Hírek

FEB.
7.
2023

Edzés után

Átlagos középiskolás srác vagyok, Petinek hívnak. Jó tanulónak tartom magam, szeretem az osztályomat, sok-sok barátom van. A kezdetektől éreztem, hogy nem csak a lányok vonzanak. Első fantáziáim között sokszor szerepelt fiú, akárcsak lány. Biszexuálisnak tartom magam, bár ezt senki nem tudja rólam. Tudom, hogy nem ítélnének el a barátaim, mégse mondtam még el senkinek, mivel kissé félénk vagyok ezzel kapcsolatban.
Tanulni – mint a legtöbb diák – nem szeretek. Sokkal inkább szeretem a sportomat, a kosárlabdát. Jó ideje kosarazok, heti négy edzéssel, meccsekkel és elég jónak tartom magamat. Jóba vagyok az egész csapatommal. Edzéseken kívül is gyakran szoktunk találkozni. Egyik...


FEB.
6.
2023

A türelem kifizetődik 4. rész

A következő néhány hónapban Patrick és Ashley a lehető legtöbb időt töltöttek együtt. Voltak rövid közjátékaik, ahol párként viselkedhettek hétvégi kiruccanásokkor, de ez nem volt elég a megelégedésükre. Végül úgy döntöttek, hogy elköltöznek és férjként és feleségként élnek. Patrick átkerülhetett a cége chicagói irodájába vezető pozícióba és Ashley gyorsan talált egy olyan állást, amely többet fizetett neki, mint amennyit jelenleg keresett. Mielőtt elköltöztek, Ashleynek volt néhány befejezetlen dolga, amit el kellett intéznie a nővérével, Stephanie-val.
Nem mintha Ashley és Stephanie gyakran látták volna egymást – de időnként összejöttek... Általában az ünnepek körül, vagy néha nyáron...


Karo 2. fejezet - 2. rész

Napok teltek el azóta, hogy Katrin találkozott velünk a városban. A korábbi gyanúm akkor vált bizonyossá, amikor Katherina nem sokkal találkozásunk után menstruált. Nyűgös volt, rosszkedvű és ingerlékeny, amit én humorérzékkel próbáltam kezelni.
Egyenesen a munkahelyemről vezettem hozzá ezen a nyomasztóan párás napon. Ugyan tudtam, hogy nem csinálunk olyant a nehéz napján, mégis örültem, hogy vele tölthetek egy kis időt.
Sajnos nincs naptár a fejemben, különben emlékeztem volna, hogy aznap este megint felszolgálni megy egy rendezvényre, és Katherina már csomagolta a partiszervizes cuccait.
– Ami engem illet, várhatsz rám itt – mondta –, ma nem leszek sokáig. Csak este tízig...


FEB.
5.
2023

A fekete combfix

Hevesen dobogó szívvel nyitja ki az ajtót, reméli, hogy valamilyen szexi ruhában vagy fehérneműben fogja várni Noémi. Nem tudja, hogy mire számítson, bar amennyire kívánja a feleségét, mindegy is mi van, rajta és ha fel is vett valamit, gyorsan lehúzza róla. Érzi, hogy farka megkeményedik az alsónadrágjában, minden egyes szívdobbanással több ver pumpálóik bele.
Szétnéz a félhomályos szobában, ahol csak egy lámpa ég, halk zene megy a háttérben, majd megpillantja Noémit. A szemüvege rajta van még, tisztán kiveszi a lány körvonalát, aki keresztbe tett lábakkal, a kanapé karfáján ül. Közelebb lép hozzá, hogy jobban megnézhesse, miben várja őt a kedvese. Ha szexi vagy erotikus ruhadarabokról...


