MÁJ
26
2017
MÁJ
25
2017

Prűd anyósom átváltozása

családi, anyós

Amikor megnősültem, az anyóssal nem volt felhőtlen a kapcsolatunk. Nem csípte a fejemet, de én sem az övét. Ettől függetlenül, mint férfi, meg kellett állapítanom, hogy igen csak jó bőr. Olyan telt karcsú forma, szép széles csípővel, vékony derékkal. A lábai kissé görbék, de térdtől felfelé kimondottan szép. A combjai erősek, masszívak, de mégis izgatóan nőiesek. A mellei is nagyok, teltek s alig voltak megereszkedve. Mindezt egy fürdőben figyeltem meg, mikor bikinire vetkőzött. Kimondottan izgató látványt nyújtott. A vastag, érzéki szája szinte hívta a faszomat. Már bosszúból is elgondolkodtam, milyen jó lenne televerni a száját. Csak a fehér bőre nem tetszett igazán. Amikor valami összejövetel volt nálunk, mindig kijelentette, hogy ő a papát (férjét) soha nem csalta meg. Volt, aki azt mondta neki, csak idő kérdése, hogy lefeküdjön mással, mert minden nőnek van gyengéje. Ilyen beszólásokra mindig igen agresszíven válaszolt.

MÁJ
24
2017

Démoni egy Szerelem 1. rész - A démon szemszöge

hetero, bilincs, szűz, tini

Meghaltál. Azonnal megyek is Érted. Már régen megbeszéltük ezt, még kamasz korodban. Olyan játékokra és élményekre vágytál, amit magadnak már képtelen voltál megadni. Most itt vagy, egy köztes létsíkon. Pontosan tudod, hogy adósságod van felém. Több évig melletted voltam, Benned éltem, és segítettelek. Itt az ideje meghálálnod. Most sem kötelezlek semmire. Itt a választási lehetőséged: Mehetsz Fel, ha szeretnél; mehetsz Le, de úgy egyedül kell boldogulnod: Viszont jöhetsz ide is, Mellém, hozzám. Át is látod a helyzetet. Mérlegelsz. Ráérünk, csendben figyellek. Hisz gyönyörködöm fiatal, hibátlan testedben. Hagyok bőven időt, hogy megfontolhasd szándékod, döntésed. Régóta nem láttalak már, sok idő telt el azóta, hogy magadra hagytalak, és utána néhanapján se néztem Rád. Meg is értettem volna, ha másik utat választasz - hiszen még élve szívszaggatóan könyörögtél, hogy maradjak, ne hagyjalak magadra.

*  *  *

Kirándulás

hetero

Ülök az autóban és vezetek. Percrõl percre nõ bennem az izgalom, torkomban a gombóc egyre jobban lüktet, mintha egy tini menne élete elsõ randijára. Hosszú percek óta szorítom a kormányt, a tenyerem izzad ahogy egyre közelebb kerülök a helyhez, egyre közelebb Hozzád. A forgalom nagy, mindenki siet a dolgára a városban. Sietnék én is de a forgalom megakadályoz és megfog egy piros lámpa. A várakozás még jobban feszíti az idegszálaimat, gondolataim továbbra is csak körülötted forognak, milyen leszel hús-vér valódban? Milyen lesz találkozni? Elõjönnek a képek amit annyiszor megnéztem már, amit csak nekem küldtél, nekem készítettél. Gyönyörû bõr, hibátlan alak, szép lábacskák még szebb poci és vállak. Finom és gondoskodó kezek, lágy vonalú érzéki száj, huncut mosoly a szemedben. Elképzelem amint csókollak és érintelek. Az arcodon, a válladon. Mindenütt. Forr a vérem és reszketek. Dudálás térít magamhoz és újra indulok.

MÁJ
23
2017

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 9. rész

hetero

Lorena Szabi ölében ült a konyhában, és a hűtőben talált ételekből eszegettek, miközben szinte végig ugratva viccelődtek egymással. A lány sokat nevetett, mint minden alkalommal, mikor találkozott a sráccal. Imádta a lazaságát, a humorát, az oltogatós stílusát, de még a bunkóbb beszólásait is.
Kis idő múlva felállt, töltött még egy pohár üdítőt magának, majd megkínálta vele Szabit is. Nem sokkal később a fiú is felegyenesedett, és elhelyezkedett Lorenával szemben. A lány a barna színű étkezőasztalnak dőlve, időnként csipkelődve flörtölt tovább a szeretőjével. Jobb keze a bútoron pihent, másikkal pedig hol a poharát ragadta meg, hol a srác felsőteste különböző pontjait érintette meg játékosan, de azért mégis izgatóan.
Mikor Lorena tenyere már egyre lejjebb járt, akkor Szabi fél kézzel átkarolta a derekát, aztán hirtelen közel húzta magához. Gyorsan egymás szájára tapadtak, és nyelveikkel heves csatát vívtak.

