A+ A-

Csapatépítés 1. rész

Tavaly nyáron sok pénzt sikerült csapatépítésre fordítani, így egy pénteki beáldozott munkanappal együtt két éjszakás elvonulást ütemeztek be egy vidéki nagyobb, wellness típusú helyre a főnökeink. Hivatalos program híján nagy közös iszogatásnak és bulizásnak néztünk elébe nagy várakozással és persze mi pasik egymás között folyton azzal is ugrattuk egymást, vajon melyik újabb vagy régebbi kolléganőnél lenne érdemes bepróbálkozni ezen kiváló alkalomból. Sajnos a dolgozók között a többség férfi, de azért csajokból is akad, közöttük olyanok is akik szeretnek bulizni. Ettől függetlenül eddig nem tudtam olyanról, hogy csapatépítés során előfordult volna kollégák között alkalmi szex is, ami nem zárja ki ugyan a dolgot, de utal rá, hogy szerencsés úttörő lettem a cégnél ebben és nem is szimpla módon.
Általános bevezetőnek ennyi talán elég is, közelítsünk jobban kicsit a lényeg felé. Legalább 5-6 olyan kolléganőm van akivel bármikor szívesen benne lennék egy ilyen kis alkalmi szexben, közülük viszont csak egyikükkel dolgozom együtt napi szinten, a többieket nem is ismerem túl jól. Őt Borinak hívják és vagy 20 évvel fiatalabb nálam, két éve kezdett el itt dolgozni. Jól kijövünk, megvan az összhang melóban és privát hülyéskedésben, na meg a durva káromkodásban is – ha nem hallják túl sokan -, úgyhogy már jó ideje folyamatosan ugratom szex témában, állandóan arra terelgetve a dolgot mikor lesz már valami. Egyáltalán nem zavarja a téma, rendszeresen eljátssza, hogy benne van, de ez mindig megmaradt a hülyéskedés szintjén. Testileg abszolút megfelel az ízlésemnek, jóval alacsonyabb nálam, kisebb még 160cm-nél is, de arányosan jó nő kategória. Láttam már bikiniben is és nem találtam kifogásolni valót benne, a mellei ráadásul még az átlagosnál is nagyobbak és ránézésre keménynek tűnnek. Tudatában is van az adottságainak, időnként kihívóan öltözik, vagy a dekoltázs mély vagy a szoknya jó rövid és hasonlók. Ezúttal csütörtök este hétköznapi farmer és póló szerelésben érkezett a hotelhez, én meg a szobákba beköltözés után rögtön meghívtam sörözni, mivel mindketten sörrajongók vagyunk. Jól elmerültünk a sörözgetésben és a dumában, a vacsorát át is ugrottuk így. Valójában este 9 körül már eléggé nem szomjas állapotban voltunk, amikor Bori megkérdezte elmegyünk-e szaunázni és fürdeni, hát naná. Én voltam a gyorsabb, már megmártóztam a medencében egyszer és be is ültem a szaunába mire megérkezett. Egyedül izzadtam bent egy szál törölközővel a derekamon, amikor benyitott bikiniben és egy törölközővel, szokásosan közvetlen stílusban megszólalva:
- Na mi van kisköcsög, túl büdös vagy és nem mer beülni melléd senki?
- Naná, csak lehugyoztam a köveket, mert elfogyott a víz és erre mindenki kiment. Mi bajuk van ezeknek?
- Én se értem, mégse ugyanaz mintha rászartál volna.
Jót röhögtünk ezen mindketten. Leterítette mellém a törölközőjét a padra hosszában és ráfeküdt a hátára úgy, hogy a lábai voltak közvetlenül mellettem és ha jobbra néztem akkor zavartalanul mustrálgathattam a gusztusos kis testét. A bikini nem takart túl sokat belőle, de ilyen látványból a kevés kitakarás is sok, úgyhogy bepróbálkoztam egy beszólással:
- Most jut eszembe, hogy ugyan milyen alapon is hívhat engem a kisasszony kisköcsögnek, amikor még ő maga is igazi bunkó, nem tudja mit jelent a finn szauna felirat az ajtón!
Valami szellemes visszavágást vártam volna, de alaposan sikerült meglepnie. Szó nélkül felállt előttem, nekem háttal, levette a melltartóját és hátradobta az ölembe a törölközőre. Aztán szép lassan elkezdte lehúzni a bugyiját is, mégpedig úgy, hogy közben nyújtott lábakkal előrehajolva tolta le a bokájáig, ezzel közelebb tolva némileg felém a fenekét, miközben a lehajolástól a szép csupasz puncija ott szemezett velem a lábai között pár másodpercig. Hát ha már a szauna miatt nem lettem volna totál izzadt, akkor ettől biztosan! Felállt - most már nekem is -, megfordult és velem szemben állva meztelenül megjegyezte:
- Így már jobban tetszik? De te sem vagy különb apuskám, attól hogy félredobtad a fürdőgatyádat még ugyanúgy takargatod magad.
Ebben igaza volt, úgyhogy felálltam én is és ledobtam a törölközőt a derekamról, rögtön egyértelmű választ adva a rövid kérdésére a közöttünk ágaskodó szerszámommal, neki is nagyon tetszett a látvány.
- Na látod, így már egyelőek a feltételek. De miattam aztán nem kell felállnod, ülj vissza nyugodtan!
- Az csak részben fog sikerülni…
Mert ugyan a padra visszaültem, de lent persze ugyanúgy állva maradtam, miközben tágra nyílt szemekkel bámultam a velem szemben álló meztelen Borit. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a helyzetet, kajánul vigyorgott közben, aztán egyszer csak elkezdte az ujjaival dörzsölgetni a mellbimbóit, ezt is csak azért, hogy lássa hogyan reagálok. Bár ez biztos nem látszott én úgy éreztem még sokkal keményebbre dagadt a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 tomi19 2017. 04. 4. kedd 17:43
Jóféle 10 pont...
#8 cscsu50 2017. 03. 29. szerda 01:19
jöhet a folytatás
#7 sipospista 2017. 03. 28. kedd 09:58
10pont
#6 Ulysses 2017. 03. 27. hétfő 20:00
Engem nem győzött meg. Majd a folytatás után értékelném.
#5 veteran 2017. 03. 27. hétfő 14:52
Egy tízest megér.
#4 vakon54 2017. 03. 27. hétfő 12:18
Deckard folytazsd!
#3 listike 2017. 03. 27. hétfő 07:33
Jó volt, jöhet a folytatás.
#2 A57L 2017. 03. 27. hétfő 04:01
Jó lett,de jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2017. 03. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?