FEB
21
2017

Törzskommentelők

homo

Tamás a nyakában lógó névkártyát nézte. Az online erotikus magazin farsangi bulijára néhány régi olvasó és író is meghívást kapott. Az anonimitás kedvéért a névkártyákon az álnevek szerepeltek. “Naterev” olvasta a sajátján Tamás. Elégedetten nézte az aranyszegélyt, amivel több mint kétezer tartalmas kommentje miatt kiemelték a többi meghívott közül.
Körülnézett és ismerős néven akadt meg a szeme: “Searand6”. A férfira mosolygott és üdvözlésképpen megemelte felé a poharát. Az láthatóan szintén felismerte Tamás álnevét és mosolyogva közelebb lépett, majd azt mondta:
-Óriások, ha találkoznak…
-Szervusz! Nem hittem, hogy élőben is találkozunk valamikor - mondta Tamás.
-Én sem. Jó ötlet volt ez a meghívás, így megismerhetjük egymást.

FEB
20
2017

Chat-en szerzett történetek 1. rész

családi, anya-fia

Úgy gondoltam indítok egy új sorozatot, Nemrég regisztráltam egy erotikus chat oldalon és bedobtam témaként a családi szexet. Nos a chat-elők kb. 98 %-a -ahogy vártam is- eléggé kiakadt és a perverz disznón keresztül a büdös gyökéren át, voltam én minden, még gusztustalan, beteg állat is. A maradék 2 %-kal lehetett beszélgetni normálisan erről a témáról. Volt aki csak érdekesnek tartotta, volt akit izgatott is, és volt pár ember akiknek tapasztalatuk is volt e téren és néhány beszélgetés után hajlandóak voltak megosztani velem. A többség egy személyes találkozón mesélte el azt amit évek-évtizedek óta magában tartott, de volt akivel csak skype-on sikerült beszélnem, viszont mindannyian megengedték, hogy közzétegyem itt. Persze nyilván a neveket, helyszíneket megváltoztattam, hogy még véletlenül se lehessen rájuk ismerni, de a sztorikba -jó szokásomhoz híven egy kis átfésülésen kívül- nem nyúltam bele.

*  *  *

Boszorkányszombat 2. rész

gruppen, vibrátor, bilincs

– Tudod, mi hiányzik, Olga? – kérdezte barátnőjét Dóra. – Egy jó kis fasz a puncimból. Érezném szívesen, ahogy kitölt és megbasz. Hmmm… – kezdte simogatni még lucskos punciját.
– Ezen én is tudok segíteni – válaszolta a szőke boszorkány, azzal az ágy alól előhúzott egy felcsatolható műfaszt. Felcsatolta magának, majd Dóra fölé térdelt, és lassan, hogy közben jól láthassam kerek fenekét, betolta a szerszámot. A barna boszorkány a lepedőbe kapaszkodott, miközben élvezte a műfaszt magában. Olga egyre gyorsabb sebességre kapcsolt, kemény lökésekkel kényeztette a másik lányt.
– Csak az a baj – nyögte két lökés között, – hogy belőlem még mindig hiányzik a fasz – azzal sokat mondóan hátra pillantott a farkamra. Megrándultam a gondolatra is. – Igor, gyere be! – kiáltotta, mire belépett egy izmos, jóképű fickó, hatalmas szerszámmal a lába között.

*  *  *
FEB
17
2017

Egyetlen éjszaka

hetero

Sose voltam vékony, de sokan szeretnek így, ahogy vagyok. Elég nagy formás melleim vannak, melyhez társul egy nem kis fenék is, a férfiaknak ezzel sem volt soha problémája, sőt, ha azt mondom, hogy hamarabb találtam férfit magamnak, mint bármelyik barátnőm, aki vékonyabb, azzal sem hazudok. Na de a lényeg. 23 éves fiatal lány vagyok, egyedül élek, nincs senkim. Van egy nagyon csúnya játékom, amit akkor játszok, amikor már nagyon hiányzik a szex.
Erre mindig volt, és mindig lesz partnerem. Amellett, hogy a netes történeteket olvasom, szeretem, hogyha egy férfi szép dolgokat ír nekem. A történetem ott kezdődik, hogy igencsak volt már bajom, az egyedüllét, nem volt időm a férfiakra, stb. A mindennapi rutin, semmi erotika, vágy, szenvedély, csak a magányos esték, mikor történeteket olvasok, és próbálom átélni az olvasottakat.

