SZEP
23
2016

Ex és szex

hetero

- Csillaaaa gyere már, nem várunk rád hajnalig!!!
- Jövööök már..minek kell ordibálni? Komolyan ha nem a legjobb barátnőm lennél már biztos, hogy megfojtalak egy kanál vízben.
- Tudom, hogy nem bírnád nélkülem.
- Valószínű...de most emeld a segged és induljunk, ha már olyan mehetnék vagy.
- Éljeeen, induljunk!!
Ezután beszálltunk a baráti társaság kocsijába és már süvítettünk is a szilveszteri házibuliba. Tudni kell rólam, hogy ezeket mindig jobban szerettem mint a tuc-tuc discókat, így majd kicsattantam az örömtől, hogy a vizsgák között volt időm egy kis bulira. Úgy voltam vele, ha már csináljuk akkor csináljuk tökéletesen. Lejjebb húztam fekete csipkés hát nélküli ruhámat, majd megmozgattam a lábujjaimat a tűzpiros magassarkúmban. Ahhh igen, jó nőnek lenni. Barátnőm tanácsára kiengedtem vörösesbarna göndör hajamat, és megtapogattam a táskámat amiben már ott lapult egy óvszer. Ki tudja alapon tettem bele.

*  *  *

Micsoda népség

gruppen, közlekedés

Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, mármint a feleségével, igen, már nem kell nekik sok, hogy meglegyen az egész.
Szóval korán keltem, felvettek és útnak is indultunk. Régóta ismerem őket, még tanulmányaim során lettünk haverok Simonnal, együtt jártunk a főiskolára. A feleségét, Anitát, csak később, pár kudarcba fulladt kapcsolat után ismerte meg és szerencsére nagyon jól megvoltak együtt. Annak persze kifejezetten örültem, hogy Anitával is remek kapcsolatot sikerült kialakítanom, de ez nem jutott el sose a féltékenységig.

*  *  *
SZEP
22
2016

Kényszer

hetero

- Engedj el! - bújtam ki a kezei közül.
- Ó, dehogy engedlek! - kapott utánam.
Ujjai azonban csak a levegőt markolták meg, én már rég messzebb kerültem tőle. Mégis visszafordultam, mert éreztem, hogy esze ágában sincs hagyni, hogy eltűnjek előle.
- Nem érdekelsz, Swoch! Szállj le rólam! - vágtam a fejéhez a hangos szavakat, hátha észhez tér tőlük.
- Ugyan, Estell - húzta mosolyra a száját -, mindketten tudjuk, hogy azóta álmodsz rólam, mióta akkor odalent megmentettelek.
- És? Ardhan is tudja, de nem fekhetek le közületek mindenkivel, akivel egyszer összekapcsolódtam.
Swoch nevetett. Nem volt amolyan minden nő álma típusú pasi, de nem is volt az a kategória, aki felett el lehetett volna siklani. Volt benne valami, ami kiemelte a többiek közül. Ha Ardhan nem lett volna, jó eséllyel Swoch szerzett volna meg magának. De nem így történt, és soha nem adtam jelét felé bármilyen érdeklődésnek.

*  *  *

Tábori tusoló

hetero, nyaralás, tini

A történet idején ismerkedtem meg a tőlem egy évvel fiatalabb Viktóriával. Egy kifejezetten értelmes, csinos feketehajú lányról van szó, aki igencsak szemrevaló teremtésnek számított/számít. Alattam járt általános iskolába, de ezt idáig nem vettem észre. Hamar jóban lettünk, gyorsan összeismerkedtünk. 3 nap múlva történt meg az első csók. Életem legboldogabb időszaka volt. Kézen fogva sétáltunk, közösen nyaltuk el ugyanazt a fagyit, nevettünk. Olyan közel kerültünk egymáshoz, mintha évek óta szerelmesek lennénk.
Egyik éjjel, mint minden éjjel, Bálint barátommal mentünk el zuhanyozni. Külön kabinok voltak, de tudtunk beszélgetni, meg dalolgatni. Bálint barátom telefonhívást várt aznap éjjel, így ő hamarabb végzett a fürdéssel. Egyedül voltam a tusolóban, amikor meghallottam, hogy újra megnyílik az a csap, amit Bálint zárt el percekkel korábban. Átnéztem a kabinba, és akkor megláttam Viki-t. Ügyesen meglepett.

