A+ A-

Az egyik kis történetem

Pár éve történt. Az egyik alkalmazottam, aki tizenkilenc éves volt, dús, eredeti vörös hajjal, térül-fordult körülöttem. De közben semmilyen kisugárzást nem éreztem felém belőle. Ha most jobban belegondolok, olyan "Liptai Klaudia" alkata volt. Igazi vörös kanca. Egy kis fekete csontkeretes szemüveg mögé rejtette magát. Már vagy egy éve nekem dolgozott, de pár szónál többet sosem váltottunk. Mondhatni hideg volt a viszonyunk. Kicsit kíváncsivá tett.
Aztán gondoltam egyet, mert valahol belül éreztem, hogy amennyire visszafogott a munkája közben, annyira vad lehet az ágyban. De ez csak egy kósza gondolat volt. Még a telefonszámát sem tudtam. Az egyik kolléganőjétől tudtam meg - valami buta ürügyre hivatkozva. Sokáig nem mertem felhívni. Aztán egy átmulatott estén felhívtam. Kiderült, hogy még nálam is jobban becsípett és ha már felhívtam, megkért, menjek el ért és vigyem haza. A szüleinél lakott. Hazavittem és a világon semmi nem történt köztünk. Pár semmitmondó szót váltottunk. Másnap üzentem neki. Így kezdtünk el levelezgetni, de még mindig semmi komoly.
Aztán megbeszéltük, hogy találkozunk és iszogatunk egyet. Valahogy olyan könnyen jött a választás, hogy hová menjünk, mert legbelül tudtuk miért találkozunk. Anyámék lakása ideális hely volt erre, mivel már régóta nem lakják, de teljesen be van berendezve. Ráadásul elegáns nagypolgári módon. Tehát nem volt szégyenkezni valóm.
Eljött a nap. Eljött Ő is. Be voltam rezelve. Leültettem a nappaliban. Bontottam egy édes vörösbort, mert azt kívánta. Kortyolgattuk és semmiségekről beszélgettünk. Pár pohár után - már mosolygósak voltunk - megkérdeztem, bejön-e a hálószobába. Persze nem kellett noszogatni.
Kegyetlenül gátlásos voltam, és még a bor sem tudta elmulasztani. Tizenöt évvel voltam nála idősebb... Öregnek éreztem magam hozzá. Szerencsére már annyira becsíptünk, hogy könnyen ment a vetkőzés. De az is sokat segített, hogy már este volt, félhomály a szobában, szóval a vélt és valós testi hibák halványodtak.
Neki kezdtünk. Szimpla borízű csókok, gyenge simogatás, közepes szex. Képtelen voltam egy rendes erekcióra. Kemény voltam, de mégsem igazán férfi. Erőltetetten nyögött. Olyan pornósan. "Gyere nyomd még! Jó, jó, csináld!" Elkedvetlenített. És a testét is jobbnak gondoltam, ha már ilyen fiatal. Szóval egy közepesnél is gyengébb akció lett a vége. Hazavittem és próbáltam elfelejteni az egészet.
Nem sikerült elfelejtenem. Nem hagyta. Másnap üzent, majd felhívott, hogy nincs-e kedvem megismételni a tegnapot. Összeakadtak a szemeim. Azt az estét megismételni? Kizárt. Nem akartam megbántani, így mondtam neki, hogy persze, találkozzunk. Na jó, kicsit az ösztön is hajtott, de úgy éreztem, kár erőltetni. Jól gondoltam... Így pár év múltán sem tudom felidézni, milyen is volt az a második szex, csak azt, hogy semmilyen...
Aztán az egyik ismerősöm felajánlotta a szaunáját, hogy ha van valaki, akit "megdöntenék", vigyem oda. Közben persze a vörös dög esete nem hagyott nyugodni. Nem volt még nő, akiből ne hoztam volna ki az nőstényördögöt. Csalódottan és csüggedten gondoltam az egész ügyre. Aztán felhívtam és megkérdeztem, van-e kedve szaunázni egyet? Azt mondta:
- Miért is ne?
Rettentően csodálkoztam rajta, az első két eset után, hogy a francba van kedve még velem szexelni. Mindenesetre volt kedve.
Vasárnap délután volt. Beléptünk az előtérbe. Erős neonfény. Tébláboltam. Bekapcsoltam a szaunát. Megnyitottam a zuhanyt, levetkőztünk. Frusztrált, hogy öregnek láthat. A teste valahogy más volt, mint az első alkalmakkor. Feszes és kemény. Beléptünk a zuhany alá, mögé léptem a forró víz alatt. Hátulról átöleltem, és kicsit megpihentem, ellazultam. A gátlásaim enyhültek, hogy nem lát. Éreztem, hogy neki is jó így. Fel volt tűzve a haja, megcsókoltam a nyakát. Őszintén felsóhajtott. Abban a pillanatban elkezdtem keményedni. Hozzáért a szerszámom a hátához és ő is érezte, hogy keményedik. A tusfürdő a zuhanyra volt akasztva. Engedtem belőle a kezemre, elkezdtem a melleit mosni. A tusfürdő selymesen terült szét a testén. Éreztem, hogy a mellbimbói keményednek. Iszonyatosan jó érzés volt, de még nem akartam lentebb merészkedni. Csókoltam a nyakát, a fülébe belenyaltam, a fülcimpáját a fogaim között morzsolgattam és egyre hangosabban zihált és tudtam, hogy most nem játszik pornót. Ez nagyon felajzott.
Bal kezével a csempének támaszkodott, a jobbal hátranyúlt, a fenekem, a derekam húzta a csípője felé. Érezte, hogy egyre jobban ágaskodom, de mivel magasabb vagyok nála, ott állva nem tudom kényelmesen betenni a farkam. Most már a hasát és a punciját is simogattam.
Még engedtem a tenyerembe a tusfürdőből és becsúsztattam a kezem a combjai közé. Mivel teljesen le van borotválva, csak úgy suhannak az ujjaim a nagyajkai körül. Érzem, hogy a combján csorog a nedve, keveredik a vízzel és tusfürdővel. De tudtam, a tapintásából, hogy nagyon-nagyon nedves.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cataflam 2014. 03. 16. vasárnap 14:02
jó! az öt óra sima ügy.Persze kis pihenőkkel, egy cigi, vagy egy pohár ital belefér.
#12 listike 2014. 03. 15. szombat 17:45
Tetszett.
#11 sztbali 2014. 03. 14. péntek 16:06
Jó.
#10 veteran 2014. 03. 14. péntek 10:04
Jó, de hanta az öt óra.
#9 zsuzsika 2014. 03. 14. péntek 07:57
Öt órát ???
#8 Rinaldo 2014. 03. 14. péntek 07:55
Szuper jó..
#7 gyuri0926 2014. 03. 14. péntek 07:43
5 órán át , és mikor ért a bilibe a kezed ?
#6 Andreas6 2014. 03. 14. péntek 07:26
Persze, öt órát... Különben jó!
#5 genius33 2014. 03. 14. péntek 07:03
Egészen remek.
#4 A57L 2014. 03. 14. péntek 07:01
Jó történet.
#3 feherfabia 2014. 03. 14. péntek 05:55
8P
#2 papi 2014. 03. 14. péntek 04:57
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 03. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?