MÁJ
02
2017

Falusi románc 2. rész

hetero, nyaralás, tini

Az ágyamon tértem magamhoz. A fürdőruha a földön hevert, csak egy bugyi volt rajtam. Megujjazott a saját nagyapám. Jó persze mostoha, de akkor is. Szégyellnem kellene magam. Nem csak Ákost árultam el, hanem a feministák évtizedes küzdelmeit. Mert ebben a pillanatban, egy jó kefélésre vágytam. Francot sem érdekelte az egyenlőség, azt akartam, hogy ez a vén paraszt ragadjon meg az erős kezeivel, és dugjon meg. Újra és újra. Ekkor lépett be az ajtón.
- Melegítettem vizet, ha le akarsz mosdani.
- Téged akarlak – ültem fel az ágyon
- Biztos vagy benne? - kérdezte mosolyogva. Gatyája a lábaihoz hullott. – Nem túl nagy neked?
Fölém tornyosult. Egyenletesen szőrös, izmos lábai kis terpeszben, öléből pedig hosszú, húsosan vastag, felfelé hajló dákó meredt felém, alatta, barna bőrrel fedett kerek zacskóban a legnagyobb tojások, amit valaha láttam.

*  *  *

Görgeteg

hetero

1.
- Hajlandó vagyok elmenni a helyszínre, de úgy ülj le, hogy kintről is láthassalak. Odamegyek, megnézlek az ablakon keresztül, ha nem tetszel, már ott se vagyok, minek raboljuk egymás drága idejét - közölte a feltételeit a telefonba. Azt már nem tette hozzá, hogy ez esetben nyilván azzal sem fog fáradni, hogy a döntéséről értesítsen, erre nekem kell majd rájönnöm. Magam sem értem miért, de képtelen voltam nemet mondani egy ennyire méltányos, mindkét fél érdekeit a végsőkig szem előtt tartó randi ajánlatra.
Mi ketten túl voltunk már a képküldési szakaszon, összevetettük a diplomákat, bankszámlákat, családi hátteret. Bár még sohasem találkoztunk, azt már mindketten tudtuk mit szeret és mit nem a másik az ágyban, elvégre manapság a légyott előtt a kedvencek közül nem az írókat vagy a zeneszerzőket, hanem a pozitúrákat kell tisztázni.

*  *  *
ÁPR
28
2017

Beceneve: Öcsike

családi, testvérek

Mikor reggel felkeltem azt hittem, hogy az egész esetet álmodtam, de mikor a nővérem meztelen testét megláttam magam mellett rájöttem, hogy mégis szerencsés srác vagyok. Viszont ez az érzés hamar eltűnt, mivel ellepett az a fajta érzés, ami átkozta a tegnap estét. Nagyszerű volt végre úgy felkelni, hogy már nem vagyok szűz, de az erőteljesen zavart, mégis kivel vesztettem el.
Fáradt voltam és nem igazán akartam felkelni, de nem bírtam behunyni a szemem Barbi mellett. Fogtam magam és a párnám, majd azzal a lendülettel lefeküdtem az ágy és a tévé közé a földre. Aztán viszont eszembe jutott, hogy meztelen vagyok, ezért gyorsan felvettem a melegítőnadrágom, mivel nem akartam, hogy megismétlődjön a tegnap esti dolog. Hiába vágytam még egyszer Barbi testére, de mégis csak a nővérem. Inkább lefeküdtem. Kellemes tapintása volt a fehér, kötött szőnyegnek, amitől azonnal álomba szenderültem.

*  *  *

ABC 1-2. rész

hetero

1. rész
Ha valamiben igazán rossz vagyok, az a nők kinyalása.
Nem, komolyan gondolom. Én nyalok a legrosszabban az egész világon. Még a Guinness Rekordok Könyvében is benne vagyok. (Egy borzalmas képpel, tegyük hozzá, amin olyan ostoba mosolyt vágok és épp csukva van a szemem.) Olyan béna vagyok, hogy amikor leteperek egy nőt, mindig emlékeztetnem kell magam, hogy messzire kerüljem el az ágyékát. Fogalmam sincs, hol találom a G-pontot. Csak annyit tudok, hogy nem a térdnél van. Azt is csak onnan, hogy már próbáltam.
A legtöbb embernek ez nem lenne különösebben nagy dolog. De olyasvalakinek, mint én, aki rajong azért, ha egy nő a szájával kényezteti a farkát, meglehetősen kínos, ha nem tudod viszonozni a gesztust. Gondolom, meglehetős csalódás lehet a legtöbb nőnek, hogy fél órát tölt a makkom tisztára polírozásával, aztán pedig rájön, hogy nem kap cserébe semmit.

