FEB
15
2017

Caribbean lover

hetero

Az izgalomtól remegve feküdt az ágyban, egyik kezét a hasára téve, a másikkal combja belső falát simogatva, miközben a fiúra várt. Lehunyta szemét. Azonnal képek jelentek meg a tudatában. Próbálta kissé nyugtatni magát azzal, hogy gondolatban felidézte az idáig vezető utat.
Pár napja volt az 5. évfordulója annak, hogy Párizsba érkezett. A "fények városa" azonnal elbűvölte és magával ragadta. Már nem akart innen tovább menni...
Beleszeretett a sokszínűségbe, a szabadságba, az ÉLET-be. Mivel anyanyelvén kívül jól beszélt németül és franciául (hála a szülei előrelátásának), sőt, kicsit angolul is tudott, elég hamar álláshoz jutott egy utazási irodában. Lent kezdte, de szorgalmával és megbízhatóságával hamar elindult a ranglétrán felfelé. Mostanra a karibi térség tartozott hozzá. Európaiak szívesen járnak egy kis vadregényes-romantikus kalandtúráért oda.

FEB
14
2017

Az első

hetero, szűz, tini, diák

Eminens diák lévén minden órán bent voltam, sosem mertem ellógni és nem is akartam. Egyszer azonban betettek péntek délutánra egy elmaradt előadást, így nem volt mit tenni, elindultam az egyetemre. Május közepe volt, már elég erősen sütött a nap, így egy fehér atlétában és egy virágos szoknyában sétáltam át a füves téren. Kissé elkalandoztak a gondolataim, s arra lettem figyelmes, hogy bekapcsolt az öntözőrendszer. Átázott a felsőm, még a combomon is éreztem a csordogáló vízcseppeket. Gyorsan berohantam a mosdóba, próbáltam szárítgatni magam, de a pólómnak több idő kellett. Pár perc volt az előadás kezdetéig, így azt hittem, mire odaérek, tele lesz az előadó. Tévedtem. Ahogy beléptem, észrevettem, hogy az oktatón kívül nincs ott senki. Kérdőn nézett rám, mire halkan köszöntem, és megkérdeztem, most lesz - e az előadás.

*  *  *

Büntetésem 4. rész

s/m

A kamránkban vagyok bepelenkázva és erényövvel a farkamon. Egy hetet töltöttem itt pelenkában úgy, hogy semmit sem tehettem. Napi kétszer tettél tisztába. Az utolsó alkalommal azt mondtad kiviszel és hogy hamarosan vendégségbe megyek. Rettegek attól hogy mit teszel még velem, és hogy mire kényszerítesz de tehetetlen vagyok. Csak várakozom csendben. Nem tartom számon az időt. Az órák csak repülhetnek én pedig szenvedek mikor nyílik az ajtó. Te jelensz meg. Kék spagettipántos top van rajtad és egy kék farmer.
- Szervusz drágám. Remélem jól érzed magad. Vége az édes semmit tevésednek. Ideje hogy rendbe szedjünk téged. Hamarosan vendégségbe mész. Nem engedhetem hogy így indulj el. Na gyerünk kelj fel onnan és irány a fürdőszoba.- rendelkezel én pedig csendben engedelmeskedek. Felkelek, kinyújtom tagjaimat és elindulok ki a kamrából. A fürdőszoba felé indulunk. Meglátom a konyhai órán az időt. Fél 11 van.

FEB
13
2017

Unokahugi 3. rész

unokatestvérek

Éjszaka felébredtem, és kishíján felkiáltottam, ugyanis egy zöld szempárral néztem farkasszemet. Zsófi mosolygott rám, aztán felnevetett.
- Nem tudok aludni, ezért úgy döntöttem, hogy nézlek, ahogyan alszol.
- Ez kedves tőled - mondtam neki mosolyogva, és megcsókoltam.
- Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolat alakulhat ki kettőnk között.
- Hát én sem, pláne, hogy rokonok vagyunk. Bár, hogy őszinte legyek, én örülök neki.
- Én is örülök neki. Ismét csókban forrtak össze ajkaink, kezeink pedig elindultak felfedező útjukra a másik testén. Ösztönösen simogattuk és csókoltuk egymást, becézgetve a másikat ott, ahol csak értük. Zsófim száját hamarosan nyögések hagyták el, de kényeztetése nyomán az enyémet is. A takaró csakhamar a földre került, mi pedig folytattuk egymás kényeztetését. Pillanatokkal később 69-es pózban találtuk magunkat, szájjal és kézzel izgatva egymás intim erogén zónáit.