*  *  *

Én és a mostohalányom 1. rész

családi, apa-lánya

Pisti vagyok 47 évesen másodszorra házasodtam, jelenlegi feleségem Mari 39 éves fekete hajú korához képest igen karcsú mellei közepes nagyságúak, és a szexuális életünk igen aktív. Még ismertségünk alatt elmondta, hogy van egy 19 éves lánya Rita, aki egy kollégiumba tanul és ott él. Igaz egyszer, amikor láttattam, már akkor feltűnt szép mellei, dereka karcsúsága, feneke domborulatai, rögtön megakadt a szemem alakján. Lopva lestem minden mozdulatán, szinte meztelenre vetkőztettem, és
azon az estén úgy keféltem Mari, mint ha ő lenne.
A történet 1 év múlva folytatódott.
Eljött a nyár, ilyenkor Rita mindig itthon töltötte a szünetet.
– Sziasztok – köszöntött bennünket – hát itt vagyok ismét – és egy puszit adott mind két arcomra. Rögtön észrevettem a pólóján előbukkanó mellbimbóit. A délután kölcsönös beszélgetéssel telt el. Vacsora után mind a hárman fürdő ruhát vettünk és kimentünk a medencéhez.

*  *  *
FEB
16
2017

Egy hármas igaz története

gruppen

1. rész
Újdonsült barátnőnkkel az első, ismerkedő találka alkalmával, meghívást kaptunk a lakására.
Eljött a nap és nagy izgalomban vártam a találkozást. Szeretőmmel - akit most már azt hiszem ideje névvel felruháznom az egyszerűbb fogalmazás érdekében, legyen, mondjuk Gabi - a kocsiban ülve tényleg felfokozott állapotban, mindkettőnkön a félelem és az izgalom együttes érzésének ábrázatával haladtunk új barátnőnk (legyen mondjuk Emi) lakása felé. Még mielőtt oda értünk volna, megálltunk egy benzinkútnál, valami kis apró ajándékot venni. Készültünk a találkozóra. A kocsiban egy erotikus társasjáték, pihent. Reméltük, hogy ez majd segít feloldani a gátlásokat.
A cím pontosítása érdekében telefonon felhívtuk Emit és jeleztük, hogy lassan odaérünk. Szerintem a hangom reszkető és félszeg volt, de igyekeztem leplezni izgalmamat. Megérkeztünk a ház elé. Kiszálltunk, és a szemünk Gabival egymásra szegeződött.

*  *  *

Nejem a megélhetési kurva 1. rész

gruppen, iroda, anál, munkatárs, nővér

Előzmény.
Nagyon el voltunk adósodva. Szerettük egymást, és a gyerekeket, de a mindennapi anyagi gondok kezdték felemészteni a apcsolatunkat. Próbálkoztunk mindennel, de egyszerűen nem bírtuk fizetni a számlákat a részletet. Sajnos nyolcmillió okunk volt félni a jövőtől. Nyolc kibaszott millió ok.....
Anita.
Feleségem egy egyház által üzemeltetett öregotthonban volt ápolónő. Negyven éves, jó husz kiló fölösleggel, de arányos testtel. Az ágyban mindent bevállal, orál, anál, bárhova lehet élvezni nála. Szűzen vettem el, és rajtam kívül nem volt más az életében.
Egyik nap a munkahelyén érte a hír, hogy a bank megkezdte a csődeljárást ellenünk. El fogjuk veszíteni a családi fészkünket. A főnöke sírva talált rá a raktárban.

FEB
15
2017

Iskolai táborozás

hetero, nyaralás, tini, diák

A táborhely egy füves pusztában volt, távol a város zajától, egy kis folyó közelében. 15-en voltunk, ebből 5 lány, 10 fiú, 14-16 éves korig. Sátrokban laktunk, amik körben voltak elhelyezve. Gondolhatod mi lett a vége.
Mindegyikben ketten laktak, de hárman is elfértünk volna. Nemek szerint osztottak szét, így kerültem egy sátorba Ábellel. Egy idősek voltunk, és hasonlított rám, leszámítva a hajszínét. Ő barna én meg szőke hajú vagyok. A sátorban volt két ágy, vagyis két nagy matrac és egy kis szekrény.
A berendezkedés után kiosztottak mindenkink egy csomagot, amiben ausztrál kellékek voltak, amiket végig használnunk kellett a tábor folyamán a jobb hatás kedvéért. Volt benne egy bicska és öltözéknek egy ágyékkötő. Egy darabig értetlenül néztük a ruhadarabot majd miután elmagyarázták, hogy a bennszülöttek ilyet hordtak inkább rájuk hagytuk és lassan mindenki elindult átvenni.