Hírek

FEB.
13.
2023

Karo 2. fejezet - 3. rész

Másnap reggel Karo ébresztett fel. Már irodai ruhában volt, és csak odahajolt hozzám, hogy adjon egy puszit.
– Jó reggelt, Markus!
Megdörzsöltem a szemem, nyújtózkodtam: – Jó reggelt, drágám!
Éppen indulni készült, de visszafordult, és adott nekem két kulcsot.
– Mik ezek a kulcsok? – kérdeztem.
– A bejárati ajtó és a lakás – válaszolta szűkszavúan.
Elmosolyodtam, ránéztem és megkérdeztem: – Ma találkozunk?
– Ma sokáig leszek – mondta –, írok neked, ha hazaérek.
– Oké, ne hajtsd magad a munkahelyen – búcsúztam tőle, és ezúttal elment, becsukta maga mögött a lakás ajtaját.
Úgy döntöttem, én is felkelek, lezuhanyoztam, és bezártam magam mögött a lakást,...


FEB.
12.
2023

Karácsonyi ajándék 2. rész

Reggel mikor felébredtem Barbi volt az első gondolatom. Mikor felnéztem az ágyban nem láttam sehol, csak álom volt, futott végig az agyamon hiszen a ruháit sem láttam. Aztán éreztem hogy meztelen vagyok, tehát nem álmodtam. Felöltöztem és lementem a konyhába ahol Barbi tett vett valamit, mikor meglátott rögtön a nyakamba ugrott.
– Jó reggelt öcsike. – és már tapadt is számra.
Éreztem rajta a friss tusfürdő illatát, eltoltam magamtól.
– Mit csinálsz? Anyáék megláthatnak minket. – suttogtam neki halkan
– Anyáék nincsenek már itthon, átmentek a nagyiékhoz. Azt mondták hogy dél előtt érjünk mi is oda.
( Az első ünnepen mindig a nagyiéknál gyűlik össze a család aki a...


Az asszisztensem 3. rész

Az első két rész után abbahagytam, mert elértem, amit szerettem volna. Nem a kommenteket! :) Erika megtörése volt ezzel is a cél. Azóta szinte el is felejtettem már az oldalt is, most valahogy mégis szembejött a múlt.
Újra találkoztunk, Erikával. 15 év után futottunk megint össze. A második rész után még 3 évig dolgoztunk együtt, mielőtt újra GYES-re ment. Nem, nem tőlem, hanem a férjétől és így ott abba is maradt a történet. Legalábbis mostanáig, de ezt majd később. Most még folytatódjon a visszaemlékezés, a december és a karácsonyi buli.
Egy dologra azonban mindenkinek felhívom a figyelmét: ez a történet valódi, nem lányregény, hanem egy nő kihasználásáról szól. Egy bosszú, az én...


A nyári szünet 1. rész

Elmélázva feküdtem a medence melletti napozóágyon és a felettem elhaladó felhőket bámultam. A nap sugarai kellemesen melengették csupasz mellkasomat és a fülledt szellő, néha megcirógatta bőrömet a bő úszónadrág alatt. A nyári szünet második hete volt és annyi minden kavargott a fejemben. Oly sok mindent szerettem volna belezsúfolni ebbe pár hétbe, azonban ahogy a többi tizennégy éves kamasz fiút, engem is az agyam helyett, egy másik testrészem irányított. Bármit is kezdtem el fejben tervezgetni a nyárral kapcsolatban, valahogy mindig ugyanoda lyukadtam ki. Elképzeltem, amint kint ülök a strandon és mint ahogy most is, a hasamat süttetem. Bámulom a vízpartot, körülöttem egyetlen teremtett...


FEB.
11.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Unokahugi 1. rész

Minden egy telefonhívással kezdődött. Hazafelé tartottam a munkából egy fárasztó műszak után, mikor a zene – amelyet hallgattam a telefonomon – elhallgatott, mert valaki keresett. Nagy megdöbbenésemre unokatesóm, Noémi volt az:

– Szia! – vettem fel a telefont. – Mi újság?

– Szia! – hangzott a felelet a másik oldalon. – Mennyire érsz most rá?

– Éppen hazafelé megyek, dolgoztam.

– Be tudnál ugrani hozzánk?...

