Hírek

OKT.
31.
2022

Epizódok 6. rész

Éber kómában keresem a telefonom
– Íííííígen
– Szia Ildi! Jól megy a sorod hétalvó. Délben is alszol.
– Ki vagy? – nyögtem
– Reni.
– Szia! 8-kor feküdtem le. Éjjeleztem.
– Bocsi. Gyors leszek. Pénteken férjemnek tartunk egy kerti, grillezős, fürdős partit. Nagy buli csak vasárnap lesz és a déli ebéd. 5 körül, nálunk a helyed.
– Várj, kik lesznek, tudod utálom a...
– Ahhh. Tesója feleségével, te, Kata a barátosnőm, meg Peti, Tomi gyerekkori barátja.
– Ok, de én még szingli vagyok mindig...
– Kata, meg Peti is... Nincs vita na csá... – már bontotta is a vonalat.

Szolíd eleganciával mentem a grill partira. Egy üveg ital, meg egy bohókás...


OKT.
29.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Anya és én

A mostani esetünk nem az első, de más mint a többi volt. Ott kezdem, hogy pár hónapja kezdődött közöttünk, vagyis az első eset amikor megdughattam anyukám. Éppen a 21. szülinapom volt, a felnőtté válásom éve, este ketten ünnepeltük és iszogattunk is hozzá. Kettesben, mert így éltünk már tíz éve egymásnak, apám elment az angyalokhoz, anyám nem kezdett más férfival. Anyagilag jól álltunk, apa biztosítása életünk végéig szép helyzetet teremtett....

Egy biztosítási ügy 1. rész

Pár éve, mint kárszakértő dolgoztam, amikor kaptam egy érdekes feladatot. Villámcsapás ért egy okos házat, ami még teljesen új dolognak számított Magyarországon. Felkerestem a helyszínt, ahol a házigazda fogadott.
– Jó napot kívánok uram. A bejelentésére érkeztem a biztosítótól, hogy felülvizsgáljam a kárt, amit a villámcsapás okozott!
– Jó napot! – köszönt a házigazda. – Fáradjon bentebb és nézze meg miket csinált ez a fránya...

Már nem a régi 1. rész - Találkozás egy régi élettel

Hiszel a hűségben? Pedig néha jobban tennéd, mert ha a szerelem táplálja, olykor halhatatlanná válik.

Gergő nagyon izgatott volt. Arcáról az öröm és a felszabadultság sugárzott. Szemei vadul pásztázták Flórát, még mindig nem hitte el, hogy tényleg vele van. Újra és újra átfutott az agyán az őrült gondolat, hogy ez csak egy illúzió és ha leveszi egy pillanatra is a tekintetét a lányról, mire visszanéz már nem lesz ott. No meg természetes,...

A játék tétje

Kim és én barátnők vagyunk néhány éve. Nem elválaszthatatlan barátnők, de eléggé közel állunk. Nyaranta 4 – 5 alkalommal teniszmeccset szoktunk játszani. Mindig baráti keretek közt tartottuk. Idővel elkezdtünk kisebb téteket feltenni a mérkőzések elején, hogy izgalmasabbá tegyük az összecsapást. Általában a klubban elköltött ebédünk számlája volt a tét.
Múlt csütörtökön azonban kicsit megváltoztak a dolgok. A megbeszélt időben érkeztünk a...


OKT.
28.
2022

Epizódok 5. rész

Jó pár hét eltelt a velencei tó óta. Visszajött az egyik kolléga, erre ketten estek ki. Fog összeszorítva, minden szabályt felrúgva vittük az egészet. Volt 26-28 óra munka után 10 óra alvás és ismét bent. A tervezett kondi persze nem jött össze, de így is simán dobtam 7 kg-ot, sajna a pofám, kicsit a pocakom zsírrétege csökkent. 5 hét gyötrelem után most lesz a második hosszú pihenőm. Persze boldogan vártam, hogy tegyem le ma az utolsó gépet. Még három óra a délelőtti bolondokházában. Hosszú percek után kis szünet. Marcsi szokásához hívem gyengéden fogta meg vállam, ne szarjak be a való világtól. Látta zöld a gombom, nem vagyok forgalomban.
– Mond gyorsan a helyzetet és menj ki nagyon...


Idősek játéka 2. rész

... Jack felvette a telefont és beírta April számát.
– Helló – válaszolta egy női hang
– Szia April. Itt Jack. Gondoltam, megkereslek, mikor akarsz sétálni a parkban?
– Bármikor készen állok. Mit szólnál holnaphoz? – Kérdezte.
– A holnap nekem is jól hangzik. Hány órakor szeretnél ott találkozni? – kérdezte.
– Mivel először járok ott, miért nem jössz ide értem kilenc körül? – válaszolta April.
Megállapodtak a tervben, és Jack a hívás befejezése előtt megbizonyosodott arról, hogy jól tudja April címét.