*  *  *

Csak te ismersz

leszbi

A nap átsütött a hatalmas ablakon reflektorfénybe helyezve engem, mintha azt várná, hogy szóljak valamit, döntsek is akár.
Az ágyamban fekszem, a tegnap este miatt őrlődök. Vajon helyesen cselekedtem? Mindig is határozott jellem voltam, de most valami megváltozott az életembe.
A felkelő nap aranyazott sugara átsuhan a testén előtérbe helyezve vonásait, arcán lévő nyugodtságát, gyenge mosolyát. Ő álmában is boldog, határozott, nincs tele kételyekkel, mint én most. Ezt szeretem benne, mindig a dolgok pozitív oldalát mutatja meg nekem, de vigyázva, hogy a végső döntés az enyém legyen. Gyönyörű teste az ágyamon terül el, amikor alszik még szebb. Vigyázva nehogy felkeltsem megsimogatom arcát, olyan sima, olyan védtelen most a világgal szemben. Megrezzen kicsit, pillantásomat elkapom tőle és az ablak felé nézek, azon mosolygok, hogy talán még álmában is hatással vagyok rá.

MÁJ
22
2017

Bátyám és én

családi, testvérek

Mindig is jó kapcsolat volt közöttünk. A bátyám, Robi, ugyan 2 évvel idősebb nálam, mégis mindig megértettük egymást. Miután betöltötte a 18-at már nem beszélgettünk annyit, de a jó kapcsolat megmaradt.
A tavaszi szünetben a szüleink úgy döntöttek, hogy elmennek kettesben egy pár napot kirándulni, így ketten maradtunk.
Eleinte nem igazán tudtuk, hogy mit is kezdjünk a másikkal, de egy pár órán belül feloldódtunk, és sikerült úgy beszélgetnünk, mint régen.
- Hogy lehet valaki ennyire béna? - nevettem éppen az egyik viccén.
- De Hanna, most őszintén. Te mit tennél, ha a haverod a megbeszélt hely helyett, elmenne teljesen máshova, és ott keresne téged?
- Jó igaz. De azért az már gáz, hogy ha valaki ilyen szinten nem tud tájékozódni a szülővárosában.

*  *  *

Lehet élmény a fűnyírás

hetero, anál, vibrátor, leskelődés

Iskolás koromban anyám mindig azzal nyaggatott, hogy: „Tanulj, fiam, mert nem lesz belőled semmi!” Mit mondjak, igaza lett. Szépen fogalmazva kertész lettem, vagyis füvet nyírok ott, ahová hívnak. Nem akarok panaszkodni, de nagyon unalmas meló! Csak tologatom a gépet, még beszélgetni vagy zenét hallgatni sem lehet közben a nagy zaj miatt. A megrendelők pedig mindig nagyon macerásak, semmi sem jó nekik. Az egyikhez csak akkor mehetek, ha otthon van, hogy ellenőrizni tudjon. Ők általában végig az ablakból néznek, és egy percet sem pihenhetek. A másikhoz csak akkor menjek, ha senki sincs otthon, nehogy zavarjam őket a zúgással. Ők viszont utána kötekednek, mert szerintük nem jól csináltam.
Egyik nap új helyre hívtak, ezt még inkább rühellem, mert még nem tudom, milyen elvárásaik lesznek. Ráadásul messzire is kellett mennem, a város végére egy új kertvárosi részbe, ahol még alig vannak házak, sok az üres telek.

*  *  *
MÁJ
19
2017

Jéghercegnő

hetero

Szikrázó napsütés ragyogta be a kastélyt aznap. A fákon táncot jártak a levelek a könnyed szélben. A kastély udvarára érkező lovasok és lovaskocsit hajtók titkon hálaimát rebegtek érte, mert így csak egy kicsit izzadtak meg a melegben. Nem úgy a kocsikban ülő nemes urak és hölgyek. Ők nagyon is kellemesen utaztak a kocsikban. Élvezve a menetszélt és hűs könnyed bort iszogatva, hogy hangulatba hozzák magukat a mai mulatságra. Bár egyes urak és úrhölgyek inkább a falatozást részesítették előnyben, mint egyfajta bemelegítést az estére, a kocsi elé fogott lovak nagy bánatára, hisz ezen nemeseknek nem csak az étvágy volt nagy, hanem a súlya is.
Az érkező urakat királyi díszőrség és szolgálók egész hada fogadta, akik azonnal odaszaladtak a kocsikhoz, hogy lesegítsék az érkezőket és elhordják a kisebb - nagyobb csomagjaikat.