Az európai utas

Hívjatok csak Eurónak az egyszerűség kedvéért. Az igazi nevem nem fontos.
Pornószínésznő voltam két évig olaszban. Szép szakma sokat nem kell tanulni hozzá, elég rá születni. Elég hozzá születni, már ha a gyomrod bírja! De a szükség nagy úr!
Hogy is kezdődött?
Épp a plazában sétáltam a rucikat bámulva. Lehetőségeim ezzel be is zárultak, ugyan is a zsebemben pár ezer forint árválkodott. Este vesztem megint össze a szüleimmel, ismét a...

Esszé

Sokadjára olvastam újra az esszét, de még mindig nem hittem a szememnek. A tizedik osztályos angolórámon a többivel együtt adták be, ám név nélkül. A „Mélytorkozni tanulás” címről – legalábbis kezdetben – azt hittem hogy valami ízléstelen vicc.
A feladat az volt hogy írjanak egy fogalmazást egy tetszőleges első élményről. Tekintettel a diákjaim életkorára gyakran kaptam esszéket az autóvezetés megtanulásáról, az egyedül maradásról, az...

Pesti L'amour

Egy átlagos napnak indult, mint az összes többi eddigi a 19 évem során... Szokásos reggeli tortúra, fel a villamosra, le a villamosról, le az aluljáróba, fel a metróra és belépni az iskola kapuján..., ahol – mint mindig – pacsi a haverokkal, megdumálni az előző esti partit, hallgatni: ki kivel kavart megint és így tovább... Nem volt annyira unalmas, mint leírtam, inkább csak megszokottnak mondanám.

Azonban ez a nap, ez a nap egy apróság...


FEB.
10.
2023

Bátyám ágyában 2. rész - Hugom gyönyöre

Attila szemszögéből, Bianka tollából:
Engem Attilának hívnak. 18 éves voltam, amikor a családom kibővült. Én egy teljesen átlagos pasinak tartom magam. Barna rövid haj, barna szem átlagos méretek, kemény kötésben. A sportot soha nem vetettem meg, de nem is viszem túlzásba.
Imádom az erotikát, a pornót és a szép nőket. A barátaim körében gyűjtőnek számítok ezen a téren. Rengeteg szex újságom, kazettám, CD lemezem van és akad néhány segédeszközöm is. A haverjaim sokszor átjöttek hozzám, hogy megnézzék az újdonságaimat, vagy egy jó kis szaftos filmet.
Mostoha húgom Bianka érkezésével (ő akkor 16 éves volt) felpezsdült társasági életem. Nem az a kimondottan karcsú modell alkatú csaj,...


Műkörmös tanfolyan

27 éves voltam akkor, sajnos már kicsivel több mint 3 éve házas. A megérzésem azt súgta nem kellene hozzá mennem, éppen amikor szakítani akartam vele, akkor derült ki hogy babát várok.
Nem volt túl jó a kapcsolatunk, szüleim katolikusok voltak a neveltetésem is szigorú volt.
Buta liba módjára házas lettem. Egyedül a nővérem ellenezte aki tudta hogy nem jó a kapcsolatunk.
Adtam a véleményére, szinte mindent megbeszéltünk.
Nem mellesleg csak 5 percel volt idősebb nálam, nagyon sok mindenben egyezett a véleményünk.

A harmadik évünk különösen rossz volt, lapos és sivár volt a szexuális életünk és mondhatni csak a kisfiam jelentette számomra az örömöt.
Szinte alig...


FEB.
9.
2023

Első állásom története 5. rész

Viszonylag korán ébredtem. Megfürödtem, egy teljesen hétköznapi együttest vettem magamra, és elmentem reggelizni. Nagyon jó konyhája volt az üdülőnek, szerettem az ételeiket, és szépen is tálalták fel azokat. Választottam néhány dolgot a svédasztalról, készítettem egy tejeskávét, s leültem az egyik üres asztalhoz. Rövidesen Gyuszi a gondnok jött oda hozzám és mondta, hogy felrendelték a központba, legalább két-három napig ott lesz. Rám bízta az üdülőt úgy, hogy mindenkinek elmondta, amíg távol van én vagyok a főnök. S mivel csütörtökön váltás van, arra különösen ügyeljek. Jó utat kívántam, s elment. Lassan megtelt az étkező, s ekkor elkezdtem dolgozni.
– Kedves vendégeink! – mondtam, a...