FEB
09
2016

Milady

hetero, szűz, tini

Karesz ismer. Mivel elmondtam neki mindent: az ártatlan puncisimogatásaimtól a legmocskosabb dugásomig… Vagy talán mégsem mindent? Egyedül azt nem tudhatja, amit későbbre tartogatok, csak mert meglepetésnek szánom. A kapcsolatunk ennél bizalmasabb nem is lehetne, hiszen megosztjuk egymással a vágyainkat, sőt meg is valósítjuk azokat.
Az élet rövid, nincs olyan, aki legalább egyszer ne csábulna el. Én kihasználom, és ha elcsábulok, nem a párom háta mögött csinálom, hanem előtte. Igen, egymás szeme láttára is, másokkal; és Karesz is. Kárhoztattok érte, vagy irigykedtek? Döntsétek el, de mi így élünk. Olyan is van, hogy elragadnak az érzékek, külön-külön is minket, de később mindent elmondunk egymásnak. Ez nem megcsalás, engedélyünk van rá, mert megfogadtuk, hogy megtesszük, amire vágyunk. Veszélyes játék a penge élén - mondaná valaki, nálunk azonban működik. Egyelőre. Ki tudhatja? Ilyen az élet, semmire sincs garancia.

*  *  *

Ingyen albérlet

s/m, anál

Eddigi életem egyik nagy élménye tavaly előtt szeptembertől tavaly májusig tartott. Volt egy olyan hülye ötletem, hogy kiadom albérletbe egy egyetemista csajnak a lakás egy részét, és ha kellően "kedves" lesz hozzám, nem kell bérleti díjat fizetnie. Fel is adtam az aprót, de nem sok reményt fűztem hozzá.
De kellemesen csalódtam, elég nagy volt az érdeklődés, volt 5 jelentkező is. Miután emailben elkezdtük egyeztetni a dolgokat, kikötöttem, hogy mielőtt döntök, a gyakorlatban is szeretném kipróbálni, hogy mennyire lesznek kedvesek hozzám. Nem titkoltam egyik előtt sem, hogy nem ő az egyetlen jelentkező. Legnagyobb meglepetésemre mindegyik belement a dologba, így szép sorban felpróbáltam mindegyiket. Nagyon előzékenyek voltak, mindegyik hajlandó volt a szexen kívül az orál és análszexre is.

FEB
08
2016

Egy félárva története

családi, anál, leskelődés, szűz, anya-fia

13 évesen fél árva lettem. Egy alföldi kisvárosban éltünk a szüleimmel. Minden szép volt és jó, de 13 éves koromban kiderült, hogy apám a munkahelyén rákos lett. A betegség végső stádiumú volt, már nem tudnak rajta segíteni. Gyorsan vége lett, egy hónap alatt teljesen legyengült és meghalt. Anyámmal Annával maradtunk ketten. Mindkettőnknek nagy stressz volt apám elvesztése. Engem éppen kezdtek érdekelni a lányok, de a gyász és a megdöbbenés teljesen hazavágott. Anyám fiatal volt még, 37 éves, és apám volt az első férfi az életében, akihez hozzá is ment, úgyhogy az elvesztése teljesen kikészítette. Anyám a munkába én a suliba menekültem a gyász elől. Talán a gyász miatt vagy, mert nem volt előttem férfi mintakép, elég félős voltam a lányokkal. Nem mertem, tudtam kapcsolatot kezdeményezni. Teltek az évek és egyre jobban érdekeltek a lányok, de zavarba voltam a közelükben.

*  *  *

Terhes lány

hetero

A kirándulást Japánba nagyon élveztem, mert minden gondot az Államokban hagyhattam. Az egyetlen probléma az volt, hogy kicsit hideg volt az idö, de egyébként jól éreztem magam. Éppen egy városnézö túráról indultam visszafelé a hotelembe, amikor egy fiatal nöt vettem észre az utcasarkon ácsorogni. Nem gondoltam volna semmi rosszra, ha nem csak egy szál kislányos iskolai egyenruha van rajta, miközben én majd megvesztem a hidegtöl.
Összeszedtem a bátorságomat (nagyon szégyenlös vagyok), odamentem hozzá és megkérdeztem:
- Elnézést, kisasszony. Elvihetem valahová?
Rámmosolygott (Istenem! Micsoda mosolya volt!) és bájos japán akcentussal válaszolt:
- Igen.
Hívtam egy taxit, kinyitottam neki az ajtót, aztán én is beszálltam. Mire becsuktam az ajtót, már el is indultunk. Hozzáfordultam:

