NOV
14
2016

Szerelmes szélhámos

gruppen, anál, munkatárs

Tudjátok mi a jó abban, ha az embernek három szállodája van? Nos igen, nem mellékes, hogy a munkaidőm kötetlen, a fizetésem azon múlik, mennyi a bevételem, és kis odafigyeléssel, megfelelő alkalmazottakkal szinte gondtalan az életem. Nem is tudom, örülnöm kellene-e, hogy húszévesen mindezt nagyapámtól megörököltem.
Nem is kívánhatnék ettől többet. Valamikor régebben még nagyravágyó terveket szőttem, mindenbe belefogtam, amiben csak lóvét sejtettem, de ma már jobban szeretek nyugodt körülmények között kiülni egy tópartra, és pecázni egy hideg sör mellett.
Hogy eddig nem nősültem meg? Egye fene. Negyvenhárom évesen talán még nem késő, de a dolog sokáig abszolút nem érdekelt. Régebben előszeretettel csaptam a szelet a nálam megszálló, jobb csajoknak, kedvezményeket ígértem, meg extra szolgáltatásokat, ami által nem is a bérelt szobájukban aludtak, hanem az én puha ágyamat melegítették egész éjszaka.

*  *  *

Meztelen kórterem

gruppen, nővér

Art, a kedves és huncut Art bajba került. A kulcscsontja, meg két bordája törött el, mert gyakorlatilag rázuhantam. Igaz, akkor észre sem vettem, hogy valami nincs rendjén.
A fiúk hívtak mentőt és persze elintézték az ügyet.
Estére, hálából felhívtam magamhoz Micket, hogy megköszönjem a segítséget és megtudjam, hogy mi van Arttal.
Ezt végül is csak reggel mondta el, mert eszméletlenül kifárasztott. Tényleg bármeddig bírta.
Másnap úgy döntöttem, hogy bemegyek a kórházba – még kocsonyás lábakkal – tisztázni, hogy sajnálom, és hogy kész vagyok vállalni a felelősséget is.
Már rögtön az ajtóban Andival futottam össze, aki karikás szemmel viharzott el mellettem. Észre sem vett, de ugyanoda tartottunk, így lélekben felkészültem rá, hogy kitépi a hajam majd.

*  *  *
NOV
11
2016

Szombat esti vágyak

s/m, vibrátor

Szombat este érkeztem meg hozzá. Egy társkeresőn ismerkedünk meg. 20 évvel volt nálam idősebb, de ez nem zavart. A mi kapcsolatunk csak szexről szólt, és abban nem volt hiba. Ugyan arra indult be, amire én, és a mérete is csodás volt. Megfelelő vastagságú, igazán hosszú, és hozzá még tudta is megfelelően használni.
Már nyitva volt az ajtó, amikor felértem hozzá. Egész napos elfoglaltságok után, mintha haza érkeztem volna meg hozzá. Már kopogni sem kopogtam, hiszen várt rám, és tudta, hogy már az épületben vagyok. Az aznapi üzeneteiből tudtam, hogy nagyon játékos kedvében van, így én is az lettem. Vágytam egy nagyon jó, nagyon mocskos szexre, amit csak ő adhat meg nekem.
Ahogy beléptem az ajtón, már a folyosón fogadott. Nagyon szeretem, ha egy férfi farmert hord, főleg ez még igazán jól is áll rajta. Hát rajta nagyon jól állt, és tisztában is volt vele, hogy ez egy gyenge ponton. Felül nem volt rajta semmi.

*  *  *

Az női orgazmus csodája

hetero

És eljött a vasárnap. Randi Amergoval.
Izgultam, de nem készültem különösebben rá. Álltam és vártam őt valamikor este 7 óra tájban egy belvárosi parkoló járdáján. Épp megfordultam a cipőm sarkán, mikor szembe velem megpillantottam. Határozott, de laza lépésekkel, elegáns fekete nadrágban és ingben (pont, mint a képeken) sétált felém.
Nem is tudom miért, de egy pillanatra képzeletben oldalra néztem, hogy ez a férfi tuti felém igyekszik? És nincs a hátam mögött egy szebb, csinosabb lány? De nem. Felém tartott még mindig, rám mosolygott, hozzám jött… és előttem állt meg. Élénk, szikrázó szem. Próbáltam leplezni az örömömet! Volt már nem kevés jóképû férfi az életemben, de ő! Ő felülmúlt mindenkit! Elolvadtam. Csak most már tudjam leplezni az elragadtatásomat. Nem kell, hogy észrevegye rajtam.