Jelenleg a bolygó legszerencsésebb emberének tartotta magát. Mindaz az előkészítő munka, amit az elmúlt hat hónapban végzett, amikor megismerte ezeket a...


OKT.
27.
2022

Szomszéd felség beavatása 1. rész

Egy emlékezetes napon amikor hazaérkeztem a munkából észrevettem, hogy új szomszédok költöznek a szomszédos kis bérházba.
Egy fiatal nőt pillantottam meg, aki bement a házba, de a férfi kint állt a garázs előtt. Ő is fiatalnak tűnt és később tudtam meg, hogy 20 éves. Meglehetősen magas volt, de sportos alakkal. Valamiért a homlokát ráncolva nézett rám.
– John vagyok – mutatkoztam be az új szomszédomnak és kezet fogtam vele. – Isten hozott a szomszédba.
– Bob vagyok – válaszolta még mindig a homlokát ráncolva. – Bizonyára színes ruhákat viseltek – állapította meg, miközben az ingemet nézte.
Lenéztem. Azon a napon véletlenül halvány rózsaszín inget viseltem az öltönyömmel....


Elkapott a kóbor falka

Egy forró nyári délelőtt elhatároztam, hogy sétálok egyet a környéken. Az új piros szoknyám volt rajtam és egy fehér póló. Szóltam a mamának, hogy járok egyet. Meglepődtem, amikor figyelmeztetett, hogy ne menjek a házunk melletti erdőbe. Amikor megkérdeztem, miért, azt válaszolta, hogy valami kutyafalka kószál erre. Ijesztgetik a gyerekeket és széttépték a szomszéd macskáját is. Megígértem, hogy vigyázok, és mivel jó kislány vagyok, a másik irányba indultam, ahol jó messzire a falutól egy kis tó is volt a fák között. Jó sokat kellett gyalogolnom, de nem zavart, hiszen sütött a nap, és már alig vártam, hogy fürödjek egyet. Azért kicsit elfáradtam, mire odaértem, így az úszás után, lefeküdtem...


OKT.
26.
2022

Öcsémmel 8. rész

-Micsoda?? Repülőjegy? Hova? Miért? – értetlenkedtem.
– Úgy döntöttem elmegyünk Görögországba. Megvettem a jegyeket, lenn vár a taxi.
Hirtelen levegőt sem kaptam.
– De, de le sem zuhanyoztam!
– Ugrás gyorsan, én addig leviszem a csomagokat! – Parancsolt rám.
Még mindig teljesen zavarodottan kivettem egy ruhát, ledobtam ami rajtam volt (közben kedvtelve nézett) és meztelenül beugrottam a fürdőbe.
Mire végeztem nem volt ott, a csomagjain is eltűntek. Gyorsan írtam egy üzenetet a szobatársamnak és már futottam is.
Tényleg egy taxiban várt és már indultunk is a repülőtérre. Viszonylag hosszú volt az út, ezért sikerült magamhoz térnem, és feltenni a kérdéseim.
...


Egy új munkahely

Történetem egy új munka helyen kezdődött. Mindig is vonzottak a telt idősödő hölgyek. Első héten ki is szúrtam egy hölgyet, aki teljes mértékben az esetem volt! Alacsony kb 165-cm telt formás nagy cicis. Az igazi kihívás csak vette kezdetét, egy idegen nő egy idegen környezetben, hogy is kezdhetnék bele?! 20 éves voltam nem volt túl nagy tapasztalatom, haver anyjával egyszerűbb volt, mert tudtam szereti a kolbászt, de most nem az a lényeg. Láttam egy másik hölgy társaságában óránként megy ki cigizni, vettem a bátorságot és ki mentem én is hozzájuk. El is kezdődött a beszélgetés ismerkedés, szabad szájú volt és így igencsak nem okozott neki gondot a szexről beszélni! Telt az idő egyre jobb...


OKT.
25.
2022

Szemfüles após 2. rész

Az este történtek még aktívan éltek bennem, mikor ágyba kerültem. Pillanatok alatt elaludtam, és vad, buja álmok tépázták elmémet. Apró etűdök tűntek fel, melyeknek a végéin mindig az apósom ejakuláló farka terített be engem különböző helyzetekben.
Reggel kipihenve, de nedves öllel ébredtem fel. A párom már nem volt az ágyban, ezért kihasználtam az alkalmat, és a lábam közé nyúlva megsimogattam a vájatom, hogy ellenőrizzem mennyire is vagyok nedves. Ujjaim szinte akadálytalanul siklottak a csiklóm felé, mely megduzzadva várta már az érintést. Kétség sem fért hozzá, hogy nagyon fel voltam izgulva, úgyhogy egy-két apró simogatás után már rám is tört volna a várva-várt kéjhullám, de...