szokás szerint csendes, a környék kihalt volt...
Kiterítettük a gyékényeket, polifoam-okat, a puha takarókat és ruháinkat ledobálva nevetve öleltük egymást... Felállítottuk a szélfogó sátrat és kirakodtuk az enni-innivalókat....

*  *  *
OKT
20
2016

Az erdei ház

gruppen, anál

Viharos éjszaka volt. A generátor odakint köhögött, miközben az eső a tetőt verte. A benti egyetlen szobát néhány asztali lámpa és a kandalló fénye tette barátságossá. Az egyik falnál egy régi, hívogatóan melegnek tűnő ágy állt, puha vörös takaróval. A kunyhó másik fele kényelmes nappalinak volt kialakítva. Az új barátnőmmel, Kate - tel egy hosszú hétvégére jöttünk fel ide. Biztos voltam benne, hogy a séta az erdőben,a csendes elzártság, és egy - két üveg vörösbor az öreg ágy rázkódásához és nyikorgásához fog vezetni. Nem jártunk messzire a kunyhótól, amikor a vihar kitört, de a futás sem mentett meg attól minket, hogy bőrig ázzunk. Nevetve bezúdultunk az ajtón. Ahogy becsuktam az ajtót és Kate felé fordultam, az idő lelassult. Gyönyörű volt, ahogy tetőtől talpig átázva a hosszú haját csavarta. A nedves pólója a testére tapadt és halványan láttatni engedte a melleit.

*  *  *

Huncut Manka

hetero, tini

Mankát hugom barátnõi közt ismertem meg, elõször, egy telefonnal felvett videót láttam róla, ahol a kamerával huncudkodott, és öltögette a nyelvét, meg fogdosta a melleit. Már akkor megfogalmazódott bennem a vágy, hogy nekünk dolgunk kell, hogy legyen egymással! Az a fajta nõ volt akit ha nincs kiöltözve, nem nézek meg. Alacsony, olyan kis bögyös-faros volt, de valahogy mindig úgy tartotta magát, hogy igazán nem lehetett kivenni az alakját.
Szende arc, szõke haj, kissé hajlott hát. Ám Mankánk pont nem a szendeségérõl volt híres! Mert bizony ha úgy tartotta kedve, dalra fakadt, táncra perdült, és nem volt szemérmes senki elõtt. Ilyenkor nyoma sem volt a hajlott hátnak, minden mozdulata érzéki volt és szexi. Meglepõen jól bánt a testével, de mindig a bohóckodás álarca mögé bújva produkálta magát, valljuk be egészen sikeresen.

OKT
19
2016

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 2. rész

hetero, közlekedés

Péntek este, ahogy a lányok tervezték, lementek az egyik újon kinézett szórakozóhelyre. Az Up!-ot élőben még szebbnek találták, és meg kellett győződniük arról, hogy sokkal színvonalasabb, mint a Rio. Az igényes dizájn, valamint a tágas tánctér ellenére a hangulat már korántsem nyűgözte le Őket annyira. A buli csak nagyon lassan indult be, és szinte kizárólag az egész nyáron játszott slágerek szóltak.
Másnap fáradtabban ugyan, de bevállalták a másik helyet is. Lorena sosem bulizott végig két egymást követő éjjelt, de már mindenképp ki szerette volna próbálni.
A Mix hasonlóan elegáns stílust képviselt, de ott újabb és minőségibb zenék szóltak, ezért a lányok a második klubban érezték jobban magukat. Az odajáró nők életkora 18-tól egészen 30 év felettig terjedt, és úgy tűnt a legtöbbjük vadászni jár oda, így Lorena megállapította, hogy a diszkóban hatalmas lesz a konkurencia...