NOV
10
2016

Egy teljesen normális család 5. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Anikó persze nem ment el hazulról, hanem fivéreivel együtt Dávid szobájában volt. Mind a hárman anyaszült meztelenek voltak, és közösen maszturbáltak, amihez az is hozzátartozott, hogy hol Anikó elégítette ki a fiúkat, hol pedig azok őt.
Amikor mindhárman többször is kielégültek, Anikó – aki egymás után három csodás orgazmust is köszönhetett fivéreinek – hóna alá vette a ruháit, és Andréval együtt kiment a szobából. Hogy anyjukat ne ébresszék fel, csak némán búcsút intettek egymásnak, amikor Anikó a szobája felé indult.
– Nocsak! – gondolta csodálkozva, amikor az ajtaja alatti fénycsíkból meglátta, hogy odabent ég a villany. – Égve hagytam?
Megvonta a vállát és belépett a szobába, de ott a meglepetéstől földbe gyökerezett a lába.

*  *  *

A gyakornokok

gruppen, iroda, anál, vibrátor, bilincs, munkatárs

Szeretem a gyakornoki programot. Mindent megcsinálnak, amit kérek, mert tudják, különben repülnek. És még lelkesek is. Ülök a székben, combjaim között Kata feje mozog, mögötte pedig Zsuzsa szorgoskodik Ferin. Kata roppant ügyesen lefetyel, bár kezei hátra vannak kötözve, így copfjánál fogva kell tartanom. De hát nem csak az ő forró szájától vagyok nedves, hanem attól is, ahogy elnézem közben Feri ágaskodó farkát, ahogy ki-be jár Zsuzsa szájában. A lány néha elkalandozik a golyók felé, közben tovább pumpálja az ágaskodó faszt. Szemmel láthatóan élvezi, még ha nem is fogadhatja magába. Másik keze nedves punciját simogatja, csiklóját dörzsöli, és halkan nyögdécsel. Feri megfogja a fejét, úgy húzz farkára Zsuzsa száját, és lassú, hosszú mozdulatokkal baszni kezdi a száját, miközben hangosan hörög. Látom, ahogy szeme kezd elhomályosodni, kénytelen vagyok megállítani őket.

NOV
09
2016

Én és a főnököm - Ötödik lélegzetvétel

hetero, munkatárs

Kristóf a Szofi lakásához közeli utcákban körözött. Nem tudta, mit tegyen. Felmenjen vagy hazamenjen. Fel kell mennie, belepusztul a vágyba, ki kell elégítenie Szofit! Úristen! Miért kellett elmondania, hogy ki van éhezve? Olyan merevedése lett ettől a mondatától! De már nagyon késő van, mit mond a feleségének, hol volt! Nem tudna épkézláb magyarázatot adni, mit csinált és kivel volt. Talán a legjobb az lesz, ha hazamegy. Igen, hazamegy, a vágya is csillapodik már. Végre! De mi lesz így vele? Ha egyszer eljutottak már idáig, máskor is megtehetik. Képtelen ellenállni neki! És mi lenne, ha megtennék? Ha egyszer engednének a vágyaiknak. Lehet, nem is lenne jó és akkor kiábrándulnak egymásból és nem éreznék ezt a kínzó vonzalmat. Ennek nem adott sok esélyt, de elgondolkozott rajta. Valószínűleg azért, mert ez egyfajta kiskaput ígért neki, arra, hogy megtehesse. Megteszem, azért, hogy később ne akarjam megtenni! Lassan hazaért.

*  *  *

Különlegesre vágyott

gruppen, anál

Péter vagyok 33 éves, Párom Dóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több időt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek ellenére még mindig nem volt újra teljesen felszabadult, újra igazi nő. Szerettem volna, ha újra nyit a világra, és elhiszi újra, hogy bármelyik férfit megkaphatja, vagy bármelyik pasi m……....! Ezen hétvége előtt már sok mindent kipróbáltunk közösen, és sok mindenről beszélgettünk, vágyainkat feltárva egymás előtt.
Felvetődött, hogy bebizonyíthatná önmagának, hogy valóban az a Nő még mindig, aki korábban. Ezért is választottunk egy wellness szállodát, hogy minden tökéletes legyen számára. A cél az volt, hogy este felcsíp valakit, aki megtetszik Neki. Nap közben mindkettőnkre mindenféle kényeztető programok vártak, még én is nagyon élveztem őket.

NOV
08
2016

Eső után

hetero

A lakásba való bejutás némileg könnyebben ment, mint az imént a kapunál. Beléptek a lakásba, ami barátok között is tipikusan legénylakás volt. A nő nem törődött vele különösebben, első útja a fürdőszoba felé vezetett volna, ha a férfi nem állja útját azzal, hogy inkább most ad törölközőt neki, meg valami ruhát mintsem rárontson fürdés közben. A nő értékelte az ötletet, addig is levette elázott kabátját és szomorúan vette tudomásul, hogy aznap este bizony kénytelen lesz valami otromba férfiruhában hazamenni, mindenesetre eldöntötte, hogy követel egy ernyőt magának. A férfi hozta a törölközőt, és nem tudta nem észrevenni, hogy – így világosban – mennyire szép az a nő, mennyire kiemeli bájait az a vizes ruha, észrevette, ahogy még mindig ágaskodó mellbimbójára feszül a blúza és a mellei ritmikusan, lágyan emelkednek és süllyednek a nő minden egyes lélegzetvételekor.