Miniszterelnök úr

A negyvenes évei elején járó, barna rövid hajú férfi, egy íróasztal mögött ült. Egy női magas sarkú cipő volt a kezében. Világoszöld zakót és fehér inget viselt. Felvette a mobiltelefont és a füléhez tartotta.
– Gini, remélem, hogy ma este velem vacsorázol.
– Ez parancs volt? – kérdezte egy fiatal női hang.
Béla a miniszterelnök nevetve válaszolt.
– Igen, ez parancs volt.
Majd kikapcsolta a készüléket és megsimogatta a szexis női cipőt.
– Az ellenzék már megint követeli a lemondásom, jó, hogy elvégeztem a Buddhista főiskolát, így tudom, hogy mindenkinek igaza van, még az ellenzéknek is. Béla felállt az íróasztaltól és belenézett a falon lévő tükörbe.
– Szép...


FEB.
4.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A Tej 2. rész - Bevásárlás

– Paul... Csöpögök...

Mostohám félénk, de sürgető hangját hallom a hátam mögül. Megfordultam. Pár méterrel hátrébb állt, kissé meggörnyedt, arcán vörös pírral. A lila ingén két apró sötét folt jelent meg.

Tágra váltak szemeim, felgyorsult a pulzusom. A farkam életre kelt. Még nem szereztünk be mindent, ami a vacsorához kell, de nem akartam Pam-et zavarba hozni azzal, hogy úgy kelljen sétálgatnia, hogy a mellei eláztatják a...

Vakrandi

– Szóval elvált?
– Igen.
– Mióta?
– Két éve.
– És?
Claire nem értette, mit kíván még hallani tőle a férfi.
– Tessék?
A férfi mosolygott. A mosolya szívélyes volt. Keskeny, nagyon puha szája volt, felső ajka közepén a mélyedés szokatlanul hangsúlyos. Claire mamája mindig azt mondogatta, hogy ez az a kis hely, ahol egy angyal otthagyta az ujja nyomát. Nos, ez esetben az angyal erősen odanyomta az ujjacskáját.
–...

Orgazmus mesterfokon

A húszas éveim elején, miután túl voltam az első igazán komoly kapcsolatomon, egy ideig nem akartam újra férfiakkal ismerkedni.
Ahogy teltek a hetek, azon vettem észre magam, hogy egyre gyakrabban folyamodok az internetes leszbikus szexvideókhoz vágyfokozó gyanánt a maszturbálásaimhoz, egy-egy magányos estén. Azon belül is leginkább masszázsvideókat néztem. Nagyon megfogott az a kellemes, relaxáltságot keltő atmoszféra, ami ezekből a...


FEB.
3.
2023

Igaz szeretet 5. rész

... – Nem akarok erről beszélni. – olyan agresszív volt, mint mikor anyámmal veszekedtek. Szikrázott a szeme. Nem féltem tőle ennyire eddig még. – Soha. – elindult kifelé, de megtorpant és visszafordult.
– Ne haragudj. – Letérdelt mellém, simogatta hajam, arcom, majd két oldalt megpuszilta az arcom. – Bocsánat... – felállt és ment ki a fürdőbe. Talán az óriási élvezés, talán a megijedés, de most valósan bekellet pisilne.
– Apaaa... Kérlek... – már keresztbe tett lábakkal toporogtam.
– Igen kicsim? – fordult meg, támaszkodott a mosdónak.
– Pisilnék...
– Ki tart vissza? – lépett hozzám, ültetett a wc-re. Hólyagom feszült, de nem tudtam engedni. Letérdelt, széthúzta...


Első állásom története 4. rész

Reggel megkezdtem a munkám második hetét. Azt hiszem az első hét alaposan kifárasztott, bár maga a munka nem volt nehéz, sőt kellemes volt pihenő emberekkel foglalkozni, akik szívesen fogadták az ajánlott programjaimat. Délelőtt a kis könyvtárban voltam, mindig jöttek 10-15-en könyvet kölcsönözni, kérdeztek, kérték ajánljak olvasnivalót, beszélgettünk szinte mindenről, ami csak az eszükbe jutott. Elterelte a gondolataimat a korábban velem történtekről, ez csak igazi munka volt. Délben az ebédnél a társaságnak – mindkét turnusnak – mondtam programlehetőségeket, kirándulásokat ajánlottam a környéken, ahová szívesen elkalauzolnám őket. Ez is a munkámhoz tartozott. Délutánra össze is jött egy...