MÁJ
24
2016

Kinga

hetero

Kinga néhány házzal mellettünk lakik. Kb. 2 éve költözött Pali bához, pár hónappal azután, hogy az a jó kis korombeli szőke maca elhagyta. Sok minden megfordult a fejemben.
Talán Pali bá feleségül vette, és már leléphetett a fele vagyonával, vagy pont azért, mert nem akarta feleségül venni, vagy csupán már nem állt föl az öregnek, vagy ki tudja.
Vastag arcbőr, és szilárd gyomor kellhetett annak a 25 körüli csajnak, hogy odaadja magát egy 60 körüli dagadt vén fószernek. Ilyenkor persze minden szomszéd úgy tesz, mint aki elhiszi, hogy nagy a szerelem köztük, és próbál elvonatkoztatni a gondolattól, hogy épp egy ribanccal beszélget. Pali bá mellett legalább pénzes ribancnak érezhette magát. Pár évig.
Aztán ki tudja milyen okokból, de dobbantott.

*  *  *

A természet csodája

leszbi, hermafrodita

- Tudtok róla, hogy illegális, amit csináltok? - mondta Peti a maga szokásos, magasröptűen bölcselkedő hangnemében. Bírtam a humorát, de néha rájátszott a hülyeségeire.
- Mi van? - elszakadtam Laci ajkaitól.
- Hát, hogy 17 éves csaj létedre egy felnőtt férfi ölében ülsz, és csókolgatod!
- Haha de vicces! Te meg egy félig üres borosüveget tartasz a kezedben egy játszótéren! Az nem illegális?
Laci 18 - adik születésnapi bulijára alapoztunk kicsit péntek délután.
- Különben is már 14 a korhatár! - mosolygott Viki. - Inkább velem foglalkozz! Csak előbb kapj be egy rágót, mert bagós a leheleted!
- Add csak azt a bort! - mondta Laci. - Sokat volt a kezedben!
- Haha kellett neked hozzánk szólni! - mosolyogtam, majd visszafeledkeztem Laci ajkaiba.

MÁJ
23
2016

Maszti társaságban 2. rész - Az engedelmes unokanővér

családi, anál

Ahogy előtte térdelek, farka még nagyobbnak tűnik. Töve mellé adok pár óvatos puszit, tetszik, hogy megremeg tőle. Aztán teljesen hátra húzom a bőrt rajta, nyelvem hegyével a makkját simogatom.
Felnyög hangosan, egyik kezét a fejemre teszi. Hagyom neki, nem szólok érte. Felpillantok rá, csukott szemmel, nyitott szájjal sóhajtozik. Megmarkolom a farka tövét, és végignyalom hosszában, benyálazom az egészet. Mikor kellően csúszik, a számba engedem. Ajkaimat rászorítom, makkja egyből a torkomra csúszik.
- Aahhh... Istenien csinálod – nyögi hátra vetett fejjel.
Keze a hajamba markol, de nem erőszakoskodik. Hevesen bólogatni kezdek a farkán, mint a szőke kis ribanc a tévében. Mindig is imádtam szopni, szeretem érezni a lüktető, kemény faszt a számban. Majdnem teljesen kiengedem a számból, csak a makkját tartom ajkaim között. Megszívom, körbe nyalom, majd rábukok és újra a torkomra engedem.

*  *  *

Különös történeteim 6. rész

hetero, anál

Györgyivel megbeszéltük, hogy este átmegyek, mert Fanni és a barátja délután 5 körül elhúzza a csíkot.
7 - re meg is érkeztem, vittem egy üveg bort is és a helyzet szokatlan volta miatt ha nem is ideges, de kissé feszült voltam, elvégre nem mindennapos, hogy egy anya megkér, hogy pár hónapig pettingelj a lányával, majd utána megdughatod anyut.
- Hello! Tök jó, hogy hoztál bort, mert én meg összedobtam egy könnyű vacsit - nyitott ajtót Györgyi.
Már a látványtól majdnem szűk lett a nadrágom, ugyanis Györgyi egy fekete miniszoknyában és egy mélyen dekoltált fehér felsőben nyitott ajtót. Míg kinyitottam a bort és töltöttem, ő addig megterített. Vacsora közben általánosságokról beszélgettünk, majd Fannira terelődött a szó.
- Igyunk rád - emelte fel Györgyi a poharat. - Tényleg köszönöm a segítségedet. Ha nem lettél volna itt az elmúlt pár hónapban, vagy ha nem te lettél volna...