*  *  *
ÁPR
27
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 8. rész

hetero

Kedd
Lorena széttárt lábakkal, teljesen meztelenül feküdt az ágyában, miközben kezével a punciját simogatta. Gyakran nyúlt magához, amikor sokáig nem volt aktív szexuális élete. Mióta rendszeresen szexel, azóta egyre ritkábban van rá szüksége, ennek ellenére időnként szokott, és szeret is masztizni. Régen saját fantáziájával, vagy pornófilmekkel csillapította vágyait, mostanában viszont átélt és megírt erotikus kalandjait olvasta vissza, vagy pörgette újra elméjében.
Lorena fejében a szombat esti egy éjszakás képei elevenedtek meg. Még most is libabőrös lett, ahogy elképzelte, hogy a hideg pezsgő a bőréhez ér. Ujjait a nedves szeméremajkain járatta, bal kezével pedig a csiklóját kezdte el dörzsölgetni. Egy idő után lassan magába vezette jobb keze két ujját, és hangosan felsóhajtott. Felidézte ahogy a szombat este megismert Kristóf, gyorsan mozgatja benne kemény farkát.

*  *  *

A romlás iskolája 4. (Befejező ) rész - Édes bosszú

gruppen

Mielőtt kiléptünk az osztályteremből, hogy megkezdjük lopózásunkat az igazgatói felé, Adél a kezébe vette a telefonját és nyomkodni kezdte miközben gyorsan, mint valami katonai eligazításon sorolni kezdte a tervét.
– Kompromittáló felvételekre van szükség főleg Márton atyáról, de igazából mindenkiről, aki a
nagyságos úr szobájában találunk. Én is hivatalos vagyok erre a találkozóra így nem lesz meglepő a látogatásom.
Amikor előzőleg bent jártunk az irodájában már előkészítettem a terepet így a drága italokkal együtt egy jó nagy adag ajzószert is kaptak a vendégek.
Hála a gyógyszerész végzettségemnek nem volt nehéz egy tuti búgatószert kotyvasztanom. – Itt gúnyosan felnevetett, mint egy démoni perszóna miközben a telefonja képernyőjére meredt kíváncsian.

ÁPR
26
2017

Örök tobzódás

hetero

Három éve volt akkor, hogy szegény férjem meghalt szívtrombózisban. Nagy kan volt a drágám, rengeteget keféltünk, és nem unt meg, mint ahogyan én sem őt. Mindkettőnkben erős volt a vágy a rendszeres nemi életre. Azt hittem, már soha senkivel nem lehet olyan, vagy jobb, mint vele volt. Így aztán nem is hajtottam férfiakra, pedig egyre gyakrabban migrént kaptam a szex hiányától. Hiszen még csak 44 éves voltam, a testemben tomboltak a hormonok. Mit tehettem mást, ismét rákaptam a maszturbálásra, akárcsak kamaszlány koromban. Általában esténként, elalvás előtt játszottam magammal az ágyban, de gyakran előfordult, hogy már munkából hazaérve, amikor elmentem zuhanyozni, a szappantól síkos bőröm, mellem, hasam, fenekem, combom mosása, ami tulajdonképpen a simogatás egy fajtája, annyira felpiszkált, hogy már ott, a fürdőszobában kedvem támadt egyet élvezni.

*  *  *

Karácsonyi mese

hetero

Hol volt,hol nem volt. Valahol egy hóba rakott kis házban.
Bent vagyunk már a meghitt, csendes kis szobában. A Karácsonyfa égőinek sejtelmes fénye és a halk, lágy zene elvarázsolja lelkünket, de az egymás iránti szenvedélyünk nagyobb tûzzel lobog, mint valaha! Forr körülöttünk a levegő, érezzük az ünnep csodáját, szemünkben vibrál a kéjes vágy minden ösztöne... és épphogy becsukom az ajtót, már dobálod is le a ruháidat, majd türelmetlenül nekem esel, csókolsz és rólam is tépni kezded.
- Nagyon kívánlak, ne húzd az időt! - remegő ajkakkal szívod be a húsos számat és a nyelvecskéd vad táncba kezd az enyémmel. Máris ruhátlanul fonódunk össze még mindig a szoba közepén állva forrón ölelkezve. A kezünk önálló életre kel és belemarkol a testünkbe. Érezzük a vágy bizsergető vibrálását minden érintésünknél.