SZEP
21
2016

Jutalomjáték

hetero

Most már el merem hinni, hogy ezt a srácot megérdemlem. Illetve vele együtt azt a lehetõséget, hogy az elõzõ megalázó kapcsolatom után maximálisan megélhessem a nõiességemet. Úgy, mint még eddig soha életemben.
Nagyon idegesen készülõdtem a mai randinkra. Egyrészt mert otthon kissé puskaporos volt a hangulat, féltem, nehogy a férjem gyanút fogjon. Másrészt már tizedik hete, hogy a Kedvesemmel nem tudtunk talizni, hol õ nem ért rá, hol én nem. Harmadrészt meg azért mégiscsak tíz évvel fiatalabb nálam, hiába nyugtatgat, hogy fel sem tûnik, és tényleg, a szenvedély hevében mit sem számít, de akkor is...
Napok óta készülõdöm, igyekszem kipihent lenni, az elmúlt két hónap lakásfelújítási hercehurcáit és a férjem hisztijeit magam mögött hagyni, kialudni magam, napozni kicsit, stb, stb...tényleg jó formában akarok lenni.

*  *  *

Újragondolt házasság

gruppen, anál, munkatárs

Gábor és Évi, a harmincas éveik elején járó, gyermektelen házaspár. Gábor több vállalkozásával biztosította anyagi jólétüket, amíg Évi a háztartás vezetése mellett Gábor első vállalkozásainak egyikét, egy vendéglátóhelyet vezetett.
Egészen fiatalon gabalyodtak egymásba, és a kapcsolatuk egy kisebb döccenőt kivéve boldog volt.
A döccenő is inkább új lendületet és új irányt adott az akkor elszürkülődőben levő viszonyukhoz.
Az ominózus döccenő egy modell alkatú fiú volt Évi egy barátnőjének lánybúcsúztatóján. Akkoriban Gábor teljesen munkafüggővé vált, ritkább és igénytelenebbek lettek az együttlétek a hitvesi ágyban, és ennek következményeként - meg persze egy kis alkohol hatására - Évi mutatkozott a legbevállalósabbnak a bulin. Az idő előrehaladtával Éva ruházata egyre lezserebb és hiányosabb lett, tánca viszont egyre több erotikus elemet tartalmazott,

SZEP
20
2016

I knew you were trouble when you walked in

hetero

Átlagos vasárnap este, átlagos éjszaka, átlagos-utálatos hétfő reggel, tök átlagos nap. De már akkor is alig vártam, hogy elérkezzen a kedd délután! A kedd is átlagos volt, bár a fene tudja, alig-alig emlékszem mik történtek körülöttem, annyira rá voltam hangolódva a hazamenetelre és arra, hogy végre találkozhatok azokkal, akiket igazán, tiszta szívből a barátaimnak tartok. Egész délelőtt volt egy furcsa érzésem, hogy valami más lesz, mint eddig, de nem foglalkoztam vele, nem gondoltam, hogy nagy jelentőséget kellene tulajdonítanom egy megérzésnek. Hisz mi lehetne olyan eget rengetően más? Ugyan.
Szokás szerint az elsők között értem be Andival. Szokás szerint mi rendeztük be a termet és szokás szerint rengeteget vártunk, míg szép lassan beszállingóztak a többiek is. Szokás szerint a szokásos csapat állt össze és szokás szerint mindenki bele volt pistulva az okostelefonjába, míg vártuk, hogy elkezdődjön a gyűlés.

*  *  *

A szomszéd fiú 1. rész

homo

Valóság:
Valakinek egyszer megígértem, hogy ha még egy történetet írok akkor azt publikálni fogom itt. Sajnos időközben elvesztettem a saját hibámból. Viszont nagyon szerette olvasni az általam írt történeteket melyben ketten voltunk a főszereplők. Nem sokáig tartott a kapcsolatunk de az a 3 hét maga volt a mennyország számomra. Egy chat oldalon ismerkedtünk meg. Ő egy kis perverz állat volt jómagam sokkal szerényebben közelítettem meg a dolgokat. Sokszor intettem türelemre és sokszor utasítottam el kéréseit. Ennek ellenére 3 hétig kitartott mellettem minden este. Tulajdonképp hazudtam neki magamról. Nincs mit szépíteni rajta. Mikor a lelkiismeretem megszólalt felfedtem mindent egy történetben. Sajnos ő a korkülönbségre hivatkozva megszakította velem a kapcsolatot. 7 év volt köztünk. Természetesen megértem az álláspontját. Viszont azért a csodás 3 hétért még írok neki egy kitalált történetet. Remélem magára ismer.

SZEP
19
2016

Kedves Látogatóink!

Újabb kerek számokhoz érkeztünk, mindjárt kettőhöz is! A mai napon a képregények elérték a bűvös 1000-es darabszámot, és ennek árnyékában a történetek száma is elérte a 8400-et!
Hogy ez mit is jelent? Több, mint 24 ezer oldalnyi képregényen, és körülbelül 30 ezer oldalnyi történeten kell annak keresztülveerekednie magát, aki az elmúlt több, mint 15 év termését az elejéről kezdené olvasni, és semmit nem akar kihagyni. De persze ez a növekedés nem áll meg. ;)
Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, nélkületek nem sikerülhetett volna! :) És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)