*  *  *
FEB
05
2016

Függetlenség napja

családi, anya-fia

Fordítás
Eeredeti író: kzthunder
Eredeti történet
Július 04-e volt egy nagyon meleg nap. Anya és én úgy döntöttünk, hogy az idén nem megyünk sehová ünnepelni hanem otthon maradunk és a házunk kertjében lévő medencében pihenünk, majd filmet nézünk. Tehát nincs munka, nincs tömeg és az ünnepi forgatagban nincsenek kötelezettségek, hanem ketten vagyunk itthon nyugalomban. Éppen a medencében a matracomon feküdtem és azon gondolkodtam, hogy minden tökéletes az az egy dolog kivételével, hogy inkább itthon lennék egy barátnőmmel mind, hogy az anyámmal. De jelenleg barátnő nélkül vagyok, így ez most nem jön össze.
Mivel a volt barátnőmmel Jillel már hat hónapja szakítottam így most nincsen senkim akivel egyet jót dughatnék. Hiába adtam fel társkeresőn hirdetést nem jött össze semmi.

*  *  *

Társasjátékozás után

hetero

Furcsa volt Zalánnal egy légtérben lenni egész este. Főleg úgy, hogy Márk ölében és szájában töltöttem azt, magamon érezve mégis acélos kék tekintetét. Most hideg kék volt. A gondolatát is utáltam annak, hogy Márk éjfél körül valószínűleg itt fog hagyni. Zsuzsit, a volt barátnőjét kísérte haza az utolsó vonattól. Nem féltékeny voltam, csak tudtam, mennyire hiányozni fog az illata, az érintése és úgy alapvetően a közelsége. Alig két hónapja voltunk együtt. Meg aztán a jelenléte egy láthatatlan erőtérként feszült köztem és Zalán között. Nem akartam, hogy megint hozzám szóljon, hogy megint kedves legyen velem és aztán újabb két évet szenvedjek miatta. Nem akartam újra ebbe a hibába esni.
Az ilyen társosozós bulik alkalmával, mint amilyen ez is volt, általában alkohol is folyt bőven. Gyakorlott ivó révén én csak szabadszájúbb lettem tőle, de volt akikre nem így hatott. Miután Márk lelépett Zsuzsiért, négyen maradtunk a házban.

*  *  *
FEB
04
2016

A vándor

hetero

1. rész
A fiú a postakocsijárattal érkezett, észak felől, SaintClaire irányából. Egyedül ő szállt le, még a kocsis sem sietett a segítségére, hiszen egyetlen csomaggal, egy kisebb bőrönddel utazott. Adam tétovázott, mielőtt a rövidke lépcsőről a földre ugrott volna. Egy fogadó udvarában állt, ez volt az utolsó állomáshely, innentől gyalogolnia kellett. Azt tervezte, hogy mihelyst megérkezik, azonnal útnak indul, ám a postakocsi túlontúl sokáig vesztegelt az előző városban, már késő délután felé járt az idő. Nem szívesen vágott volna neki az éjszakai erdőnek, és hideg is volt, az őszi szél a közeli fák ágai közt nyargalászott. Az a néhány elsárgult falevél, amely még az évszak vége felé is kitartott, most feladta a küzdelmet és az ég felé röppent. Adam arrébb sétált, hogy ne legyen útban, majd némán figyelte, ahogy a postakocsi kiszáguldott a fogadó udvarából.

*  *  *

Születésnapi öltánc

leszbi

A bombaként robbanó hanglöket szinte orkánként csapott arcon, amikor beléptem az Inferno ajtaján. Azon sem csodálkoztam volna, ha azzal a lendülettel hátra is kényszerülök lépni egyet.
Hirtelen az a bizonyos végtermék is belém fagyott a meglepetéstől. De hát, elvégre, egyértelműen az is volt a cél. Nem is kellett hozzá más, csak egy parányi tervezés. Kiszámolni, mikor végzek minden dolgommal, addigra előkészíteni mindent, és mire betámolygok az ajtón a napi szórakozásadagomért, mindenkinek odacsoportosulni a pulthoz és egy megfelelő pillanatban elsütött hangorkánnal visszalökni az utcára... Na jó, az utolsó nyilván nem volt cél.
- Éljen az ünnepelt! - kiáltották többen is vidáman, a levegőbe emelve poharukat. Én meg hirtelen azt is elfelejtettem, lány vagyok-e vagy fiú, nem hogy azt, mit is ünneplünk tulajdonképpen.