A+ A-

Klári kalandjai 5. rész

Szevasztok! Klári vagyok, és mert az apósommal lefeküdtem, a férjem és az anyósom kikötözött az ágyhoz. És nem csak hogy nagyon megbasztak, de le is pisáltak. És nekem kurva jó volt.
Abba maradtunk, hogy Apukát is megpróbáljuk belevonni a hármunk játékába. Szombaton Gábor is, Erzsi is ebéd után direkt elmentek valahova, hogy engem egyedül hagyjanak Apukával. Gyanítom persze, hogy Ők is együtt töltötték az idejüket valamelyik szállodában, de a lényeg az volt, hogy egész estig kettesben lehettem az én nagyon gyengéd és figyelmes, de főleg vastag farkú apósommal.
Ahogy Erzsi mögött is becsukódott az ajtó, azonnal Apuka karjaiba vetettem magam. Ahogy a hatalmas mellkasát csókolgatni kezdtem, azonnal feléledtek a vele töltött idők emlékei, és megint vágytam arra, hogy megbasszon, kinyaljon, és én a számba vegyem a dorongját.
Éreztem, benne is ugyanolyan hévvel tört fel a vágyakozás. Szinte a szobaajtóból dobott rá az ágyukra, és úgy tépte le rólam a ruhát, hogy azt hittem, ma nem lesz benne semmi gyengédség, amit pedig a legjobban szerettem benne.
De a türelmetlensége csak addig tartott, amíg le nem került rólunk minden ruha. A vastag farka úgy állt, hogy az embernek az volt az érzése, egy vödör vizet is el tudna rajta cipelni. A csípőmhöz térdelt, odahajolt a mellemhez, és a két halmot összeszorítva csókolgatni kezdte. Néha aprókat harapott a mellgombomba, de ez nem is harapás volt, csak a két foga közé vette, hogy nyalogatni tudja.
A farkáért nyúltam, ami időnként nekinyomódott a Vénusz-dombomnak. Nagyon jó volt megfogni a vastag rúdját, és óvatosan, nehogy a puncim szőre beleakadjon, húzogatni kezdtem rajta a bőrt.
- Tedd a mellem közé, Apuka! - kértem rá.
A mellemhez térdelt, és a két halom közé dugta a merev farkát. Összeszorítottam a farka felett, és ő szemét lehunyva, fejét a plafon felé fordítva, átszellemülten baszni kezdte a mellemet. Ahogy a hatalmas makkja a halmok közé hatolt, és szétnyomta a mellemet, nagyon jó érzések szálltak meg.
- Hú, szétbaszod a mellem! Neked is jó, Apuka?
- Mennyei, Klárikám, mennyei - lökött nagyot, minden em betűnél.
- Ugye tudod, hogy azt csinálsz velem, amit akarsz - hörögtem, és közben arra gondoltam, itt az idő, teljesíteni Erzsi kívánságát.
- Klárikám, annyira kívánlak! - nézett le rám szerelmesen.
- Ha akarod, most le is pisilhetsz - mondtam vágyakozva, és komolyan is gondoltam.
Ami ezután jött, arra viszont végképp nem számítottam. Apuka farka egy pillanat alatt lelankadt, petyhüdten lógott a lába között, amikor kihúzta a melleim közül.
Simogatni kezdte az arcom, és szomorkás mosollyal mondta:
- Ilyet ne kívánj tőlem, drága Klárikám! Nekem soha nem mentek az ilyen aberrált játékok. A pisi, kaki, bőrruha, bilincs, guminő, meg a hasonló hülyeségek nem az én világom, és őszintén megmondom, undorodom tőle. Már a múltkor is, amikor a fiam előtt csináltuk, borzalmas érzéseim voltak, és ha nem te vagy itt, akitől minden józanságom elszáll, biztos nem lett volna a dologból semmi.
- Bocsáss meg! - mondtam zavartan, de persze annyira nem voltam zavarban, hogy ne fogjam meg a farkát, és ne próbáljak újra életet lehelni az előbb még vastag krinolinjából.
- Csak azt akartam mondani neked - folytattam -, hogy bármire hajlandó vagyok a kedvedért. Érted, bármire. Megkötözhetsz, megkínozhatsz, tőled mindent elfogadok.
- Drága vagy, de teljesen elment a kedvem a gondolattól.
Megcsókolta az arcom, és szomorúan folytatta:
- Érdekes, de pár éve Erzsi is ezt kérte tőlem, akkor megpróbáltam, de én ilyesmire képtelen vagyok.
- Azért ugye, most nyalsz nekem? - kérdeztem reménykedve, mert éreztem, ha kielégítetlen maradok, a fejgörcsöt nem úszom meg.
- Úgy kinyallak, te drága, mint koldus a tepsit - csúszott le a puncimhoz.
És miközben a puncim szőrzetét tekergette, lassan eltakarította az akadályt a lyukam előtt. A vastag nyelvét belemerítette, és már tudtam, elkerül a fejgörcs. Hol a csiklómat szívta be, hol a puncimra tapasztotta a száját, és a nyelvcsapások közepette néha akkorát szívott rajta, hogy úgy éreztem, mindjárt kifordulok a lyukamon keresztül.
- Mennyei - mondtam most én, vagy inkább hörögtem a kéjes érzéstől -, ezt miért nem csináltad eddig?
A hörgésemen keresztül hallottam, ahogy a jól ismert reklámszlogent utánozza:
- Mert most megérdemled...
- Apuka, szopni akarlak!
Apuka engedelmesen a fejem fölé emelte magát, hogy hozzáférjek a fütyköséhez, de közben a nyalást egy pillanatra sem hagyta abba. A fütyköse viszont ugyanolyan petyhüdten lógott, mint amikor abbahagytuk a mellbaszást. Csak a makkja látszódott ki a szőrből, odanyomtam a fejem, és szőröstül beszívtam a számba. Az egész nem volt sok, és hiába mesterkedtem, bánatosan éreztem, hogy nincs is esély a méretváltozásra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 08. 14. szerda 04:21
Nem rossz.
#4 charli64 2012. 10. 30. kedd 15:54
Tényleg van ilyen, vagy teljesen a fantázia szüleménye?
#3 kutyaborka 2011. 01. 11. kedd 11:22
Sajnos igen!
#2 tiborg 2011. 01. 11. kedd 00:14
A tortenet fejlodik,OK,egyre bizzarabb. Tudod-e meg fokozni?!
#1 Törté-Net 2011. 01. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?