*  *  *

Szülinapi ajándék

gruppen

Közeledett a negyvenedik születésnapom, és a párom jó előre megígérte, hogy soha nem fogom elfelejteni az ajándékot amit tőle kapok. Nagyon jól megvoltunk egymással a közel húsz év házasság után is, mondhatni szerettük még a másikat és az évek során összecsiszolódtunk a szexben is. Persze viccesen néha megjegyeztük a másiknak hogy kivel mit is tudnánk csinálni, főleg ha a kívül álló illető olyan dekoratív volt mint a párom néhány edzőtársa a fitnesz teremből! De ez inkább amolyan piszkálódásféle volt, főleg részemről, mert a páromnak még 2 gyerek után is jó alakja volt, nem hagyta el magát, rendszeresen mozgott. A szexben pedig mondhatni, hogy 35 éves kora után érte el a csúcspontot, soha előtte nem élvezte úgy a dolgot, pedig én nem sokat változtattam a struktúrán..:)

*  *  *
FEB
10
2017

Unokahugi 2. rész

családi

Történetem az első részhez hasonlóan kitalált történet, valóságalapja nincs. Jó szórakozást hozzá Mindenkinek!
Első kalandunkat követően sokszor találkoztam össze csinos unokahúgommal, Zsófival. Minden ilyen alkalommal eszünkbe jutottak a történtek, és szóba került az is, hogy ezt jó lenne megismételni egyszer, vagy akár többször is. Kerestük is a kínálkozó alkalmat, de nem adta magát sehogyan sem. A dolgos hétköznapok teltek-múltak, és csak azt vettem észre, hogy már péntek van. A hétvégére nem terveztem semmit, ami nálam korántsem volt végleges, de amint eljött a szombat, megváltozott az események fonala. Épp a szobám takarításával végeztem, mikor megcsörrent a telefonom. Legnagyobb meglepetésemre Zsófi keresett.
- Szia! - vettem fel a telefont. - Mi újság?

*  *  *

A szanatórium 6. rész - Búcsú éjszaka Juanitával

leszbi

Reggel fáradtan, de jókedvűen ébredtem. De amikor a tűkörbe néztem megijedtem magamtól. Szemeim körül sötét karikák emlékeztettek az éjjel történtekre. Elég korán volt még így kényelmesen megfürödtem, de fürdés közben újra és újra a Trudy-val történt szeretkezésünk képei ötlöttek agyamba. Mikor kiléptem a zuhany alól és megtörülköztem a tükör elé léptem. A kényelmes élet bizony pár kilót felcsempészett a csípőmre és a melleimre. Ennek ellenére tetszettem magamnak. A doki jutott eszembe. Alig vártam, hogy így láthasson. De eddig nem sok érdeklődést mutatott irántam. Valahogy el kell csábítanom! Bár nagyon izgalmas volt az éjjel, nem akartam leszbikus lenni. Legalább is nem egészem. Mert izgatottan vártam a reggeli találkozást Juanitával.

*  *  *
FEB
09
2017

Szerető

hetero

Estére beszéltük meg a találkozót. Siettem, hogy minél több időt együtt tudjunk tölteni. Nem gondoltam semmire, hogy mi fog történni, csak látni akartam, beszélgetni vele.
A villamoson ellenőriztem a sminkemet, a ruhámat, és egy megállóval a vége előtt felhívtam, hogy mindjárt ott vagyok, jöjjön ki elém. Megérkeztem, leszálltam a villamosról. Megláttam őt. Izgalom lett rajtam úrrá, éreztem, hogy valami jó dolog vár rám. Két puszi és egymás mellett mentünk tovább úgy, hogy nem értünk egymáshoz.
- Jól meggondoltad? - kérdezte.
- Ha meggondoltam volna, itt lennék? És te?
- Itt lennék, ha nem? - volt a válasz.
Aztán beléptünk a kapun az előtérbe. Ismerős volt a hely, de azóta alaposan átrendezték, sok minden megváltozott. Körbejártuk a helyiséget, végül kikötöttünk az ő asztalánál. Magához húzott, megcsókolt. A szívem gyorsabban vert, melegem lett.