*  *  *
MÁJ
20
2016

A nővérem akar engem

családi, anál, testvérek

Tizenéves koromban gyakran fantáziáltam arról, milyen jó lenne, ha a nővéremmel veszíthetném el a szüzességem. Hidd el, megbocsátható bűn, mert ha ilyen nővéred van, nem tudod nem kiverni rá! Dorka 9 évvel idősebb nálam, és akkoriban már javában a húszas évei közepében járó szőke ciklon volt, ráadásul egész magas intellektuális körökben mozgott, és érzelmileg is jóval megvilágosodottabb a rajzfilmbe illően kicsinyes szüleimnél, ami miatt ő volt az egyetlen ember, akire felnézhettem.
Ő segített a felnőtté válásban, és a csajozásban is ő látott el tanácsokkal, mivel apánk elméletben persze Don Huan, ám gyakorlatban csak a gyök alatt.
Dorkának nő létére több tapasztalata volt a nők terén, mint nekem.
Nem leszbi, de a barátnőjével szerettek eljátszadozni egymással, amikor nem volt faszijuk.

*  *  *

Bori néni

gruppen

Be vallom mindig is érdekelt a szex az idősebb, telt nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3-an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok voltunk. Az osztálynak nem mi voltunk az esze, nem is voltunk annyira jó tanulók, de erre volt nekünk Szilvi. 3-unk közül ő volt az eminens az ész. Amiért ő sajnos a peremre szorult velünk együtt, az az ok az volt, hogy nem volt túl szép, és nagy túlsúllyal is küzdött. Ám mi kedveltük és szerettük és nem törődtünk ezekkel a dolgokkal, mi ismertük ők. Tudtuk, hogy egy jó melegszívű okos nyílt barátságos és kedves lány. Mindig is megmondta nekünk a véleményét, akár rólunk akár másról. Szabad szájú és szabadelvű is volt.

*  *  *
MÁJ
19
2016

Rajtakaptam barátnőmet

hetero, vibrátor, leskelődés

Egy pénteki napon történt, hogy a megszokottól korábban értem haza. Bekanyarodtam, láttam, hogy a ház előtt parkolt barátnőm, Kira autója. Mellé parkoltam. Az autót leállítva az órára pillantottam, még öt óra sem volt. Nem sokszor fordult elő, hogy ilyen korán értem haza, de emlékezetem szerint öt óráig a konditeremben szokott lenni a hét utolsó napján. Kiszálltam, majd elindultam a ház felé. A kabriójának teteje le volt nyitva, s a hátsó ülésén a sporttáskája feküdt bedobva. Tovább haladtam, a bejárati ajtó felé. Lendületesen tettem meg az utolsó pár lépést, és a kilincset lenyomva egy hangos “hazajöttem drágám” mondattal szerettem volna köszönteni párom, de a bejárati ajtó utamat állta. Úgyhogy a nagy lendülettel koppantam az ajtónak. Zárva volt…

*  *  *

Így kezdődött minden

s/m, tini

Amiről soha nem beszéltem másoknak, hogy mióta anyuék bevezették a netet, szabályos „pornó függő” lettem. A pasiknál ez természetes dolog, de a lányok nem szoktak ilyen filmeket nézni, nekem pedig szinte szenvedélyemmé, és éjszakai szertartássá vált a különböző kategóriák feltérképezése. Nemi életem ennyit jelentett, éjjel maszti valami szoft leszbi pornóra, majd a lelkiismeret-furdalás, és a félelem, hogy vajon leszbikus vagyok-e? Erről egyébként keringett is rólam ekkortájt egy pletyka, mivel mint sokan mások, én is lelkes emo voltam ekkor, és a fekete rúzst, fekete körömlakkot, és egyéb stílus kiegészítők az osztály köztudatában a leszbikusok jellemzői voltak. Ráadásul nem volt egy barátom sem, a mellem nem volt nagy, mindig csak nadrágba láttak.